kızlar yaaa bu durum ne zaman geçecek? ben sürekli ağlamak istiyorum her şey üstüme üstüme geliyor sanki bie de anneler günü çıktı tüm bunlar yetmezmiş gibi yürüyüşe çıkıyorum bir iki gündür kafamı dağıtayım diye daha kötü oluyorum parkta çocuklarını sallayan anne babalar bebekler hamileler gerçekten NEDEN BEN? bunun bir sınav olduğunu düşünüp sabır diliyorum ama galiba ben başaramayacağımmsenağlama
dün bir arkadaşımla karşılaştım. İlk bebeğime gebeyken o da benden 1 ay sonra falan gebe kalmıştı. Kızı olmuştu. Çocuk kocaman olmuş koşuyor. O an kafamda daha önce de duyduğum o cevapsız soru yeniden yankılandı : NEDEN BEN???
senağlamasenağlamasenağlama
kızlar size bir şey soracağım bu süre içinde eşinizle ilişkiniz nasıldı? ben hiçbir şeye tahammül edemediğim gibi ona da katlanamıyorum kırıyorum elimde değil kendimi kontrol edemiyorum bir de benim karnım hemen çıkmadı 5.5 aylıkken ancak belli oldu eşim kilo almadığımı söylüyordu doktora göre her şey normaldi bana sürekli sen bu çocuğu doğuramayacaksın diye takılıyordu şimdi dediğin oldu diyorum bunu kafamdan çıkartamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?