Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Çok zor birtanem biliyoruz. İnsanın kalbin taşıyamıyacak sanıyorsun ama inan herşeye dayanılıyor. İnan hepimiz yaşadık, belki benim acım daha fazla diyeceksin ama yok hepimiz yaşadık. Acımız geçmedi ama sabretmesini umut etmesini öğrendik bu sürede. O günler inan yaşamak zor geliyor du taşıyamıyacağım öleceğim sandım. Her gece sabah ölmek istedim. Dayandım. Şimdi de nasıl dayanıyorum diye kendime inanamıyorum. Hem zaten meleklerimize kavuşacağız bir gün hepimiz. İnan buaradaki bütün melek annelerinin tek tesellisi onlara kavuşağımız gün. Sabret güzel melek annesi, sabret.

İnan canım o soruyu ben hep soruyorum. 2007'de hamile kaldığım bebeğim yaşasaydı şuan 2.5 yaşında olacaktı. Ama yapacak bir şey yok bu sorular beni daha fazla üzüyor. Biraz kadere inanıyorum.Nasip değilmiş. Hakkımızda hayırlısı.

Gerçekten arkadaşlar çok zor bir anneler günü geçiriyorum. Anneler günüde yastucakken. Kimsenin anneler günü kutlamak için şirin olamıyacağım. Annemde dahil. En zor anneler günü

Arkadaşlar bu hece hıdırellez. Bu akşam dilek dilyip gül ağacının atına koyacağım sabahta alacağım. ınanıyorsanın zside yapın arkadaşlar.

gelincik nasılsın arkadaşlarım var mı kırmızı durumu falan? bu muallkata kalış da iğrenç bir şeydir yani. Tüp bebekte tranferden sonraki 12. gün betahcg baktırana kadar geçen sürede defalarca sorarsın kendi kendine var mı yok mu? tuttu mu tutmadı mı?
hayırlısı olsun....

kızlar size bir şey soracağım bu süre içinde eşinizle ilişkiniz nasıldı? ben hiçbir şeye tahammül edemediğim gibi ona da katlanamıyorum kırıyorum elimde değil kendimi kontrol edemiyorum bir de benim karnım hemen çıkmadı 5.5 aylıkken ancak belli oldu eşim kilo almadığımı söylüyordu doktora göre her şey normaldi bana sürekli sen bu çocuğu doğuramayacaksın diye takılıyordu şimdi dediğin oldu diyorum bunu kafamdan çıkartamıyorum

yok hiç bir kıpırtı yok pazartesi doktora gittim önceden bir kistim vardı o da temizlenmiş doktor dedi hani kist varda ondan gecikti dicem çok muallakta kaldım ben öncedende şüphelenmiştim ertesi günde 2. çizgi çıkmıştı bugün yaptım 2-3 saat sonra pencerenin kenarına geçip aydınlıkta bakmak geldi aklıma 2.çizgi çok çok silik çıkmış

eşimle birbirimize yaklaştık en azından ben öyle düşünüyorum
bence bunun sebebi sevgimizin artması değil yalnızca karşılıklı olarak birbirimize acıyor olmamış. Suum geldiğinde eşimi nasıl bir panikle aradım tahmin edersiniz. Eve geldi odaya girdi o an bana bakışını yüzünün rengini hayatım boyunca unutmam mümkün değil. Kabus kelimesi yetmiyor bunu anlatmaya. Siz anlıyorsunuz beni.

mavicim bende öleyim etrafıma çok kırıcıyım eşime daha da çok hiç etmediğimiz tartışmaları yapar olduk o hep sakin eskisi gibi bu sakinliği bile beni çileden çıkarıyo.Benimde 5-6 aylarda karnım çıkmaya başladı hiç onla ilgili değil şimdi bile döbişim var 5 aylık gibi inşallah bebişle dolacak yine

Hala herşey için önce kendimi, sonra eşimi, sonra doktoru, sonra parronumu,sonra annemi, sonra herkezi ve herşeyi sorumlu tutuyorum. Hepisne kızıyorum inan hiçbirisiylede gerçekten aramı düzeltemedim. Çünkü bu suçluluğu enbaşta içimden atamadım. Ama ne çare giden gitti. Sağlıklı bir gecek için bunları bırakmam lazım ama insan oğlu işte. Bir insanın yapabileceği en büyük kötülüğü insan kendine yaprmış.

kızlar kimse bizden toparlanıp eskisi gibi olmamızı beklemesin olamazda zaten bu yüzden çok incelemeyin acımızı yaşıyalım bağıralım haykıralım ama hayatımızdanda vazgeçmeyelim

iyi geceler melek anneleri bu arada hıdrellez konusunda bir şey söylemem lazım olumsuzluk vermek gibi olmasın ama benim annem evlendiğimden beri her hıdrellezde bebk diler hatta gül ağacının altına oyuncak bebekler falan koyar. Sonucu biliyorsunuz. Ne dilerseniz rabbimizden dileyin. Ben tüm melek anneleri için bir parça mutluluk diliyorum o da ancak yeni bebişlerle olur biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…