Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

merhaba kızlar günaydın herkese nasılsınız?
hadi bakem yazmışsın kürleri bende premete izle dedi diye drun ağzından çıkan her kelimeyi yazdım işe yarar elki birzdan hepsini burayada yazıcam.

hadi bakem yazmışsın kürleri bende premete izle dedi diye drun ağzından çıkan her kelimeyi yazdım işe yarar elki birzdan hepsini burayada yazıcam.

yaz canım.
benim kaçırdığım şeyler varsa bende
not alayım.

KOLAY HAMıLE KALMAK ıÇıN KÜRLER:
soğan kürü
polikistik over, çikolata kisti, miyom olanlar için soğan kürü çok iyi gelir..Özellikle polikistik over için çok yararlı. beyaz yada kırmızı soğandan olmaz. açık kahverengi denilen(yemeklerde kullanılan dışı sarı gibi olan) soğan olması gerekir.
Yapılışı:
Klorsuz yani damacana suyundan 1,5 bardak kadar kaynamış suyun içine soğanı kabuğundan soyup 4-5 parçaya bölüp suyun içine atın 5 dk daha kaynatın ve biraz ilıttıktan sonra için ama kesinlikle soğuk içmeyin.günde en az iki defa olmak şartıyla 15 gün boyunca yapın.

*bu kür menepoz için PSH hormonu için ve sebepsiz infertilite için çok iyi gelirmiş.

havuç ve kuru incir kürü:
yarım litre suya gevrek ve taze büyük 2 tane havucu(havuç büyük boy olcakmış ikiye katlanaya çalıştığında katlanmayan havuçtan yani) ikiye bölerek suya atın ve kaynatın.
tekrar ayrı bir yerde yarım litre suyu kaynatıp 8-9 tane kuru inciri(üzerinde pudra şekeri varsa yıkanması gerekir)ikiye bölüp 15 dk kaynatın ve ikisinide ılındıktan sonra sularını birbirine karıştırıp için.
eğer incirlerin boyu biraz büyük olursa 5-6 tane yeter.

özellikle tüp bebek için yumurta çatlatmada kuru incir çok önemlidir.

hamile kalmakta zorlanan bayanlar için tohumlardan ve çekirdeklerden uzak durun geç kaldırır.

keçi boynuzu
eğer alerjik astım veya astımınız varsa 7-8 tanesini 4e bölüp yarım litre suda 7 dk kaynatın ve için.
*erkeklerde sperm ve cinsel gücü arttırır.
akciğer kanserine karşı koruyucudur.
tırnakları kolay uzmayanlar için tırnakları uzatmada etkilidir.

ADET DÜZENSıZLıĞı ıÇıN;
testere dişli aslanpençesi otu
bir bardak suda 4-5 gr ını 6 dk kaynat ve ılındıktan sonra iç.günde 2 defa 21 gün.

yaban mersinine dikkat edin kan şekerini yükseltir;[/B][/COLOR]
üzerklik tohumu(nazara karşı da iyi gelir)
2-3 bardak suyu kaynatıp içine 2-3 yemek kaşığı üzerklik tohumunu at ve buharını içine çek. çok yoğun polen olunca günde iki defa ypksa bir kere yeter.kaşıntı hapşırma ve akıntıyı bıçak gibi keser.
alerji olursa eğer birer kere koklayıp geri çekil alerjin olursa buna karşı uygulamayın.

YAĞ YAKICI KÜR;
maydanoz ve limon
15-16 tane saplı maydanozu ortasından kırın 1 tanede limonu sıkıp bir çay bardağıda su ekleyip robpttan çekin yeşil su olunca için.
yağ yakmada hızlandırır.
karaciğer yağlanmasında etkilidir.
deri altında ilitihap varsa dışarı atar ve ciltleri güzelleştirir.
hepatit B hepatit C de kullanılabilir.

*düşük tansiyonlular kullanamaz dahada tansiyonu düşürür.

KOLESTROL DÜZENLEYıCı(DÜŞÜRÜLMESı ıÇıN);
bu yılki ürününden HıBıSKUS çayı:
21 gün yap 15 gün ara ver sonra tekrar 21 gün kullan.
yumurtalık kanserine olan bayanlara iyi gelir.

DEREOTU
*yemeklerden önce birer tutam tüketin çiğneyip suyla yutun iştahı keser tokluk hissi verir.
*tiroidler hızlı veya yavaş çalışıyorsa saba öğle akşam birer tutam dereotu tüket 5-6 ay boyunca devamlı olarak 2 ayda bir dr kontrole git ilaçlarını azaltabilir dereotunun etkisinden.
*tiroiddeki nodülleride yok eder.

ÇÖREK OTU
kullanma şekli çok önemlidir.bala karıştırıp yutarsan midede parçalanmaz etki etmez.
günde 3 çay kaşığı çörek otunu havanda dövüp yiyeceksin fazla kullanmayın yararı olmaz.
*yağ yakmada kolestrolü kan şekerinin düşmesinde etkilidir.
saçlara tek tük beyazlar geldiyse;
1 çay kaşığı çörek otunu ez yoğurda karıştırıp ye 1 ay yap 1 hafta ara ver 1 ay yap 1 hafta ara ver.
yada sarımsaklı yoğurtta beyazlanmayı geciktirir.
*şeker hastası içinde 3 çay kaşığı çörek otunu ezip bir iki yudum suyla yersen iyi gelir.

MS ALS hastaları içinde;
1 avuç anadolu buğdayını yarım litre suda kaynat 1 ay iç.ataklar geldiği sırada kalıcı olan hasarları haifletir.

kızlar bunları dün tvde izledim ve sizler için yazdım DR ıBRAHıM SARAÇOĞLU söyledi hepsi bu kadardır. işinize yarayan bilgileri uygularsınız.
premetecim hepsi bu kadar dün adamın ağzından ne çıktıysa yazdım hepsini.

Son düzenleme:

Sweetbabycim canım hiç endişe etme, herşey çok güzel olacak ve sen bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın. Dualarımız her zaman seninle ve diğer hamile arkadaşlarımızla. Doktordan gelince bizi de haberdar edersen sevinirim. Kendine ve miniş yeğenimize çok iyi bak. Öpüyorum sizi.

Canım sağolasın. Herşeyi uzun uzun yazmışsın ellerin dert görmesin.

bişey değil canım uygularsın belki bak sonra öbür ayda gelivermiş bebek hemen ne güzel olur Rabbim hayırlısın versin.

Benim bugün 49. günü canım. Ben 40. günümde regl olmuştum. Bu açıdan yumurtalıklarım normale döndü, bir problem yok diye sevinmiştim. Sütünün gelip gelmediğini nasıl fark etmadin canım? Bana da baştan 2 tane hap verdiler. Ama göğüslerim çok şişti, süt gelmesin diye hep sıkı sıkı sardık. Duş alınca biraz rahatlıyordum. Sızım sızım sızlıyordu benim de üzüntüm katlanıyordu. Doktor 15 gün kullanılacak başka bir ilaç verdi. Sabah akşam günde 2 tane onu kullandım. Etkisini çabuk gösterdi. Sütüm geliyor bebeğimi emziremiyorum diye çooook üzülüyordum. Süt faktörü ortadan kalkınca biraz olsun rahatlamıştım.:gitme:

bu ay da olmadı yok desemde hep içimde umut vardı ama allah umutlanmamı bile istemiyo eskiden hiç günüm şaşmazdı şimdi günü gelmeden adet oluyorum ne oluyo böle bide anlasam iyice moralim bozuldu ya

premete ben salı günü sabah gidicemdoktora bakalım ozaman belli olur herşey...
özlenencim yat dinlen sen bakım inşallah gelicek bebgin..
özlememsin hayırlı olsun canım tebrikler saglıkla sıhatlekucagına almayı nasip etsin allahıım..
sinannuraycım sen böyle olmaz dersen olmuyacak gözüyle bakarsan tabikide olmaz istemem lazım kendini hazırlaman lazım canım arkdaşlarıma katılıyorum...
cici teşekkürler ellerin dert görmesin.... havuç mevsimide bitti ...

sinanuray sakin ol güzelim yaa adetinin her zaman 2-3 gün önce gelmesi zaten normal birşey adetin düzenli olduğu anlamına gelir bu ki gebe kalabilmen için gerekli bir şey bu. Sen doğum yapalı ne kadar olmuştı canım? Acele ediyorsun biraz acelenin sebebi biran önce anne olmak istemen bunu biliyorum ama kendine vücuduna ve ruhuna biraz zaman ver canm rahatlamaya çalış, melek 76 arkadaşımız gebe kalmadan önceki aylarda hergün düzenli yürüyüş yaptığını yamıştı. Havalar da güzel akşamları serinde çıkıp yürü biraz gerçekten ruhen ve bedenen çok iyi geliyor insana. Bir de hayatının odak noktası gebelik olunca işler ters gitmeye başlıyor ben yaptım bunu ve sonu kötü oldu. Sen yapma canım.

bu ay da olmadı yok desemde hep içimde umut vardı ama allah umutlanmamı bile istemiyo eskiden hiç günüm şaşmazdı şimdi günü gelmeden adet oluyorum ne oluyo böle bide anlasam iyice moralim bozuldu ya

Canım doğumdan sonra adet düzeninde değişiklikler olabiliyor. Ne güzel adet çevrimin 28 günde bir gerçekleşiyor, bu yumurtalıklarının düzgün çalıştığını gösteriyor sadece bu bile sevinilecek birşey. Canım sen çok çabuk pes ediyorsun, hemen moralini bozuyorsun o yüzden hamile kalmanı da zorlaştırıyorsun. Belki bana kızacaksın ama bence bu ay olmaması hayırlı olmuş. Önce şu tahlil sonuçların bir çıksın bak o zaman senin kafan da rahat olacak ve hamile kalman kolaylaşacak. Sen yarın hemen kürlere başla. Önümüzdeki ay beraber hamile kalacağız tamam mı?

Biliyorum bu günü hepiniz daha farklı bir şekilde geçirmeyi hayal etmiştiniz. Bütün özel günler gibi hatta belki hepsinden daha zor geçireceğiz bu günü. Meleklerimiz yanımızda olmasa bile anneyiz biz. Annelik yürekli olmak demekse kim yavrununun özlemiyle bir ömür geçirmeyi göze alacak kadar yürekli bizim kadar. Yüreği yaralı, gözü yaşlı, güzel melek anneleri anneler gününüz kutlu olsun.

senağlama senağlama ben bu aralar çok ağlar oldum , özellikle bugün her melek annesi gibi benimde yüreğim daha da bir yanıyor , anneler günü bir günle sınırlı değil , anne olmak sadece evlat doğurmak ta değil , annelik yürekten hissedilmeli , ben anneyim derken yürekten söylenmeli ,Ben anneyim ,biz anneyiz hemde en güzel en özel bebeklerin cennetbebeklerinin annesiyiz. Tüm annelrin anneler günü kutlu olsun..

dünyanın en güzel ve en özel anneleri melek anneleri anneler günümüz kutlu olsun

Aramam gereken birsürü insan var ama elim telefona gitmiyor..ben onlarin anneler gününü kutlayacagim onlarda bana birsürü teselli cümlesi kuracaklar..Dahada üzülecegim.
Evin ici bombos,sesiz böylemi olacakti..öyle yalnizimki buralarda. tek istedigimse anne olmak cocugumla ilgilenmek,zamanimi onun mutlulugu,iyiligi,sagligi icin gecirmikti...
Hepimizin Anneler günü kutlu olsun.........

merhaba melek anneleri...
bugünün bizim için son acı bir gün olarak kalmasını nasip eder inşallah Yarabim.
hepimizin anneler günü kutlu olsun...
dün geceden beri çok üzülüyodum sürekli dışarda bebek falan gördüm ama benim bitanecik melek kızım heralde üzülmemi istemedi bütün gece rüyamda bana en güzel hediyeyi verdi bitanem,meleğim.
canım kızımada gittim ağladım biraz ama napcan ağlamamak elde değil...
bebeğim meleğim sni çok seviyorum annecim...

teşekürler cici 22
hadi inş. gelecek ay herkes kalırmış hamile
süper olur.

inşallah gelecek ay bütün isteyenler hamile kalır Rabbim hepinizin yüzünü güldürür.ama ben yokum o listede hadibakemcim malesef...

canım sen böle psikolojini bozma o zaman olcağı varsada olmıcak boşver herşeyi akışına bırak ve bir bakacaksın miniğin gelivermiş üzme kendiniki çabucak gelsin hamileliği çıkar aklndan başka şeylerle ilgilen biraz adet gecikmende bu yüzden olabilir.kafanda çok psilojik olarak kuruyosun hamileliği onnun için geciyo sen beni dinle kafandan at ve hemiş kal oldumu canım üzülme...lmazpuyorumnanaktan

topigimizin tatlı hüzünlü kalbindeki meleklerini unutmayacak ve kardeşini bekleyen annelerimiz anneler gününüz kutlu olsun zor bir gündü bitti... herzamanki gibi bugunude atlattık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…