kızlar merhebe ben aranıza yeni katıldım bende 1 hafta önce 6,5 aylık hamileydim bebeğimi kaybettim.
ekimde bıraktım canım...aglamak istediginde sıkma kendini rahatlıkla agla bende dün kötüydüm baya boşaldım rahatladım ama iyi oldu..allahım sabırlar versin hoşgeldin aramıza canım benimde hikayem seninkine benziyor benimkide 6aylıktı canlı normel dogurdum ama 3 saat yaşayabildi melek kızım...hayırlısı bende gördüm sendenim...yerimseniben
slm kızlar size rüyamı anlatayım galiba benim bilinç altıma yerleşti rüyamda idrar testi yapıyorum idrarum çok koyu saki tütün rengi damlattığım gibi iki tane kırmızı çizgi o kadar kırmızıki şaşırıyom öle ortada bırakmışım herkez görüyo hamile olduğumu anlıyo bide sonra sigara içiyorum dayımın oğluyla eşim geliyo eşim görmüyo dayımın oğluda kızıyo hamilesin sigara içiyon seni sinana söyliycem diyo bugünde bi komşuyu gördüm dedi gece rüyamda seni gördüm hamilesin sigara içiyosun bende kızıyorum içme bak başına ne geldi akıllanmadın buda öle olur diyomuş bende bişe olmaz diyomuşum şaşırdım kaldım ikimizde aynı rüyayı görmüşüz ne tuhaf dimi bide gören herkez sen galiba hamilesin yüzün güzelleşmiş diyo ben bu ay çok umutlandım ya nasıl geçicek bu 10 gün inşallah vardır
kızlar tesellileriniz ve temennileriniz için hepinize teşekkürler. Benim de umutlu olabilmemi istiyorsunuz anladığım bu. Ama ben zaten umutluyum ama ahiretten umutluyum. Canım meleklerime orada kavuşacağım bunu bimek ve beklemek beni çok rahatlatıyor. Beni merak etmeyin kızlar ayrıca sizin bebek haberlerinize kendimin gibi seviniyorum siz birer birer bebeklerinizi kucaklarınıza alacaksınız inşallah.
Bu arada ben birşey anlatacağım şimdi size. Hafta sonu Safranbolu'ya gittik. Daha önce de gitmiştik ama bu sefer farklı yerlerini gezdirdiler bize. Oralardan biri de Yenice'deki Şeker Kanyonu idi. Kızlar cennetteyim sandım. Şelaleler dereler çiçekler yüzlerce çeşit bitki ağaçlar kuş sesleri uğur böcekleri pırıl pırıl bir bahar havası. O an ne düşündüm tahmin etmişsinizdir herhalde. Meleklerim inşallah şimdi böyle güzel hatta daha da güzel bir yerdeler diye düşündüm. Öyle bir yerde olduklarını düşünmek beni çooook mutlu etti. Uzun zamandır böyle iyi hissetmemiştim. Rabbim ne olur bizi orada kavuştur. Bu fani dünyada böyle güzellikleri yaratan rabbim ahiretine neler saklamıştır kimbilir?
arkadaşlar kafama takılan bişey var , nasıl sorcağımıda bilmiyorum aslında , hani sübyen muskaları var ya onlar hakkında ne düşünüyorsunuz. ben duanın gücüne sonsuz inanıyorum ama bu tür şeylerin etkisindede kalmak istemiyorum ,bir köylümüz illa bir hoca var senide getireyim öle başla tedaviye dedi ben de pek üstünde durmadım , az önce şak diye aklıma geldi bu konu napsam sizce?Elimden geldiğince kuranımı okuyup namazımı kılıyorum dua ediyorum ,Allaha emanet , Rabbim korusunn.diyorum,kafam karıştı şimdi yinee napsam sizce?
kızlar size bir şey soracağım bu süre içinde eşinizle ilişkiniz nasıldı? ben hiçbir şeye tahammül edemediğim gibi ona da katlanamıyorum kırıyorum elimde değil kendimi kontrol edemiyorum bir de benim karnım hemen çıkmadı 5.5 aylıkken ancak belli oldu eşim kilo almadığımı söylüyordu doktora göre her şey normaldi bana sürekli sen bu çocuğu doğuramayacaksın diye takılıyordu şimdi dediğin oldu diyorum bunu kafamdan çıkartamıyorum
kızlar selama.s.epeydir giremedim topiğe,geçmişi okuyacağım şimdi. Preseed diye bir ürün varmış, bir araştırın bence, adetin 13 ila 17. günleri arasında ilişki esnasındakullanıyorsun. Bununla hamiş olan çok, topiği de var kendi adıyla, internet sitesi de... Biz kendiliğinden hamile kalamadığım için dener miyiz bilmiyorum ama size tavsiye ederim.
Bu arada kızlar ben doğum yapalı 48 gün oldu, adet olmadım normal mi sizce
merhabalar kızlar nasılsınız???
kızlar yapmayın ya iyice karamsarlığa bağlamışsınız hepiniz ewet acımızı ve kaybımızı asla kimse unutturamaz bizlere ama böylede yaparak hem kendinizi hem meleğinizi hemde gelecek bebişi(leri) neden üzüyosunuz ki Allah'ın taktiri ilahisi bu kimse ne kendini ne başkasını suçlamasın bu durumun yaşancağını bilseydiniz gününü saatini elinizden ne gelcektiki kurtulabilcek miydiniz? kurtarabilcek miydiniz? Rabbim öyle yazmış oldu daha da üzmeyin ne olur kendinizi ki meleklerimizde annelerimiz bizim yüzümüzden acı çekiyo ağlıyo deyip de üzülmesinler hiç bu tarafından düşündünüz mü?ben hep bunları düşünüyorum aklımda bunlar ve güç buluyorum bundan sizde bir deneyin.
bu arada koclardan konu açılmış biz bu olayı yaşadıktan sonra eşimile birbirimize dahada sıkı bağlandık daha anlayışlı olduk birbirimize karşı sebepsiz ve boş tartışmalar bile çoook geride kaldı zaten yoksa olmazdı Allah'tan eşimde çok iyi ve inançlı o yüzden bunu birbirimize destek olarak atlattık biz ve kimseyi suçlamadım ben etrafımda bile bazen bilmeden dr suçluyolar ama ben suçlamıyorum koruyorum çünkü kimsenin hatası yok Taktiri ilahi.bana böyle bir durum olcak deseler di bile bile onu kurtaramzdık ki karnımda ölceğini son günlerde bilmiş olsaydık veo bebeği bir iki hafta önceden doğurmuş olsaydın eğer o kader ona yazıldıysa gene o gün 14 şubat gelince gidecek ti meleğim cennete o yüzden asla ve asla NEDEN demedim demem de....
birde bu yönden düşünün kızlar. sizleri çok çok öpüyorum kendinize çoook iyi bakın.opuyorumnanaktan
evet cici sözler anlamlıdünyada inanmazdım biteceğine
beni böyle bırakıp gideceğine
şarkıların günahı yok
acıtan sensin içini
hangimiz istedi söyle bu adaletsiz seçimi
hayalin kırılınca
imkansızı umunca
korkular gerçek olunca
göz yaşım ahh kurumuyor
bu yürek ilk defa bugün kırılmıyor
ben unuttum desemde yerin hala dolmuyor
BEBEĞİİİMMMMMMMMM.
bu şarkıyı birde bizim için dinlediniz mi?,
dinlediğinizde göreceksiniz sanki bizim için yazılmış olduğunu...
evet cici sözler anlamlı
kim söylüyor acaba.
BEBEKLERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010[/table]
HAMİLELERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Mhtp|36|ERKEK|06.06.2010
|Leylayaşar|27|KIZ|09.08.2010
|Angelhope|18|ERKEK|06.10.2010
|Denizim16|6||02.01.2011
|Sweetbaby|6||03.01.2011[/table]
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT
Seymacim|07.04.2010|
Limburg1985|10.04.2010|
Hadibakem|13.04.2010|
Sinannuray|13.04.2010|
Özlenen2010|25.04.2010|
Aabeyazmelek|01.05.2010|
Evrimsus|01.05.2010|
Premete|06.05.2010|
Eburcu||[/table]
Kızlar ben 37. gün nihayet adet oldum. Buna da şükür çok gecikmedi. Ne zor iş adetim yaklaşırken olmayayaım diye stres oluyorum gecikince de niye olmadım diye. Bu ay kürleri uygulayacağım ama ovulasyon testi yapmamaya karar verdim. Bu arada Mhtp'ın doğumu da bu ayın 25-26'sı gibi olacakmış. İkinci bebeğimiz için de gün saymaya başladık artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?