Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

teşekürler canım
inş. canım bende buna inanıyorum
hamilelerimiz çoğalacak.
darısı bütün isteyen arkadaşlarımıza inş.
herşey güzel olacak inş.

Limburg, Sinannuray hadi kızlar sizden de bekliyorum bir müjde. Arkadaşlar bu ay korunmayı bırakacaklar varsa listeye ekleyeyim. Seblevcim sen bu ay başlamıyor musun çalışmalara. Hadi kızlar listeler dolsun taşsın, hamilelerimiz çoğalsın, hamile adaylarımız çoğalsın coştukça çoşalım. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

öyle deme canım ya bende her akşam yatarken dua ettim kızımı göreyim diye ama olmadı hiç dün aklımdan çıkmışken gördüm geldi meleğim öyle sakın kötümüyüm sevmiyormu diyerek üzmeyin kendinizide onuda tamammı.inşallah sizde meleklerinizle rüyada olsa hasret giderirsiniz.ben uyanır uyanmaz gözlerimi açar açmaz hemen eşimi uyandırıp onada söyledim bak yanına gidince üzülme o zman kızım gelmiş annesine demişti.Rabbim inşallah sizleride rüyalarda buluşturur.

aminnn canım inşallah Rabbim sizleride rüyalarda buluşturur yavrularınızla...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
inanmıyorum yaaaaaaaaaaaaa...
çok çok mutlu oldum harika bir haber gördünmü sen bak seninde meleğim sana rüya değil gerçek bir hediye göndermiş inşallah darısı tüm geride ki isteyenler aminnnnnnnnnnnnnn....

canım ben daha başlamıcam vaktim var ama benide tarihsiz olarak eklersen sevinirim.kaydirigubbakcemile5

hadibakemcim tebrikler canım a.s.,, maşallah hamilelerimiz çoğalıyor ,Rabbim sağlıcakla tamamına erdirip kucağına almayı nasip etsin inş.

çoooooook sevindim arkadaşım.inşallah hayırlısıyla allah kucağına almayı da nasip eder.
darısı tüm isteyenlerin başına .....

slm arkadaşlar bende 5 aylık hamileyken kaybettim oğluşumu 2008 mayısında tam 2 yıl geçti o kadar zor günler geçirdimki tekrar aynı şeyleri yaşarmıyım korkusuyla yeni bir denemeyi düşünemedim bile. 2,5 ayımı hastanede yataktan hiç kalkmadan geçirmiştim kanamam oldu diye 5. aya girdiğimiz gün kalp atışları durdu yavrumun. normal doğumla aldılar ama o gün nefret ettim o doktorlardan öyle acımasızca davranmışlardıki çektiğim acının büyüklüğü onlara sıradan bir olay gibi gelmişti tekrar denersin olur biter dediler... o gün bugündür hamile bir bayan görsem yada kucağı bebekli bir kadın hala gözlerimdeki yaşlara engel olamıyorum. sadece karnımdaki tekmelerini hissedebildiğim, yüzünü bile görmeye nail olamadığım bebeğime öyle bağlanmıştımki yaşadıklarım onun tekmeleriyle güzelliğe dönüşüyordu umarım allahım günün birinde tekrar bir sevinç yaşatır bizede ve isteyen herkese günün birinde evlat sahibi olmayı nasip eder...

çok güzel bi haber bu yüzüm güldü allahım kucağına aldığın günleride göstersin ben dedim bu ay bana hediye gelecek diye içimizden birinede razıyım umudum artıyo

Meldal merhaba başın sağolsun Rabbim sabır versin bende 4 ay önce kaybettim oğlumu doğumumuza az bi zaman kalmıştı.Doktorlar için bu çok basit kolay bişey gibi geliyo duygularımızın yaşantımızın altüst olduğunu düşünmüyolar malesef ne denir ki Rbbim merhamet sahipleriyle karşılaştırsın

Sinannuraycım idrar testi yaptıysan çıkmayabilir canım daha adetine 3 gün var. İnşallah hamilesindir.

canım sabah adet olur gibi oldum sancım akıntım başladı sabahtan beri dışarıdayım yürüyorum eve yeni geldim sadece bi damla var ama hayırlısı bakalım

Kızlar öle demeyin kuzularımız hep yanımızda zaten inşallah en kısa zamanda göreceksiniz yavrularımız bizi hiç bırakmazlar ne güzel anlatmışsın öle cennette oyundan zaman bulamıyolar diye evt onlar çok mutlular onların mutluluğu bizi mutlu etsin umutlandırsın

canım başın sağolsun allah sabırlar versin bence kendini toparlamaya ve yeni bi bebek düşünmeye başla böle devam edersen acın daha çok artar ama bebeğin olursa onun için hayata tutunursun bi nebzede olsa acın hasretin diner rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin tekrar bölesine büyük bi acı yaşatmasın bize

haklısın ben dayanamayıp cuma kan test yaptım sabah o akşamda adet oldum muallakta kalmak çok kötü oluyo gerçekten.ıki türlü sonucada alıştırmak lazım kendimizi artık sonuçta karşılaşacağımız neyse değişmeyecek hamişler artıyo o kadar mutlu oluyorum ki güneşin karanlığa doğması gibi umut dolu oluyorum

şu adet bitsin Rabbimde nasip eder inşallah döbişler dolar.Sinannuray inşallah vardır küçüğün seninledir Rabbim nasip et nolurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…