- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
oyy oyy maşallah canım ya ,, Rabbim yardımcın olsun inş. bebişler gelicek inş..iyi akşamlar melek anneleri doktora gittim alttan muayane oldum 4 tane yumuşum var şimdilik gayet iyi bir problem yok dedi aşılama için erken bir sorun yok gonapene diye ialç verdi oda piyasadan kalkmış klomen aldım sabah akşam 1 tane alıcam salı günü tekrarçagırdı 11de gidicem bakıcaz yumurtalıklara...
benden havadisler böyle öpüyorum sizi..
özlenen canım hayırlısyla aşılamam tutacak ben inanıyorum sende inan canım...
ozlenen2010 inşallah tedavin olumlu sonuçlanır hamile haberini alırız bu temizlik zaten seni 9 ay götürür
map canım yaa çok üzülüyorsun seni çok iyi anlıyorum ikiz olunca sanki üzüntün de iki katı olur gibi geliyor sabretmekten başka seçeneğimiz yok
premete aynı doktora mı gidiyorsun yoksa değiştirdin mi? insan bebeğini kaybedince ne olursa olsun aynı doktora gitmek istemiyor
sübyan hastalığından bahsetmişsiniz ben burada gördüm biraz araştırınca bilgi sahibi oldum üç harflilere inanıyorum korunmak için doğru bir hoca bulursam sonraki hamileleğimde yazdırırım diye düşünüyorum çünkü bebeğimi 28. haftada kaybettim hiçbir şey yoktu kontrole gittiğimizde bebeğin öldüğünü öğrendik faydası olmasa bile zararının da olmayacağına inanıyorum nihat hatipoğluna sorarsanız lütfen bilgilendirin eşim bu tarz şeylere hiç inanmıyor muhtemelen ondan habersiz yaparım insan her şeyden medet umuyor zor bir şey değil bence denemekten bir şey olmaz önemli olan niyet sonuçta bu da dua
Kız sen daha yeni adet oldun 4 yumoş ne zaman oluşmuş maşallah onlara. Demek yumurtaları klomenle geliştirip çatlatma iğnesi vuracak sonra da gelsin bebiş veya bebişler. Ben de doktor kabul ederse yumurta takibi yaptırmak istiyorum valla uğraş uğraş bu stresi kaldıramayacağım.
Canım ben ilk hamileliğimdeki doktorumdan çok memnun olmama rağmen ona gidemiyorum o bekleme salonunda oğlumla geldiğim günleri düşünürek oturmayı içim kaldırmıyor. Ben doğumdan sonra İzmir'de birkaç doktor gezdim ama hiçbirine tam olarak işte budur diyemedim. Şimdi Dokuz Eylül Üniversitesinden Serkan Güçlü'ye gideceğim. Methini çok duydum bir de onu göreyim gerçi ondan da randevu almak ölüm. Randevumu 1,5 ay önce almıştım. Bu arada hamile kalırsam ilk kontrolüm olur diye düşünmüştüm ama o da kısmet olmadı. Sen Aydın'da mı gidiyorsun doktora yoksa sen de mi İzmir'e geliyorsun.
oyy oyy maşallah canım ya ,, Rabbim yardımcın olsun inş. bebişler gelicek inş..
inş. canım ..Rabbim hepimize nasip etsin inş.
beyaz melek rabbim gönlüne göre versin inşalah tutarda meleğin kardeşini gönderir
günaydın kızlar bende duydum bu sübyanı ama internette şirk diyo bazı yerde evet vardır diyo yanlış bişey yapmak istemiyorum bende 35.haftamda vefat etmişti oğlum 1 hafta öncesinde bişey yokken 1 hafta sonra ölmüş olduğu söylendi kafamı kurcalıyo bu ümmü sıbyan
bu arada ben dün adet olmalıydım karnım kasıklarım ağrıyo ama olmadım acaba diye testte yaptım negatif belki bugün olurum
çilek dur 40 çıkmadı daha doktorun birşey söylemedimi bana 3 ay dedi ben 4 ay başladım çalışmalara...
beyazmelekcim daha önce böyle gecikmedi 2 mart,3 nisan olmuştum 4 ünde olurum diyodum kasıklarda ara ara ağrı var akıntı var ama regl yok anlamadım bende test te yaptım negatif yani gebelikte gözükmüyo adet olsam da bitmeyi dört gözle bekliyorum korunmıcam bu ay doktordan onay aldım pazartesi günü
canım doktorum bana 2- 3 ay dedi tabiki 4o çıkmasını bekliycemde merak ettim. siz ne kadar biliyorsunuz.
beyazmelekcim aşılamam yarın 2 de canım , sendemi aşılama olacaksın yoksa çatlatmaiğneni olup doğalmı deniyeceksiniz.?
beyazmelekcim daha önce böyle gecikmedi 2 mart,3 nisan olmuştum 4 ünde olurum diyodum kasıklarda ara ara ağrı var akıntı var ama regl yok anlamadım bende test te yaptım negatif yani gebelikte gözükmüyo adet olsam da bitmeyi dört gözle bekliyorum korunmıcam bu ay doktordan onay aldım pazartesi günü
günaydın kızlar premete progestanı sabah akşam tok 1 tane içeceksin 5 gün boyunca sonra bırak doktorada gitsen progestan verir
günaydın kızlar bende duydum bu sübyanı ama internette şirk diyo bazı yerde evet vardır diyo yanlış bişey yapmak istemiyorum bende 35.haftamda vefat etmişti oğlum 1 hafta öncesinde bişey yokken 1 hafta sonra ölmüş olduğu söylendi kafamı kurcalıyo bu ümmü sıbyan
bu arada ben dün adet olmalıydım karnım kasıklarım ağrıyo ama olmadım acaba diye testte yaptım negatif belki bugün olurum
melek anneleri merhaba size sormak istediğim şu ben 20 gün önce erkn doğum sonucu bebeğimi kaybettim. kanamam 10 gündür yok. tekrar hamile kalmam için ne kadar zaman geçmesi gerekli.
premete geçmiş doğum günün kutlu olsun bu arada Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?