Canım başın sağolsun evet meleklerimiz var bizi cennette bekleyen Rabbim inşallah nasip edecek bizlerede.Senin ve tüm annelerin melek annelerinin anneler günü kutlu olsun
selam arkadaşlar inşallah bundan sonra bende fırsat bulup aranıza katılacam...işten ayrıldım ve artık evdeyim ve yine hamileyim...bu 6.oluyo inşallah allahım bunu kucağıma almayı nasip eder.benimde meleğim yanımda yok ama yinede anneyiz işte.
mrhaba kızlar umarım herkez iyidir benim internet bozuk hala annemdeyim doktordan geldim araştırmalara başlıyoruz bisürü test verdi vajkinal ultrasona girdim bebek olsaydı görünürdü bu ay hiç umudum kalmadı artık yumurtalık sayın az dedi hemen hamile kalmalıymışım moralim çok bozuk premete sen beni listeden sil en iyisi bikere şan güldü yüzüme onuda elimden aldı artık umutta bırakmadı bana kaderim böleymiş artık gücüm kalmadı uğraşmak istemiyorum
kızlar bu aralar herkesin morali bozuk galiba...benimde öyle,dün doğum günümdü,daha önceki gün oğlum yaşasaydı altı aylık olacaktı ve de heryerde anneler günü afişleri reklamları....canım nasıl sıkkın anlatamam.
ama genede yanımda oğlum yok diye üzülürken annem yanımda diye şükrediyorum.sanırım birazda bardağın dolu tarafını görmeliyiz artık
selam arkadaşlar inşallah bundan sonra bende fırsat bulup aranıza katılacam...işten ayrıldım ve artık evdeyim ve yine hamileyim...bu 6.oluyo inşallah allahım bunu kucağıma almayı nasip eder.benimde meleğim yanımda yok ama yinede anneyiz işte.
nasıl yani 5 tane meleğin mi var düşük mü doğup mu öldüler şuan kaç aylık hamilesin çok güçlüsün sen biz bitanede pes ettik belkide seninde buğün buraya yazmanda vardır bi hayır
sinannuray moralini bozma daha 25 yaşındaysan yumurtalıkların ne kadar kötü olabilir ki? tüp bebek için acele etme sen bebeğine kendiliğinden gebe kalmamış mıydın? Bir de doktorların asla çocuğu olmaz dediği kadınlar bile gebe kalabiliyormuş. Eşinin durumu da önemli. 25 yaşında olmayı çok isterdim şu anda. 34 üm ben. Bir de spermler kötü bizde. Çift taraflı kısırız yani.
ilahi premete çıtır yaptın ya beni Allah razı olsun senden.
benim kronolojik yaşım 34 içimi sorarsan 84 falan öyle hissediyorum yani.
bir de benim hormonlra ne yazık ki artık menopoz düzeyine yaklaşmış
sol yumurtalık ufalmış işlevini tamamen yitirmiş usg de görülmüyor bile minicik kalmış
sağdaki de canı isterse tek tük atıyor bir tane o da zaten az olan ve hareketi bozuk spermle denk gelcek dee....
bir de 2 gebeliğimde de şiddetli enfeksiyonla sonlandığı için %20 ihtimalle tüpün tıkanmıştır dedi bir doktor.
hepinize desteğiniz için teşekkür ederim sizlerin görüşleri benim için çok önemli moral veriyosunuz bvana allah razı olsun internet bozuk diye giremiyodum eşim açtı pcyi çalıştı sonrada özlemimsinin yazısını gördüm tabi sizin yazılarınızıda baya moralim düzeldi tabi öncesinde bi ağlama krizine girmiştim onunda etkisi vardır ya benim korkum tabiki çareler tükenmez aşılama olur tüp bebek olur ama benim psikoloji kaldırmaz gibi bu tedavileri geldi bana inşallah vardır yoksada şu kürleri denerimde kalırım ilki normal yoldan dı ama bilemiyorum hep kötüyü düşünüyorum galiba
Kizlar maalesef bu ayda hamile degilim zaten olsam sasardim(
Ben artik ne yapacagim bilmiyorum yok desemde icimde bir ümit vardi ama yine hüsranla sonlandi(
Premete en iyisi benide Listeden sil aranizda ilk ben bebegimi baybettim simdiye kadarda olmadi bundan sonrada olmaz herhalde.
Sinilerim cok bozuldu bu ay tedaviye devam etmek bile istemiyorum..
günaydın arkadaşlar nasılsınız
lütfen kimse moralini bozmasın
söylemesi kolay yapması zor bir şey biliyorum.
bende yaşıyorum çünkü
dün gece çok güzel bir rüya gördüm oğluma sarıldım kokladım
gülerek uyandım
lütfen Allahım hayırlı bir şekilde hamile kalmamıza izin ver.
ayy nebileyim canımSeymacim çok üzüldüm canım. Dünden beri siteye girip çıkıp senden bir haber var mı diye bakıyorum. Hislerini çok iyi anlıyorum canım çoğumuz daha ilk başarısız denemede pes etmeye kalkmışken bugün böyle düşünmen çok normal ama bu çocuğu ne kadar çok istediğini de biliyorum. Lütfen bu işin peşin bırakma arkadaşım. Belki de artık aşılama ya da tüp bebek gibi bir üst yönteme geçmen gerekiyordur. Doktorunla görüş bakalım o ne önerecek. Doktor görüşmenden sonra bu kararını ve listeden silinme istediğini yeniden değerlendiririz. Lütfen üzülmemeye çalış, unutma yine de hepimize göre şanslısın gidip şu an sarılıp öpebileceğin bir yavrun var. Hiç olmazsa Şeyma'nın hatırına biraz kendini toparla tamam mı annesi.
Günaydın canım. Çok güzel bir rüya görmüşsün. Belki de rüyanda oğlun kardeşinden bir haber fısıldamıştır kulağına.
mrb kızlar.
nasılsınız.
uamrım herşey yolundadır.
umudumuzu yitirmek yok.
Allah dualımızı kabul edicek.
ben bu haftaiçi kontrole gidicem.
bana dua edin nolur.
klap atışlarını göreyim bebeğimin.
çok korkuyorum.
daha hmile gibi hissetmiyorum knedimi.
sizin dualrınıza ihtiyacım var.
bende sizlere dua ediyorum hep.
nete fazla girmiyorum.
szizi yalnız bırakıyorum sanmayın sakın ha.
hepiniz aklımdasınız
ve sizden çok güzel haberler bekliyorummm.
mrb kızlar.
nasılsınız.
uamrım herşey yolundadır.
umudumuzu yitirmek yok.
Allah dualımızı kabul edicek.
ben bu haftaiçi kontrole gidicem.
bana dua edin nolur.
klap atışlarını göreyim bebeğimin.
çok korkuyorum.
daha hmile gibi hissetmiyorum knedimi.
sizin dualrınıza ihtiyacım var.
bende sizlere dua ediyorum hep.
nete fazla girmiyorum.
szizi yalnız bırakıyorum sanmayın sakın ha.
hepiniz aklımdasınız
ve sizden çok güzel haberler bekliyorummm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?