Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

gelincik arkadaşım sen de yat belki gebesindir falan uykusuz kalma
bir iki gün içinde de kırmızıları görmezsen bence kan testi ver öptüm herkezi

tamam canım bakalım neler olacak nolur üzülmeyin arkadaşlar bazen öyle umutlanıyorum ki hepiniz tek tek aklımdan geçiyosunuz Allah hiç kimseyi bu acıyla bırakmaz inşallah.Allaha emanet olun öpüyom hepinizi opuyorumnanaktan

kızlar cevaplarınız için teşekkürler ben çıkıyorum bugün okula nerdeyse geç kalıyordum yarın da erken kalkacacağım hepinize iyi geceler

kızlar selama.s.epeydir giremedim topiğe,geçmişi okuyacağım şimdi. Preseed diye bir ürün varmış, bir araştırın bence, adetin 13 ila 17. günleri arasında ilişki esnasında kullanıyorsun. Bununla hamiş olan çok, topiği de var kendi adıyla, internet sitesi de... Biz kendiliğinden hamile kalamadığım için dener miyiz bilmiyorum ama size tavsiye ederim.

Bu arada kızlar ben doğum yapalı 48 gün oldu, adet olmadım normal mi sizce?

kızlar merhebe ben aranıza yeni katıldım bende 1 hafta önce 6,5 aylık hamileydim bebeğimi kaybettim.

Ah Çilekw hoşgeldin tatlım, başın sağolsun... yaşamayan bilmez bu büyük acıyımafoldumben...göreceksin bizi bizden başkası anlamaz...

Aabeyazmelekcim, aynı şeyleri yaşamışız, aynı şoku...6 aylık doğum ve sadece 3 saat yaşayabilen can parçası:gitme:...

hadi hayırlısı Sinannuraycım, güzelliklere vesile olsun bu rüyalar:Saruboceq:...

Son düzenleme:

Ah mapcim, ne güzel yazmışsın. Artık ölümden korkmuyorum biliyor musun, çünkü küçük erkeğim beni orada bekliyorboshayallersmile...

Valla Ozlenencim dünya duayla:Saruboceq: dururmuş, ben çok inanıyorum. Bizim oralarda hamileliğin başında hemen takılır, ama benim hamileliğimde hepimiz unuttuk, muskamı taktıktan 1 hafta sonra bebeğimizi kaybettik, hala düşünüyorum başında taksak sonuç farklı olur muydu diye... ama bu da Allah'tan işte...

Mavicim, yapma ne olur:1no2:, eşlerimiz bizim herşeyimiz... Bazen bizim yüzümüzü güldürmek için böyle şakalar yapıyorlar işte... Unutma sadece sen değilsin evladını kaybeden, eşin de bebeğini kaybetti... O'nun da hayalleri umutları vardı... Seninle beraber O'da çekiyor bu acıyı, paylaşabileceğin en yakının O:1hug:...

merhabalar kızlar nasılsınız???
kızlar yapmayın ya iyice karamsarlığa bağlamışsınız hepiniz ewet acımızı ve kaybımızı asla kimse unutturamaz bizlere ama böylede yaparak hem kendinizi hem meleğinizi hemde gelecek bebişi(leri) neden üzüyosunuz ki Allah'ın taktiri ilahisi bu kimse ne kendini ne başkasını suçlamasın bu durumun yaşancağını bilseydiniz gününü saatini elinizden ne gelcektiki kurtulabilcek miydiniz? kurtarabilcek miydiniz? Rabbim öyle yazmış oldu daha da üzmeyin ne olur kendinizi ki meleklerimizde annelerimiz bizim yüzümüzden acı çekiyo ağlıyo deyip de üzülmesinler hiç bu tarafından düşündünüz mü?ben hep bunları düşünüyorum aklımda bunlar ve güç buluyorum bundan sizde bir deneyin.

bu arada koclardan konu açılmış biz bu olayı yaşadıktan sonra eşimile birbirimize dahada sıkı bağlandık daha anlayışlı olduk birbirimize karşı sebepsiz ve boş tartışmalar bile çoook geride kaldı zaten yoksa olmazdı Allah'tan eşimde çok iyi ve inançlı o yüzden bunu birbirimize destek olarak atlattık biz ve kimseyi suçlamadım ben etrafımda bile bazen bilmeden dr suçluyolar ama ben suçlamıyorum koruyorum çünkü kimsenin hatası yok Taktiri ilahi.bana böyle bir durum olcak deseler di bile bile onu kurtaramzdık ki karnımda ölceğini son günlerde bilmiş olsaydık veo bebeği bir iki hafta önceden doğurmuş olsaydın eğer o kader ona yazıldıysa gene o gün 14 şubat gelince gidecek ti meleğim cennete o yüzden asla ve asla NEDEN demedim demem de....

birde bu yönden düşünün kızlar. sizleri çok çok öpüyorum kendinize çoook iyi bakın.opuyorumnanaktan

gelinciğim inşallah vardır bişeyler ve geç döllenme falan olmuştur belki ondan silik çıkıyodur.
hem fenamı kız kazayla en güzel şey olcak inşallah hamiş olcan yani hemencecik.

Merhaba Hazerozlem ben de dün seni aklımdan geçirmiştim uğramıyorsun acaba nasılsın diye. Canım ben düşükten sonra bile 47. günde adet olmuştun sen doğum yaptın 2-3 ay adet olmayabilirsin panikleme. Doğumdan sonra hiç sütün gelmiş miydi. Süt geldiyse o da adeti geciktiriyor.

Cici canım gerçekten tebrik ederim seni. İçimizde yaşça en küçük olan sensin ama bu ne olgunluk, bu ne tevekkül. Aslında bizim de neden diye soruşumuz Allah'a isyan etmek için değil çaresizliğimizi bildiğimizden.

premete tabiki öyledir zaten isyanda etmemiz doğru değil.
ewet yaşça hepinizden küçüğüm ama bu acı bizi çok olgunlaştırıyo artık o deli hallerinden eser kalmıyo insanda
dün gece markete çıktık eşimle canım benim bebek gördük ilk defa onun ağzından artık böyle bebek görünce dayanamıyorum çok istiyorum tekrardan dedi bana öyle bebekleriyle gezen aileleri görünce bende isityorum dedi ya ilk defa bebeğim gittiğinden beri hep ben üzülürüm diye hiç böyle konuşmuyodu ben ameliyattan çıkıp ayılana kadar canım benim ağlamış hep ben ayılmaya başlayınca kendide ailemide hepsini susturmuş sakın kimse ağlamısn üzmesin onu demiş canım eşim benim kıyamam ona ben
hani diyoruz ya bizi bizden başka kimse anlamıyo diye aslında biz sadece meleklerimiz için üzülürken eşlerimiz ve annelerimiz babalarımız hem meleğimiz için hemde eşleri ve kızları için üzülüyolar yani onların acısı iki kat artıyo dün annemde ağladı gene anne ben duruyorum sen neden ağlıyosun dedim ben evde hergün ağlıyorum zaten dedi ya o yüzden aslında burda bizler gibi onlarla konuşamasakda onlarda acıların en büyüğünü yaşıyolar ben bunları biliyodum ama dün eşimle annemin bu durumu benim kafama dank ettirdi işte

Rabbim hepimizin isteklerini dualarını kabul eder inşallah yüzümüzü güldürür inşallah ve birdaha bu acıları hiç yaşatmaz inşallah
Rabbim bize sağlıklı ömürlü hayırlı bebekler nasip eder inşallah.amiiiiiiiiiiiinnnnnnnn:Saruboceq:

kızlar hani demişsiniz ya dualar okuyalım Kur'an dan diye çalışanlar için vakit bulamazsa eğer bene bir şey söyliyim bir niyetle başlayıp her gün 800 tane BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıYM çekerse bunu bir hafta yapın ınşallah Rabbim niyetlerimiz ve dualarımız kabul eder. ben bugün Allah'ın izniyle başlamayı düşünüyorum sizede söylemek istedim.

günaydın kızlar nasılsınız
öğleden sonra bir arkadaşa gidecegim
erken kalktım yemek yaptım.hemen
kk yı açtım.

umarım herşey güzel olur.

dünyada inanmazdım biteceğine
beni böyle bırakıp gideceğine
şarkıların günahı yok
acıtan sensin içini
hangimiz istedi söyle bu adaletsiz seçimi

hayalin kırılınca
imkansızı umunca
korkular gerçek olunca
göz yaşım ahh kurumuyor

bu yürek ilk defa bugün kırılmıyor
ben unuttum desemde yerin hala dolmuyor

BEBEĞıııMMMMMMMMM.

bu şarkıyı birde bizim için dinlediniz mi?,
dinlediğinizde göreceksiniz sanki bizim için yazılmış olduğunu...

evet cici sözler anlamlı
kim söylüyor acaba.

evde olan arkadaşlar varsa tv 8 de ebru şallıya bir
bakarmısınız 5 aya girmiş
hala hiç karnı yok.
nasıl mantık anlamadım.
bebek nerde gelişiyor yahuu.

kıskançmıyım neeeohaoldumsmileohaoldumsmile

BEBEKLERıMıZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010[/table]

HAMıLELERıMıZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Mhtp|36|ERKEK|06.06.2010
|Leylayaşar|27|KIZ|09.08.2010
|Angelhope|18|ERKEK|06.10.2010
|Denizim16|6||02.01.2011
|Sweetbaby|6||03.01.2011[/table]

MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT
Seymacim|07.04.2010|
Limburg1985|10.04.2010|
Hadibakem|13.04.2010|
Sinannuray|13.04.2010|
Özlenen2010|25.04.2010|
Aabeyazmelek|01.05.2010|
Evrimsus|01.05.2010|
Premete|06.05.2010|
Eburcu||[/table]

Kızlar ben 37. gün nihayet adet oldum. Buna da şükür çok gecikmedi. Ne zor iş adetim yaklaşırken olmayayaım diye stres oluyorum gecikince de niye olmadım diye. Bu ay kürleri uygulayacağım ama ovulasyon testi yapmamaya karar verdim. Bu arada Mhtp'ın doğumu da bu ayın 25-26'sı gibi olacakmış. ıkinci bebeğimiz için de gün saymaya başladık artık.

evet cici sözler anlamlı
kim söylüyor acaba.

canımdeniz sekiyle hüsnü şenlendirici adaletsiz seçim şarkının adı ben hep dinlerdim ama geçenlerde dinlerken aklıma kızım geldi ve bir daha dinlediğimde gerçekten anlamını anladım

canım bende 5 ayken hiç karnım yoktu hatta kilo alcama zayıflıyodum sürkli ama bebeğimin gelişimi iyi ve sağlıklıydı sonra 6aydan sonra kilo almaya başladım ben 7 aylıkken anca dışardan hamile olduğum belli oluyodu.guclubacismile hemde kıskanç değilsindir meraketme ama onu yaptıklarına ben yapmayı boşver parmağımı bile oynatmadım hamilelikte.:hulya:

ayyy ne güzel ya ikinci bebişfde geliyo sonra denizim le sweetin bebeğini beklicez ve sonrada inşallah hep hamile haberi alcaz sürekli burdan.

olsun daha iyi şimdi zaten hemen hastalıktan iki gün sonra başla çalışmaya canım adetin başından 14 15 16 günü kadınlar genelde yumurtla yani bana dr dediğine göre adet olduğun tarihe 10gün ekle o gün yumurtladığın zamanmış bide int okuduğum kadarıyla hamile kalmak isteyenler denemelerin yanı sıra o zamanlarda süt içerse ve sabahları genelde erken saatte deneme yaparsanız daha çabuk tutarmış benden söylemesi çünkü sabah daha çok tutunma ihtimali oluyormuş bütün denemedeki arkadaşlara benden kısaca bir bilgi arkadaşlar kolay gelsinnnalkisalkisalkis:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…