Kızlar bir de ben 6 aydır haftada 2 kere folbiol hergün de bemiks kullanıyordum doktor bu ay folbiolü hergün al dedi. Tahlillerde folat değerim sınırın çok üzerinde çıkmıştı ama fazla olmasının zararı yok dedi ama öbür doktorum da çok kullanmışsın artık bırak demişti. Hepsi ayrı telden çalıyor ne yapacağımı sapıttım artık. Özlenencim sen de hergün kullanıyordun değil mi. Başka var mı folbiolü hergün kullanan. Ne yapayım sizce eski düzene devam mı edeyim yoksa hergün mü alayım.
Özlenencim beni sormuşsun sağol canım. Kızlar doktordan geldim. Pek memnun kalmadım doktordan şöyle bir alelacele dosyama baktı. Pek ilgilenmedi gibi geldi bana, düşüğümün kaç haftalık gerçekleştiğini bile sormadı mesela. Gezdim dolaştım şöyle bir gönlüme göre doktor bulamadım ya ona yanıyorum. Bir sonraki gebeliğim için 0.45 innohep önerdi ama iğneye rağmen sağlıklı bir gebelik geçirme şansımın % 70 olduğunu, vakaların %30'unda ne yaparsan yap pıhtılaşmanın önlemediğini söyledi. Ben kendimin %70'lik grupta olduğumu düşünüyorum. İlk hamileliğimde hiçbir tedavi görmeden 29. haftaya kadar gebeliğim ilerlediğine göre sanırım biraz destekle daha iyi bir pozisyonda doğum yaparım diye düşünüyorum. İki aydır sağ kasığımda ağrı vardı onun için hem vajinal muayene yaptı, hem de ultrasona soktu. Ne rahimimde ne de yumurtalıklarda kist, sıvı birikimi, şekil bozukluğu vs. gibi bir sorun görünmüyor. Büyük ihtimal başka bir iç organından kaynaklıdır ağrı dedi. Hem tahliller hem de fizik muayene bulguları normal çıkınca ben yumurta takibi falan öneremedim. O da gerek görmedi sanırım yakında mutlu haberlerle görüşmek üzere diye vedalaştı. Belimize kuvvet artık :kedi:
premete benim hiçbirine güvenim kalmadı rabbimden başka neden mi? çok iyi bildiğim birşey var o da bizim acılarımız onlara hikaye geliyor eminim buna.
nasıl yani 5 tane meleğin mi var düşük mü doğup mu öldüler şuan kaç aylık hamilesin çok güçlüsün sen biz bitanede pes ettik belkide seninde buğün buraya yazmanda vardır bi hayır
bir devlette bir özelde en iyisi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?