Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

oyy oyy maşallah canım ya ,, Rabbim yardımcın olsun inş. bebişler gelicek inş..

inş. canım ..Rabbim hepimize nasip etsin inş.

günaydın kızlar premete progestanı sabah akşam tok 1 tane içeceksin 5 gün boyunca sonra bırak doktorada gitsen progestan verir

internet bozuk giremedim ama işimede yaradı evi tertemiz yaptım burası bağımlılık yapıyo hiç bi iş yapamıyodum kızlar subyandan bahsetmişsiniz bence var yazıcam size ama internet gidebilir sonra anlatırım

günaydın kızlar bende duydum bu sübyanı ama internette şirk diyo bazı yerde evet vardır diyo yanlış bişey yapmak istemiyorum bende 35.haftamda vefat etmişti oğlum 1 hafta öncesinde bişey yokken 1 hafta sonra ölmüş olduğu söylendi kafamı kurcalıyo bu ümmü sıbyan
bu arada ben dün adet olmalıydım karnım kasıklarım ağrıyo ama olmadım acaba diye testte yaptım negatif belki bugün olurum

melek anneleri merhaba size sormak istediğim şu ben 20 gün önce erkn doğum sonucu bebeğimi kaybettim. kanamam 10 gündür yok. tekrar hamile kalmam için ne kadar zaman geçmesi gerekli.

adetin 4 günüydü dün tatlım alttan bakınca gördü ama kaç tanesi durur bilemem belki salıya kadar yok olur evet öyle olacak sanırım salı günü belli olur kısmetse.. ben doktorumu degiştirmedim canım aynı doktordayım biraz stres yaşadım beklerken gerildim kızım aklıma geldi ama şimdi başka doktora gitmek benim için zor sil baştan yaşayacak durumum yok herşeyi atmaya gücüm yok kısaca kendimi topladım ve gittim hayırlısı olsun hepimiz için bakalım neden kabul etmesinki eder hadi bakalım ne zaman gideceksin...

oyy oyy maşallah canım ya ,, Rabbim yardımcın olsun inş. bebişler gelicek inş..

inş. canım ..Rabbim hepimize nasip etsin inş.

amin canım inşallah gelsin bebiş bebişler saglıklı olsunda hiç farketmez.. allah seninde yardımcın olsun yarın kaçta aşılama olacaksın tatlım...

beyaz melek rabbim gönlüne göre versin inşalah tutarda meleğin kardeşini gönderir

inşallah canım amin hepimizin melek kardeşlerigelsin allahım dualarımızı kabul etsin...

daha öncede geçiktigi oldumu hadi hayırlısı belki süpriz yapar annesine :Saruboceq:

beyazmelekcim aşılamam yarın 2 de canım , sendemi aşılama olacaksın yoksa çatlatmaiğneni olup doğalmı deniyeceksiniz.?

beyazmelekcim daha önce böyle gecikmedi 2 mart,3 nisan olmuştum 4 ünde olurum diyodum kasıklarda ara ara ağrı var akıntı var ama regl yok anlamadım bende test te yaptım negatif yani gebelikte gözükmüyo adet olsam da bitmeyi dört gözle bekliyorum korunmıcam bu ay doktordan onay aldım pazartesi günü

canım inş. bebeğin seninledir . daha erken olduğu için idrar testind çıkmamış olabilir.

canım doktorum bana 2- 3 ay dedi tabiki 4o çıkmasını bekliycemde merak ettim. siz ne kadar biliyorsunuz.

hmm bana öyle söylemişti canım doktorum

beyazmelekcim aşılamam yarın 2 de canım , sendemi aşılama olacaksın yoksa çatlatmaiğneni olup doğalmı deniyeceksiniz.?

iyi hadi hayırlısı olsun inşallah onurefenin kardeşi gelicek buay
yok canım ben olmayacagım dogal deneyecegiz zaten artık yasaklanmış aşılama tüpbebek yumurtan varsa çatlama durumuda varsa yapılmıyacakmış ...

anladım canım hayırlısı olsun ozaman hakkında hemen gelsin adetin madem inşallahstres yyapma oyüzdende gelmiyor çünkü...

nasıl yasaklanmış anlamadım ,yumurta var çatlamada var ama döllenmiyosa nolcakk tuhaf ya herşeye yasak geliyor.:uhm:

özlenen ve beyazmelek sağolun hakkımda hayırlısı neyse o olsun içim içimi yiyo hep çelişkili durum sempatiksalakcinni hiç başınıza geldimi kızlar böle bişi

günaydın kızlar premete progestanı sabah akşam tok 1 tane içeceksin 5 gün boyunca sonra bırak doktorada gitsen progestan verir

Canım internetten baktım bu progestanı 5 gün kullanıp bırakınca 4-5 gün içinde adet olunuyormuş. Öyle mi? Öyleyese ben 10 gün daha beklemek zorunda kalacağım. Bir de adet söktüren haplar varmış farlutal gibi. En iyisi ben doktora kadar bekleyeyim zaten randevum salı günü belki o zamana kadar olurum kendiliğimden.

Canım hamile değilsen inşallah bir an önce adet olursun da çalışmalara başlarsın. Kendimizi gebeliğe koşullandırğımız için psikolojik olarak adetimizi geciktiriyoruz galiba. Böyle bekleyip durmak çok zor.

melek anneleri merhaba size sormak istediğim şu ben 20 gün önce erkn doğum sonucu bebeğimi kaybettim. kanamam 10 gündür yok. tekrar hamile kalmam için ne kadar zaman geçmesi gerekli.

Normal doğumdan sonra 3 ay beklemeyi yeterli buluyor doktorlar.

premete geçmiş doğum günün kutlu olsun bu arada Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Teşekkür ederim canım. Cümlemize inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…