Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Kızlar bir de ben 6 aydır haftada 2 kere folbiol hergün de bemiks kullanıyordum doktor bu ay folbiolü hergün al dedi. Tahlillerde folat değerim sınırın çok üzerinde çıkmıştı ama fazla olmasının zararı yok dedi ama öbür doktorum da çok kullanmışsın artık bırak demişti. Hepsi ayrı telden çalıyor ne yapacağımı sapıttım artık. Özlenencim sen de hergün kullanıyordun değil mi. Başka var mı folbiolü hergün kullanan. Ne yapayım sizce eski düzene devam mı edeyim yoksa hergün mü alayım.

canım herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim ,, inş. en kısa zamanda bebiş haberlerinide alacağız, bencede sen %70 lik kesim içindesin ilaç takviyesiz 29 ları gördüysen bu seferki hamileleğinde 39 larıda göreceksin inş..:Saruboceq: canım sizinde dediğiniz gibi folbiolün fazlası vücuttan atılıyormuş ben 1 buçuk aydır günde 6 tane alıyordum ,aşılama olduğum günden bu yana 3 e düşürdü doktorum ,kullan canım bir zararı olacağını sanmıyorum .folik asit çok önemli ben Onurefe de fazla kullanmamıştım :1no2: midemi bulandırıyor diye , ama nerden bilebilirdim ki vücudumda bu kadar eksikliği olduğunu şimdi ilk işim onları içmek , Tedbir bizden ,takdir Allahtan .dualrım seninle canımm

hayırlısı olsun canım ne güzel bi sorun çıkmamış bi kaç aya gelir bebeğin sabırlı ol doktor konusuna gelince gerçekten işimiz çok zor

bende kaç gündür doktorlardayım hem kendim hemde görümcem için gidiyoz bana test verdi onada verdi yarın gidip yaptırıcaz doktorum iyi şimdilik bakalım hamile kalınca ne olcak kendi kliniği var görümcem tüp bebek yaptırıcak bizi başka bi doktorun görüşlerini almamız için devlet hastanesine gönderdi o doktorda o hastanenin şefimiym iş ne ama mükemmel birisi hani devlet hastaneleri fazla ilgilenmez ya bu hiç öle değildi çok ilgilendi görümceme kızdı menopoza girmeyimi bekliyosun tüp bebek yapmak için dedi eğer hamile kalırsam bu iki doktorada gitmeyi düşünüyorum hem devlet hem özel hamile kalınca ne kadar iyi olduklarını daha iyi anlarım yarın tahlillerimi yaptırırken belki gebelik testide yaptırırım

Hayayırlı doktorlarla karşılaştırsın inşallah. Doktor işi çok zor ve tamamen şans. Sana yarayan başkasına yaramıyor. Hakkımızda hayırlısı

şimdi bi yerde okudum hamileliklerin yüzde ellisi farkedilmeden parçalanıp adet kanaması şeklinde geliyomuş yani tutmuyomuş bazen hamilelik belirtileri yaşıyoruz mesela ben geçen ay yaşadım demmeki psikolojik değil gerçek ama tutunamadığı için kanama oluyo ve adet oluyosun ben hep böle düşünüyodum şimdi okuyunca tamamen inandım

sinannuray hala adet olmadıysan bence de tahlillerini yaptırırken beta hcg de baktır inşallah yüksek çıkar.
meldal arkadaşım kader arkadaşım desem daha doğru çünkü ben de mayıs 2008 de 16 haftalık oğlumu kaybettim 14 mayısta tam iki yıl olacak daha sonra da ikizlerimi kaybettim ilk göz ağrım ve ikiz meleklerim canlarım herşeylerim birkez koklayamadan benden alınan ciğerparelerim sizi çok özlediiiimmmm...

premete benim hiçbirine güvenim kalmadı rabbimden başka neden mi? çok iyi bildiğim birşey var o da bizim acılarımız onlara hikaye geliyor eminim buna.

premete benim hiçbirine güvenim kalmadı rabbimden başka neden mi? çok iyi bildiğim birşey var o da bizim acılarımız onlara hikaye geliyor eminim buna.

Öyle canım biz anlattıkça hikaye dinler gibi dinliyorlar. Ben de umudu kestim artık iyisini aramayacağım, gözümü karartıp birisine gideceğim. Zaten her halükarda Allah'a emanetiz, kendim de gide gele doktor gibi oldum zaten.Evde ultrason olsa hiç gitmeyeceğim :)

bence de canım önce rabbime sonra bize emanet deyip gözünü karartıp git ama en az iki doktora git ayıp olus falan deme , bunu bence bütün gebe arkadaşlar yapsın biri atlasa belki öbürü yaklar yolunda gitmeyen birşeyi. Aslında o kadar zor olmamalı bu kadar eğitim yıllarca bu işin içinde olmalarına rağmen bublar nasıl bu kadar rahat hata yapabiliyorlar aklıma sadece bir cevap geliyor önemsememe

doktor konusu çok önemli ama dediğiniz gibi bir kişinin çok memnun kaldığı doktordan bir başkası memnun kalmıyor ben geçen ay ünversite hastanesinde yeni bir doktora başladım riskli gebelik uzmanıymış dosyamı inceledi kan pıhtılaşması ve genetik testlerini istedi ama ben tam olarak memnun kalmadım biraz ilgisiz gibi geldi yanımızda cep telefonu çaldı açıp konuştu mesela benim hiç hoşuma gitmedi eşim bunda büyütülecek bir şey yok diyor iki doktor önerinize ben de katılıyorum bizim mutlaka iki doktora gitmemiz lazım işi şansa burakmayalım birinin atladığını öteki fark etsin mesela ben hamileliğimde doktoruma çok güvendiğim için başkasına gitmedim sadece izmirde namık demire yönlendirmişti ona muayene olmuştum içim rahattı yani ama bebeği kaybedince doktorumun hamileliğin başında yapılması gereken 8 testi yapmadığını öğrendik bunlardan bir de toksoplazmaymış özel hastaneler masraftan kaçmak için bazı şeyleri atlayabiliyormuş bence tek başına özel hastane yeterli değil

nasıl yani 5 tane meleğin mi var düşük mü doğup mu öldüler şuan kaç aylık hamilesin çok güçlüsün sen biz bitanede pes ettik belkide seninde buğün buraya yazmanda vardır bi hayır

canım 4 düşük bitanede meleğim var.buda 6. şuan 2 aylık allahım inşallah tamamına erdirir.allah ım sabır versin...herkese çok zar şeyler bunlar

Özlemimsin hamilelik haberine çok sevindim arkadaşım. Allah sağlıkla,zamanında kucağına almayı nasip etsin. Kaç haftalık hamilesin, seni hamilelerimiz listesine ekleyeyim. Seni artık buraya daha sık bekliyorum çünkü hepimizin yeniden hamile kalmış melek annelerinden alacağımız güzel haberlere çok ihtiyacımız var. Bugün herkesde yine bir karamsarlık vardı senin hamilelik haberin sayfaya güneş gibi doğdu.[/QUOTE]

canım çok saol.şuan 8 haftalık inşallah tamamına erer allah ım meleklerimizin yerine onlarla avunuruz...allah ım olmayan herkese nasip etsin inşallah...

özlemimsin gerçekten güçlü bir anne adayısın inşallah bu sefer yüzün güler arkadaşım.

bir devlette bir özelde en iyisi bence

ben de öyle düşünüyorum hem doğumuda devlette yapıcam bu sefer bence özellerin yoğun bakımı ve doktorları devletinki gibi iyi değil belkide devlette olsaydı daha farklı olabilirdi bide doğum hafta sonunna geldi nöbetçi doktorlara kaldım

ya ben dün devlet hastanesindeydim ya orada 4 haftalık gebe bi kadın vardı çıkışını bekliyodu kesesi görülmemiş diye kimyasal mı dış gebelikmi artık şüphelenmişler diye yatırmışlar benim kesem o kadar geç göründü doktorlar kimyasal yada boş gebeliktir dedi bitaneside yatıralımda gözetim altında tutalım demedi düşünün artık devlet le özel arasındaki farkı benim komşumda demişti belki yüzüne gülmüyolar ilgisiz görünüyolar ama hiçbi zaman devlet hastanesinden şaşma çünkü orada herşeyin araştırması yapılıyomuş

meraba kızlar.
nasılsınız
hepinize dualrınız için çok ama çok teşekkür ediyorum
sizlerde benim hep dualrımdasınız,aklımdasınız bunu sakın unutmayın.
biz bugün doktora gittik bebişimizi ve kalp atışalrını gördük.
Allahım bu kez sağlıkla hayırlısıyla kavuşmayı nasip eder inşallah.
çok gelemiyorum,doktorum önermiyo.
aam geldikçe bakıcam
ve biliyorumki her geldiğimde yeni bi hamile haberi alıcam
buna okadar gönülden inanıyorumki.
ve diliyorumki
Rabbim okadar büyyükki,dualrımızı geri çevirmiyo.
hiç beklemediğimiz anda meleklerimzi kardeşelrini yollayıveriyoalr işte.
evet çok mutluyum ama çok da korkuyorum.
Allahım yardım etsin.
bebek hasreti çeken, evladını kaybedip hem de bu acıyla
başetmeye çalışan hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.
dualrım sizlerle.
siz de benden ve minik bebişimden dualrınızı esirgemeyin.
benim oğlum kardeşini gönderdi
inanıyorum sizinkilwerde yoldalar.
umudunuzu hiç kaybetmeyin nolur.
Rabbim çokkkkk ama çoooook büyükkkkkkkk
şükürler olsunnnnnnnnnnnnnnn
bu arada Hadibakem canım send yeni hamile olduğunu öğrenmişsin.
çok ama çok sevindim
tebrik ediyorum
sağlıkla hayırlısıyla kavuşmak nasip olsun sana da inşalalh.
yeni bebiş haberleri duymak dileğiyle.....

sweetciğim inşallah iyi gidecek herşey bak bebeğinin kalp atışlarını da duymuşsun çok önemli bir aşam bur inşallah sonuna kadar sağlıklı gidecek canım dua ediyorum senin için ve gördüğüm her hamiş ve bebeği için rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin diye dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…