Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Ben de araştırmıştım zaten islam alimleri genelde olumsuz yaklaşıyorlar ama inan sağlıklı bir çocuğum olması umuduyla bırak muska taşımayı her gün çiğ et yemeye bile razıyım. Hepimiz aynı durumda değil miyiz, herşeyde derdimize bir derman umudu arıyoruz.

mrb arkadaşlar nasılsınız buğün.
ben bu saate kadar gene temzilik yaptım
çok şükür bitti.
eşim iş için şehir dışına gidecek haftaya
haftaya bende 4 günlüğüne annemlere
gidecegim şimdiden heyecanlandım
.

Canım inşallah çok güzel haberlerle gelirsin doktordan. Bu yaramazlar da bizi bekletmesinler, artık gelsinler yaaaaaaa...

arkadaşlar herkesin düşüncesine saygılıyım
ama ben bu tür şeylere inanıyorum
sonuçta onlarda dua veriyor
benim ablamın 2 düşüğü oldu hamile kalıyordu
2 ayında düşüyordu
burda bir hocamız var ona gitti bir dua verdi beline bağladı 9 ay boyunca şuan çok şükür 3
çoçugu oldu.
hakkımızda hayırlısı.

Valla canım sendeki azime hayranım. Hergün temizlik mi yapıyorsun. Ben daha yazlıkları bile çıkaramadım. Ona bile elim ermiyor kara kara bahar temizliğini nasıl yapacağımı düşünüyorum.

Valla canım sendeki azime hayranım. Hergün temizlik mi yapıyorsun. Ben daha yazlıkları bile çıkaramadım. Ona bile elim ermiyor kara kara bahar temizliğini nasıl yapacağımı düşünüyorum.

aslında biraz benimki
yapacak birşey olmadığından kaynaklanıyor
eger bu tür işlerlede uğraşmazsam evde kafayı yerdim galiba.

kolay gelsin hadibakem maşallah ellerine saglık tertemiz oluyor evin...
evet bekletmesin premete işte doktora gidelim bizim onlardan inatçı oldugumuzu bilsinler dimi ama..kaydirigubbakcemile3

son 1 haftadır bittim resmen orayı sil burayı sil , onu yıka bunu kurut ,bitmiyor bir türlü ya, az önce cam sildim ,balkonları yıkadımm off sonunda işlerim bitti sayılır ,akşamada halılarım gelirr ohh misler gibi sererim..aşılama olcam diye heryeri yaladım yuttum resmen kaydirigubbakcemile3 şöle 1 ay idare eder artık ,,gerçi aşılamam tutmassa 15 gün sonra ayaklanırım ,,

Ay canım tutmazsa ne demek kurma şöyle uğursuz cümleler. Bu temizlik seni 9 ay boyunca idare eder artık malum bebiş göbüşe konunca temizlikle ilgilenmezsin herhalde.

Ay canım tutmazsa ne demek kurma şöyle uğursuz cümleler. Bu temizlik seni 9 ay boyunca idare eder artık malum bebiş göbüşe konunca temizlikle ilgilenmezsin herhalde.

inş. tutarda o diğer ihtimalide kafamdan atamıyorum .. ilk 2 aşılamam tuttu fakat kürtaj oldum .3. aşılamamda kesin tutar gözüyle bakıyodum hastaneye gittim kan verdim sonucu bekliyorum ama içim öle rahatki sonucu aldım negatiff.. o an hastane tepeme çöktü sanki ,asansöre bindim hangi katta olduğumu şaşırdım ,, yanımda ki diyo ki abla zaten -1 deyiz.. akşam evde başağrısı migren panik atak hepsi birleşti acillik oldum .. 6 ay araa vermiştim sonra 4. aşılamamı yaptırmıştım.Rabbim bu sefer hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eder inş..

İnşallah canım ya. Hakkında hayırlısını nasip etsin.

iyi akşamlar melek anneleri doktora gittim alttan muayane oldum 4 tane yumuşum var şimdilik gayet iyi bir problem yok dedi aşılama için erken bir sorun yok gonapene diye ialç verdi oda piyasadan kalkmış klomen aldım sabah akşam 1 tane alıcam salı günü tekrarçagırdı 11de gidicem bakıcaz yumurtalıklara...
benden havadisler böyle öpüyorum sizi..
özlenen canım hayırlısyla aşılamam tutacak ben inanıyorum sende inan canım...

ozlenen2010 inşallah tedavin olumlu sonuçlanır hamile haberini alırız bu temizlik zaten seni 9 ay götürür

map canım yaa çok üzülüyorsun seni çok iyi anlıyorum ikiz olunca sanki üzüntün de iki katı olur gibi geliyor sabretmekten başka seçeneğimiz yok

premete aynı doktora mı gidiyorsun yoksa değiştirdin mi? insan bebeğini kaybedince ne olursa olsun aynı doktora gitmek istemiyor

sübyan hastalığından bahsetmişsiniz ben burada gördüm biraz araştırınca bilgi sahibi oldum üç harflilere inanıyorum korunmak için doğru bir hoca bulursam sonraki hamileleğimde yazdırırım diye düşünüyorum çünkü bebeğimi 28. haftada kaybettim hiçbir şey yoktu kontrole gittiğimizde bebeğin öldüğünü öğrendik faydası olmasa bile zararının da olmayacağına inanıyorum nihat hatipoğluna sorarsanız lütfen bilgilendirin eşim bu tarz şeylere hiç inanmıyor muhtemelen ondan habersiz yaparım insan her şeyden medet umuyor zor bir şey değil bence denemekten bir şey olmaz önemli olan niyet sonuçta bu da dua

Kız sen daha yeni adet oldun 4 yumoş ne zaman oluşmuş maşallah onlara. Demek yumurtaları klomenle geliştirip çatlatma iğnesi vuracak sonra da gelsin bebiş veya bebişler. Ben de doktor kabul ederse yumurta takibi yaptırmak istiyorum valla uğraş uğraş bu stresi kaldıramayacağım.

Canım ben ilk hamileliğimdeki doktorumdan çok memnun olmama rağmen ona gidemiyorum o bekleme salonunda oğlumla geldiğim günleri düşünürek oturmayı içim kaldırmıyor. Ben doğumdan sonra İzmir'de birkaç doktor gezdim ama hiçbirine tam olarak işte budur diyemedim. Şimdi Dokuz Eylül Üniversitesinden Serkan Güçlü'ye gideceğim. Methini çok duydum bir de onu göreyim gerçi ondan da randevu almak ölüm. Randevumu 1,5 ay önce almıştım. Bu arada hamile kalırsam ilk kontrolüm olur diye düşünmüştüm ama o da kısmet olmadı. Sen Aydın'da mı gidiyorsun doktora yoksa sen de mi İzmir'e geliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…