SIínannuray..Allah tamamaina erdirsin,saglikla,selametle kucagina alasin..Darisi bizlerin basina ,insallah birgün bizde yazacagiz bu sayfaya hamileyimmmmmm diye..icim umutla doldu yasasinnnnn..
canım sinannuraycım inan çok mutlu oldum çok sevindim Rabbim inşallah sizi birbirinizden bir ömür boyu ayırmaz mutlu bir aile olursunuz canım bebeiş hayırlı olsun evlilik yıldönümünde kutlu olsun kendine ve miniğine dikkat et çok iyi bak canım yaaa
ay ne güzel sıra sıra herkes haberler veriyo oh valla topiğe yaz geldi şimdiden:))))
darısı gerideki tüm isteyenlere inşallah:..
Tamam canım o zaman şimdilik bu şekilde kalsın zaten adet dönemi gelince hamile kalamayan listenin altına geçiyor. Senin için önümüzdeki ay gün sayarız. Sana iyi tatiller. Bol bol dinlen, eğlen, moral depola gel. Aslında benim de bu ay olmayabilir. Yumurtlama düzenim değiştiği için tam olarak yumurtlama tarihimi kestiremiyorum. Ayın 26'sıyla 30'u arası eşim iş nedeniyle şehir dışında olacak. Umarım o tarihten önce yumurtlarım da tutturabilirim.
canımbenim çok sevindim maşallah tebrik ederim inşallah sonuçların güzel çıkacak tatlım duam seninle...
neden yarınki acaba ben 1_2 saat sonra almıştım sonucumu hadi hayırlı haberlerin olsun inşallah...
önümüzdeki dönemde de premete özlenen aabeyazmelek evrimsus şeymacım eburcu ve diğer arkadaşlarımızdan hayırlı haberleri alabilmek ümidi ile
ama lütfen gebe olanla topiği terk etmeyin
En sonunda bu topikte yalnız kalacağım galiba ...
bugun ovulosyon yaptım kopkoyu ikinci çizgi yumurtam çatlamış inşallah spremlerde yerleşir yerine ayyy
buay erkenden heyecan başladı valla..
sinannuray TEBRİKLERRRRRRRR...çok sevindim....
mapcım kafama taş yedim..:) ama haklısın...diğer meleklerim gibi kızımda aklımdan çıkmıyor aklıma geldikçe gözlerim doluyor.oğlumuda üzmekten orkuyorum..zaten çok strestli gçeti hamileliğim...ama mutlu sona az kaldı..darısı sizlerin başına inşallah...
kızlar her duamda varsınız inanın...hamişler çoğalıyor acılarla dolu sayflar güzel haberlerle şenleniyor ne güzel.....
bugun ovulosyon yaptım kopkoyu ikinci çizgi yumurtam çatlamış inşallah spremlerde yerleşir yerine ayyy
buay erkenden heyecan başladı valla..
sinannuraycım bundan sonrada kimseyi takma kafana görümceyi falan sakın takıp üzme sakın kendinide miniğinide hatta eşinlede konuş uyarsın görümceni hatta 9 ay boyunca eve bilke alma boşver tammmı tatlım üzmesin seni yoksa gelirim oraya baaakkkkklava:
canım ya bu ovuasyon yaptım derken aynı gebelik testi gibi bişeymi nasıl oluyo ben daha ilk defa duydum böle bişeyi burda oda banada anlatırmısın?
ne kadarda geryim yaaa....
birde herşeyi az çok bilir sanardım kendimi...kafamçokkarıştı
kız gel şunun şaçına başını bi yolalım akıllasın :))) aman takmıycam babam gidiyo bi ay yok oda gelmez heralde gelsede kapıyı açmam
bende bi çok şeyi burdan öğrendim aslında bilmediğimiz o kadar çok şey varki buda onun gibi bişey heralde çift çizgi çıkınca yumurtalamış oluyosun ilişkiye giriyosun sanırım tamda bilmiyom ama:))
SIínannuray..Allah tamamaina erdirsin,saglikla,selametle kucagina alasin..Darisi bizlerin basina ,insallah birgün bizde yazacagiz bu sayfaya hamileyimmmmmm diye..icim umutla doldu yasasinnnnn..
ovolosyon yapmayı bıraktınmı akıntını takip etmiyormusun canım öyle anlaşılıyor...
valla yolallım ki bidaha ne seni üzebilsin nede miniğini onada söyleme dicem ama duymaması imkansız gibi.hıh işte böyle gelsin çalsın çalsın hatta evde olduğunuda bilsin ama açm kapıyı böyle orta yerinden çatlayıversin
hmmm anladım galiba canım senin ne kadar geçti üztünden hamile kaldın benim daha 3 ay yarın olcak ama 6 ayda beklemek istemiyorum çok eşimde bende çocuklarıyla beraber gezenleri görünce çok üzülüyoruz daha doğrusu içimiz acıyo olsun istiyoruz artık ya.
:ecrin_bebek:
Sinannuraycım eşin ne yaptı haberi öğrenince. Herhalde havalara uçmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?