Canım tabi iş inanmakla ilgili ama ben pek böyleşeylere inanmam ama umut dünyası herşeyi yapabiliriz bu yolda. Ben bu konuyu bir hoca dediğimiz bir akrabama sordum. Buna böyle şeylere inanma dedi. Bende internette araştırdım böyle yorumlar çok istersen sende araştır.
Sağol canım. İnşallah seneye kucağımızda bebeklerimizi pışpışlayarak yazışırız burada.
Ben de araştırmıştım zaten islam alimleri genelde olumsuz yaklaşıyorlar ama inan sağlıklı bir çocuğum olması umuduyla bırak muska taşımayı her gün çiğ et yemeye bile razıyım. Hepimiz aynı durumda değil miyiz, herşeyde derdimize bir derman umudu arıyoruz.
Sağol canım. İnşallah seneye kucağımızda bebeklerimizi pışpışlayarak yazışırız burada.
Evet öyle bebişlerimiz sağlıkla doğsunlarda, herşeyi yaparız. İnşallah seneye yüzümüz gülmüş olur.
bende 4 te çıkıcam evden 5.15 randavum ama doktorum yogun geç girerim sanırım
heyecanlıgım birazda buruk haziran geliyor şimdi karnımda hareketlirini hissediyordum yavrumun hazirandada dogum yaptım sene ne çabuk geçti ama dün gibi aklımda inşallah buay hepimiz hamile kalırız aynı anda meleklerimiz annelerine anneler günü hediyesini gönderir..
arkadaşlar kafama takılan bişey var , nasıl sorcağımıda bilmiyorum aslında , hani sübyen muskaları var ya onlar hakkında ne düşünüyorsunuz. ben duanın gücüne sonsuz inanıyorum ama bu tür şeylerin etkisindede kalmak istemiyorum ,bir köylümüz illa bir hoca var senide getireyim öle başla tedaviye dedi ben de pek üstünde durmadım , az önce şak diye aklıma geldi bu konu napsam sizce?Elimden geldiğince kuranımı okuyup namazımı kılıyorum dua ediyorum ,Allaha emanet , Rabbim korusunn.diyorum,kafam karıştı şimdi yinee napsam sizce?
mrb arkadaşlar nasılsınız buğün.
ben bu saate kadar gene temzilik yaptım
çok şükür bitti.
eşim iş için şehir dışına gidecek haftaya
haftaya bende 4 günlüğüne annemlere
gidecegim şimdiden heyecanlandım.
Valla canım sendeki azime hayranım. Hergün temizlik mi yapıyorsun. Ben daha yazlıkları bile çıkaramadım. Ona bile elim ermiyor kara kara bahar temizliğini nasıl yapacağımı düşünüyorum.
aslında biraz benimki
yapacak birşey olmadığından kaynaklanıyor
eger bu tür işlerlede uğraşmazsam evde kafayı yerdim galiba.
ben çıkıyorum kızlar hazırlanayım evi bir toparlayayım bukadar uyuşuk olurmu bi insan ya...
ben çıkıyorum kızlar hazırlanayım evi bir toparlayayım bukadar uyuşuk olurmu bi insan ya...
son 1 haftadır bittim resmen orayı sil burayı sil , onu yıka bunu kurut ,bitmiyor bir türlü ya, az önce cam sildim ,balkonları yıkadımm off sonunda işlerim bitti sayılır ,akşamada halılarım gelirr ohh misler gibi sererim..aşılama olcam diye heryeri yaladım yuttum resmen kaydirigubbakcemile3 şöle 1 ay idare eder artık ,,gerçi aşılamam tutmassa 15 gün sonra ayaklanırım ,,
Ay canım tutmazsa ne demek kurma şöyle uğursuz cümleler. Bu temizlik seni 9 ay boyunca idare eder artık malum bebiş göbüşe konunca temizlikle ilgilenmezsin herhalde.
inş. tutarda o diğer ihtimalide kafamdan atamıyorum .. ilk 2 aşılamam tuttu fakat kürtaj oldum .3. aşılamamda kesin tutar gözüyle bakıyodum hastaneye gittim kan verdim sonucu bekliyorum ama içim öle rahatki sonucu aldım negatiff.. o an hastane tepeme çöktü sanki ,asansöre bindim hangi katta olduğumu şaşırdım ,, yanımda ki diyo ki abla zaten -1 deyiz.. akşam evde başağrısı migren panik atak hepsi birleşti acillik oldum .. 6 ay araa vermiştim sonra 4. aşılamamı yaptırmıştım.Rabbim bu sefer hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eder inş..
iyi akşamlar melek anneleri doktora gittim alttan muayane oldum 4 tane yumuşum var şimdilik gayet iyi bir problem yok dedi aşılama için erken bir sorun yok gonapene diye ialç verdi oda piyasadan kalkmış klomen aldım sabah akşam 1 tane alıcam salı günü tekrarçagırdı 11de gidicem bakıcaz yumurtalıklara...
benden havadisler böyle öpüyorum sizi..
özlenen canım hayırlısyla aşılamam tutacak ben inanıyorum sende inan canım...
ozlenen2010 inşallah tedavin olumlu sonuçlanır hamile haberini alırız bu temizlik zaten seni 9 ay götürür
map canım yaa çok üzülüyorsun seni çok iyi anlıyorum ikiz olunca sanki üzüntün de iki katı olur gibi geliyor sabretmekten başka seçeneğimiz yok
premete aynı doktora mı gidiyorsun yoksa değiştirdin mi? insan bebeğini kaybedince ne olursa olsun aynı doktora gitmek istemiyor
sübyan hastalığından bahsetmişsiniz ben burada gördüm biraz araştırınca bilgi sahibi oldum üç harflilere inanıyorum korunmak için doğru bir hoca bulursam sonraki hamileleğimde yazdırırım diye düşünüyorum çünkü bebeğimi 28. haftada kaybettim hiçbir şey yoktu kontrole gittiğimizde bebeğin öldüğünü öğrendik faydası olmasa bile zararının da olmayacağına inanıyorum nihat hatipoğluna sorarsanız lütfen bilgilendirin eşim bu tarz şeylere hiç inanmıyor muhtemelen ondan habersiz yaparım insan her şeyden medet umuyor zor bir şey değil bence denemekten bir şey olmaz önemli olan niyet sonuçta bu da dua
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?