canım çok saol.şuan 8 haftalık inşallah tamamına erer allah ım meleklerimizin yerine onlarla avunuruz...allah ım olmayan herkese nasip etsin inşallah...
ben de öyle düşünüyorum hem doğumuda devlette yapıcam bu sefer bence özellerin yoğun bakımı ve doktorları devletinki gibi iyi değil belkide devlette olsaydı daha farklı olabilirdi bide doğum hafta sonunna geldi nöbetçi doktorlara kaldım
meraba kızlar.
nasılsınız
hepinize dualrınız için çok ama çok teşekkür ediyorum
sizlerde benim hep dualrımdasınız,aklımdasınız bunu sakın unutmayın.
biz bugün doktora gittik bebişimizi ve kalp atışalrını gördük.
Allahım bu kez sağlıkla hayırlısıyla kavuşmayı nasip eder inşallah.
çok gelemiyorum,doktorum önermiyo.
aam geldikçe bakıcam
ve biliyorumki her geldiğimde yeni bi hamile haberi alıcam
buna okadar gönülden inanıyorumki.
ve diliyorumki
Rabbim okadar büyyükki,dualrımızı geri çevirmiyo.
hiç beklemediğimiz anda meleklerimzi kardeşelrini yollayıveriyoalr işte.
evet çok mutluyum ama çok da korkuyorum.
Allahım yardım etsin.
bebek hasreti çeken, evladını kaybedip hem de bu acıyla
başetmeye çalışan hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.
dualrım sizlerle.
siz de benden ve minik bebişimden dualrınızı esirgemeyin.
benim oğlum kardeşini gönderdi
inanıyorum sizinkilwerde yoldalar.
umudunuzu hiç kaybetmeyin nolur.
Rabbim çokkkkk ama çoooook büyükkkkkkkk
şükürler olsunnnnnnnnnnnnnnn
bu arada Hadibakem canım send yeni hamile olduğunu öğrenmişsin.
çok ama çok sevindim
tebrik ediyorum
sağlıkla hayırlısıyla kavuşmak nasip olsun sana da inşalalh.
yeni bebiş haberleri duymak dileğiyle.....
Günaydınnnnn...
Sinannuraycım,Beyazmelekcim doktordan güzel haberlerle gelin, gelir gelmez de bize yazmayı unutmayın oldu mu?opuyorumnanaktan
canım ben randevuyu yarına alabildim buğün evdeyim test almıştım ama yapmadım sabretttim bu sefer yarın sabah yapıcam
öfff ben çok kötüyüm ya biraz önce görümcemle kavga ettim azıma geleni söledim halen elim ayağım titriyo yüzsüz şey böle tepki beklemiyodu şok oldu diyo sen ilşk başta sessizdin hiç bişe demiyodun bende dedim seninde işine mi geliyodu iyi eziyodun çok kötüyüm ya ben ne yapacağım o kadar laf söledim yüzsüze utanmadasn içerde oturmuş çay keyfi yapıyo bunun yanında benim çacuğumda olmaz
canım görümcen neden gelmişki sana seni deli etmek içinmi yakınmısınız ewde değilim falan deseydin ama tabi aradıysa demi yüzsüz...
nasıl yani aynı ay canım
canım bizim evimiz bitişik yanyana oturuyorum zaten her saniye burda kendi evinden çok bizim evde öle arada bi gelse katlanırım hiç sesimi çıkarmam laflarına ama her dakika gene ne laf sokacak diye tedirginim bu ay hamileysem ocakta doğum yaparım kızımıda ocakta doğurdumya
inşallah güzel bi hediye olur canım aman ben onun gibi yüzsüz olamıyorum odama kapandım çıkmıycam artık diyoki seninde ne kadar diyeceklerin varmış dedim her ortamda laf sokarsan evimde huzur vermezsen sonunda böle olur hiç bişe olmamış gibi yiyip içmesi hasta ediyo beni bu kadar yüzsüz olunmaz bence beni çatlatmak için yaptığını biliyorum ama elimde değil bende çatlıyorum onun bu kARAKTERSİZLİĞİNE
Ay çok komik ya şimdi sen odanda oturuyorsun bu kadın da senin evinde tek başına oturup çay kahve mi içiyor. Cidden senin bu görümce çizgi film karakteri gibi. Canım biliyorum boşver kafana takma demekle olmuyor ama bu kadının karakteri bu yaştan sonra değişmeyeceğine ve sen de onu hayatından atamayacağına göre onu olduğu gibi kabul et ve yaptığı hareketleri yoksay. Onun amacı zaten sebi sinirlendirmek ve sen sinirlenerek onu mutlu ediyorsun. Umursamaz davranırsan bir süre sonra seninle uğraşmak ona sıkıcı gelecek ve kendine başka uğraşlar bulacaktır. Sen şimdi kendine, eşine ve doğacak çocuğuna odaklan. Ağzının tadını bozma.
OĞLUMA
Kaybolmuş bir şehir gibiyim gittiğinden beri,
Bir zamanlar var olmuş
Ama şimdi haritadan silinmiş.
Savaş meydanı gibi yüreğim,
Hasretinle paramparça edilmiş.
Suretimi kaybettim gittiğinden beri,
Aynada gördüğüm artık ben değilim,
İçimdeki insan da seninle birlikte gitmiş,
Gittiğinden beri
Kaybettiğim yalnız sen değilsin.
Mutlu sonlara olan inancımı kaybettim,
Yaşamaya olan hevesimi kaybettim.
Ve şunu farkettim ki;
Giderken yaktığın ateşi
Gözyaşlarım söndüremiyor oğlum
canım ne kadar güzel ifade etmişsin tam bizlik bu şiir canım eğer izin verirsen bunu facede paylaşabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?