Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Neden canım İzmire gavur diyorsunki işini layikiyle yapan her yerde yapar. Konya çok mu müslüman oradan geçerken ramazan diye bir şişe su satmadılar. Bu mu müslümanlık. Dinin sömürülmesi. Din, inanç üzerinden ticaret yapmak. Bence çok güzel bir şehirde yaşıyorsun her inançtan insanın fikrini söyleye bildiği yaşaya bildiği.

tamam canım , eğer yazdırırsam yollarım sana postayla.

sağol canım Allah razı olsun ..Rabbim dualrımızı kabul etsin inş..bende hergün yasin süresi ,ismi azam ,esmaül hüsna ve kenzül arş okuyorum.

Evet canım bize de izin vermediler. Sanırım yağmur yağıp toprağın çökmesi için bekletiyorlar. Bizde yaptıracağız kuzucuklarımzın mezarını.

canım bne sana anlatayım bu durumu yaptırmanda fayda var canım ben çok inanıyorum o şirk meseleside bence yoktur öyle birşey sonuçta orda yazılanlarda sadece dua benim annem akrabalarım hepsi kullanmış bu nuskayı fakat hamiş kalınca yaptırman gerekiyor bende yaptırcam çünkü
ben bebeğimi kaybettiğim sabah hastaneden nihat hocayı dinliyodum orda tesadüfen bu konuyta denk geldim hemde tam sabahında yani böyle birşeyin olduğunu fakat doğup ölenlerde sübyan olmadığını sadece anne karnında eğer birden ölmüşse onun sübyan olduğunu söyledi. üç harfliler sübyan olan çocuğu tam doğmadan yada 20 haftadan sonra bağarak öldürüyomuş bende de kesin böyle birşey olduğuna çok inanıyorum çünkü benim bbeğimin tıbben hiç bir sorunu bir problemi yoktu herşey birden oldu yani.o yüzden hamile kalınca ilk işim gidip yazdırmak olcak çünkü 9ay boyunca Rabbim'inde izniyla o nuska bebeği koruyormuş ben bunları biliyorum ve çok inanıyorum o yüzden yaptırmayı düşünüyorum örnekleri de gayet etrafımda var
hatta bir şey daha anlatayım bir akrabam ilk bebeğini düşük yapmıştı sonra kazayla hemen kürtajdan sonra tekrar hamile kalmış bunun da tehlikesi vardı yattı doğum yaptı sağlıklı bir şekilde büyüdü şimdi gene hamile ama geçenlerde duydum düşük tehlikesi varmış gene o yüzden hastaneye yatmış bişey yapmıyolar sadece bekletiyolar doğal olarak ablası gidip bi sübyan nuskası yazdırmış bütün problemleri sorunları geçmiş çıktı şimdi gayet iyi geçiriyo hamileliğini bunlara inanırsınız inanmazsınız sizin elinizde ama ben faydasını ve böyle şeylerin olduğuna inanıyorum ve yaptırmayıda düşünüyorum açıkçası neler olmuyo ki bu dünyada bu neden olmasın???

kusura bakmayın çok uzun oldu sıktım galiba biraz.

Evet canım yaşıyorlar. Benim bir arkadaşım yaşadı. İnannamadı hamile olduğuna. Hatta seningibi adeti gecikti test yaptı çıkmadı 10 gün sonra hamile olduğunu öğrendi. Nasip tabi olursa güzel bir süpriz olur. Bir de aslında bu hani kür yapılıyor ya bazen herkeze yaramıyor. Ben mesela hamile kalayım diye çörek otu ve safran kürü yapıyordum o ay ilk defa yumurtlama olmadı erken adet gördüm. Bir süre yumusrtlama ve adet düzensizliği ile boğuşmak zorunda kalmıştım. Belki soğan kürüde sana yaramamış olabilir.

premete doğum günün kutlu olsun inşallah birdahaki doğum gününde yanında bir minik mucizeyle beraber kutlarsınız ömür boyu mutluluklar dilerim.opuyorumnanaktan

canım şu an hamile değilim , tedaviye başladım meraktan hemen ticker ı yapıştırdım kaldırayım en iisii demek sen de taktın , Rabbim evladını anne ve babasına bağışlasın..

ah çok özür dilerim çok sevinmiştim.olsun inşallah tickerin en kısa zamanda gerçekleşir...allah razı olsun.

yok canım ne sıkılması ,bildiklerini paylaştığın için teşekkürler bende hayırlısıyla bir hamile kalayımda bakaarız artık.

yok canım ne sıkılması ,bildiklerini paylaştığın için teşekkürler bende hayırlısıyla bir hamile kalayımda bakaarız artık.

sen kafam karışıkm deyince bende bildiklerimi paylaşmak istedim canım sonuçta dua bu elbet bir faydası vardır.Rabbim onların faydasıyla birlikte bizlere yeniden bebek sahibi olmayı ve kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin ainşallah.AMİİİİİİİİİNNNNNNNNNN.

Dur kızma şaka yapmıştım canım ya. Yoksa ben de ızmir'i çooook seviyorum. ızmirli misin yoksa sen.

premete doğum günün kutlu olsun inşallah birdahaki doğum gününde yanında bir minik mucizeyle beraber kutlarsınız ömür boyu mutluluklar dilerim.opuyorumnanaktan

Canım benim çok teşekkür ederim. Güzel dileklerin için de ayrıca teşekkürler. ınşallah hepimiz için aynı şey geçerli olur.

Son düzenleme:

Canım bizim bebeklerimiz doğup ve bir müddet yaşayıp da öldüler. O zaman bizde sübyan yoktur değil mi.

Canım bizim bebeklerimiz doğup ve bir müddet yaşayıp da öldüler. O zaman bizde sübyan yoktur değil mi.

Canım tabi iş inanmakla ilgili ama ben pek böyleşeylere inanmam ama umut dünyası herşeyi yapabiliriz bu yolda. Ben bu konuyu bir hoca dediğimiz bir akrabama sordum. Buna böyle şeylere inanma dedi. Bende internette araştırdım böyle yorumlar çok istersen sende araştır.

[QUOTE=Premete; Ay doğum günün müydü hiç okumamışım. Doğum günü kutlu olsun nice mutlu doğum günleri inşallah. Seneye bebişin kucağında olurda da mutlu, katmerli mutlu doğum günü kutlarsın inşallah.

A_L_A adlı kullanıcı geçmişi okuyor sanırım ,bayadır burda ,, bizim geçmişe dalan kayboluyor malesef.

merhaba melek anneleri nasılsınız canlarım..
özlenencim hayırlı olsun inşallah aşılamayla onurefenin kardeşi gelir canım ..
premete inşallah sende güzel haberlerle gelirsin doktordan..
bende inanıyorum subyan muskasına sonuçta dua yani biz ibadetimiz duamızı tetbirimizi alalım allahım gerisini bilir
benim arkadaşımında doguma yakın karnında olmuş bebegi sonra tekrar hamileligi düşündügünde takmış kızı oldu şimdi yine düşünüyor hamileydi karnından ölmüş kurtaj oldu unuttum takmayı dedi şimdi başladı takmaya yine ...

bende 4 te çıkıcam evden 5.15 randavum ama doktorum yogun geç girerim sanırım
heyecanlıgım birazda buruk haziran geliyor şimdi karnımda hareketlirini hissediyordum yavrumun hazirandada dogum yaptım sene ne çabuk geçti ama dün gibi aklımda inşallah buay hepimiz hamile kalırız aynı anda meleklerimiz annelerine anneler günü hediyesini gönderir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…