Özlenencim haftaya salı iyi bir doktordan randevu aldım zaten. Artık o zaman kafamdaki bütün soruları sorarım. Ne yapalım insanın hayattaki tek amacı çocuk sahibi olmak olunca ister istemez her duruma panikliyor. Haklısın ben de bu aralar fazla stresli ve pimpirikliyim sanırım. Sabrım tükendi artık, dayanma gücüm azaldı bunlar hep o yüzden oluyor.
Muskaya gelince açıkçası ben de yazan güvenilir birini bulabilicek olsam yazdırırdım. Herşeyden medet umacak durumdayız. Amma ben bu gavur İzmir'de nereden bulayım hocanın hasını. Nihat Hatipoğlu tv'de program yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam hakikaten bir arayıp sormak lazım ya da alo fetva hattını mı arasak.
Ay canım çok az kalmış. Heyecanlandım şimdi. Bu gece senin niyetine Meryem suresi okuyacağım. Sen de oku canım. Ben göbekten kullanmıştım kan sulandırıcıyı malum göbekli olunca orası rahat gelmişti ama melek hamileliği boyunca baldırından vuruldu.
Yaptırabilirsen sevinirim canım. Allah razı olsun.
ben de hep ağlamaklıyım artık eşim ikizlerimizin mezarlarını yaptırttı aralıkta toprağa verdik ama belediye nisanda izin veriyormuş mezar yapımına sebebini bilmiyorum hafta sonu ziyarete gideceğim onları canlarım anneniz sıcacık koynunda uyutacaktı sizi şimdi senağlama
arkadaşlar kafama takılan bişey var , nasıl sorcağımıda bilmiyorum aslında , hani sübyen muskaları var ya onlar hakkında ne düşünüyorsunuz. ben duanın gücüne sonsuz inanıyorum ama bu tür şeylerin etkisindede kalmak istemiyorum ,bir köylümüz illa bir hoca var senide getireyim öle başla tedaviye dedi ben de pek üstünde durmadım , az önce şak diye aklıma geldi bu konu napsam sizce?Elimden geldiğince kuranımı okuyup namazımı kılıyorum dua ediyorum ,Allaha emanet , Rabbim korusunn.diyorum,kafam karıştı şimdi yinee napsam sizce?
Ciddi misin o kadar yaşıyorlar mı gerçekten. Ben en fazla 3 gün yaşıyorlar diye biliyordum. Ya ben bu ay soğan kürü uygulamıştım. Soğan kürü adet düzenlemek, varsa kistleri eritmek için kullanılıyor ve uygulayan herkesin adeti düzene girmiş benimkiyse gecikti. Hakkımda hayırlısı artık hafta sonuna kadar adet olmazsam yaparım bir test daha. Nasıl olsa test yapmaya alıştım.
canım şu an hamile değilim , tedaviye başladım meraktan hemen ticker ı yapıştırdım kaldırayım en iisiidemek sen de taktın , Rabbim evladını anne ve babasına bağışlasın..
canım bne sana anlatayım bu durumu yaptırmanda fayda var canım ben çok inanıyorum o şirk meseleside bence yoktur öyle birşey sonuçta orda yazılanlarda sadece dua benim annem akrabalarım hepsi kullanmış bu nuskayı fakat hamiş kalınca yaptırman gerekiyor bende yaptırcam çünkü
ben bebeğimi kaybettiğim sabah hastaneden nihat hocayı dinliyodum orda tesadüfen bu konuyta denk geldim hemde tam sabahında yani böyle birşeyin olduğunu fakat doğup ölenlerde sübyan olmadığını sadece anne karnında eğer birden ölmüşse onun sübyan olduğunu söyledi. üç harfliler sübyan olan çocuğu tam doğmadan yada 20 haftadan sonra bağarak öldürüyomuş bende de kesin böyle birşey olduğuna çok inanıyorum çünkü benim bbeğimin tıbben hiç bir sorunu bir problemi yoktu herşey birden oldu yani.o yüzden hamile kalınca ilk işim gidip yazdırmak olcak çünkü 9ay boyunca Rabbim'inde izniyla o nuska bebeği koruyormuş ben bunları biliyorum ve çok inanıyorum o yüzden yaptırmayı düşünüyorum örnekleri de gayet etrafımda var
hatta bir şey daha anlatayım bir akrabam ilk bebeğini düşük yapmıştı sonra kazayla hemen kürtajdan sonra tekrar hamile kalmış bunun da tehlikesi vardı yattı doğum yaptı sağlıklı bir şekilde büyüdü şimdi gene hamile ama geçenlerde duydum düşük tehlikesi varmış gene o yüzden hastaneye yatmış bişey yapmıyolar sadece bekletiyolar doğal olarak ablası gidip bi sübyan nuskası yazdırmış bütün problemleri sorunları geçmiş çıktı şimdi gayet iyi geçiriyo hamileliğini bunlara inanırsınız inanmazsınız sizin elinizde ama ben faydasını ve böyle şeylerin olduğuna inanıyorum ve yaptırmayıda düşünüyorum açıkçası neler olmuyo ki bu dünyada bu neden olmasın???
kusura bakmayın çok uzun oldu sıktım galiba biraz.
yok canım ne sıkılması ,bildiklerini paylaştığın için teşekkürler bende hayırlısıyla bir hamile kalayımda bakaarız artık.
Neden canım ızmire gavur diyorsunki işini layikiyle yapan her yerde yapar. Konya çok mu müslüman oradan geçerken ramazan diye bir şişe su satmadılar. Bu mu müslümanlık. Dinin sömürülmesi. Din, inanç üzerinden ticaret yapmak. Bence çok güzel bir şehirde yaşıyorsun her inançtan insanın fikrini söyleye bildiği yaşaya bildiği.
premete doğum günün kutlu olsun inşallah birdahaki doğum gününde yanında bir minik mucizeyle beraber kutlarsınız ömür boyu mutluluklar dilerim.opuyorumnanaktan
sen kafam karışıkm deyince bende bildiklerimi paylaşmak istedim canım sonuçta dua bu elbet bir faydası vardır.Rabbim onların faydasıyla birlikte bizlere yeniden bebek sahibi olmayı ve kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin ainşallah.AMİİİİİİİİİNNNNNNNNNN.
Dur kızma şaka yapmıştım canım ya. Yoksa ben de İzmir'i çooook seviyorum. İzmirli misin yoksa sen.
Hayır kızmadım yanlış anlama ama bende İzmiri çok seviyorum laf söylenince hemen düşüncemi söylerim.
Canım bizim bebeklerimiz doğup ve bir müddet yaşayıp da öldüler. O zaman bizde sübyan yoktur değil mi.
Canım bizim bebeklerimiz doğup ve bir müddet yaşayıp da öldüler. O zaman bizde sübyan yoktur değil mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?