Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

hadibakem canım çoooooooooook sevindim
bundan sonra artık hiçbirşeye üzülmek, endişe etmek yok
sakince, huzurluca oturacaksın bebişinle, bizlere dua edeceksin
dün benim için de yürk sızlatan birgündü
ama bir taraftan da şöyle düşündüm, küçük yaşta annesini kaybedenler var, onların yürek acısı kimbilir nasıldır, bizim birtane daha bebeğimiz olacak ümidimiz var ve onunla ayakta duruyoruz
bir de 10 gündür eşimden ayrıyım, ne büyük nimet şimdi daha iyi anlıyorum, her an ona sarılıp, hüngür hüngür ağlayıp rahatlıyorum, şimdi annemlerin yanında rahat olamıyorum, içime atıyorum
bu hafta kontrole gideceğim, duruma göre haziranda gebeliği düşlüyorum. ege üniversitesinden sermet sağolun ismi tavsiye edildi giden var mı, nasip olursa bir daha ki doğumumu egede istiyorum, üniversite hastanesi olduğu için
herkesi öpüyorum, inş hamile haberleri su gibi devam eder
ben de ismimi haziran listesinde görmek istiyorum

Meldal Allah sabırlar versin. Korkunun ecele faydası yok arkadaşım. Bizim derdimizin tek dermanı yeniden anne olmak. Yeterince beklemişsin artık meleğin bir kardeş ister bence. Birbirmize destek olarak hem yeniden anne olacağız, hem de bu zor günlerin üstesinden geleceğiz. İnanıyorum ki Allah bizim de yüzümüzü güldürecek birgün.

benim daha günüme var canım ma seninki gibi test varla yok arası çok belirsiz çizgiydi kendimi kaptırmak istemiyorum

Ay bi tane daha mı bebiş geliyor yoksa. İnnnnnnnnşaaallahhhhhhh.

Alicim sen de son adet tarihini yaz seni listeye ekleyeyim. Ben gebeliğimde problem çıkınca Sermet Bey'e gittim ama ben hiç memnun kalmadım. Çok soğuk ve ilgisizdi. Ben onun hastası olarak 5 gün hastanede yattım ama vizitlerde bir kere bile bana uğramadı. Zararını gördüm diyemem ama faydasını da görmedim. Belki ben en başından beri ona gitmediğim için öyle davranmış olabilir sonuçta ona gidip de memnun kalan bir sürü kişi de var. Kendin gidip görüşmeden karar verme.Her hasta ve beklentisi farklı olduğu için doktora karşı algısı da farklı oluyor. Ben bir daha ona gitmeyi düşünmem ama ben de üniversiteden bir doktora gitmek istiyorum. Ben de yarın Dokuz Eylül'den Serkan Güçlü'ye gideceğim bir de onu göreyim. Bir de ufak hatırlatma 1 temmuzdan itibaren tam zamanlı yasası yürürlüğe gireceği için hangi doktora gidersen git muhakkak özeli mi devleti mi seçeceği konusunda bilgi iste.

ya size bişey sorcam aranızda vajinal ultrasondan sonra kanaması lekelenmesi olan varmı acaba diyorum bu kan onunla alakalı olabilirmi sabah çok kötü sancım oldu kanda geldi dedim olmuşum ama bu saat oldu daha bişe yok sabh kinin rengi kahverengiydi kızımda böle olmuştum ne yapsam acaba ya kan testimi yoksa iki gün daha bekleyip idrar mı yapsam tabi adet olmazsam 5 6 gündür adet sancısı çekiyorum normal mi bu

Premete hastaneye gittim doğum yaptığım hastaneye dikişlerimi gösterdim bir sorun yok dedi rahim ağzında hafif kırmızılıklar var dedi ilaç başladık, dr. yaz sonuna kadar bekleyelim sende tamamen toparlan acelemiz yok dedi. bizde yaz sonunda başlayacağız çalışmalara hem şu kilolarımdanda bir kurtulayım çünkü ALLAH kısmet ederse sonraki hamileliğimde çok kilo almak istemiyorum dün koşu bandıda aldık kendimi tamamen hazırlamak istiyorum hamileliğe ...............

ALLAH tamamını nasip etsin inşallah, çok sevindim dualarını eksik etme :Saruboceq:

Hadibakem canim gözün aydin cok sevindim senin adina Allah tamamina erdirsin Rabbim bu kez yüzünü güldürsün...

Sinannuray canim Insaallah sende hamilesindir canim...

Meldal Allah sabirlar versin canim bende oglumu 2008 ocakta kaybettim ben cok istiyorum yeniden olsun diye ama olmuyor....
Bence korkma Allahin izniyle hic birsey olmaz birde normal yoldan hamile kalabiliyorsan hemen düsün derim..

Neslihancigim Insaallah senin asilamanda tutar bu ay ....

Son düzenleme:

Premetecim, sağol iyi dileklerin içina.s., bebişin gelmedi diye fazla üzülme ne olur, vakti saati gelmemiş demek...Haklısın, hiç dinlenemedim desem yeri ama boş kaldığım zaman sıkıntı basıyor beni, şimdi de mutfak dolaplarını dökmeye başladım, bir yandan yazlıklar çıkıyor, eskileri ayııyorum. Yakın çevremde 5-6 hamile vardı benden 7-8 hafta önde olan, şimdi onlar teker teker doğum yapıyor, gitsen bir türlü, gitmesen bir türlü, arasan ne diyeceksin, aramasan bir türlü... Off ki off... neyse sizin içinizi de karartmayayım...

Geçen cuma günü sabah programında konuşan hoca da aynı şeyi söyledi; dualarınızın kabul olmaması bazen sizin için daha hayırlıdır. Kimbilir... Buna inanıp Allaha sığınmaktan, kader deyip boyun eğmekten başka çare var mı zaten?

Özlenencim, hadi hayırlısı bakalım...inşallah bu bebiş sımsıkı tutunsun annesine, sonuna kadar hiiiiiç bırakmasın:Saruboceq:...

Ah, canım Premetecim ...Zaten onları unutmamız mümkün değil, bir de bu tesadüfler, bazen bir soru, bazen bir sesleniş, bazen bir tabela insanın içini nasıl altüst ediveriyor...

Benim de doğum vaktim yaklaşıyor diye telefonlar başladı uzaktaki arkadaşlardan, dostlardan... ınsan ne yapacağını, ne diyeceğini, nereye tutunacağını bilemiyor... Aslında o an gönlünden geçen yere yığılıp tepinerek ağlamak ama kendini tutuyorsun bir şekilde...

Evet evet Evrimsuscum, şükretmeyi atlamamalıyız...Allahım daha büyük acı göstermesin, buna şükür...

özlemimsin, hoşgeldin, kucak dolusu sevgiler, anlat bakalım hikayeni...a.s.

Şeymacım, hayır, pes etmek yok... Hamile olsam şaşardım ne demek... Dua edeceğiz, sabredeceğiz, devam edeceğiz...ne olur...

Sweetbabycim, dualarım :Saruboceq: seninle... Daha kalp atışları yeni yeni başlıyor, kendini hamile olarak hissetmemen çok normal... Bizi habersiz bırakma, öptüm kocaman seni de bebişini de...kaydirigubbakcemile3

mavicim, galiba gelmedi diyorum çünkü ben hiç görmedim, ama taş gibi oldu gögüslerim ilk 3-4 gün, süttendir dediler, ama ben hiç aktığını görmedim, iyi ki de görmedim. Yoksa haklısın anlaşılmayacak birşey değil, ama böyle oldu işte...fisfisfis

Ferfecircim, valla ben de annemden başkasını aramadım, zaten kayınvalidem bizde, gerisini de boşverdim, ne yapayım bu sene böyle...

Son düzenleme:

Bu aralar duyduğum en güzel haber bu:teytey:, Hadibakem çoook sevindim arkadaşım:içelim:, içimde yine umut çiçekleri açtı, Allahım tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:, tez vakitte bizlere de yaşatsın:Saruboceq: Amin.

Meldal başın sağolsun, hoşgeldin, ama tekrar denemek için niye bekliyorsun kuzum, çivi çiviyi sökermiş...

İnşallah Seblevcim, inşallah herşey istediğimiz gibi olur bundan sonra...

Ne güzel bir süpriz. Tebrik ediyorum canım. Allah tamamına erdirsin inşallah. Darısı başımıza.

Canım bence iki gün daha sabret gününde adet olmazsan o zaman gider kan testi yaptırırsın. Vajinal ultrasonda zorlama olduysa kanama olabilir ama o da yapıldığı gün olur durup durup böyle 2-3 gün sonra olmaz.İnşallah hamilelik belirtisidir hep bunlar.

Meldal, Allah sabırlar versin arkadaşım .. . canım hayat devam ediyor hemen hemen aynı zamanlarda doğum yapmışız benim tedaviyle olmuştu ve yaklaşık 1 yıldır bekliyorum kendiliğinden olmadığı için yeniden tedaviye başladım ..Bizi ancak yeni bir bebek avutabilir..

inş. canım hayırlısı neyse o olsun .. senin bu ay olmamış ama umut her zaman var , önümüzde ki ay sende aşılama denesen nasıl olur canım .Böyle negatif sonuçları alınca öyle çok üzülüyorum ki ,Allahım bizlerede gölümüzün muradını nasip etsin inş.

premetecim bugün randevun vardı , saat kaçtaydı gittinimi ?? bizide haberdar et canım merak ettim.. inş. herşey yolundadır..

Özlenencim beni sormuşsun sağol canım. Kızlar doktordan geldim. Pek memnun kalmadım doktordan şöyle bir alelacele dosyama baktı. Pek ilgilenmedi gibi geldi bana, düşüğümün kaç haftalık gerçekleştiğini bile sormadı mesela. Gezdim dolaştım şöyle bir gönlüme göre doktor bulamadım ya ona yanıyorum. Bir sonraki gebeliğim için 0.45 innohep önerdi ama iğneye rağmen sağlıklı bir gebelik geçirme şansımın % 70 olduğunu, vakaların %30'unda ne yaparsan yap pıhtılaşmanın önlemediğini söyledi. Ben kendimin %70'lik grupta olduğumu düşünüyorum. ılk hamileliğimde hiçbir tedavi görmeden 29. haftaya kadar gebeliğim ilerlediğine göre sanırım biraz destekle daha iyi bir pozisyonda doğum yaparım diye düşünüyorum. ıki aydır sağ kasığımda ağrı vardı onun için hem vajinal muayene yaptı, hem de ultrasona soktu. Ne rahimimde ne de yumurtalıklarda kist, sıvı birikimi, şekil bozukluğu vs. gibi bir sorun görünmüyor. Büyük ihtimal başka bir iç organından kaynaklıdır ağrı dedi. Hem tahliller hem de fizik muayene bulguları normal çıkınca ben yumurta takibi falan öneremedim. O da gerek görmedi sanırım yakında mutlu haberlerle görüşmek üzere diye vedalaştı. Belimize kuvvet artık :kedi:

Hayırlısı olsun canım. İnşallah en kısa zamanda gelir bebişin. Biter bu sıkıntıların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…