Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

ben geldim hepinizin anneler günü kutlu olsun içimiz buruk ama meleğim bana hediyesini verdi çok mutluyum bütün gece beraberdik onu emzirdim öptüm kokladım hasretimi giderdim canım kızım rüyada olsa hediyemi verdi allahım buğünümüzede şükrolsun

Melek anneleri hepinizin anneler gününü kutluyorum....

Birdahaki anneler gününde bebeklerimizle oluruz Insaallah...

gelincik, cici 22, sinannuray ne kadar güzel anneler günü hediyenizi almışsınız ne kadar şanslısınız ben bebeğimi görmeyi o kadar çok istiyorum ki anlatamam ama bir kee bile görmedim rüyalarda bile buluşamıyoruz:sinifsinif:
zor bir gündü ama nihayet geçti her zamanki gibi ağlamalarla bu günü de bitirdim bugün kayınvalidemler de gitti onlara çok alışmıştım bana sürekli moral veriyorlardı şimdi evin içi daha bir boş geliyor otobüse binerken bile bana üzülme artık seneye bu dönemlerde bebek bakmaya geleceğim diyor Allahtan sabır istiyorum az önce Kuran okudum bütün melek anneleri için dua ettim gözyaşımız dinsin kucaklarımız sağlıklı bebeklerle dolsun:Saruboceq:

Ben de oğlumu hiç rüyamda göremedim çok üzülüyorum. Ne kadar dua edersem edeyim rüyama gelmiyor. Acaba ben çok günahkar bir kul muyum da Allah oğlumu rüyamda bile göstermeye layık bulmuyor beni diye düşünüyorum. Ya da acaba çok mu kötü bir anneyim ki oğlum rüyama girmek istemiyor. Hiç olmazsa rüyamda özlem giderseydim. Siz rüyama girdi dedikçe size çok gıpta ediyorum.

Premete:Ben de oğlumu hiç rüyamda göremedim çok üzülüyorum. Ne kadar dua edersem edeyim rüyama gelmiyor. Acaba ben çok günahkar bir kul muyum da Allah oğlumu rüyamda bile göstermeye layık bulmuyor beni diye düşünüyorum. Ya da acaba çok mu kötü bir anneyim ki oğlum rüyama girmek istemiyor. Hiç olmazsa rüyamda özlem giderseydim. Siz rüyama girdi dedikçe size çok gıpta ediyorum.

Üzülme premete nedense ben de çok dua ediyorum ama bende hiç göremedim bir kaç kere çocuğum olmuş gördüm ama oğlum değildi.... sen dua nı et canım sakın kötü düşünme ALLAH büyüktür görürüz belki :))) bu arada herkesin anneler günü kutlu olsun ne mutlu bizeki herkese nasip olmayacak melek anneleriyiz biz cennette bir meleğimiz var bizi bekleyen ALLAH'ımıza binlerce şükür olsun:Saruboceq:

Cennetteki o tatli oyunlardan sira bulamiyorlardir rüyalarimiza gelmeye , benim oglumda hala rüyalrima gelmedi...

Cennettin zaman kavramiyla Dünyanin zaman kavrami cok farkli oldugu icin , belkide oyunlari bitecek bizler onlarin yanina gidecegiz Insaallah...

Belkide Allah bizim suretimizde Bir Melegi onlara Annelik yapmasi icin görevlendirmistirde farkinda bile degillerdir bizden ayri olduklarinin...

şeymacım ne güzel ifade etmişsin canım , nihat hatipoğlunun bir konuşmasındada dinlemiştim , rüyama gelmedi ben ne yaptım diye kendinizi suçlamayın demişti , onlar bulundukları durumdan memnunlar orada üzüntü yok ..Anneleri suretinde melekler onların yanında belkide ,orada yok yok ,

Herkeze iyi haftalar Melek anneleri. Bütün melek annelerinin geçmiş anneler günü kutlu olsun. Zor bir gündü hep kalbim kırıktı. Umudum gecek yıldan inşallah. Bebişim yetişir inşallah önümüzdeki sene anneler gününe kucağımıza almayı, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

öyle düşünme premete elbet birgün kavuşacagız hayırlısyla inşallah birgünde rüyana girer canım
seymacım ne güzel yazmışsın canım...mafoldumben
sinannuray gelincik cici ne güzel alllahım bizlere nasip etsin...
bende hediyemi aldım dün arkadaşımın kızının ismi benimle aynı ciciannesiyim dün haediye almışlar bana çok duygulandım gezmeye çıktık birlikte ama heryerde anne kız bady vardı içimden birşey koptu gitti kötü oldum ama yapacak malesef birşey yok..

allahım sizede görmeyi nasip etsin günahtan olsa benim rüyama hiç gelmez böyle düşünmeyin inşallah sizde görürsünüz

ya o gün adet oldum dedim ya pembe pembe peçeteye silindikçe geldi bi kaç saat sonra kesildi daha adet olmadım kızımda yerleşme kanamam olmuştu belki öledir dedim bu sabah test yaptım ama çıkmadı 3 gündür aşırı derecede sancım ve mide bulantım var bügün olurum heralde

Sinannuraycım idrar testi yaptıysan çıkmayabilir canım daha adetine 3 gün var. ınşallah hamilesindir.

mrb güzel melek annleri
dün anneler günüydü oğlumun yanına gittik
özlem giderdim.

ve size bir haberim ben hamileyimmmm
önce çubuk test yaptım daha günüm gelmemişti
günüm buğündü.
çubuk teste belli belirsiz çıktı 2.çizgi.
hemen ümitlenmek istemedim
buğün sabah ilk işim kan testi yaptırmak oldu.
ve sonuçççç haöilesin dedi doktur
çok şükür Allahım sana
hala şoktayım
bir sevinç bir kokru var içimde
Allhım inş. bu sefer herşey güzel olur
4 haftalık falan dedi doktur.
kendi doktura gitmedim daha
şansımdan eşim iş için şehir dışına çıkacak
bende birkaç gün annemlerde kalacagım sizede haber vereyim.
dualarım sizlerle sizlerde esirgemeyin dualarınızı.

hadibakem arkadaşıııııımmmm!!!!!!!
tebrikleeeeerrrr!!!!
iş yerinden foruma yazmama kararımı seni tebrik edebilmek için ilk defa çiğnedim.
Çok sevindim canım geçenlerde yazdığım bir mesajda senin gebeliğinin içime doğduğunu yazmıştım hatırlarsan. Çok sevindim gerçekten. Kendine ve bebişimize iyi bak. Öpüyorum canım.

teşekür ederim canım
evet hatırlıyorum söylemiştin bana
ben hala şoktayım
Allahım inş. yüzümüze bakarda bu sefer herşey güzel olur.
çok şükür

aaaaaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorummmmm
hadibakemcim çok tebrik derim canımmmmmm
bak bizlerin bebişleri hep umutsuzluğa kapıldığımız anda bizi mutlu etmek için geliveriyolar.
Rabbim çok büyük.
Allah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla dünyay getirmeyi de nasip etsin canım.
çok ama çok sevindim adına.
aaaa ne gzüel aramızda nerdeyse 2 hafta var.
biliyorum diğer arkadaşlarda gzüel haberler vericek.
bu yaz burası hamile dolucak bence.

denizim senin de gebeliğinin iyi gitmesine sevindim arkadaşım
hadibakem bu sefer inşallah gülecek yüzün
premete darısı başına : ))))

teşekür ederim canım benim
evet canım bundan sonra bu topicte hamile
patlaması yaşayacak inş.
herşey güzel olacak.

BEBEKLERıMıZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010[/table]

HAMıLELERıMıZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Mhtp|37|ERKEK|06.06.2010
|Leylayaşar|28|KIZ|09.08.2010
|Angelhope|19|ERKEK|06.10.2010
|Denizim16|7||02.01.2011
|Sweetbaby|7||03.01.2011
|Hadibakem|4||18.01.2011 [/table]

MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT
Limburg1985|10.04.2010
Sinannuray|13.04.2010
Özlenen2010|25.04.2010
Aabeyazmelek|01.05.2010
Evrimsus|01.05.2010
Premete|06.05.2010
Gelincik37_34|07.05.2010
Seymacim|07.05.2010
Eburcu|
Cici_22|[/table]

Hadibakemcim listeyi güncellemek için senin gelmeni bekledim. Tekrar tebrik ederim arkadaşım. Bu sefer herşey farklı olacak, bu sefer bu hikaye mutlu sonla bitecek lütfen bunu hiçbir zaman aklından çıkarma. Çok şükür hamilelerimiz çoğalmaya başladı. Geçmiş deneyimlerime dayanarak hamilelik haberlerinin asla tek başına gelmediğini söyleyebilirim. Hamilelik bulaşıcıdır arkadaşlar. Melek ve Mhtp birer hafta arayla hamilelik haberini vermişti, sonra ben Angelhope ve Leylayasar aynı gün hamile olduğumuzu açıklamıştık, en son da Sweetbaby ve Denizim birer gün arayla hamilelik haberleri verdiler. O nedenle bu mutlu haber silsilesinin devam edeceğini düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…