şu adet bitsin Rabbimde nasip eder inşallah döbişler dolar.Sinannuray inşallah vardır küçüğün seninledir Rabbim nasip et nolurr
slm arkadaşlar bende 5 aylık hamileyken kaybettim oğluşumu 2008 mayısında tam 2 yıl geçti o kadar zor günler geçirdimki tekrar aynı şeyleri yaşarmıyım korkusuyla yeni bir denemeyi düşünemedim bile. 2,5 ayımı hastanede yataktan hiç kalkmadan geçirmiştim kanamam oldu diye 5. aya girdiğimiz gün kalp atışları durdu yavrumun. normal doğumla aldılar ama o gün nefret ettim o doktorlardan öyle acımasızca davranmışlardıki çektiğim acının büyüklüğü onlara sıradan bir olay gibi gelmişti tekrar denersin olur biter dediler... o gün bugündür hamile bir bayan görsem yada kucağı bebekli bir kadın hala gözlerimdeki yaşlara engel olamıyorum. sadece karnımdaki tekmelerini hissedebildiğim, yüzünü bile görmeye nail olamadığım bebeğime öyle bağlanmıştımki yaşadıklarım onun tekmeleriyle güzelliğe dönüşüyordu umarım allahım günün birinde tekrar bir sevinç yaşatır bizede ve isteyen herkese günün birinde evlat sahibi olmayı nasip eder...
benim daha günüme var canım ma seninki gibi test varla yok arası çok belirsiz çizgiydi kendimi kaptırmak istemiyorum
hadibakem canım çoooooooooook sevindim
bundan sonra artık hiçbirşeye üzülmek, endişe etmek yok
sakince, huzurluca oturacaksın bebişinle, bizlere dua edeceksin
dün benim için de yürk sızlatan birgündü
ama bir taraftan da şöyle düşündüm, küçük yaşta annesini kaybedenler var, onların yürek acısı kimbilir nasıldır, bizim birtane daha bebeğimiz olacak ümidimiz var ve onunla ayakta duruyoruz
bir de 10 gündür eşimden ayrıyım, ne büyük nimet şimdi daha iyi anlıyorum, her an ona sarılıp, hüngür hüngür ağlayıp rahatlıyorum, şimdi annemlerin yanında rahat olamıyorum, içime atıyorum
bu hafta kontrole gideceğim, duruma göre haziranda gebeliği düşlüyorum. ege üniversitesinden sermet sağolun ismi tavsiye edildi giden var mı, nasip olursa bir daha ki doğumumu egede istiyorum, üniversite hastanesi olduğu için
herkesi öpüyorum, inş hamile haberleri su gibi devam eder
ben de ismimi haziran listesinde görmek istiyorum
Limburg, Sinannuray hadi kızlar sizden de bekliyorum bir müjde. Arkadaşlar bu ay korunmayı bırakacaklar varsa listeye ekleyeyim. Seblevcim sen bu ay başlamıyor musun çalışmalara. Hadi kızlar listeler dolsun taşsın, hamilelerimiz çoğalsın, hamile adaylarımız çoğalsın coştukça çoşalım. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
mrb güzel melek annleri
dün anneler günüydü oğlumun yanına gittik
özlem giderdim.
ve size bir haberim ben hamileyimmmm
önce çubuk test yaptım daha günüm gelmemişti
günüm buğündü.
çubuk teste belli belirsiz çıktı 2.çizgi.
hemen ümitlenmek istemedim
buğün sabah ilk işim kan testi yaptırmak oldu.
ve sonuçççç haöilesin dedi doktur
çok şükür Allahım sana
hala şoktayım
bir sevinç bir kokru var içimde
Allhım inş. bu sefer herşey güzel olur
4 haftalık falan dedi doktur.
kendi doktura gitmedim daha
şansımdan eşim iş için şehir dışına çıkacak
bende birkaç gün annemlerde kalacagım sizede haber vereyim.
dualarım sizlerle sizlerde esirgemeyin dualarınızı.
Geçmiş olsun. Umarım önemli birşey değildir. Senin için hem iyi olmuş hem kötü olmuş koşturmacadan acını anlayamamışsın ama dinlenmem gereken hassas bir dönemde oldukça yorulmuşsun. Haklısın hiçbirşey boşa değil bu hayatta,bizim de bu yaşadıklarımızın vardır bir hikmeti değil mi? Mevlana'nın bir sözü var çok hoşuma gitti. Bir şeyi çok isteyip de olmuyorsa üzülme ya daha iyisi başına gelecektir ya da hakkında hayırlı değildir diyor. Bu günlerde sık sık aklıma geliyor. Bebişim gelmedi bu ay, nazlanarak beni üzdü. Onun dışında bildiğin gibiyim.
ben geldim..hayırlı cumalar ..Rabbim dualrımızı kabul etsin inş..dün aşılamam yapıldı o geçmek bilmez gün sayımı başladı .acaba tutarmı tutmazmı , olurmu olmazmıı , bu soruları kendime günde kaç kere soruyorum bilmiyorum.. Dualrınızı esirgemeyin arkadaşlar..Rabbim tüm dileyenlere sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inş.:Saruboceq:ben kk den kopamıyorum arada 5 dk bakıp çıkıyorumm..neyse gidip yatayım.yerimseniben
Öğle arası hastaneye gittim. Oğlum da o hastanede yatmıştı. Kayıt yaptırırken görevli ekrana baktı Mete kim oğlunuz mu dedi. Dondum kaldım. Biz ne yaparsak yapalım hayat yüzümüze tokat gibi çarpıyor acımızı. Hergün muhakkak adını duyuyorum. Öyle Ahmet, Mehmet gibi çok bilindik bir isim de değil ama hep karşıma çıkıyor. Ya yolda dükkanların ismi Mete bilmemnesi oluyor, ya etrafta Mete adında biri oluyor ona seslenirlerken duyuyorum. Acaba diyorum bu evrenin bana mesajı mı, senin bir oğlun var sakın unutma mı demek istiyor. Ey hayat bana acı çektirmeyi bırak, benim oğlumu unutmam mümkün değil zaten, ben her aynaya baktığımda gözbebeklerimin içinde onu görüyorum.
kızlar bu aralar herkesin morali bozuk galiba...benimde öyle,dün doğum günümdü,daha önceki gün oğlum yaşasaydı altı aylık olacaktı ve de heryerde anneler günü afişleri reklamları....canım nasıl sıkkın anlatamam.
ama genede yanımda oğlum yok diye üzülürken annem yanımda diye şükrediyorum.sanırım birazda bardağın dolu tarafını görmeliyiz artık
selam arkadaşlar inşallah bundan sonra bende fırsat bulup aranıza katılacam...işten ayrıldım ve artık evdeyim ve yine hamileyim...bu 6.oluyo inşallah allahım bunu kucağıma almayı nasip eder.benimde meleğim yanımda yok ama yinede anneyiz işte.
Kizlar maalesef bu ayda hamile degilim zaten olsam sasardim(Ben artik ne yapacagim bilmiyorum yok desemde icimde bir ümit vardi ama yine hüsranla sonlandi (Premete en iyisi benide Listeden sil aranizda ilk ben bebegimi baybettim simdiye kadarda olmadi bundan sonrada olmaz herhalde.
Sinilerim cok bozuldu bu ay tedaviye devam etmek bile istemiyorum..
mrb kızlar.
nasılsınız.uamrım herşey yolundadır.umudumuzu yitirmek yok.Allah dualımızı kabul edicek.ben bu haftaiçi kontrole gidicem.bana dua edin nolur.klap atışlarını göreyim bebeğimin.çok korkuyorum.daha hmile gibi hissetmiyorum knedimi.sizin dualrınıza ihtiyacım var.bende sizlere dua ediyorum hep.nete fazla girmiyorum.szizi yalnız bırakıyorum sanmayın sakın ha.hepiniz aklımdasınızve sizden çok güzel haberler bekliyorummm.
Benim bugün 49. günü canım. Ben 40. günümde regl olmuştum. Bu açıdan yumurtalıklarım normale döndü, bir problem yok diye sevinmiştim. Sütünün gelip gelmediğini nasıl fark etmadin canım? Bana da baştan 2 tane hap verdiler. Ama göğüslerim çok şişti, süt gelmesin diye hep sıkı sıkı sardık. Duş alınca biraz rahatlıyordum. Sızım sızım sızlıyordu benim de üzüntüm katlanıyordu. Doktor 15 gün kullanılacak başka bir ilaç verdi. Sabah akşam günde 2 tane onu kullandım. Etkisini çabuk gösterdi. Sütüm geliyor bebeğimi emziremiyorum diye çooook üzülüyordum. Süt faktörü ortadan kalkınca biraz olsun rahatlamıştım.:gitme:
Aramam gereken birsürü insan var ama elim telefona gitmiyor..ben onlarin anneler gününü kutlayacagim onlarda bana birsürü teselli cümlesi kuracaklar..Dahada üzülecegim.Evin ici bombos,sesiz böylemi olacakti..öyle yalnizimki buralarda. tek istedigimse anne olmak cocugumla ilgilenmek,zamanimi onun mutlulugu,iyiligi,sagligi icin gecirmikti...Hepimizin Anneler günü kutlu olsun.........
mrb güzel melek annleri
özlem giderdim.ve size bir haberim ben hamileyimmmm
günüm buğündü.çubuk teste belli belirsiz çıktı 2.çizgi.hemen ümitlenmek istemedimbuğün sabah ilk işim kan testi yaptırmak oldu.ve sonuçççç haöilesin dedi dokturçok şükürAllahım sanahala şoktayımbir sevinç bir kokru var içimdeAllhım inş. bu sefer herşey güzel olur4 haftalık falan dedi doktur.kendi doktura gitmedim daha şansımdan eşim iş için şehir dışına çıkacakbende birkaç gün annemlerde kalacagım sizede haber vereyim.dualarım sizlerle sizlerde esirgemeyin dualarınızı.
slm arkadaşlar bende 5 aylık hamileyken kaybettim oğluşumu 2008 mayısında tam 2 yıl geçti o kadar zor günler geçirdimki tekrar aynı şeyleri yaşarmıyım korkusuyla yeni bir denemeyi düşünemedim bile. 2,5 ayımı hastanede yataktan hiç kalkmadan geçirmiştim kanamam oldu diye 5. aya girdiğimiz gün kalp atışları durdu yavrumun. normal doğumla aldılar ama o gün nefret ettim o doktorlardan öyle acımasızca davranmışlardıki çektiğim acının büyüklüğü onlara sıradan bir olay gibi gelmişti tekrar denersin olur biter dediler... o gün bugündür hamile bir bayan görsem yada kucağı bebekli bir kadın hala gözlerimdeki yaşlara engel olamıyorum. sadece karnımdaki tekmelerini hissedebildiğim, yüzünü bile görmeye nail olamadığım bebeğime öyle bağlanmıştımki yaşadıklarım onun tekmeleriyle güzelliğe dönüşüyordu umarım allahım günün birinde tekrar bir sevinç yaşatır bizede ve isteyen herkese günün birinde evlat sahibi olmayı nasip eder...
Premete hastaneye gittim doğum yaptığım hastaneye dikişlerimi gösterdim bir sorun yok dedi rahim ağzında hafif kırmızılıklar var dedi ilaç başladık, dr. yaz sonuna kadar bekleyelim sende tamamen toparlan acelemiz yok dedi. bizde yaz sonunda başlayacağız çalışmalara hem şu kilolarımdanda bir kurtulayım çünkü ALLAH kısmet ederse sonraki hamileliğimde çok kilo almak istemiyorum dün koşu bandıda aldık kendimi tamamen hazırlamak istiyorum hamileliğe ...............
mrb güzel melek annleri
özlem giderdim.
ve size bir haberim ben hamileyimmmm
günüm buğündü.
çubuk teste belli belirsiz çıktı 2.çizgi.
hemen ümitlenmek istemedim
buğün sabah ilk işim kan testi yaptırmak oldu.
ve sonuçççç haöilesin dedi doktur
çok şükür Allahım sana
hala şoktayım
bir sevinç bir kokru var içimde
Allhım inş. bu sefer herşey güzel olur
4 haftalık falan dedi doktur.
kendi doktura gitmedim daha
şansımdan eşim iş için şehir dışına çıkacak
bende birkaç gün annemlerde kalacagım sizede haber vereyim.
dualarım sizlerle sizlerde esirgemeyin dualarınızı.
ya size bişey sorcam aranızda vajinal ultrasondan sonra kanaması lekelenmesi olan varmı acaba diyorum bu kan onunla alakalı olabilirmi sabah çok kötü sancım oldu kanda geldi dedim olmuşum ama bu saat oldu daha bişe yok sabh kinin rengi kahverengiydi kızımda böle olmuştum ne yapsam acaba ya kan testimi yoksa iki gün daha bekleyip idrar mı yapsam tabi adet olmazsam 5 6 gündür adet sancısı çekiyorum normal mi bu
Hadibakem canim gözün aydin cok sevindim senin adina Allah tamamina erdirsin Rabbim bu kez yüzünü güldürsün...
Sinannuray canim Insaallah sende hamilesindir canim...
Meldal Allah sabirlar versin canim bende oglumu 2008 ocakta kaybettim ben cok istiyorum yeniden olsun diye ama olmuyor....
Bence korkma Allahin izniyle hic birsey olmaz birde normal yoldan hamile kalabiliyorsan hemen düsün derim..
Neslihancigim Insaallah senin asilamanda tutar bu ay ....
sinannuraycım inş. bebeğin seninledir canım..Dualarım sizlerle..
hayırlısı olsun canım inşallah senin bebeğinde tutunmuştur bereketli bi ay olacak galiba
Özlenencim beni sormuşsun sağol canım. Kızlar doktordan geldim. Pek memnun kalmadım doktordan şöyle bir alelacele dosyama baktı. Pek ilgilenmedi gibi geldi bana, düşüğümün kaç haftalık gerçekleştiğini bile sormadı mesela. Gezdim dolaştım şöyle bir gönlüme göre doktor bulamadım ya ona yanıyorum. Bir sonraki gebeliğim için 0.45 innohep önerdi ama iğneye rağmen sağlıklı bir gebelik geçirme şansımın % 70 olduğunu, vakaların %30'unda ne yaparsan yap pıhtılaşmanın önlemediğini söyledi. Ben kendimin %70'lik grupta olduğumu düşünüyorum. İlk hamileliğimde hiçbir tedavi görmeden 29. haftaya kadar gebeliğim ilerlediğine göre sanırım biraz destekle daha iyi bir pozisyonda doğum yaparım diye düşünüyorum. İki aydır sağ kasığımda ağrı vardı onun için hem vajinal muayene yaptı, hem de ultrasona soktu. Ne rahimimde ne de yumurtalıklarda kist, sıvı birikimi, şekil bozukluğu vs. gibi bir sorun görünmüyor. Büyük ihtimal başka bir iç organından kaynaklıdır ağrı dedi. Hem tahliller hem de fizik muayene bulguları normal çıkınca ben yumurta takibi falan öneremedim. O da gerek görmedi sanırım yakında mutlu haberlerle görüşmek üzere diye vedalaştı. Belimize kuvvet artık :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?