Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

hıı demekki hrkesin bünyesi farklı oluyor
iç karnı geniş oluyormuş bazılarının
demek seninkide öyleymiş
ben çok kilo almamıştım ama göbegim benden önce gidiyordu
.

evet canım allahım meleklerimin kardeşini göndermeyi nasip etsin inşallah zor sabır etmek...

sagol canım bilgiler için ama biz sabah olmuyorbilmiyorumkismile iş gereginden dolayı şansımız azaldımı yani...ohaoldumsmile

dün yine çoşmuşsunuz kızlar iyi olmuş boşatmışsınızdır içinizi rahatladınızmı benim herzaman için tuhaf sıkılgan ama napalım melegim sefaatçı olsun diye sabır edip dua ediyorum haziranın 2 sinde dogum yaptım gün yaklaştıkça canım acıyor sıgamıyorum bir yerlere allahım nolur duamızı kabul et meleklerimizin kokosunu kardeşleriyle göndermeyi nasip etsin saglıkla kucagımıza almayı nasip et amin...

negüzel 2bebegimizde geliyor hayırlısyla saglıkla dogum yapmayı evladını kucagına almayı nasip etsin...

hadibakem ben çok fransız kalmışım ebru şallı hamilemi demek var be ...
benimde iç karnım genişti 6 aylıkken 3 aylık gibiydi ..

Gelmedi galiba ama ben pek anlamadım gelip gelmediğini, şoktan heralde, doğumdan hemen sonra iki tane hap içirdiler, sonradan kontrol etmek de istemedim.

Kayınvalidem rahatsızdı, Ankara'da hastanede yattı, ben de onun yanındaydım. Yoruldum biraz ama bebeğimin kırkı hastanedeyken çıktı ve o telaşta ve koşturmacada pek anlamadım desem yeri... Dedim ki hiçbirşey boşa değil şu hayatta...

Bu arada sen nasılsın Premetecim?

Geçmiş olsun. Umarım önemli birşey değildir. Senin için hem iyi olmuş hem kötü olmuş koşturmacadan acını anlayamamışsın ama dinlenmem gereken hassas bir dönemde oldukça yorulmuşsun. Haklısın hiçbirşey boşa değil bu hayatta,bizim de bu yaşadıklarımızın vardır bir hikmeti değil mi? Mevlana'nın bir sözü var çok hoşuma gitti. Bir şeyi çok isteyip de olmuyorsa üzülme ya daha iyisi başına gelecektir ya da hakkında hayırlı değildir diyor. Bu günlerde sık sık aklıma geliyor. Bebişim gelmedi bu ay, nazlanarak beni üzdü. Onun dışında bildiğin gibiyim.

Premete kusura bakma yazamadim canim dogum gününü kutluyorum Insaallah birdahaki yasini bebeginle karsilarsin....

Adet olmanada sevindim gelmeyincede insanin cinleri tepesinde oluyor....

Ben henüz hasta olmadim ama test yapmaya korkuyorum en iyisi yarini beklemek diye düsünüyorum...

Bu arada neslihanda bugün asilama yaptiracakti Insaallah ilk seferde tutar ....

Rabbim hepinizin gönlündekini versin canlarim

Bu gün 2. cocugumun 2,5 aylikken kalbinin durdugu ve kurtajla alindigi gün.3 cocuk x 4 unutulmaz tarih
1-hamile oldugumu ögrendigim tarih
2-cocuklarin dogacagi muhtemel tarih
3-cocuklarin karnimda ölgügü tarih
4-cocuklarin kurtajla alimdaigi veya sunni sanciyla dogduklari tarih
Aci celmek icin o kadar tarih varki ,her ayim aciyla geciyor--simdi yeniden ilk adet günü,ovülasyon günü,beklenen adet günü..doktorda randevu günü...offffffffff Allahim sen yardim et sabir ver..

Seymacim inşallah yarın seni hamilelerimiz listesine yazarım. Bu iki ay içinde bekleme süresi dolan herkesin hamile kalmasını o kadar çok istiyorum ki. Gitgide gücüm tükeniyor, dayanacak mecalim kalmadı hamilelik haberleri geldikçe güçleneceğim. Ne olur yarın testini yapar yazmaz haber ver aklım sende olacak.

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bazen keşke hafıza kaybı geçirsem, hayata sıfırdan başlasam diye düşünürken buluyorum kendimi. Yeniden uğraşmak, hamile kalmaya çabalamak çok zor geliyor, hamile kalabilsem bile hamilelik süreci gözümde büyüyor. Hayat çok zor Allah'ım sen bizim elimizi bırakma.

Gerçekten çok güzel söylemiş, umarım bizim içinde öyledir.

amin kızlar allahımhepimizin dualarını kabul etsin
cumanız mübarek olsun..
premete cok sevindim adet olmuşsun hadi gözün aydın...
özlenen naptıki şimdi onun yatması lazım dimi duaedelim arkadaşlar birbirimize şimdi özlenenen ilk olsun aşılama yaptırdı..

ben geldim..hayırlı cumalar ..Rabbim dualrımızı kabul etsin inş..
dün aşılamam yapıldı o geçmek bilmez gün sayımı başladı .acaba tutarmı tutmazmı , olurmu olmazmıı , bu soruları kendime günde kaç kere soruyorum bilmiyorum.. Dualrınızı esirgemeyin arkadaşlar..Rabbim tüm dileyenlere sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inş.:Saruboceq:ben kk den kopamıyorum arada 5 dk bakıp çıkıyorumm..neyse gidip yatayım.yerimseniben

herkese hayırlı cumalar mlek anneleri...

kızlar eğer evdeyseniz yada tv izleme imkanınız varsa showda seda sayanın programında birazdan dr ibrahim saraçoğlu kolay hamile kalmak için kürler söyliyecekmiş bir bakın isterseniz.

hıı demekki hrkesin bünyesi farklı oluyor
iç karnı geniş oluyormuş bazılarının
demek seninkide öyleymiş
ben çok kilo almamıştım ama göbegim benden önce gidiyordu
.

galiba benimde iç karnım genişti canım aman boşver çocuk olsunda hele bi kim takar kiloyuuu

Hayırlı cumalar kızlar Rabbim bu günün hürmetine yavrularımızn kardeşlerini sağlıcakla göndersin inşallah.

AMİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNN.

ayy inşallah tutar ve birdaha asla hiç ayrılmazsınız.Rabim bugünün yüzü suyu hürmetine senin dileklerini kabul etsn.
canım birde ben geçen gün bir tesbih çekin falan yazmıştım istersen onada başla bu hayırlı günde ne kaybedersin.:CüvCüv:belki niyetin kabul olur ve böyle olursun:CüvCüv:inşallahhh amiiiin:Saruboceq:

Hayırlı olsun canım. Sen,nle birlikte bizim için de heyecanlı bekleyiş başladı. Rabbim emeklerini karşılıksız bırakmasın, dualarımız seninle. Arada uğra iyilik haberini ver öptüm.

Cicim ben işteyim programı izleyemem sen izleyip anlattıklarını burada bizimle paylaşsan olur mu.

Seymacim nerdesin. Hadi güzel haberini bekliyoruz. Sinanuraycım sen nerelerdesin. İnternetin düzelmedi mi daha.

tamam premetecim izliyorum pür dikkat şimdi sizin işinize yarasın sonrada bana demi ama opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Canım sen ne zaman vurulacaksın çatlatma iğnesini.

tamam premetecim izliyorum pür dikkat şimdi sizin işinize yarasın sonrada bana demi ama opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Sağol canım. Allah razı olsun. Ben bugün soğan kürü ve bal-çörekotu-tarçın'a başladım. Soğan kürünü 15 gün uygulayıp sonra da incir-havuç yapacağım. Bugün de gidip bazı hormon tahlillerimi yaptıracağım. Doktora gittiğimde elimde hazır olsun. Tıp, kür, dua dört koldan saldırıyorum bakalım sonuç ne olacak.

en güzeli olsun hepsi birden belki daha etki eder.bende 2ye kadar evdeyim o zamana kadar eper çıkarsa izlerim anlatırım size yoksa int bulurum gene söylerim canım sen iştesin galiba kolay gelsin hadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…