Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Canım.Bu ilaç hemen adeti getiriyor mu?eyvahedigeldismile

Bu hapı kullanmayı bitirdikten 3-4 gün sonra adetin gelir dedi içinde 12 hap var sabah akşam alıyorsun 6 gün oluyor. Doktorun vermediği hiç bir ilacı kullanmayın arkadaşlar. Kaş yapalım derken göz çıkaryalım. Neolur ne olmaz

kızlar bu sorum hakkında bilğisi olan varmı.

kızlar bu sorum hakkında bilğisi olan varmı.

Gelincik adeti geciktiği için test yapmış. Testler 15 dk dan fazla bekledikten sonra doğru sonuç vermiiyor. Onun belirtilerine göre hamilelikte olabilir. Onun gibi olan bir arkadaşım bu belirtileri yaşamış. O ay hamile kalmamış ama ertesi ay hamile kalmış. O bebek tutunamadığından adet oldum demişti. Ertesi ay hemen hamile kaldım dedi. Belki de Premetenin dediği gibi hamileliğe vücutun geçiş sürecidir.

Son düzenleme:

evet olabilir canım.
bende geçen ay miğdem bulanıyordu
başım dönüyordu
hamile olabilirm demiştim.

ama adet oldum.
bu belirtilerde kendimi çok dinlemekten oluyor galiba.

hadibakemcim benim adetim 2 gün geçti adet belirtilerim var ama gelen giden yok test yaptım negatif çıktı ama camın önünde bakmak hiç aklıma gelmemişti birkaç saat geçti tabi ilk testi yaptığımda mı çıktı 2-3 saat beklediğinden mi bilmiyorum birkaçgün geçsin testi tekrarlıcam belki daha net bişeyler çıkar muallakta kaldım çok heveslenmiyorumda sanki heran adet olcak gibiyim akıntım var her ıslaklık hissedişimde geldi diyip bakıyorum beyaz krem kvamlı akıntı gelmiş oluyo kafamçokkarıştı beklemekten başka çarem yookk

kulaklarım çınladı kim anmış bakimm beni opuyorumnanaktan

bizler sen den söz ettik
:)):
hııı 2 gün geçmiş canım
hamile olabilirsin
hakkında hayırlısı canım

bende başım agrısa hamilemiyim diyorum ya

bu ay adet olduktan sonra
kızların verdiği kürleri yapacagım inş.
birde böyle deneyelim bakalım
.

ya ben mayıs korunmıcam diyodum bu kürlerden bende eşimde sağlık için kullanalım diyodum bakalım nolcak bekliyorum Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin şuan ezan okunuyo Mevlam gönlümüzün muradını evlatlarımızı sağlıcakla kavuşup büyütmeyi hayırlı ömür nasipetsin inşallah

aminnn canım ya
inş. hayırlı bir şekilde bebeklerimiz olur.

kızlar ben çok hassas oldum galiba
bir akrabam bir olay karşısındaki davranışıma karşı
seninde çoçukların olacak sende onlardan çekersin dedi
ben anlamıyorum bu insanları
benim bu konuda hassas olduğumu biliyorlar ben bir olay hakkında sert bir eleştiri
yapınca hemen beni çoçuklarla yargılıyorlar
ben galiba çok hassas oldum hemen yanlış anlıyorum
.

Canım etrafımızdaki insanların olumsuz konuşmalarına kulaklarımızı tıkayacağımız konusunda anlaşmıştık. Boşver işte ağzı olan konuşuyor. Bizler diğer insanlara göre bu konularda daha hassasız tabi ki bu normal birşey. Asıl bunları yaşayıp hassas ve kırılgan olmamak anormal olurdu.

Canım ben ilk hamileliğimdeki doktorumdan çok memnun olmama rağmen ona gidemiyorum o bekleme salonunda oğlumla geldiğim günleri düşünürek oturmayı içim kaldırmıyor. Ben doğumdan sonra İzmir'de birkaç doktor gezdim ama hiçbirine tam olarak işte budur diyemedim. Şimdi Dokuz Eylül Üniversitesinden Serkan Güçlü'ye gideceğim. Methini çok duydum bir de onu göreyim gerçi ondan da randevu almak ölüm. Randevumu 1,5 ay önce almıştım. Bu arada hamile kalırsam ilk kontrolüm olur diye düşünmüştüm ama o da kısmet olmadı. Sen Aydın'da mı gidiyorsun doktora yoksa sen de mi İzmir'e geliyorsun.[/QUOTE]

Ben Aydın'da üniversite hastanesinde başladım genetik testler yapılıyor sonuçları mayıs sonu çıkacak ondan sonra duruma göre hareket edeceğim gerekirse İzmir'e de başlayacağım

sigara konusu geçmiş ben tek tük içerim eşim sevmediği için yıllardan beri içmiyordum ama bebeğimi kaybettikten sonra paket almaya başladım tamamen psikolojik istediğim zaman içmem ama şu an içmek istiyorum eşimden gizli içiyorum tabii görse çok kızar ve üzülür

Arkadaşlar bu gece dilek dileyin yarın hıdrellezz ,, ben sizler ve kendim için hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar dileyeceğim..

dimi kendimmi hassasım diyorum
ama sabrediyorum
insanlar herkesi kendi gibi
bilmemeleri çok kötü
.

Ben Aydın'da üniversite hastanesinde başladım genetik testler yapılıyor sonuçları mayıs sonu çıkacak ondan sonra duruma göre hareket edeceğim gerekirse İzmir'e de başlayacağım

sigara konusu geçmiş ben tek tük içerim eşim sevmediği için yıllardan beri içmiyordum ama bebeğimi kaybettikten sonra paket almaya başladım tamamen psikolojik istediğim zaman içmem ama şu an içmek istiyorum eşimden gizli içiyorum tabii görse çok kızar ve üzülür[/QUOTE]
bende aynı ya galiba psikolojikk
eşim evdeyken canım istemiyorum canımı sıkayım hemen
içmek istiyorum

Arkadaşlar bu gece dilek dileyin yarın hıdrellezz ,, ben sizler ve kendim için hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar dileyeceğim..

evet ya hepimiz edelim
Allahım inş. tez zamanda hamile kalırız
Allahım neolur buğün yüzü hürmetine isteyen
herkese bebekler nasip eyle.

anneler günü gelmiş neyime
bu sene ne kendi anneme
nede kaynanama hediye alacagım
kaldıramam bu olayı

nasıl yasaklanmış anlamadım ,yumurta var çatlamada var ama döllenmiyosa nolcakk tuhaf ya herşeye yasak geliyor.:uhm:

valla tam olarak anlamadım bende ama yumurtası varsa problem yoksa eşinde ve sende ben istiyorum deyip yaptırılamıyacak doktorun kendisi yapmak isterse öyle olacakmış..

özlenen ve beyazmelek sağolun hakkımda hayırlısı neyse o olsun içim içimi yiyo hep çelişkili durum sempatiksalakcinni hiç başınıza geldimi kızlar böle bişi

evet gelmişti sonra doktora gittim kıs var dedi ..

amin canım senin hakkındada hayırlısı olsun..

bende kullanmıştım o ilacı dogru söylüyorsun doktorla konuşmadan ilaç kullanmak sakıncılı ters teper oda bize denk gelir..

allah razı olsun canım bende dileyecegim..

anneler günü gelmiş neyime
bu sene ne kendi anneme
nede kaynanama hediye alacagım
kaldıramam bu olayı

ben alıcam ama karar veremedim onlar bizim annemiz bizde anne olduk az çok biliyoruz nasıl bi duygu oldugunu :teselli: oyüzden annelerimiz bizi dogurmuş büyütmüş bizde onlşara sevgimizin hediyesini verelim dimi amayerimseniben
bende içiyorum kızlar sigara ama kötülüklerini bildigim halde ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…