BEBEKLERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010[/table]
HAMİLELERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Mhtp|37|ERKEK|06.06.2010
|Leylayaşar|28|KIZ|09.08.2010
|Angelhope|19|ERKEK|06.10.2010
|Denizim16|7||02.01.2011
|Sweetbaby|7||03.01.2011
|Hadibakem|4||18.01.2011 [/table]
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT
Limburg1985|10.04.2010
Sinannuray|13.04.2010
Özlenen2010|25.04.2010
Aabeyazmelek|01.05.2010
Evrimsus|01.05.2010
Premete|06.05.2010
Gelincik37_34|07.05.2010
Seymacim|07.05.2010
Eburcu|[/table]
Hadibakemcim listeyi güncellemek için senin gelmeni bekledim. Tekrar tebrik ederim arkadaşım. Bu sefer herşey farklı olacak, bu sefer bu hikaye mutlu sonla bitecek lütfen bunu hiçbir zaman aklından çıkarma. Çok şükür hamilelerimiz çoğalmaya başladı. Geçmiş deneyimlerime dayanarak hamilelik haberlerinin asla tek başına gelmediğini söyleyebilirim. Hamilelik bulaşıcıdır arkadaşlar. Melek ve Mhtp birer hafta arayla hamilelik haberini vermişti, sonra ben Angelhope ve Leylayasar aynı gün hamile olduğumuzu açıklamıştık, en son da Sweetbaby ve Denizim birer gün arayla hamilelik haberleri verdiler. O nedenle bu mutlu haber silsilesinin devam edeceğini düşünüyorum.
Ben de oğlumu hiç rüyamda göremedim çok üzülüyorum. Ne kadar dua edersem edeyim rüyama gelmiyor. Acaba ben çok günahkar bir kul muyum da Allah oğlumu rüyamda bile göstermeye layık bulmuyor beni diye düşünüyorum. Ya da acaba çok mu kötü bir anneyim ki oğlum rüyama girmek istemiyor. Hiç olmazsa rüyamda özlem giderseydim. Siz rüyama girdi dedikçe size çok gıpta ediyorum.
öyle düşünme premete elbet birgün kavuşacagız hayırlısyla inşallah birgünde rüyana girer canım
seymacım ne güzel yazmışsın canım...mafoldumben
sinannuray gelincik cici ne güzel alllahım bizlere nasip etsin...
bende hediyemi aldım dün arkadaşımın kızının ismi benimle aynı ciciannesiyim dün haediye almışlar bana çok duygulandım gezmeye çıktık birlikte ama heryerde anne kız bady vardı içimden birşey koptu gitti kötü oldum ama yapacak malesef birşey yok..
mrb güzel melek annleri
dün anneler günüydü oğlumun yanına gittik
özlem giderdim.
ve size bir haberim ben hamileyimmmm
önce çubuk test yaptım daha günüm gelmemişti
günüm buğündü.
çubuk teste belli belirsiz çıktı 2.çizgi.
hemen ümitlenmek istemedim
buğün sabah ilk işim kan testi yaptırmak oldu.
ve sonuçççç haöilesin dedi doktur
çok şükür Allahım sana
hala şoktayım
bir sevinç bir kokru var içimde
Allhım inş. bu sefer herşey güzel olur
4 haftalık falan dedi doktur.
kendi doktura gitmedim daha
şansımdan eşim iş için şehir dışına çıkacak
bende birkaç gün annemlerde kalacagım sizede haber vereyim.
dualarım sizlerle sizlerde esirgemeyin dualarınızı.
Limburg, Sinannuray hadi kızlar sizden de bekliyorum bir müjde. Arkadaşlar bu ay korunmayı bırakacaklar varsa listeye ekleyeyim. Seblevcim sen bu ay başlamıyor musun çalışmalara. Hadi kızlar listeler dolsun taşsın, hamilelerimiz çoğalsın, hamile adaylarımız çoğalsın coştukça çoşalım. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hadibakemcim tebrikler canıma.s.,, maşallah hamilelerimiz çoğalıyor ,Rabbim sağlıcakla tamamına erdirip kucağına almayı nasip etsin inş.
çoooooook sevindim arkadaşım.inşallah hayırlısıyla allah kucağına almayı da nasip eder.mrb güzel melek annleri
özlem giderdim.
günüm buğündü.
çok şükür Allahım sana
hala şoktayım
mrb güzel melek annleri
özlem giderdim.
günüm buğündü.
çok şükür Allahım sana
hala şoktayım
Sinannuraycım idrar testi yaptıysan çıkmayabilir canım daha adetine 3 gün var. İnşallah hamilesindir.
slm arkadaşlar bende 5 aylık hamileyken kaybettim oğluşumu 2008 mayısında tam 2 yıl geçti o kadar zor günler geçirdimki tekrar aynı şeyleri yaşarmıyım korkusuyla yeni bir denemeyi düşünemedim bile. 2,5 ayımı hastanede yataktan hiç kalkmadan geçirmiştim kanamam oldu diye 5. aya girdiğimiz gün kalp atışları durdu yavrumun. normal doğumla aldılar ama o gün nefret ettim o doktorlardan öyle acımasızca davranmışlardıki çektiğim acının büyüklüğü onlara sıradan bir olay gibi gelmişti tekrar denersin olur biter dediler... o gün bugündür hamile bir bayan görsem yada kucağı bebekli bir kadın hala gözlerimdeki yaşlara engel olamıyorum. sadece karnımdaki tekmelerini hissedebildiğim, yüzünü bile görmeye nail olamadığım bebeğime öyle bağlanmıştımki yaşadıklarım onun tekmeleriyle güzelliğe dönüşüyordu umarım allahım günün birinde tekrar bir sevinç yaşatır bizede ve isteyen herkese günün birinde evlat sahibi olmayı nasip eder...
sinannuraycım hamiş misin acaba kanda çıkar belki bende 4-5 gibi bekliyodum adetimi 7 sinde oldum mevsimsel diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?