merhaba kızlar günaydın herkese nasılsınız?
hadi bakem yazmışsın kürleri bende premete izle dedi diye drun ağzından çıkan her kelimeyi yazdım işe yarar elki birzdan hepsini burayada yazıcam.
yaz canım.
benim kaçırdığım şeyler varsa bende
not alayım.
mrb kızlar.
nasılsınız.
uamrım herşey yolundadır.
umudumuzu yitirmek yok.
Allah dualımızı kabul edicek.
ben bu haftaiçi kontrole gidicem.
bana dua edin nolur.
klap atışlarını göreyim bebeğimin.
çok korkuyorum.
daha hmile gibi hissetmiyorum knedimi.
sizin dualrınıza ihtiyacım var.
bende sizlere dua ediyorum hep.
nete fazla girmiyorum.
szizi yalnız bırakıyorum sanmayın sakın ha.
hepiniz aklımdasınız
ve sizden çok güzel haberler bekliyorummm.
merhaba kızlar günaydın herkese nasılsınız?
hadi bakem yazmışsın kürleri bende premete izle dedi diye drun ağzından çıkan her kelimeyi yazdım işe yarar elki birzdan hepsini burayada yazıcam.
Gelmedi galiba ama ben pek anlamadım gelip gelmediğini, şoktan heralde, doğumdan hemen sonra iki tane hap içirdiler, sonradan kontrol etmek de istemedim.
Kayınvalidem rahatsızdı, Ankara'da hastanede yattı, ben de onun yanındaydım. Yoruldum biraz ama bebeğimin kırkı hastanedeyken çıktı ve o telaşta ve koşturmacada pek anlamadım desem yeri... Dedim ki hiçbirşey boşa değil şu hayatta...
Bu arada sen nasılsın Premetecim?
bu ay da olmadı yok desemde hep içimde umut vardı ama allah umutlanmamı bile istemiyo eskiden hiç günüm şaşmazdı şimdi günü gelmeden adet oluyorum ne oluyo böle bide anlasam iyice moralim bozuldu ya
Biliyorum bu günü hepiniz daha farklı bir şekilde geçirmeyi hayal etmiştiniz. Bütün özel günler gibi hatta belki hepsinden daha zor geçireceğiz bu günü. Meleklerimiz yanımızda olmasa bile anneyiz biz. Annelik yürekli olmak demekse kim yavrununun özlemiyle bir ömür geçirmeyi göze alacak kadar yürekli bizim kadar. Yüreği yaralı, gözü yaşlı, güzel melek anneleri anneler gününüz kutlu olsun.
teşekürler cici 22
hadi inş. gelecek ay herkes kalırmış hamile
süper olur.
bu ay da olmadı yok desemde hep içimde umut vardı ama allah umutlanmamı bile istemiyo eskiden hiç günüm şaşmazdı şimdi günü gelmeden adet oluyorum ne oluyo böle bide anlasam iyice moralim bozuldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?