Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

beyazmelek hadi hayırlısı olsun inşallah Rabbim nasip ederde umutlarımız kat be kat artar güzel haberler artsın inşallah bizlerede nasip olsun

aabeyaz melek 19 mm yumoşundan çok tatlı bir bebeğin olur inşallah.

sagol canımbenim inşallah...

inşallah olur canım allah gönlüne göre versin iyi haberlerini bekliyoruz

amin güzelim inşallah ...

inşallah canım buay çok ümitliyim sagol bitanem...sınavıda atlatayım rahatlıyayım artık iyice..

canımbenim çok sevindim maşallah tebrik ederim inşallah sonuçların güzel çıkacak tatlım duam seninle...

ay tatlım agzından bal damlıyor valla süpersin tatlım allahım hepimizin yüzünü gülderecek inşallah ..

beyazmelekcim sıra sende seninde güzel haberlerini bekliyoruz , sıkı çalış canım hemen kalkma yat dinlen yerimseniben

akşam doktorun verdigi saatte çalıştık sabaha kadar yattım1 saatte popomda yastık koydum yattım şimdide hergün çalışalım 1 hafta sıkayımçalışayım dimi ama...
özlenencim seninde güzel haberlerini bekliyoruz sıradasen varsın tatlım sonra beni çekiceksin unutmakaydirigubbakcemile3

ben geldim testlerimi yaptırtım yarın ikide sonuçlarım çıkacak belki netten akşama öğrenebilirim

neden yarınki acaba ben 1_2 saat sonra almıştım sonucumu hadi hayırlı haberlerin olsun inşallah...

amin güzelim allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah her namazımın arkadasından rumuzlarınızı sayıyorum ismini bildiklerimin ismini sayıyorum duamı yapıyorum kulun ettigi dua dahamakbulmuş
allahım kabul ediyor maşallah diyelim nazar degmesin...

tebrik ederim canım.allah hayırlısıyla sapasağlam kucağına almayı da nasip eder inşallah.her geçen gün hamileler listemiz uzayıp gidiyor.bizlere de umut oluyorsunuz.
bu arada beni doğrudan diğer ayın listesine alır mısınız,bu ay ara veriyoruz biz.yarın tatile çıkıyorum .kız kardeşimle beraber ,eşim bizimle gelmeyecek.karadeniz taraflarına gidiyoruz,10 gün süreyle gideceğiz bu sürede malesef benim yumurtlama zamanıma geliyor.ortam değişikliğine çok ihtiyacım var,biraz moral depolamak istiyorum.
inşallah bende önümüzdeki ay size güzel haberler verebilirim.

Tamam canım o zaman şimdilik bu şekilde kalsın zaten adet dönemi gelince hamile kalamayan listenin altına geçiyor. Senin için önümüzdeki ay gün sayarız. Sana iyi tatiller. Bol bol dinlen, eğlen, moral depola gel. Aslında benim de bu ay olmayabilir. Yumurtlama düzenim değiştiği için tam olarak yumurtlama tarihimi kestiremiyorum. Ayın 26'sıyla 30'u arası eşim iş nedeniyle şehir dışında olacak. Umarım o tarihten önce yumurtlarım da tutturabilirim.

uzun zamandır sana yazmak istiyordum ama kısmet bu güneymiş .canım benim doğumumu serkan güçlü yaptırdı.biz izmire son anda sevk edildik.37. haftadaydım.bir hafta boyunca hastane hastane doktor doktor gezdik.bebeğimde kalple ilgili problemler vardı ve bizi kimse kabul etmedi sorunlu gebelik olduğum için .ama üniversite hastanesinde doğum yapmam gerekiyordu,bebeğin doğar doğmaz ameliyat olması gerekiyordu çünkü.
neyse uzatmayayım serkan güçlüye ortak tanıdığımız birinin selamıyla gittik.doğumu yaptırdı özel odadan tutda bebeğin ameliyatlarını gerçekleştirecek doktorlara kadar herşeyi iki günde ayarladı tabi birde izmirin en büyük sorunu olan küvezi.o dönem küvez bulmak çok zordu.doğumdan sonrada çok ilgilendi.sık sık gelip durumumu takip etti
çok aktif bir insan ve iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum. tabi bu benim fikrim.

seninle paylaşmak istedim.

canımbenim çok sevindim maşallah tebrik ederim inşallah sonuçların güzel çıkacak tatlım duam seninle...

neden yarınki acaba ben 1_2 saat sonra almıştım sonucumu hadi hayırlı haberlerin olsun inşallah...[/QUOTE]

canım devlet hastanesiya belki ondan geç tutar inşallah senin bebeğinde tutunacak geçen ay bekledik günü gelen hamile kalacak diye bizim için büyük bi hayal kırıklığı olmuştu ama bu ay günü gelen gerçekten hamile kalabiliyo inşallah sırayla hepiniz kalıcaksınız

sağol canım inşallah vaktinde doğar ohh ne güzel geziceksin bende bu yaz giderim diyodum karadenize geçen yaz hamileliğim nedeniyle ertelemek zorunda kalmıştım bu hamileliğim inşallah rahat geçerde bende gidip moraltoplarım

Sağol canım. Ben de Serkan Bey'i bana çok övdükleri için ona gittim ama orada öyle bir sistem var ki 15 dakika arayla hastalara randevu vermişler. Güleryüzlü, iletişimi iyi bir doktor ama bana çok ilgili gelmedi. Dosyama doğru dürüst bakmadı bile, kaç haftalık düşük yaptığımı bile sormadı, toplam görüşmemiz 5 dakika falan sürmüştür. Zaten biz konuşurken diğer hastalar kapıda bekliyorlardı ve her konuştuğumuzu onlar da duyuyorlardı. Doktordan ziyade yoğunlukla ilgili bir ilgisizlik de olabilir. Ben zaten erken doğumumun sebebini ve tedavi yöntemini biliyorum benim aradığım gebeliğimi takip ederken kendimi koşulsuz güvenip teslim edebileceğim bir doktor. Yoksa şu aşamada doktorun bana bir faydası yok zaten. Serkan Bey için asla kötü bir doktor diyemem ama benim aradığım doktor değil. Ben ik hamileliğimdeki doktorumdan çok memnundum, bizimle çok ilgilendi, benim için doktordan çok bir abi gibiydi ama maalesef özelde çalıştığı için bebeğin küveze girmesi gereken bir doğum pozisyonunda bize yardımcı olamadığı için bizi üniversiteden başka bir doktora yönlendirmek zorunda kaldı. O doktor da zaten ayrı bir hikayeydi anlattım zaten tekrar anlatmamayım. Şimdi ben her gittiğim doktorda ilk doktorumu arıyorum o nedenle de kimseden memnun kalamıyorum. Belki ilk hamileliğimde sıradan bir doktora gitmiş olsaydım şimdi bu gittiğim doktorlar bana süper ötesi gelebilirdi. Zaten Bornova'da oturduğum için her seferinde Dokuz Eylül'e gitmek de benim için zor olacak. Deneyimlerini paylaştığın için çok teşekkür ederim canım. Benim hangi doktora gideceğim konusunda kafam hala çok karışık. Sen kontrollerin için İzmir'e mi gelmeyi düşünüyorsun.

Canım ben senin ne kadar kulaklarını çeksem sana az gelir. Resmen kendine geçtiğimiz iki haftayı zehir ettin. Pes ettin, ben asla anne olamayacağım beni listeden çıkarın dedin. Ama sen bunları söylerken minik bebiş seninleymiş zaten. Bundan sonra olumsuz düşünmeyi yasaklıyorum sana. Hamileliğile ilgili de hep olumlu şeyler düşün. Ben de bu aydan çok umutluyum çok hamile çıkaracağız. Birbirimizin elinden tutarak her türlü zorluğun üstesinden geleceğiz.

canım geçen ay okadar umutsuzdum ki hamile kalsamda bebeğime bişey olacak gibi hissediyodum şuan herşey çok farklı bu sefer olucak rabbim hasretimi dindirecek inşallah ya doktora gidince hep keseyi görüp sen hamileymişsin demesini hayal etmiştim göremedi tabiki erken olduğu için görünmeside imkansızdı bide yumurtalıkların az diyince herşey bitmişti benim için birisi yazmıştı umudumuzum tükendiği anda mevla gönderiyo diye gerçekten öle oldu bide benim şansım doğumdan sonra yumurtalama günlerimi farkedebilmem di benim için büyük bi avantaj oldu

işyerinden okuyorum ama yazmıyorum demiştim bu kuralımı ilk kez hadibakemi tebrik etmek için yıkmıştım. vee bugün de sinnuray arkadaşımdan müjde geldi ve yine kuralları yıkarak yazıyorum işyerinden. Sinannuraaaayyyy tebrik edrim arkadaşım. Bak gördün mü bebeğin seninleymiş. Lütfen bundan sonra gereksiz insanlar için kendini üzme bebişe konsantre ol. Meleğin kardeşini gödermiş işte ona iyi bak. Gerisi önemli değil. ınşallah sağlıkla kucağına alırsın çok öptüm seni.

önümüzdeki dönemde de premete özlenen aabeyazmelek evrimsus şeymacım eburcu ve diğer arkadaşlarımızdan hayırlı haberleri alabilmek ümidi ile
ama lütfen gebe olanla topiği terk etmeyin
En sonunda bu topikte yalnız kalacağım galiba ...

hem burada hemde izmirde bir doktorum olsun istiyorum.ilk doğumumdaki olayın yenileme olasılığı oldukça fazla o yüzden işi şansa bırakmam.gene üniversite hastenesinde doğum yapmam gerekebilir.
doktor konusunda bende senin gibiyim sadece beni anlayacak bir doktor istiyorum.ilk doğumumda gittiğim doktor sözde buranın en iyi doktoruydu ama sonuç ortada...bu yüzden bana hasta gibi değilde duyguları olan ,yaşayan bir insan gibi davranacak bir doktor olsun istiyorum.son gittiğim doktorum böyle birisi.onada devam edeceğim

merak ettim canım yumurtlama gününü nasıl anlıyorsun?
bende ara kanamalar olmaya başladı doğumdan sonra.acaba bunlar yumurtlama nedeniyle olabilir mi?kanama derken lekelenme desem daha doğru olur sanırım.seninkide böyle birşey mi?

canım çok sağol güzel dileklerin için kimseyi takmamaya çalışıcağım stres olmasınki erken doğumda olmasın

canım terkedermiyim beni ayakta tutan sizlersiniz desteğinizi hiçbi zaman eksik etmediniz allah hepinizden razı olsun gönlüze göre versin canım inşallah seninde olur kendini toparladıktan sonra tekrar denersin bence artık mutluluğu hakettik

hayır canım benim doğumdan sonra adetlerim ve yumurtalama günlerim çok sancılı ve akıntılı olmaya başladı lekelenmem oldu ama o yerleşme kanaması ilk bebeğimdede olmuştu

Yok canım ben sana söz veriyorum 1 tane değil 10 tane de doğursam bu topiği terketmeyeceğim. Sizin gibi arkadaşları başka nereden bulurum. Ama haklısın hamile kalanlarda topiğe fazla girmeme gibi bir eğilim var. Onlara da hak veriyorum bilgisayar başında fazla kalmak istememelerinin yanı sıra belki de hayatlarında yeni bir sayfa açıp geçmişi fazla düşünmek istemiyorlardır. Yine de gönül hep beraber olmayı, onların güzel haberleriyle şenlenmeyi istiyor değil mi. Ben zaten bütün gün bilgisayar başındayım yani ne olursa olsun hep buralarda olacağım. Bu arada sen hamile kalıp bizi terketme de...

Evet canım karşındaki doktorun kendini senin yerine koyabilmesi ve sen üzüldüğünde onun da üzülebilmesi çok önemli. Bunlar olmazsa onlar için bir banknottan ya da bir rakamdan öteye geçemiyorsun. Doktor güven verip hastasını rahatlatabilmeli. Aslına bakarsan kadın doğumcuların pek de müdahale olanağı yok, yani birşeyler ters giderse de yapabilecekleri fazla birşey yok. Sadece kritik zamanlarda doğru kararlar alabilmeleri yeterli. Neyse boşver bunları düşünüp üzülmeyelim nasıl olsa bundan sonraki hamileliklerimiz sıradan, sorunsuz bir hamilelik olacak değil mi. Kendimizi sağlama alalım ama herşeyden önce kendimizi herşeyin normal gelişeceğine inandıralım.

SIínannuray..Allah tamamaina erdirsin,saglikla,selametle kucagina alasin..Darisi bizlerin basina ,insallah birgün bizde yazacagiz bu sayfaya hamileyimmmmmm diye..icim umutla doldu yasasinnnnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…