Canım çok geçmiş olsun , Allah bir daha böyle bi acı yaşatmaz inşaallah...Canım sana sezeryan sonrası ne kadar süre sonra hamile kalabileceğini söylemişlerdi ?En az 6 ay mı ?Canım ben 27+3 de preeklemsi +hellp sendromu nedeniyle sezeryanla doğum yaptım, 30cm boyunda 700 gr oğlum oldu, adı YAVUZ SELİM 25 nisanda doğum yaptım
10 gün öncede biyokimyasal gebelik yaşadım doğal yolla, oğlum tüp bebekti
iyi geceler melek anneleri inşallah daha iyisinizdir...
melekcim sen ne olur ne olmaz bi kaç kadın doğum doktoruna hatta perinatoloji uzmanına profuna göürn yani riskli gebelikler uzmanına ki bi daha böyle acılar yaşama lütfen ...Allah hakkında hayırlısını versin nisan yağmurları yağmadan mayıs çiçekleri açmıyor...
premete plesental yetersizliğin tıpdaki çaresi yokmuş doktor bana öyle demişti yani bizim rahatsızlığımız tamamen Allahtan kaynaklanıyor..kısmet değilmiş dielim..
kaç tane doktora sordum aspirini ve muhakkak kullanmam gerektiğini söylediler bende anlamadım senin doktor nedne kullanma dedi nbunlar kendi aralarında çelişkiye düşmüyorlarmı deli oluyorum....
Canım doktorum riskli gebelik uzmanı , hacettepede prof...Pıhtılaşma konusunda da uzman , onunla görüşeceğim...Canım hepimiz için Allah hakkımızda hayırlısını versin...iyi geceler melek anneleri inşallah daha iyisinizdir...
melekcim sen ne olur ne olmaz bi kaç kadın doğum doktoruna hatta perinatoloji uzmanına profuna göürn yani riskli gebelikler uzmanına ki bi daha böyle acılar yaşama lütfen ...Allah hakkında hayırlısını versin nisan yağmurları yağmadan mayıs çiçekleri açmıyor...
premete plesental yetersizliğin tıpdaki çaresi yokmuş doktor bana öyle demişti yani bizim rahatsızlığımız tamamen Allahtan kaynaklanıyor..kısmet değilmiş dielim..
kaç tane doktora sordum aspirini ve muhakkak kullanmam gerektiğini söylediler bende anlamadım senin doktor nedne kullanma dedi nbunlar kendi aralarında çelişkiye düşmüyorlarmı deli oluyorum....
Canım maalesef inceleniyormuş plesentada...Eğer inceletselerde , yeni hamileliğimize ışık tutardı belki...Maalesef işte , doktorlar bizi doğru yönlendirmemişler...canım ya bide plsantamı inceleniyomuş daha neler duyacağız bizimkindede inceleme falan yapılmadı keşke yapılsaydı onuda öğrenmiş olurduk bana hiç test yapılmadıki bu doğumdan sonra doktorum yaptıralım dedi ama iş işten çoktan geçti bu kanpıhtılaşmasının kesin tedavisi varmı acaba yoksa bundada kaybetme riski varmı
Neden tatlım yaaa , noldu ki ?Lütfen üzme kendini...kimler var bilmiyorum....
çok kötüyüm ben bugün.......sanırım bebek faslı tamamen kapandı.........((((((((((((((((((((((((
kafayı yicem yaaaaa....belkide tamamen sıyırdım.......
kimler var bilmiyorum....
çok kötüyüm ben bugün.......sanırım bebek faslı tamamen kapandı.........((((((((((((((((((((((((
kimler var bilmiyorum....
çok kötüyüm ben bugün.......sanırım bebek faslı tamamen kapandı.........(((((((((((((((((((((((
eşimle kavga ettik...morelim çok bozuk...iyice sinirlerim bozuldu resmen kendimi iyice üzmek için uğraşıyorum..kafayı yicem ya........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?