Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

sen de depresyon yazmışsın ruh haline ..kardeşini falan da görmüşsün morelin düzzelmedi mi?
bu arada sen de izmirdesin??
hangi dr gidiyosun yada hastane??

Sanırım hayatım boyunca ruh halim depresyon olarak kalacak. Hiçbirşey moralimi düzeltemiyor. Yüzüm gülüyor ama içimde bir yer sürekli kanıyor.

Ben Namık Demir'e gittim. Dokuz Eylül Üniversitesinde profesör ama özel olarak Kent Hastanesinde bakıyor. ıkinci bir görüş almak için de bu hafta Ege Üniversitesinden Mert Kazandı'ya gitmeyi düşünüyorum. Sen Urla'da oturuyorsun sanırım. Dokuz Eylül Üniversitesi sana yakın. Oradan Selahattin Alanyurt veya Serkan Güçlü'ye gidebilirsin. ıkisi de riskli gebelik uzmanı, özel muayenehaneleri yok primli olarak üniversitede bakıyorlar.

Merhaba arkadaşlar , öncelikle güzel bir geçirmenizi diliyorum...
Ben salı gününe randevu aldım , salı günü bebeğim 5+0 oluyor...ınşaallah güzel haberlerle gelirim sizlere...
Premete , benim doktorum gerçekten alanında uzman , şehir dışından çok hastası var bildiğim kadarıyla...ızlediği tedaviyi sana mutlaka bildiricem , kan değerlerimiz aynı sayılır çünkü...ıçin rahat olsun , bende ilk başlarda iğne konusunu kafama çok takmıştım , rahat ol canım , zamanı geldiğinde doğru tedaviyi sana vereceklerdir...Bu durumda olupta hamileliğini sadece 1 asprinle geçiren bir arkadaşta vardı kk da...Yine doktorların dediğine göre hiç kullanmayıp bebeklerini kucağına alanlarda var...Bol bol Allaha dua edelim , bizleri doğru tedavi verecek dokorlarla karşılaştırsın Allahım...Amiiiiin...

canım ben çeşme deyim...
bana çevremhep sakın 1 yıldan önce hamile kalma şimdi rahat rahat gez kendine gel öyle diyor..beni anlamadıkları ortada!!!! aslında izmirde çok tanıdık akraba var üniversitelerde de var ama yazdığım sebepten dolayı kimse bu konuda yardımcı olmuyor bir 1 yıl geçsin bakarız dr diyolar...bende elin varsa başını kaşırsın mantığıyla kendim bakıyorum dr...
bana 9 eylül yakın ama acaba okuldan aldığım sevkle giriş yapabiliyor muyum onu bilmiyorum!?
,melekcim ohhh bebeişin büyüyor maşallah....hepimize umut o...

Sağolasın canım Allah güzel yüreğine göre versin. Güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz bütün teyzeleri olarak.

Dokuz Eylül'e sevkli gidebilirsin ama o zaman poliklinikte hangi doktor varsa ona görünmen gerekir istediğin doktorla görüşemezsin. Poliklinikte de genelde asistanlar duruyor. İstediğin doktorla görüşmek için randevu alıyorsun ve aynen özel doktor gibi ekstra para ödemen gerekiyor ama tahlil falan isterse doktorun onu sevkle ücretsiz olarak yaptırabilirsin.

bakalımbi hamile kalayım da hayırlısıyla....
yarın annemle babam geliyor...stresten uzaklaşmam için süper olacak...:)))

bize gülerek bakma bebeğim, bize gülerek bakma
bize yüzünün resmini gülüm
gülerken bırakma

hep biraz eksik olacak artık her şey
hep biraz eksik
hiç göremediğin tavşanların kulakları,
hiç göremediğin pisiler,
hiç yürümediğin şehirlerin sokakları,
hiç şaşırmadığın isimler,
gülerken sevinç, yüzerken deniz,
senin hiç yaşamadığın mevsimleri yaşarken biz
hep biraz eksik olacak artık her şey
hep biraz eksik

ayşoş'um, minik kuşum, sen uçtun ben vuruldum.
ayşoş'um, minik kuşum, ben uçtum sen vuruldun

ayşemmm canımm melek kızım.....

Reactions: 2k1
iyi geceler kızlar benimde hafta sonu misafirim vardı gelemedim gittiler yorulmuşum baya bir bakayım dedim kimsecikler yok yatıp dinleneyim malum sahur var mhtp canım bende çok kızıyorum eşime geçen gün aglama krizini girdim neden aglıyorsun diyor bende sen yaşadıklarımızı kızımızı unutmuş olabilirsim ama ben asla unutmuyacagım melegimi dedim defolup gitti hiçbir şey söylemeden yanımdan napalım eşlerimizide böyle kabul edicez
melekcim maşallah bebegimiz büyüyor güzel haberlerle geliceksin inanıyorum ben..

iyi geceler canım...
beyazmelek bu kadar olur aynısını yaşaıyoruz işte......ahhhh..eşimde aynısı....

kesinlikle katılıyorum. seçilmiş annelersiniz..
başınız sagolsun canım..
allah ebedi cennette ayırmasın sizi evlatlarınızla..

ii gecelermi diim ii sabarlarmı :)
kafamçokkarıştı
merhaba melek anneleri dahada ii olun inşallah..kaydirigubbakcemile5

nursevde Allah razı olsun iyi dilekleriniz için tüm acılı anneler adına teşşkür ediyorum sizinde beklediğiniz ve içinizden geçen herşey kabul olsun.inşallah.:enbuyukkk:

melekcim kendine ve kuzuna ii bak gelişmeleri yazmayıda unutma çiçeklerin hiç solmasın...:teytey:

premete doktor yani riskli gebelikler profu tıpta çaresi olmadığını tamamen Allah oluştururken plesentayı eksik yaratmış..bi daha olurmu bunu kimse bilemezmiş...ama benim düşüncelerim olmayacak yolunda madem Allah istedi böyle hiç bi müslüman 1 delikten iki kere sokulmazmışşş....:1ninca:

beni soracak olursanız hayatımın en berbat günüydü bu akşam ağlaya ağlaya orucumu açtımmafoldumben ellerim titreyerek suyumu içtim tek başına yalnz :gitme:...beni bu mübarek günde tek başına bırakan kişiyi iftarı açarken ve ağlayarak Allahım sana havale ediorum dedim...:a015:acımla alay edenlerin günün birinde ya bu dünyada ya öbür hakettiğini alacak...:enbuyukkk:Allahım sen gördün şahitsinn sen iyisini bilirsin....mafoldumben

sonra eşim geldi 23.30 ve cafe gittik biizim burada luna park ve ramazan şenlikleri var kendime getirdi üzülme dedi herkes hakk ettiğini bulur iyi ki var eşimŞeniz..zor günleri beraber aştk ve başarıyoruz da Allahın izni ile inşallah kimse sevdiğinden ayrı kalmaz kalmasın da...Şeniz

Reactions: 2k1
slm melek anneleri...
premete 2-3 gündür nete giremedim sonradan okudum yazdıklarını... ne olur ümidini yitirme! bak bencede diğer dr larada görün...
gözümde seni ve diğer melek annelerini çok kuvvetli, sabırlı, dayanıklı olarak hayal ediyorum hep! ve yaşadıklarınızdan dolayı bencede seçilmiş, çok özel insanlarsınız siz... o yüzden sen ve buradaki tüm melek anneleri bu yasadıklarınızı atlatacaksınız bence... umudunuz rabbim olsun... ve sizlere beklediğiniz en güzel müjdeyi en kısa zamanda versin inşallah!...
mhtp, melek, neslihan, ebrizim, serife ve diğer adını saymdığım bütün melek anneleri... dualarım hep sizinle! :teselli:

melek allah korusun minik pıtırcığımızı sağlıkla dünyaya zamanında gelir inşallah iyi haberlerini bekliyoruz

mhtp canım bizi kimse anlayamaz hiç bekleme insanlar teselli ederken bile allah size ömür versin sen canını kurtarmışsın diyorlar yada sizlerede olsun yeniden olur bebeğin diyorlardır ama meleklerimizin bizim için n ifade ettiğini anlamıyorlar. allah tabiki kimseye vermesin ama evlat acısını bilmeyenlerin gereksiz konuşmalarına bende deli oluyorum

Seblevcim canım benim bir duygu patlamasıydı geldi geçti işte. Haklısın güçlü olmak, geleceğe umutla bakmak lazım. Senin ufaklıktan ne haber. Ventilatörden çıktı mı,inşallah bayrama hastaneden çıkar. İnan sen yavruna sarıldığın gün hepimiz yavrularımıza kavuşmuş kadar mutlu olacağız.

Ebrucum benim de en sinir olduğum söz daha gençsiniz. Sanki genç olunca insanın canı yanmıyor, ya da doğurma yetisine sahip olmak herşeyi hallediyor. Bundan sonra 10 tane çocuğum olsa gidenin yerini doldurur mu. Bak işte senin Beril'in yanında ama Beren'in boşluğu olduğu gibi durmuyor mu. Anlamıyorlar işte anlayamazlar. Ama boşver anlamasınlar zaten Allah hiç kimseyi bizi anlayacak duruma sokmasın.

kızlar merhabalar.....
seblev canım bebeişin nasıl güzel haberlerini bekliyoruz...evimizdeyiz demeni sabırsızlıkla bekliyoruz...premetenin dediği gibi sen yavrunu kucaklayıp evine götürdüğünde biz de yavrularımızı kucaklamış olacağız...
ebrizcim anlamıyorlar canım malisef...gençsiniz,bi daha olur,size bişey olmadığına şükret daha bir sürü şey......sanki oyuncağımız kırılmışda bi daha alırız der gibi insanın canını sıkıyolar...yavrumun mezarı orada dururken ne teselli ederki beni...

şerifecim inanki yanında olsam kulağını çekicen..ne demek kimsesizim...bizi nie saymıyorsun...yanımızda kimse olmasada bu sayfada kenetliyiz birbirimize...hadi bizi saymadın yavrun hep yanında meleğin hep kokluyor senin kokunu emin ol...

çok üzüldüm ve gerçekte çok iyi anlıyorum seni bende iki tane bebegimi kaybettim ama benim bebeklerim daha küçüktü şu anda üçüncü hamileliyimi yaşıyorum ama bu da biraz sorunlu geçiyor şu anda 31 haftalık hamileyim 27 haftaya kadar hiç bir sorunum yoktu daha sonra sancım başladı bebek aşagıya inmiş onun içn baskı yapıyormuş daha sonra tansiyonum yükseldi gebelik zehirlenmesinden şüpelendiler şu anda sürekli tasiyonumu konturol ederek geçiyorum günlerimi ve bu konudaki tecrübelerinize önerilerinize çok ihtiyacım var bu aralar agrılarım artı doktora gitmekten artık kokuyorum bu bebegimide kaybetmek istemiyorum bu sefer buna dayana biliceyimi sanmıyorum ne yapmalıyım bana yardımcı olurmusunuz saolsun annem yanımdan hiç ayrılmıyor yerimden kaldırmıyor ama yinede içim hiç rahat degil böyle bir şeyi allah kimsenin başına vermesin ama bu konudaki deneyilerinize ihtiyacım var yardımcı olusanız çok sevinirim

defgaze canım sağlıkla bebeğini alırsın inşallah kucağına....
en iyi yapacağın şey dinlenmek....sancılarım arttı diyorsun bunun için dr gitmedin mi?ihmal etme...bolbol yat ...

Defgaze geçmiş olsun. Benim sana tavsiyem doğuma kadarki zamanı hastanede yatarak doktor gözetiminde geçirmen. Böylece sıkı denetim altında olursun. Bebek hareketleri, tansiyonun vs. sürekli kontrol edilir ve Allah korusun acil bir durum ortaya çıkarsa hemen müdahele edilebilir. Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…