Seblevcim canım benim bir duygu patlamasıydı geldi geçti işte. Haklısın güçlü olmak, geleceğe umutla bakmak lazım. Senin ufaklıktan ne haber. Ventilatörden çıktı mı,inşallah bayrama hastaneden çıkar. İnan sen yavruna sarıldığın gün hepimiz yavrularımıza kavuşmuş kadar mutlu olacağız.
kızlar merhabalar.....
seblev canım bebeişin nasıl güzel haberlerini bekliyoruz...evimizdeyiz demeni sabırsızlıkla bekliyoruz...premetenin dediği gibi sen yavrunu kucaklayıp evine götürdüğünde biz de yavrularımızı kucaklamış olacağız...
Çok teşekkürler arkadaşlar...
Şu anda 11.gün bitti bebeğim hala küvezde ve makinaya bağlı... çok şükür ilk günlerine göre iyiye gidiyormuş... makinada en düşük değerde tutuyorlarmış, gecen gün makinadan almışlar ama dayanamamış tekrar koymuşlar... anne sütünü de arttırmaya başladılar 5cc den 14cc ye çıkardılar... şu 10 gün nasıl gecti anlamadım... ondan ayrı olmak çok zor! 8 ay karnımdaydı...hala bazen karnımda o varmış gibi davranıyorum dalgınlıkla(
henüz bir süre vermiyorlar,, bir bilsem kavusacağım günü... o günü beklemenin huzuruyla yaşicam ama o da yok! hayırlısı Allah'tan inşallah en kısa sürede kavusurum bebeğime... merak etmeyin eve getirirsem önce size haber veririm zaten... hemde koşa koşa! ve o çok şanslı olacak kısmetse bir sürü teyzesi var!
melekcim kendine ve kuzuna ii bak gelişmeleri yazmayıda unutma çiçeklerin hiç solmasın...:teytey:
slm melek anneleri...
premete 2-3 gündür nete giremedim sonradan okudum yazdıklarını... ne olur ümidini yitirme! bak bencede diğer dr larada görün...
gözümde seni ve diğer melek annelerini çok kuvvetli, sabırlı, dayanıklı olarak hayal ediyorum hep! ve yaşadıklarınızdan dolayı bencede seçilmiş, çok özel insanlarsınız siz... o yüzden sen ve buradaki tüm melek anneleri bu yasadıklarınızı atlatacaksınız bence... umudunuz rabbim olsun... ve sizlere beklediğiniz en güzel müjdeyi en kısa zamanda versin inşallah!...
mhtp, melek, neslihan, ebrizim, serife ve diğer adını saymdığım bütün melek anneleri... dualarım hep sizinle! :teselli:
melek allah korusun minik pıtırcığımızı sağlıkla dünyaya zamanında gelir inşallah iyi haberlerini bekliyoruz
bu mübarek günde allahım dualarımızı duysun...kucaklarımızı boş bırakmasın hayırlısıyla yavrularımızı kucaklayacağımız günü göstersin....
kadir geceniz mübarek ,dualarınız kabul olsun....
bu arada herkesin kadir gecesi hayırlara vesile olsun bizleride dualarınızda unutmayın
Canım arkadaşlarım kadir geceniz mübarek olsun. Güzel Allah'ım açılan ellerinizi boş çevirmesin, dualarınızı kabul etsin. Allah inşallah en kısa zamanda gönlümüzün muradını versin.
Yere inen her MELEK duacınız olsun...
Okuduğun her AYET ilacınız olsun...
Kabirde KURANI KERİM ışığınız olsun...
Evinize NUR, kalbinize İMAN dolsun..
KADİR GECEMİZ MUBAREK OLSUN
Dualarda unutulmamak dileğiyle ...opuyorumnanaktan
Herkesin kadir gecesi mübarek olsun hastalara şifa dertlilere deva versin güzel allahım idil ve hastanelerde yatan diğer bebeklerde annelerine sağ salim kavuşsunlar benim nazlı kızımda annesini beklesin eninde sonunda kavuşacaz onunla ve kardeşleriyle hepsini göğsüme sıkı sıkı basacağım günü bekleyeceğim bu dünyada doyamadım ama diğer tarafta benimle olacaklar işallah
Seninde mübarek olsun canım...Hepinizin Kadir gecesi mübarek olsun melek anneleri.....
Melekcim güzel haberlerine çok sevindim. İnşallah hep böyle güzel haberler almaya devam edeceğiz. Sen benim en büyük umut kaynağımsın ama maalesef ben senin kadar cesaretli davranamıyorum.
iyi geceler canım...
beyazmelek bu kadar olur aynısını yaşaıyoruz işte......ahhhh..eşimde aynısı....
slm melek anneleri...
premete 2-3 gündür nete giremedim sonradan okudum yazdıklarını... ne olur ümidini yitirme! bak bencede diğer dr larada görün...
gözümde seni ve diğer melek annelerini çok kuvvetli, sabırlı, dayanıklı olarak hayal ediyorum hep! ve yaşadıklarınızdan dolayı bencede seçilmiş, çok özel insanlarsınız siz... o yüzden sen ve buradaki tüm melek anneleri bu yasadıklarınızı atlatacaksınız bence... umudunuz rabbim olsun... ve sizlere beklediğiniz en güzel müjdeyi en kısa zamanda versin inşallah!...
mhtp, melek, neslihan, ebrizim, serife ve diğer adını saymdığım bütün melek anneleri... dualarım hep sizinle! :teselli:
mrb melek anneleri, hepinize kucak dolusu sevgiler...
dün sizi andım kadir gecesi hürmetine! Allah'ım dualarımızı kabul eder inşallah!
Melekcim mutlu haberlerin çok ama çok sevindim... hep böyle devam eder ve senin mutluluğun diğer melek annelerini de içine alarak çığ gibi büyür bu sayfalarda inşallah!
Neslihancım çok saol cnm... Allah'ım o günleri gösterir inşallah! dün kan istediler bebeğim için eşim donör buldu verdiler kanı hastaneye.. sarılık için sandım önce ama değilmiş kan değerleri düşük çıkmış o yüzdenmiş ama önemli bişey değil demişler...inşallah öyledir ama eşim olsa niye söylemsinler genel durumu iyiye gidiyor demişler... inşallah iyi olacak bebeğim hep dua ediyorum! siz de dua edin kızlar hep birlikte cıkartacaz onu kalpten inanıyorum içim huzurlu bu yüzden!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?