Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

bu mübarek günde allahım dualarımızı duysun...kucaklarımızı boş bırakmasın hayırlısıyla yavrularımızı kucaklayacağımız günü göstersin....
kadir geceniz mübarek ,dualarınız kabul olsun....

allah razı olsun zaten 5 haftadır nerdeyse her gün dortorlardayım doktorumda yatmamı söyledi en azında 32 haftayı atlatana kadar 32 haftadan sonra yaşama şansı daha çok dedi bende yatıyorum bayramdan sonra gitcem doktoruma bebegimin saglık durumunu ögrenicem bana dua edin inşallah bebegimde iyidir sag salim kucagıma alabilirim

Canım arkadaşlarım kadir geceniz mübarek olsun. Güzel Allah'ım açılan ellerinizi boş çevirmesin, dualarınızı kabul etsin. Allah inşallah en kısa zamanda gönlümüzün muradını versin.

Yere inen her MELEK duacınız olsun...
Okuduğun her AYET ilacınız olsun...
Kabirde KURANI KERİM ışığınız olsun...
Evinize NUR, kalbinize İMAN dolsun..
KADİR GECEMİZ MUBAREK OLSUN
Dualarda unutulmamak dileğiyle ...
opuyorumnanaktan

Herkesin kadir gecesi mübarek olsun hastalara şifa dertlilere deva versin güzel allahım idil ve hastanelerde yatan diğer bebeklerde annelerine sağ salim kavuşsunlar benim nazlı kızımda annesini beklesin eninde sonunda kavuşacaz onunla ve kardeşleriyle hepsini göğsüme sıkı sıkı basacağım günü bekleyeceğim bu dünyada doyamadım ama diğer tarafta benimle olacaklar işallah

melekcim kendine ve kuzuna ii bak gelişmeleri yazmayıda unutma çiçeklerin hiç solmasın...:teytey:

melek allah korusun minik pıtırcığımızı sağlıkla dünyaya zamanında gelir inşallah iyi haberlerini bekliyoruz

bu arada herkesin kadir gecesi hayırlara vesile olsun bizleride dualarınızda unutmayın

Canım arkadaşlarım kadir geceniz mübarek olsun. Güzel Allah'ım açılan ellerinizi boş çevirmesin, dualarınızı kabul etsin. Allah inşallah en kısa zamanda gönlümüzün muradını versin.

Bende kadir gecenizi kutluyorum , hepiniz dualarımdasınız...
Arkadaşlar bugün ilk doktor kontrolüne gittim...Doktorum her şey istediğimiz gibi , kese boyutu ve yapısı normal dedi , bayramdan sonrada kalp atımını dinlemek için çağırdı...Şu an için asprin ve folbiole devam et dedi...Ultrasonundan benim kan akışımınıda görebiliyor , gelişmiş bir ultrasonu var , kalp atmını gördükten sonra kan akışınıda bakıcaz ve ona göre iğneye gerek olup olmadığını karar vericez dedi...Sezeryandan 5,5 ay sonra hamile kalmam hiç önemli değilmiş , gerçekten bunun üzerinde bile durmadı ki rikli gebelikler uzmanı doktorum...Demekki en az 6 ay sezeryan sonrası yeni bir gebelik için uygun...İçimi çok rahatlattı , gerkirse belli bir zaman sonra seni daha sık aralıklarla çağırırım dedi...Arkadaşlar Allah gönlünüze göre versin inşaallah , yeni bir umut gerçekten insanın yüzüne bir gülümseme getiriyor...En kısa zamanda sizlerinde güzel haberlerini bekliyorum...

Melekcim güzel haberlerine çok sevindim. ınşallah hep böyle güzel haberler almaya devam edeceğiz. Sen benim en büyük umut kaynağımsın ama maalesef ben senin kadar cesaretli davranamıyorum.

Hepinizin Kadir gecesi mübarek olsun melek anneleri.....
Seninde mübarek olsun canım...

Melekcim güzel haberlerine çok sevindim. İnşallah hep böyle güzel haberler almaya devam edeceğiz. Sen benim en büyük umut kaynağımsın ama maalesef ben senin kadar cesaretli davranamıyorum.

Canım bugün yanımda olmanı ve doktorumun tepkisini görmeni isterdim...O kadar rahat ''bir şey olmaz'' dediki...Zaten doğuma kadar 1 yıl 2 ay geçmiş olacak , hiç endişelenecek bişey değil dedi...Gerçekten eğer görseydin sanada büyük cesaret gelirdi...Açıkcası korkarak girdim , kızar belki diye ama çok şükür ki içim çok çok rahat artık...İnşaallah yeni gideceğin doktor senin cesaretini kırmaz , inşaallah senin içinde hayırlı zamanda sağlıkla gelir bebişin...

melkcim güzel haberlerin çok mutlu oldum...sağlıkla al kucağına inşallah...
ben normaldoğum yapmış olsamda sana sezeryanlı olarak hamile kalma zamanınla ilgili ne diyecek diye merak ediyordum...

bu arada bugün tam anlamıyla yumurtladım sanırım..ama eşim gece çalışıyor birde evde olsa bile ailem geldi...yani bugün çalışma yapamadık.......ama dün çalışma yapmışsık artık allahıma kaldı tutup tutmayacağı..

iyi geceler canım...
beyazmelek bu kadar olur aynısını yaşaıyoruz işte......ahhhh..eşimde aynısı....

napalım mhtp eşlerimizde böyle kabul edicez yapacak bir şey yok degiştiremeyiz busaatten sonra...kaydirigubbakcemile

sagol canım inşallah herşey çok güzel olucak opuyorumnanaktan

melekcim içinin rahatlası bizleride mutlu etti allahım sagsalim saglıklı kucagına almayıda nasip etsin inşallah..
geçmiş kandiliniz mübarek olsun

premete canım sende biraz cesaretli olmaya çalış allahım meleklerimizn yanından nasıl melek gönderecek bize kardeşlerini kucagımaza aldıgımızda o mutlulugu meleklerimiz gördügünde onlarda huzurlu olacak meleklerimze kavuşacagız en sonunda onlar bişzi bekliyecekler
mhtp ben daha başlıyamadım çalışmalara kısmetse yarın...kaydirigubbakcemile3

iyi geceler meleklere ve annelerine bugün herkese hayır ve bereket hastalara şifa yüreği yanan acılı annelerede sabır ve devalar diliyorum...Kadir geceniz makbul ve mübarek olsun...

çok şükürki bugün oğlumu gördüm rüyamda gerçek gibi bana elini uzattı minicikti dediki:benimle oyun oynarmısın? elbette oynarız dedim ve el ele gittik...

bu gündüzde mezarlığındaydım yemyeşil bahçe gibiydi tek başıma dertleştik umut'umla beni duyduğuna inanıyorum bi damla gözyaşı döktüm o kadar sonra döndüm...usul usul...

melekcim iyi haberlerinle tek sevinen sen değilsin kader arkadaşım buna yürekten inanmanı istiyorum ve bizi bu hazlı haberlerle sevincin doruğuna çıkarıyorsun Allah yanında seni ve meleğini koruyacak bizde dua edicez..9 ay sonunda buradan komfeti patlatmazsann eğer dilimden çekersin haberin olsun...kendine ve kuzuna kuzumuza ii bak...

Şerifecim ne mutlu sana oğlunu rüyanda görmüşsün. Ben de dün gece çok dua ettim mübarek gecenin hürmetine oğlumu rüyamda göreyim diye ama yine göremedim.

melekcim ne güzel herşey yolundaymış maşallah,, Rabbim sorunsuz bir hamilelik nasip etsin inş...doktorun cesaret vermeside çok ii gerçekten herşey güzel olacak inş.:Saruboceq:

seblevcim bebeğini alıp eve gelmene az kaldı inş. canım ,,, nasıl güçlüdür o şimdi küçüçük bedeniyle ,her gittiğinde destek ol kuzuna tut ellerini o seni hissediyor annesi oyy ne tatlıdır şimdi burnumda tüttü kokusu ,,:1hug:
dualarım bebeğinle canım ,,:Saruboceq:

mrb melek anneleri, hepinize kucak dolusu sevgiler...
dün sizi andım kadir gecesi hürmetine! Allah'ım dualarımızı kabul eder inşallah!

Melekcim mutlu haberlerin çok ama çok sevindim... hep böyle devam eder ve senin mutluluğun diğer melek annelerini de içine alarak çığ gibi büyür bu sayfalarda inşallah!

Neslihancım çok saol cnm... Allah'ım o günleri gösterir inşallah! dün kan istediler bebeğim için eşim donör buldu verdiler kanı hastaneye.. sarılık için sandım önce ama değilmiş kan değerleri düşük çıkmış o yüzdenmiş ama önemli bişey değil demişler...inşallah öyledir ama eşim olsa niye söylemsinler genel durumu iyiye gidiyor demişler... inşallah iyi olacak bebeğim hep dua ediyorum! siz de dua edin kızlar hep birlikte cıkartacaz onu kalpten inanıyorum içim huzurlu bu yüzden!

Allah yardımcınız olsun canım,,, evet kan isterler ,, hatta donmuş plazma ve trombosit isterler ,,korkulcak bişey olduğunu sanmıyorum genelde istiyorlar bebeklerin kan değerleri düşük olduğu için...Biz genelde zeynep kamilden satın alıyorduk ,, orda olmayınca birgün çapa ya gitmiştik,,, Rabbim bu mübarek günlerin gecelerin yüzü suyu hürmetine bebeğine şifalar versin inş...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…