canımdeniz sekiyle hüsnü şenlendirici adaletsiz seçim şarkının adı ben hep dinlerdim ama geçenlerde dinlerken aklıma kızım geldi ve bir daha dinlediğimde gerçekten anlamını anladım
canım bende 5 ayken hiç karnım yoktu hatta kilo alcama zayıflıyodum sürkli ama bebeğimin gelişimi iyi ve sağlıklıydı sonra 6aydan sonra kilo almaya başladım ben 7 aylıkken anca dışardan hamile olduğum belli oluyodu.guclubacismile hemde kıskanç değilsindir meraketme ama onu yaptıklarına ben yapmayı boşver parmağımı bile oynatmadım hamilelikte.:hulya:
kızlar selama.s.epeydir giremedim topiğe,geçmişi okuyacağım şimdi. Preseed diye bir ürün varmış, bir araştırın bence, adetin 13 ila 17. günleri arasında ilişki esnasındakullanıyorsun. Bununla hamiş olan çok, topiği de var kendi adıyla, internet sitesi de... Biz kendiliğinden hamile kalamadığım için dener miyiz bilmiyorum ama size tavsiye ederim.
Bu arada kızlar ben doğum yapalı 48 gün oldu, adet olmadım normal mi sizce?
Ah Çilekw hoşgeldin tatlım, başın sağolsun... yaşamayan bilmez bu büyük acıyımafoldumben...göreceksin bizi bizden başkası anlamaz...
Aabeyazmelekcim, aynı şeyleri yaşamışız, aynı şoku...6 aylık doğum ve sadece 3 saat yaşayabilen can parçası:gitme:...
hadi hayırlısı Sinannuraycım, güzelliklere vesile olsun bu rüyalar:Saruboceq:...
ayyy ne güzel ya ikinci bebişfde geliyo sonra denizim le sweetin bebeğini beklicez ve sonrada inşallah hep hamile haberi alcaz sürekli burdan.
olsun daha iyi şimdi zaten hemen hastalıktan iki gün sonra başla çalışmaya canım adetin başından 14 15 16 günü kadınlar genelde yumurtla yani bana dr dediğine göre adet olduğun tarihe 10gün ekle o gün yumurtladığın zamanmış bide int okuduğum kadarıyla hamile kalmak isteyenler denemelerin yanı sıra o zamanlarda süt içerse ve sabahları genelde erken saatte deneme yaparsanız daha çabuk tutarmış benden söylemesi çünkü sabah daha çok tutunma ihtimali oluyormuş bütün denemedeki arkadaşlara benden kısaca bir bilgi arkadaşlar kolay gelsinnnalkisalkisalkis:sm_cool:
Merhaba Hazerozlem ben de dün seni aklımdan geçirmiştim uğramıyorsun acaba nasılsın diye. Canım ben düşükten sonra bile 47. günde adet olmuştun sen doğum yaptın 2-3 ay adet olmayabilirsin panikleme. Doğumdan sonra hiç sütün gelmiş miydi. Süt geldiyse o da adeti geciktiriyor..
Gelmedi galiba ama ben pek anlamadım gelip gelmediğini, şoktan heralde, doğumdan hemen sonra iki tane hap içirdiler, sonradan kontrol etmek de istemedim.
Kayınvalidem rahatsızdı, Ankara'da hastanede yattı, ben de onun yanındaydım. Yoruldum biraz ama bebeğimin kırkı hastanedeyken çıktı ve o telaşta ve koşturmacada pek anlamadım desem yeri... Dedim ki hiçbirşey boşa değil şu hayatta...
Bu arada sen nasılsın Premetecim?
Premete kusura bakma yazamadim canim dogum gününü kutluyorum Insaallah birdahaki yasini bebeginle karsilarsin....
Adet olmanada sevindim gelmeyincede insanin cinleri tepesinde oluyor....
Ben henüz hasta olmadim ama test yapmaya korkuyorum en iyisi yarini beklemek diye düsünüyorum...
Bu arada neslihanda bugün asilama yaptiracakti Insaallah ilk seferde tutar ....
Rabbim hepinizin gönlündekini versin canlarim
Bu gün 2. cocugumun 2,5 aylikken kalbinin durdugu ve kurtajla alindigi gün.3 cocuk x 4 unutulmaz tarih
1-hamile oldugumu ögrendigim tarih
2-cocuklarin dogacagi muhtemel tarih
3-cocuklarin karnimda ölgügü tarih
4-cocuklarin kurtajla alimdaigi veya sunni sanciyla dogduklari tarih
Aci celmek icin o kadar tarih varki ,her ayim aciyla geciyor--simdi yeniden ilk adet günü,ovülasyon günü,beklenen adet günü..doktorda randevu günü...offffffffff Allahim sen yardim et sabir ver..
Geçmiş olsun. Umarım önemli birşey değildir. Senin için hem iyi olmuş hem kötü olmuş koşturmacadan acını anlayamamışsın ama dinlenmem gereken hassas bir dönemde oldukça yorulmuşsun. Haklısın hiçbirşey boşa değil bu hayatta,bizim de bu yaşadıklarımızın vardır bir hikmeti değil mi? Mevlana'nın bir sözü var çok hoşuma gitti. Bir şeyi çok isteyip de olmuyorsa üzülme ya daha iyisi başına gelecektir ya da hakkında hayırlı değildir diyor. Bu günlerde sık sık aklıma geliyor. Bebişim gelmedi bu ay, nazlanarak beni üzdü. Onun dışında bildiğin gibiyim.
hıı demekki hrkesin bünyesi farklı oluyor
iç karnı geniş oluyormuş bazılarının
demek seninkide öyleymiş
ben çok kilo almamıştım ama göbegim benden önce gidiyordu.
Hayırlı cumalar kızlar Rabbim bu günün hürmetine yavrularımızn kardeşlerini sağlıcakla göndersin inşallah.
ben geldim..hayırlı cumalar ..Rabbim dualrımızı kabul etsin inş..
dün aşılamam yapıldı o geçmek bilmez gün sayımı başladı .acaba tutarmı tutmazmı , olurmu olmazmıı , bu soruları kendime günde kaç kere soruyorum bilmiyorum.. Dualrınızı esirgemeyin arkadaşlar..Rabbim tüm dileyenlere sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inş.:Saruboceq:ben kk den kopamıyorum arada 5 dk bakıp çıkıyorumm..neyse gidip yatayım.yerimseniben
ben geldim..hayırlı cumalar ..Rabbim dualrımızı kabul etsin inş..
dün aşılamam yapıldı o geçmek bilmez gün sayımı başladı .acaba tutarmı tutmazmı , olurmu olmazmıı , bu soruları kendime günde kaç kere soruyorum bilmiyorum.. Dualrınızı esirgemeyin arkadaşlar..Rabbim tüm dileyenlere sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inş.:Saruboceq:ben kk den kopamıyorum arada 5 dk bakıp çıkıyorumm..neyse gidip yatayım.yerimseniben
herkese hayırlı cumalar mlek anneleri...
kızlar eğer evdeyseniz yada tv izleme imkanınız varsa showda seda sayanın programında birazdan dr ibrahim saraçoğlu kolay hamile kalmak için kürler söyliyecekmiş bir bakın isterseniz.
amin kızlar allahımhepimizin dualarını kabul etsin
cumanız mübarek olsun..
premete cok sevindim adet olmuşsun hadi gözün aydın...
özlenen naptıki şimdi onun yatması lazım dimi duaedelim arkadaşlar birbirimize şimdi özlenenen ilk olsun aşılama yaptırdı..
tamam premetecim izliyorum pür dikkat şimdi sizin işinize yarasın sonrada bana demi ama opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?