Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

canım çok saol.şuan 8 haftalık inşallah tamamına erer allah ım meleklerimizin yerine onlarla avunuruz...allah ım olmayan herkese nasip etsin inşallah...

Tamam canım seni de hemen ekleyeyim umut dolu hamilelerimiz listesine. SAT'a göre beklenen doğum tarihi ne?

Canım ben devlette hem de koskoca üniversite hastanesinde yaptım da ne oldu. NST bozuk çıkınca beni yatıran doktoru aradılar o da gelmeye bile tenezzül etmeden sezeryana alıverin dedi. Ameliyatıma da asistanlar girdi. Doğuma girmeden önce burada boş küvez yok başınızın çaresine bakn dediler. İyisiyle karşılaşmayınca devlet, özel farketmiyor. O yüzden özelde doğum yaptım da böyle oldu diye düşünme. Allah hayırlılarıyla karşılaştırsın.

Canım gözün aydın. İnşallah bize hep böyle güzel haberler vermeye devam edeceksin. Çok arayı açma canım özlüyoruz seni.

Günaydınnnnn...
Sinannuraycım,Beyazmelekcim doktordan güzel haberlerle gelin, gelir gelmez de bize yazmayı unutmayın oldu mu?opuyorumnanaktan

Özlemimsin tebrikler canım.Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inş.:Saruboceq:

Günaydınnnnn...
Sinannuraycım,Beyazmelekcim doktordan güzel haberlerle gelin, gelir gelmez de bize yazmayı unutmayın oldu mu?opuyorumnanaktan

canım ben randevuyu yarına alabildim buğün evdeyim test almıştım ama yapmadım sabretttim bu sefer yarın sabah yapıcam

öfff ben çok kötüyüm ya biraz önce görümcemle kavga ettim azıma geleni söledim halen elim ayağım titriyo yüzsüz şey böle tepki beklemiyodu şok oldu diyo sen ilşk başta sessizdin hiç bişe demiyodun bende dedim seninde işine mi geliyodu iyi eziyodun çok kötüyüm ya ben ne yapacağım o kadar laf söledim yüzsüze utanmadasn içerde oturmuş çay keyfi yapıyo bunun yanında benim çacuğumda olmaz

canım ben randevuyu yarına alabildim buğün evdeyim test almıştım ama yapmadım sabretttim bu sefer yarın sabah yapıcam

İyi sabırlısın canım ben olsam şimdiye çatlardım. Kırmızılar daha gelmediyse hamilesin bence. Yarın sizin için çok güzel bir evlilik yıldönümü hediyesi olacak.

Ohhhhhhh iyi olmuş valla. Hiç olmazsa içinden geçenleri söyleyip rahatlamışsındır. Canım o yüzsüzlük yapıyorsa sen de yap. Sen de al çayını, geç karşısına, bacak bacak üstüne at çayını iç. Gör bak o zaman daha kıymetli olacaksın.

Mhtp da bugün doktora gidecekti sanırım. Sezeryan tarihi netleşecekti. Mhtp hatun lafım sana sabahtan akşama internete giriyosun arada gel de iki satır kızlar biz iyiyiz diye yaz. Merak ediyoruz seni di mi klava:

merhabalar kızlar nasılsınız????
sweetcim çok svindim canım Rabbim sizi sonunda birbirinize kavuştursun canım arkadaşım kendine ve miniğine çok iyi bak dikkat et dualarım seninle.

sinannuraycımohhh çok iyi yapmışşın valla premeteye katılıyorum o yüzsüzse sen ondanda yüzsüz olacaksınki anlasın ve uğraşamıcanı anlasın boşver ne takcan kafya onlar için kendini üzme sakın yarını düşün sen boşver tatlım.

inşallah güzel bi hediye olur canım aman ben onun gibi yüzsüz olamıyorum odama kapandım çıkmıycam artık diyoki seninde ne kadar diyeceklerin varmış dedim her ortamda laf sokarsan evimde huzur vermezsen sonunda böle olur hiç bişe olmamış gibi yiyip içmesi hasta ediyo beni bu kadar yüzsüz olunmaz bence beni çatlatmak için yaptığını biliyorum ama elimde değil bende çatlıyorum onun bu kARAKTERSıZLıĞıNE

canım görümcen neden gelmişki sana seni deli etmek içinmi yakınmısınız ewde değilim falan deseydin ama tabi aradıysa demi yüzsüz...

nasıl yani aynı ay canım

canım görümcen neden gelmişki sana seni deli etmek içinmi yakınmısınız ewde değilim falan deseydin ama tabi aradıysa demi yüzsüz...

nasıl yani aynı ay canım

canım bizim evimiz bitişik yanyana oturuyorum zaten her saniye burda kendi evinden çok bizim evde öle arada bi gelse katlanırım hiç sesimi çıkarmam laflarına ama her dakika gene ne laf sokacak diye tedirginim bu ay hamileysem ocakta doğum yaparım kızımıda ocakta doğurdumya

Allah gönlüne göre versin inşallah. Hakında hayırlısı.

Ay çok komik ya şimdi sen odanda oturuyorsun bu kadın da senin evinde tek başına oturup çay kahve mi içiyor. Cidden senin bu görümce çizgi film karakteri gibi. Canım biliyorum boşver kafana takma demekle olmuyor ama bu kadının karakteri bu yaştan sonra değişmeyeceğine ve sen de onu hayatından atamayacağına göre onu olduğu gibi kabul et ve yaptığı hareketleri yoksay. Onun amacı zaten sebi sinirlendirmek ve sen sinirlenerek onu mutlu ediyorsun. Umursamaz davranırsan bir süre sonra seninle uğraşmak ona sıkıcı gelecek ve kendine başka uğraşlar bulacaktır. Sen şimdi kendine, eşine ve doğacak çocuğuna odaklan. Ağzının tadını bozma.

yok canım öteki görümcemle oturuyo bundan sonra onu hiç kahale almıycam diyo zaten insan gibi davranmıyon her geldiğimde suratını asıyon hakedene hakettiği gibi davranıyom ama takmadan duramıyorum beynim uyuşuyo bu salak yüzünden hastalık sahibi oldum

OĞLUMA

Kaybolmuş bir şehir gibiyim gittiğinden beri,
Bir zamanlar var olmuş
Ama şimdi haritadan silinmiş.
Savaş meydanı gibi yüreğim,
Hasretinle paramparça edilmiş.
Suretimi kaybettim gittiğinden beri,
Aynada gördüğüm artık ben değilim,
ıçimdeki insan da seninle birlikte gitmiş,
Gittiğinden beri
Kaybettiğim yalnız sen değilsin.
Mutlu sonlara olan inancımı kaybettim,
Yaşamaya olan hevesimi kaybettim.
Ve şunu farkettim ki;
Giderken yaktığın ateşi
Gözyaşlarım söndüremiyor oğlum

Son düzenleme:
slam kızlar nasılsınız sinannuray Allah yardımcın olsun atılmaz satılmaz böyle akraba olunca bide yakınsa elden bişey gelmiyo en iisini yaparsın hiç kaale alma boşver artık yapcak bişi yok

canım ne kadar güzel ifade etmişsin tam bizlik bu şiir canım eğer izin verirsen bunu facede paylaşabilir miyim

premete ben de aynen öyle hissediyorum aynada gördüğüm ben değilim artık başka biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…