aminnn inş.Hayırlı cumalar kızlar Rabbim bu günün hürmetine yavrularımızn kardeşlerini sağlıcakla göndersin inşallah.
Canım sen ne zaman vurulacaksın çatlatma iğnesini.
Sağol canım. Allah razı olsun. Ben bugün soğan kürü ve bal-çörekotu-tarçın'a başladım. Soğan kürünü 15 gün uygulayıp sonra da incir-havuç yapacağım. Bugün de gidip bazı hormon tahlillerimi yaptıracağım. Doktora gittiğimde elimde hazır olsun. Tıp, kür, dua dört koldan saldırıyorum bakalım sonuç ne olacak.
hadibakem ben çok fransız kalmışım ebru şallı hamilemi demek var be ...
benimde iç karnım genişti 6 aylıkken 3 aylık gibiydi ..
aminnn inş.
ben şuan izliyorum
soğan küründen bahsetti kızlar
15 gün için diyor
yarım lt suda 2 havucu 20 dk kaynatın diyor.
yarım lt suda 8-9 kuru inciri 15 kaynat diyor
bunun ikisini karıştırıp günde bir bardak için diyor.
kolay hamile kalınıyormuş
hadi hayırlısı.
Canım bu incir-havucu adetin kaçıncı gününden itibaren kaç gün kullanmak gerekir söyledi mi.
ben geldim..hayırlı cumalar ..Rabbim dualrımızı kabul etsin inş..
dün aşılamam yapıldı o geçmek bilmez gün sayımı başladı .acaba tutarmı tutmazmı , olurmu olmazmıı , bu soruları kendime günde kaç kere soruyorum bilmiyorum.. Dualrınızı esirgemeyin arkadaşlar..Rabbim tüm dileyenlere sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inş.:Saruboceq:ben kk den kopamıyorum arada 5 dk bakıp çıkıyorumm..neyse gidip yatayım.yerimseniben
yok canım söylemedi
ben adet olduktan sonra kullanmaya başlayacagım
sen nasıl içiyrsun
Ben adetimin 2. günü soğan kürüne başladım onu 15 gün yapacağım, aynı zamanda bal-çörekotu-tarçından macun yaptım 11 gün boyunca günde 2 kaşık onu yiyeceğim. Soğan kürü bitince de havuç-incir'e başlayacağım. O yumurtanın çatlamasını sağlıyormuş o yüzden soğan küründen sonra kullanmak mantıklı geldi bana. Bir de bir yerde soğan kürü ve incir kürünü aynı anda uygulamayın diye okumuştum ama herkes değişik birşey söylüyor ben de kafama nasıl yatarsa öyle uyguluyorum.
Ben adetimin 2. günü soğan kürüne başladım onu 15 gün yapacağım, aynı zamanda bal-çörekotu-tarçından macun yaptım 11 gün boyunca günde 2 kaşık onu yiyeceğim. Soğan kürü bitince de havuç-incir'e başlayacağım. O yumurtanın çatlamasını sağlıyormuş o yüzden soğan küründen sonra kullanmak mantıklı geldi bana. Bir de bir yerde soğan kürü ve incir kürünü aynı anda uygulamayın diye okumuştum ama herkes değişik birşey söylüyor ben de kafama nasıl yatarsa öyle uyguluyorum.
Öğle arası hastaneye gittim. Oğlum da o hastanede yatmıştı. Kayıt yaptırırken görevli ekrana baktı Mete kim oğlunuz mu dedi. Dondum kaldım. Biz ne yaparsak yapalım hayat yüzümüze tokat gibi çarpıyor acımızı. Hergün muhakkak adını duyuyorum. Öyle Ahmet, Mehmet gibi çok bilindik bir isim de değil ama hep karşıma çıkıyor. Ya yolda dükkanların ismi Mete bilmemnesi oluyor, ya etrafta Mete adında biri oluyor ona seslenirlerken duyuyorum. Acaba diyorum bu evrenin bana mesajı mı, senin bir oğlun var sakın unutma mı demek istiyor. Ey hayat bana acı çektirmeyi bırak, benim oğlumu unutmam mümkün değil zaten, ben her aynaya baktığımda gözbebeklerimin içinde onu görüyorum.
hadibakem belki senin kür yapmana falan gerek kalmaz. Haftaya bebiş haberini alırsın inşallah.
canım benim ya.dualarımız senle beraber canım
herşey güzel olacak inş.
sen niye gitmiştin hastaneye canım.
Sağol canım. Salı günü kadın doğumcuya gideceğim, gitmeden önce eksik bazı tahlillerim vardı onları tamamlamak için hastaneye gitmiştim.
mrhaba kızlar umarım herkez iyidir benim internet bozuk hala annemdeyim doktordan geldim araştırmalara başlıyoruz bisürü test verdi vajkinal ultrasona girdim bebek olsaydı görünürdü bu ay hiç umudum kalmadı artık yumurtalık sayın az dedi hemen hamile kalmalıymışım moralim çok bozuk premete sen beni listeden sil en iyisi bikere şan güldü yüzüme onuda elimden aldı artık umutta bırakmadı bana kaderim böleymiş artık gücüm kalmadı uğraşmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?