Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Canım başın sağolsun evet meleklerimiz var bizi cennette bekleyen Rabbim inşallah nasip edecek bizlerede.Senin ve tüm annelerin melek annelerinin anneler günü kutlu olsun

nasıl yani 5 tane meleğin mi var düşük mü doğup mu öldüler şuan kaç aylık hamilesin çok güçlüsün sen biz bitanede pes ettik belkide seninde buğün buraya yazmanda vardır bi hayır

Al işte dayaklık sinanuray geri döndü.Birincisi hamileysen bile şu an için ultrasonda görülmesi imkansız daha adetine bir hafta var ve gebe bile olsan ancak adetinin üzerinden 1 hafta geçince kese görünüyor. İkincisi yumurtan az bile olsa eburcumun da dediği gibi hamile kalma şansın var kaldı ki doğal yollardan hamile kalamazsan başka bir sürü yöntem var. Üçüncüsü bu ay hamile değilsen hiç üzülme hatta sevin çünkü araştırmaların yapılınca için rahat bir şeklide hamile kalabilirsin. Dördüncüsü ben seni asla listeden silmem defalarca dediğim gibi biz bu işe baş koyduk ve eninde sonunda yeniden anne olacağız ve ben herkesi önce hamilelerimiz sonrada bebeklerimiz listesinde göreceğim. Beşincisi bak doktorun da hemen hamile kal demiş daha ne bekliyorsun bu ay olmazsa adetinle birlikte hemen yumurta geliştirici bitkisel kürlere başlayıp tam gaz çalışmalara devam ediyorsun. Altıncısı hiçbir zaman umudunu kaybetmiyor ve pes etmiyorsun beni de durduk yerde dellendirmiyorsun tamam mı? Daha sayayım mı?

Geçmiş doğum günün kutlu olsun canım. Umarım haziranda doğum günü hediyeni biraz gecikmeli olsa da alırsın. Anneler günü hepimizin moralini bozdu ama buna alışamamız lazım bu bizim hayatımızın gerçeği, böyle özel günlerde boğazımızda bir yumruyla gezmemiz kaçınılmaz. Ne güzel kendine şükredecek bir yön bulmuşsun. Maalesef benim annem de yok oğlum da yok ama yine de umut edecek birşeyler arıyorum, içi boş da olsa ortada bir bardak var diye şükrediyorum.

Özlemimsin hamilelik haberine çok sevindim arkadaşım. Allah sağlıkla,zamanında kucağına almayı nasip etsin. Kaç haftalık hamilesin, seni hamilelerimiz listesine ekleyeyim. Seni artık buraya daha sık bekliyorum çünkü hepimizin yeniden hamile kalmış melek annelerinden alacağımız güzel haberlere çok ihtiyacımız var. Bugün herkesde yine bir karamsarlık vardı senin hamilelik haberin sayfaya güneş gibi doğdu.

sinannuray moralini bozma daha 25 yaşındaysan yumurtalıkların ne kadar kötü olabilir ki? tüp bebek için acele etme sen bebeğine kendiliğinden gebe kalmamış mıydın? Bir de doktorların asla çocuğu olmaz dediği kadınlar bile gebe kalabiliyormuş. Eşinin durumu da önemli. 25 yaşında olmayı çok isterdim şu anda. 34 üm ben. Bir de spermler kötü bizde. Çift taraflı kısırız yani.

nasıl yani 5 tane meleğin mi var düşük mü doğup mu öldüler şuan kaç aylık hamilesin çok güçlüsün sen biz bitanede pes ettik belkide seninde buğün buraya yazmanda vardır bi hayır

Ya işte sinannuraycım kendin de anlamışsın zaten ne kadar çabuk pes ettiğini. Rabbim bize sayısız işaretler gönderiyor yeter ki sen görmek iste...

merhaba arkadaşlar ..güzel dualrınız için hepinize teşekkür ediyorum.Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş.:Saruboceq:

özlenen aşılaman hayırlı olsun arkadaşım 1 aşılama 3 tüp bebek tecrübesi olan biri olarak o bekleme sürecinin 12 günün nasıl bir merak içinde geçtiğini biliyorum. Ama bence de dua insanı çok rahatlatıyor bu süreçte bir de mümkün değil gibi geliyor ama aklını başka birşeyle meşgul edince zaman çabucak geçiveriyor.

Ay mapcım sen 34 yaşında mıydın. Sen her zaman yaşım genç değil diye bahsediyorsun ya ben de seni 40'ı geçtin falan diye düşünüyordum. Sen daha çıtırmışsın be canım. Spermler içim keçiboynuzu pekmezinin inanılmaz sonuçlar yarattığını duymuştum. Hatta bugün hamileyim bölümünde okudum eşinde sayı ve hareketlilik problemi olan birisi keçiboynuzu pekmezi ve polenle hamile kalmış.

ilahi premete çıtır yaptın ya beni Allah razı olsun senden.
benim kronolojik yaşım 34 içimi sorarsan 84 falan öyle hissediyorum yani.
bir de benim hormonlra ne yazık ki artık menopoz düzeyine yaklaşmış
sol yumurtalık ufalmış işlevini tamamen yitirmiş usg de görülmüyor bile minicik kalmış
sağdaki de canı isterse tek tük atıyor bir tane o da zaten az olan ve hareketi bozuk spermle denk gelcek dee....
bir de 2 gebeliğimde de şiddetli enfeksiyonla sonlandığı için %20 ihtimalle tüpün tıkanmıştır dedi bir doktor.

hepinize desteğiniz için teşekkür ederim sizlerin görüşleri benim için çok önemli moral veriyosunuz bvana allah razı olsun internet bozuk diye giremiyodum eşim açtı pcyi çalıştı sonrada özlemimsinin yazısını gördüm tabi sizin yazılarınızıda baya moralim düzeldi tabi öncesinde bi ağlama krizine girmiştim onunda etkisi vardır ya benim korkum tabiki çareler tükenmez aşılama olur tüp bebek olur ama benim psikoloji kaldırmaz gibi bu tedavileri geldi bana inşallah vardır yoksada şu kürleri denerimde kalırım ilki normal yoldan dı ama bilemiyorum hep kötüyü düşünüyorum galiba

Canım nedense hep senin yollardan hamile kalacağına dair bir inaç taşıyorum yani içimden öyle geliyor. Allah'tan ümit kesilmez babası olmadan İsa Peygamberi yaratan Rabbim az da olsa, yavaş da olsa var olan sperm ve yumurtadan bebek mi yaptıramayacak. Ama doğal yoldan olmazsa da inşallah bir süre sonra kendinde yeniden tüp bebeği deneyecek cesareti bulursun. Senin bu duygudan, doğacak çocuklarının da böyle bir anneden mahrum kalmasına gönlüm razı değil.

Canım ne yapıyorsak zaten kendimiz yapıyoruz. Valla hamile kalamıyorsak da kendi psikolojimiz yüzünden. Mesela ben bu ay adetim bir hafta gecikti diye neler neler kurdum kafamda. Kendimi pcos hastası yaptım, yumurtlamıyor yaptım, yumurtalarım çatlamıyor yaptım yaptım da yaptım. Oysa bugün hormon tahlili yaptırdım herşeyim olması gerektiği kıvamda. Sonra kendi salaklığıma çok güldüm. İnsanın pek çok nedenden adeti gecikebilir, hava durumu bile etkileyebilir bunu üstelik de ben daha önce 2 kere şak diye hamile kalmış bir insanım durduk yerde kendimi bir daha hamile kalamayacağım havalarına soktum. Bizim daha önce yaşadığımız kötü deneyim ya da deneyimlerden kaynaklı bu bezgin ve tedirgin tavrımız vücudumuza yanlış sinyaller göndererek olacak işimizi de olmaza sokuyor. Önce kafamızı bu konuda rahatlatmalıyız, önce kendimizi hamile kalacağımıza ve hamileliğimizin sorunsuz bir şekilde geçeceğine inandırmalıyız. Bunu başarabilirsek gerisi kendiliğinden gelecek zaten.

Kizlar maalesef bu ayda hamile degilim zaten olsam sasardim (

Ben artik ne yapacagim bilmiyorum yok desemde icimde bir ümit vardi ama yine hüsranla sonlandi(

Premete en iyisi benide Listeden sil aranizda ilk ben bebegimi baybettim simdiye kadarda olmadi bundan sonrada olmaz herhalde.
Sinilerim cok bozuldu bu ay tedaviye devam etmek bile istemiyorum..

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar nasılsınız
lütfen kimse moralini bozmasın
söylemesi kolay yapması zor bir şey biliyorum.
bende yaşıyorum çünkü

dün gece çok güzel bir rüya gördüm oğluma sarıldım kokladım
gülerek uyandım
lütfen Allahım hayırlı bir şekilde hamile kalmamıza izin ver.

Seymacim çok üzüldüm canım. Dünden beri siteye girip çıkıp senden bir haber var mı diye bakıyorum. Hislerini çok iyi anlıyorum canım çoğumuz daha ilk başarısız denemede pes etmeye kalkmışken bugün böyle düşünmen çok normal ama bu çocuğu ne kadar çok istediğini de biliyorum. Lütfen bu işin peşin bırakma arkadaşım. Belki de artık aşılama ya da tüp bebek gibi bir üst yönteme geçmen gerekiyordur. Doktorunla görüş bakalım o ne önerecek. Doktor görüşmenden sonra bu kararını ve listeden silinme istediğini yeniden değerlendiririz. Lütfen üzülmemeye çalış, unutma yine de hepimize göre şanslısın gidip şu an sarılıp öpebileceğin bir yavrun var. Hiç olmazsa Şeyma'nın hatırına biraz kendini toparla tamam mı annesi.

Günaydın canım. Çok güzel bir rüya görmüşsün. Belki de rüyanda oğlun kardeşinden bir haber fısıldamıştır kulağına.

mrb kızlar.
nasılsınız.
uamrım herşey yolundadır.
umudumuzu yitirmek yok.
Allah dualımızı kabul edicek.
ben bu haftaiçi kontrole gidicem.
bana dua edin nolur.
klap atışlarını göreyim bebeğimin.
çok korkuyorum.
daha hmile gibi hissetmiyorum knedimi.
sizin dualrınıza ihtiyacım var.
bende sizlere dua ediyorum hep.
nete fazla girmiyorum.
szizi yalnız bırakıyorum sanmayın sakın ha.
hepiniz aklımdasınız
ve sizden çok güzel haberler bekliyorummm.

ayy nebileyim canım
buğünlerde çok düşünüyorum
etkisinde kalıyorum galiba
inş. herşey güzel olur.

dualarımız seninle canım
herşey güzel olacak inş.
duyarsın hayırlısıyla
kalp atışlarını inş.
bizede haber ver canım.

canım artık aklından bütün kötü düşünceleri çıkar hiç düşünme sadece kendi sağlığını ve bebeğin hayırlısıyla geleceğini düşün ki her şey yolunda ve iyi gitsin tammamı kendine v
e bebişe iyi bak bütün dualarım seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…