Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

ay canımbenim çok sevindim mafoldumben mutlu oldum allahım sagsalim hamilelik geçirmeyi nasip nasip etsin tebrikler...

bende hergün folbiol içiyorum canım hadi hayırlısı olsun...

tedavin hayırlıs olsun canım güzel haberlerin gelsin...

ne mutlu sana canım çok sevindim dualarımız seninle...

Günaydınnnnn...
Sinannuraycım,Beyazmelekcim doktordan güzel haberlerle gelin, gelir gelmez de bize yazmayı unutmayın oldu mu?opuyorumnanaktan

evet dün gittim canım 2 tane yumoş var ama bir tanesi işe yararmış 19mm digeri 10mm küçük yani..
çatlatma ignesi verdi göbekten vuruldum canım yanmadı ama eve gelince baktıgımda morarmış
bugun akşam ilişki dedi sonrada sıksık ilişki verdi olacak 15 gün sonra hamileyim diye geliceksin dedi mutluyum inşallah allahım nasip eder bebegim gelir benim bve hepimizin inşallah..

hafta sonu sınavım var pek giremiyecegim bu sıralar haber vereyim dedim
allahım hepimizin bebegini göndersin inşallah duam sizlerle..

Ay canım hayırlı olsun 15 gün sonra bebek haberi alacağız inşallah. Sınavında da başarılar.

Aabeyazmelek canim Insaallah bu ay Hamile kalirsin canim Rabbim gönlüne göre versin Sinavindada basarilar dilerim...

Sinannuray canim icine atma bazen böyle söylemek bile insani cok rahatlatiyor sonrasinda sunu niye söylemedim diye dövünmektense bosalt icini darilirsa darilsin...
Bu arada evlilik yildönümün kutlu olsun Insaallah tahlilinden bebek haberi cikar ve yüzün güler ....

Premete canim ben gecen bir arkadasimdan bahsetmistim ondada kan pihtilasmasi vardi hamileligi boyunca igne vuruldu karnindan simdi saglikli bir oglu dogdu seninde olacak Insaallah ben inaniyorum buna....

Sweetbaby canim bebeginin kalp atislarini duydugunuza cok sevindim canim Rabbim bu kez kucagina almayi nasip etsin Insaallah...

Son düzenleme:

Canim sanki hepimizin icini okuyup yazmissin canimmafoldumbenmafoldumben

günaydınnnnnnnnnnnnnn biraz önce test yaptım eşim uyuyo ilk size sölüyorum ha mi le yim biraz sonra testlerimi yaptırmaya gidiyorum kanda yaptırcam bana dua edin sonuç yüksek çıksın benimde duan sizinle rabbim meleklerinizin kardeşini yollasın

Ne güzel bir haber bu canim senin adina cok sevindim Insaallah kandada yüksek cikar canim bak ne güzel evlilik yildönümü hediyen gelmis:teytey::teytey:

Darisi bizlerin basina .....

Canımmmmmmm çok sevindim. Tebrik ederim Allah kucağına aldığın günleri de göstersin. Rabbim size en güzel evlilik yıldönümü hediyesini nasip etti. Gelince haberdar et bizi. Öpüyorum.

Canımmmmmmm çok sevindim. Tebrik ederim Allah kucağına aldığın günleri de göstersin. Rabbim size en güzel evlilik yıldönümü hediyesini nasip etti. Gelince haberdar et bizi. Öpüyorum.

sağol canım rabbime sonsuz şükürler olsun inşallah mutlu sonla biter darısı bbaşınıza haber vericem tatlım dualarınızı eksik etmeyin

BEBEKLERıMıZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010[/table]

HAMıLELERıMıZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Mhtp|37|ERKEK|06.06.2010
|Leylayaşar|28|KIZ|09.08.2010
|Angelhope|20|ERKEK|06.10.2010
|Özlemimsin|9||20.12.2009
|Denizim16|7||02.01.2011
|Sweetbaby|7||03.01.2011
|Hadibakem|5||18.01.2011
|Sinannuray|5||18.01.2011[/table]

MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT
Limburg1985|10.04.2010
Özlenen2010|25.04.2010
Aabeyazmelek|01.05.2010
Evrimsus|01.05.2010
Premete|06.05.2010
Gelincik37_34|07.05.2010
Seymacim|07.05.2010
Eburcu|
Cici_22|[/table]

Kızlar süpersiniz. Bundan sonra fire istemiyorum sırası gelen hamilelik haberini verecek anlaştık mı. Limburgcum canım durumundan haberdar et bizi. Demiştim ben size hamilelik haberi yalnız gelmez, hamilelik bulaşıcıdır diye. Özlenencim şimdi senin sıran arkadaşım inşallah sen de bize müjdeli haber vereceksin. Sen hamile kalınca beyazmelekle evrimsusu hamileler listesine çekersin, sonra ben hamile kalırım ben de gelincikle seymacımı çekerim. Böyle birbirimize bulaştıra bulaştıra hepimiz göbüşleri büyütürüz inşallah.

Son düzenleme:

Insaallah canim bizde öbür ay hamile oluruz:1hug::1hug:

canım tebrik ederim ,,, çok sevindim .Rabbim sağlıcakla tamamına erdisn inş.:Saruboceq:ne güzel ya teker teker hamilelerimiz çoğalıyor ,, hepimiz peşpeşe bebeklermizi kucağımıza alacaz inş.:Saruboceq:.

beyazmelekcim sıra sende seninde güzel haberlerini bekliyoruz , sıkı çalış canım hemen kalkma yat dinlen yerimseniben

canım tebrik ederim ,,, çok sevindim .Rabbim sağlıcakla tamamına erdisn inş.:Saruboceq:ne güzel ya teker teker hamilelerimiz çoğalıyor ,, hepimiz peşpeşe bebeklermizi kucağımıza alacaz inş.:Saruboceq:.

sağol canım darısı sizlerin başına inşallah bu seferr kucağıma alırım miniğimii

Sinannuray Tebrik ederim canımm nasıl mutlu oldum anlatamam Rabbim çok büyüksün bizleri bu acıyla bırakma bu dünyada sabrımızın teslimiyetimizin müjdesini hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlarla ver Yarabbim

ınşallah premetecim bulaşıcı olsun hepimize bulaşsın bu güzel durum inşallah Rabbimin izniyle hayırlı yüksek bir değer çıkar kuzun tutunur yavrusunu hiç bırakmayan annesine çok mutlu oldum Allahım korusun sizleri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…