Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

melek anneleri merhaba size sormak istediğim şu ben 20 gün önce erkn doğum sonucu bebeğimi kaybettim. kanamam 10 gündür yok. tekrar hamile kalmam için ne kadar zaman geçmesi gerekli.

Normal doğumsa en az bir adet kanası geçirmen lazım. Normalde doktorlar 3 ay normal doğum 5-6 ay sezeryan için derler. Normal doğum yaptıysan iki adet dönemimden sonra sağlığınıda iyi hissediyorsan başla çalışmalara.

melek anneleri merhaba size sormak istediğim şu ben 20 gün önce erkn doğum sonucu bebeğimi kaybettim. kanamam 10 gündür yok. tekrar hamile kalmam için ne kadar zaman geçmesi gerekli.

Normal doğum 3 ay sezaryan 6 ay diyorlar ama, 3-4 ay sonra kendini iyi hisediyorsun.

İyiyim canım. Bende adet olmayı bekliyorum. Hala olamadım. Ona göre ameliyat için cerrahpaşadan randevu alcam.Adetim hiç şaşmazdı erken bile olurdum. Belirtiler var ama tık yok.eyvahedigeldismile

Ayy bende aynen bekliyorum ama hayırlısı olsun inşallah.Hayırlısıyla olalımda önümüze bakalım.Bu çok kişide oluyo galiba

bengicim içime öyle doğuyor demiştin bir önceinde hayırlısı şuan da yine var kasıklarımda ince ince sızlıyo ayaklarım buz gibi bacaklarım ağrıyo belirtide var anlamadım gitti.ınşallah hakkımızda hayırlısını versin Mevlam:Saruboceq:

İyiyim canım. Bende adet olmayı bekliyorum. Hala olamadım. Ona göre ameliyat için cerrahpaşadan randevu alcam.Adetim hiç şaşmazdı erken bile olurdum. Belirtiler var ama tık yok.eyvahedigeldismile

Of bu adetlere ne oldu böyle herkesin adeti gecikmeye başladı. Gel kırmızı gel gel gel... Acaba bu şekilde vücut kendini hamileliğe mi hazırlıyor. Şimdi düşünüyorum da her iki hamileliğimde de hamile kalmadan önceki ay adetim gecikmişti hatta gebelikten şüphelenip test yapmıştım, 37. günde adet olmuştum ve ertesi ay hamile kalmıştım. Adet gecikmesini çok sorun yapmıyorum ama sağ kasığımdaki ağrı beni tedirgin ediyor. Gelincik senin kasığındaki ağrı da mı tek taraflı, bengisu sende ağrı falan var mı.

Hayatımda ilk defa böyle bekliyorum adeti.Premetecim benim kasıklarım iki taraflı ağrıyo ama çook değil arada artıyo bazen geçiyo ve yine başlıyo popo kısmında batma oluyo üşütünce falan olur ya ve şuan ağrımsağ tarafta var sadece solda yok sağ tarafım ağrıyo

belkide dediğin gibi vücut kendini hazırlıyodur canım benim bu test te çook hafif belli belirsiz renklenme oldu arada bakıyorum aynı hala anlayamadım

Canım ben hamile kalmadan önce benimde aynı ayaklarım buz gibi olmuştu. bacaklarım ağrıyordu.a.s

ayy artık iice şüpheleniyorum kendimden patik giydim üzerimede hırka giydim ben en iisi birkaçgün daha bekleyim de testi tekrarlayım ama ben korundum yani ne biliğim imkansız değil zaten hiçbişey ama şaşırdımm kafamçokkarıştı mayısta başlıcaktık çalışmalara anlamadım gitti

Bende ağrı falan yok hiç.Hamile kalmadan önceki ay üç gün geçikmem olmuştu bende kendimi hamilesanmıştım. Sonra gelince çok üzülmüştüm. Sonraki ay bebeklerim iki gün gecikmeyle hemen gelmişti. Bu ay yoksa kesin bir dahaki ay olur inşallah.opuyorumnanaktan Ben stresten adet olamadım. Olsam bir an önce tedavim başlayacak ama yok işteeyvahedigeldismile

Olmadıysa bile bir dahaki ay inşallah olur. Bir arkadaş söylemişti. O da oğluna hamile kalmadan önceki ay geçikmesi olmuş. Ayakları üşümüş. Sonra adet olmuş. O zaman bebek tutunamamış ondan adet oldum dedi. Sonraki ay da oğluna hamile kalmış.kaydirigubbakcemile5

Ay teorim doğru o zaman. Yaşasınnnnnnnnnnn. :dance: :dance:

Canım sen ne tedavisi olacaksın.

Canım sen ne tedavisi olacaksın.

Benim ikiz gebeliğim 4 ay önce son buldu. Rahim yetmezliği yüzündenmiş. Rahimimdeki miyomlar sebep olmuş. Onun için ameliyat olcam. Normal doğum yapmıştım. Şimdi ameliyat olcam ve 6 ay bekleyecem artık.:sinifsinif:

hadi hayırlısı kızlar bu arada testi aldım camın önünde baktım çooook çook açık 2.çizgi var birkaçgün sonra tekrarlıcam hayırlısı korunduğum halde hamiş kalırsam Rabbimmm çok büyüksün ümitlenmekte istemiyorum Rabbim herkese en hayırlı zamanda uzun sağlıklı ömürlüsünü versin inşallah :Saruboceq:

İkizlerini kaybettiğini biliyordum. İnşallah biran önce ameliyatın gerçekleşir de hem sağlığına hem de yeniden bebeklerine kavuşursun. Zaman konusuna çok takılma, zaman bir şekilde geçiyor önemli olan sonucun güzel olması.

Allah hakkında hayırlısını nasip etsin. İnşallah güzel haberler verirsin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…