Merhaba arkadaşlar , öncelikle güzel bir geçirmenizi diliyorum...
Ben salı gününe randevu aldım , salı günü bebeğim 5+0 oluyor...İnşaallah güzel haberlerle gelirim sizlere...
Premete , benim doktorum gerçekten alanında uzman , şehir dışından çok hastası var bildiğim kadarıyla...İzlediği tedaviyi sana mutlaka bildiricem , kan değerlerimiz aynı sayılır çünkü...İçin rahat olsun , bende ilk başlarda iğne konusunu kafama çok takmıştım , rahat ol canım , zamanı geldiğinde doğru tedaviyi sana vereceklerdir...Bu durumda olupta hamileliğini sadece 1 asprinle geçiren bir arkadaşta vardı kk da...Yine doktorların dediğine göre hiç kullanmayıp bebeklerini kucağına alanlarda var...Bol bol Allaha dua edelim , bizleri doğru tedavi verecek dokorlarla karşılaştırsın Allahım...Amiiiiin...
canım ben çeşme deyim...
bana çevremhep sakın 1 yıldan önce hamile kalma şimdi rahat rahat gez kendine gel öyle diyor..beni anlamadıkları ortada!!!! aslında izmirde çok tanıdık akraba var üniversitelerde de var ama yazdığım sebepten dolayı kimse bu konuda yardımcı olmuyor bir 1 yıl geçsin bakarız dr diyolar...bende elin varsa başını kaşırsın mantığıyla kendim bakıyorum dr...
bana 9 eylül yakın ama acaba okuldan aldığım sevkle giriş yapabiliyor muyum onu bilmiyorum!?
,melekcim ohhh bebeişin büyüyor maşallah....hepimize umut o...
sanırım biliyorsun başımdan geçenleri...
27 haftalık doğum..135 gün yoğun bakım...1 sene oldu kaybedeli..1 sene de geçse unutulmuyor siz ne hissediyorsanız eşinizle aynısını bizlerde yaşadık ve yaşıyoruz..ben bebekleri elliyemiyorum bile uzaklaşıyorum hemen ne yazıkki kimse bunu anlayamıyor aslında anlamalarınıda beklemiyorum ben böyle hissediyorum ve yapamıyorum ne acı...
umutun ölümünden sonra araştırma yaptırdık genetik test vs...kanımda pıhtılaşma çıktı o yüzden beslenememiş..bende tekrardan anne olmak istiyorum hemde çok..içimde hayaller kurup duruyorum...ne zaman kısmet olacak bilmiorum belkide hiç olmıcak...(tüp bebek)....yaptırmam gerekior zaten umutta tüptü...ayrıntılarla daha da sıkmıyayım benim durumum bu...
acımızı nasıl bastırdınız dersen sabır la hep sabır dedim ..herkes hayranmış bana yeni duyuyorum ne kadar sabırlı biri die konuşuyorlarmış bende kendimde bu huyumu da geç fark ettim...unutma ki Allah sevdiği kullarnı unutmazmış ve bizler bana göre seçilmiş annnelerizz kim ne derse desin...
slm melek anneleri...
premete 2-3 gündür nete giremedim sonradan okudum yazdıklarını... ne olur ümidini yitirme! bak bencede diğer dr larada görün...
gözümde seni ve diğer melek annelerini çok kuvvetli, sabırlı, dayanıklı olarak hayal ediyorum hep! ve yaşadıklarınızdan dolayı bencede seçilmiş, çok özel insanlarsınız siz... o yüzden sen ve buradaki tüm melek anneleri bu yasadıklarınızı atlatacaksınız bence... umudunuz rabbim olsun... ve sizlere beklediğiniz en güzel müjdeyi en kısa zamanda versin inşallah!...
mhtp, melek, neslihan, ebrizim, serife ve diğer adını saymdığım bütün melek anneleri... dualarım hep sizinle! :teselli:
mhtp canım bizi kimse anlayamaz hiç bekleme insanlar teselli ederken bile allah size ömür versin sen canını kurtarmışsın diyorlar yada sizlerede olsun yeniden olur bebeğin diyorlardır ama meleklerimizin bizim için n ifade ettiğini anlamıyorlar. allah tabiki kimseye vermesin ama evlat acısını bilmeyenlerin gereksiz konuşmalarına bende deli oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?