Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Canım çok geçmiş olsun , Allah bir daha böyle bi acı yaşatmaz inşaallah...Canım sana sezeryan sonrası ne kadar süre sonra hamile kalabileceğini söylemişlerdi ?En az 6 ay mı ?

kızlar merhabalar..nete giremedim bugün işlerim vardı.....
nasılsınız bakalım....ben acayip başağrısı ile mahvolmuş durumdayım..yumurlama zamanı ilaç almayayım dedim ama dün geceden beri geçmedi......

iyi geceler melek anneleri inşallah daha iyisinizdir...

melekcim sen ne olur ne olmaz bi kaç kadın doğum doktoruna hatta perinatoloji uzmanına profuna göürn yani riskli gebelikler uzmanına ki bi daha böyle acılar yaşama lütfen ...Allah hakkında hayırlısını versin nisan yağmurları yağmadan mayıs çiçekleri açmıyor...

premete plesental yetersizliğin tıpdaki çaresi yokmuş doktor bana öyle demişti yani bizim rahatsızlığımız tamamen Allahtan kaynaklanıyor..kısmet değilmiş dielim..

kaç tane doktora sordum aspirini ve muhakkak kullanmam gerektiğini söylediler bende anlamadım senin doktor nedne kullanma dedi nbunlar kendi aralarında çelişkiye düşmüyorlarmı deli oluyorum....

canım ya bide plsantamı inceleniyomuş daha neler duyacağız bizimkindede inceleme falan yapılmadı keşke yapılsaydı onuda öğrenmiş olurduk bana hiç test yapılmadıki bu doğumdan sonra doktorum yaptıralım dedi ama iş işten çoktan geçti bu kanpıhtılaşmasının kesin tedavisi varmı acaba yoksa bundada kaybetme riski varmı

Canım doktorum riskli gebelik uzmanı , hacettepede prof...Pıhtılaşma konusunda da uzman , onunla görüşeceğim...Canım hepimiz için Allah hakkımızda hayırlısını versin...

Canım maalesef inceleniyormuş plesentada...Eğer inceletselerde , yeni hamileliğimize ışık tutardı belki...Maalesef işte , doktorlar bizi doğru yönlendirmemişler...
Canım kan pıhtılaşmasının kesin tedavisi var , bu durumda olupta ( ki bizimki hafif düzeyde pıhtılaşmaya yatkınlıkmış) sağlıkla bebeğini kucağına alanlar var ...Tedavisi asprin + folbiol ve kan sulandırıcı iğneler...

kimler var bilmiyorum....
çok kötüyüm ben bugün.......sanırım bebek faslı tamamen kapandı.........((((((((((((((((((((((((
kafayı yicem yaaaaa....belkide tamamen sıyırdım.......

çok kötüyüm ben bugün.......sanırım bebek faslı tamamen kapandı.........((((((((((((((((((((((((
Neden tatlım yaaa , noldu ki ?Lütfen üzme kendini...

noldu canım hayırdır...:uhm:

eşimle kavga ettik...morelim çok bozuk...iyice sinirlerim bozuldu resmen kendimi iyice üzmek için uğraşıyorum..kafayı yicem ya........

internet bile bana düşman sanki..bir sürü yazdım mesaj gitmedi silindi...offffff

melek76 doktorunun riskli gebelik profu olduğuna çok sevindim inşallah doğru tedavi ile sağsalim kavuşursun bu meleğine...Aminnnnnnnnn.

mhtp sinirleriniz ikinizinde çok gergin kolay bişey yaşamadığınız için birbirinizden çıkarmanız çok normal bizde çok şeyler yaşadık ve boşanmayı bile düşünüyordum ama sonra aklımı başıma toplayıp doğru karar verdim...tamamen birikimlerden kaynaklanıyor yoksa sizin birbirinizi çok sevdiğinizi biliyorum..

Canım çaresi yoksa ikincide de aynı problem olur mu acaba. Sen bu konuda ne düşünüyorsun. Aspirin için de şimdi pıhtılaşma olmadığı için kulllanmana gerek yok dedi, hamile kalınca ihtiyaç olursa kullanırsın dedi. Ya benim de iyice kafam karıştı zaten. Başka bir doktora daha gideceğim bakalım o ne diyecek.

çok kötüyüm ben bugün.......sanırım bebek faslı tamamen kapandı.........(((((((((((((((((((((((

Canımcım lütfen canını sıkma. Hangimizin evinde kavga olmuyor ki. Şerife'nin de dediği gibi bunlar hep yaşanan olayların patlaması. Ne olur birbirinizin üstüne gitmeyin. Şimdi iyice kentlenmeniz tam bir aile olmanız gereken zamanlar. Biliyorum eşinin kızınız hakkında konuşmak istememesi falan senin canını sıkıyor , hatta artık onun çocuk istemediğini bile düşünüyorsundur. Ama ne olur öyle düşünme erkekler bizim gibi değil üzüntülerini çok net ifade edemiyorlar başka şeylerin arkasına sığınıyorlar (mesela benimki de sigaraya başladı). Belki seninki de suskunluğunun arkasına sığınıyordur. Ne olur moralini yüksek tut. Herşey gelir geçer.

eşimle kavga ettik...morelim çok bozuk...iyice sinirlerim bozuldu resmen kendimi iyice üzmek için uğraşıyorum..kafayı yicem ya........

canım sinirler çok gergin ve her an patlama noktasında oluyor insan ,, siz de aynen öylesiniz yani bu durum normal aslında her ne kadar can sıkıcı olsada ,,bizde öyle her küçük sebepten dolayı tartışıyorduk hiç tahammülüm yok ,, hatta norolojiye gittim sakinleştiriciler aldım uyudum günlerce onuda yeniden bebek istemese düşüncesi yüzünden bıraktım..inş. herşey bir an önce yoluna girer canım,,,

merhabalar kızlar..
saolun desteğiniz için....
bugünlerde stresli olduğumu bilerek benisinir ediyor sanki...

Canım ben de sabahtan girdim kimsecikler yoktu. Herkes pazar keyfi yapıyor herhalde. Ben erken kalktım kociş hastaneye gitti bugün nöbetçi ona kahvaltı hazırladım. Senden ne var ne yok. Baktım kızgın olan ruh halin karışık olarak değiştirilmiş durumlar biraz düzeldi herhalde :)

ay sorma canım ya benim eşimin bir huyu var ki ben sevmiyorum bu huyu:S tartışsak da hemen bişey yokmuş gibi davranır komiklik falan yapar..ben o sırada sinirlensemde bisüre sonra gülmeye başlıyorum malisef...sonra özürler falan işte.......ona kırgınlığım var ama düzeldi ortam...:)
benimkide sabah erkenden göreve gitti biraz ev işi yapıyorumbiraz foruma bakıyorum...
sen de ne var ne yok

Eşin asker mi? Benim de dün misafirlerim vardı. Kardeşimle eşi geldi Çanakkale'den. Güzel vakit geçirdik yenice onları yolcu ettim. Ev işi falan yapasım yok bugün. Hava güzel olsa dışarı çıkasım var ama yağmurlu. En iyisi tembellik yapayım bütün gün. Sana kolay gelsin.

otur pencerenin önüne al çayını eline seyret dışarıyı ohh...
burada hava güzel bugün...
temizlik işini bitirdim...yemek işine bakıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…