Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Hayırlı cumalar kızlar Rabbim bu günün hürmetine yavrularımızn kardeşlerini sağlıcakla göndersin inşallah.
aminnn inş.

ben şuan izliyorum
soğan küründen bahsetti kızlar
15 gün için diyor
yarım lt suda 2 havucu 20 dk kaynatın diyor.
yarım lt suda 8-9 kuru inciri 15 kaynat diyor
bunun ikisini karıştırıp günde bir bardak için diyor.
kolay hamile kalınıyormuş
hadi hayırlısı.

hadibakem ben çok fransız kalmışım ebru şallı hamilemi demek var be ...
benimde iç karnım genişti 6 aylıkken 3 aylık gibiydi ..

evet canım 5 ayına girmiş hamileliği.

evet bu iç karnının geniş olması galiba
ırsı birşey
arkadaşımdada öyleydi
anneside öyleymiş.

bende anneme çekmiim annemde göbekl i bir kadın
.

Canım bu incir-havucu adetin kaçıncı gününden itibaren kaç gün kullanmak gerekir söyledi mi.

Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.

yok canım söylemedi
ben adet olduktan sonra kullanmaya başlayacagım
sen nasıl içiyrsun

Ben adetimin 2. günü soğan kürüne başladım onu 15 gün yapacağım, aynı zamanda bal-çörekotu-tarçından macun yaptım 11 gün boyunca günde 2 kaşık onu yiyeceğim. Soğan kürü bitince de havuç-incir'e başlayacağım. O yumurtanın çatlamasını sağlıyormuş o yüzden soğan küründen sonra kullanmak mantıklı geldi bana. Bir de bir yerde soğan kürü ve incir kürünü aynı anda uygulamayın diye okumuştum ama herkes değişik birşey söylüyor ben de kafama nasıl yatarsa öyle uyguluyorum.

Hadi bakalım, Allah senin emeklerinide boşa çıkarmasın. Allah hakkında hayırlısını en kısa zamanda nasip etsin inşallah.

anladım canım
hadi bakalım emeklerimzi boşa çıkmaz inş.

hadibakem belki senin kür yapmana falan gerek kalmaz. Haftaya bebiş haberini alırsın inşallah.

Öğle arası hastaneye gittim. Oğlum da o hastanede yatmıştı. Kayıt yaptırırken görevli ekrana baktı Mete kim oğlunuz mu dedi. Dondum kaldım. Biz ne yaparsak yapalım hayat yüzümüze tokat gibi çarpıyor acımızı. Hergün muhakkak adını duyuyorum. Öyle Ahmet, Mehmet gibi çok bilindik bir isim de değil ama hep karşıma çıkıyor. Ya yolda dükkanların ismi Mete bilmemnesi oluyor, ya etrafta Mete adında biri oluyor ona seslenirlerken duyuyorum. Acaba diyorum bu evrenin bana mesajı mı, senin bir oğlun var sakın unutma mı demek istiyor. Ey hayat bana acı çektirmeyi bırak, benim oğlumu unutmam mümkün değil zaten, ben her aynaya baktığımda gözbebeklerimin içinde onu görüyorum.

canım benim ya.dualarımız senle beraber canım
herşey güzel olacak inş.

sen niye gitmiştin hastaneye canım.

hadibakem belki senin kür yapmana falan gerek kalmaz. Haftaya bebiş haberini alırsın inşallah.

negüzel olurdu ama
bilmiyorum
bu ay hiç birşey hissetmiyorum
geçen ay kasıklarımda agrı
miğde bulantım bile vardı
ama bu ay sivilcelerim bile çıktı adet
gelecek diye.
içimden keşke diyorum ama
galiba daha zamanı geldi diyorum.
hayırlısı

canım benim ya.dualarımız senle beraber canım
herşey güzel olacak inş.

sen niye gitmiştin hastaneye canım.

Sağol canım. Salı günü kadın doğumcuya gideceğim, gitmeden önce eksik bazı tahlillerim vardı onları tamamlamak için hastaneye gitmiştim.

mrhaba kızlar umarım herkez iyidir benim internet bozuk hala annemdeyim doktordan geldim araştırmalara başlıyoruz bisürü test verdi vajkinal ultrasona girdim bebek olsaydı görünürdü bu ay hiç umudum kalmadı artık yumurtalık sayın az dedi hemen hamile kalmalıymışım moralim çok bozuk premete sen beni listeden sil en iyisi bikere şan güldü yüzüme onuda elimden aldı artık umutta bırakmadı bana kaderim böleymiş artık gücüm kalmadı uğraşmak istemiyorum

Off ya salak mı doktor, tek yumurtan bile olsa hamile kalma şansın var. Dahada 25 yaşındaymışsın. Ya ben ne yapayım 34 yaşındayım. Benimde rezevler az. Ozaman sen de bnim gibi yap. Tüp bebek yap, kalan embriyorıda dondur. Bukadar başıt. 6 embriyo kalırsa 3 nü ayrı 3 nü ayrı dondurt

kızlar bende kırmızı falan yok bugün peceteye silinti halinde geldi bir daha da yok bişey ya adet olcam artık anlamadım ya bu arada kan testi verdim sonuçlarını pazartesi alıcak yetişemedim bugün

kızlar bu aralar herkesin morali bozuk galiba...benimde öyle,dün doğum günümdü,daha önceki gün oğlum yaşasaydı altı aylık olacaktı ve de heryerde anneler günü afişleri reklamları....canım nasıl sıkkın anlatamam.
ama genede yanımda oğlum yok diye üzülürken annem yanımda diye şükrediyorum.sanırım birazda bardağın dolu tarafını görmeliyiz artık

doğum günün kutlu olsun canım benim doğum günümde oğlum vefat ettikten 1 hafta sonraydı çok zor anneler günü de cabası ama dediğin gibi şükür ki bizim elimizden tutan annemiz var

selam arkadaşlar inşallah bundan sonra bende fırsat bulup aranıza katılacam...işten ayrıldım ve artık evdeyim ve yine hamileyim...bu 6.oluyo inşallah allahım bunu kucağıma almayı nasip eder.benimde meleğim yanımda yok ama yinede anneyiz işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…