Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

kızlar acayip uyku bastırıyo yatıyım dedim uyuyamadım geceleri zaten uykum yok kasıklarım ağrıyo biraz ama bu sefer sanki rahat geçecek ama heran tetikteyim bi ıslaklık hissedince hemen koşuyorum tuvalete ne olur dualarınızı eksik etmeyin buna çok ihtiyacım var

canım sinannuraycım inan çok mutlu oldum çok sevindim Rabbim inşallah sizi birbirinizden bir ömür boyu ayırmaz mutlu bir aile olursunuz canım bebeiş hayırlı olsun evlilik yıldönümünde kutlu olsun kendine ve miniğine dikkat et çok iyi bak canım yaaa
ay ne güzel sıra sıra herkes haberler veriyo oh valla topiğe yaz geldi şimdiden:))))
darısı gerideki tüm isteyenlere inşallah:..

çok sağol canım tebriklerin ve güzel dileklerin için canım bebeğim beni bu sefer bırakmıycak inşallah yaşama sebebim olacak

ovolosyon yapmayı bıraktınmı akıntını takip etmiyormusun canım öyle anlaşılıyor...

canım devlet hastanesiya belki ondan geç tutar inşallah senin bebeğinde tutunacak geçen ay bekledik günü gelen hamile kalacak diye bizim için büyük bi hayal kırıklığı olmuştu ama bu ay günü gelen gerçekten hamile kalabiliyo inşallah sırayla hepiniz kalıcaksınız[/QUOTE]

evet ondandır ozaman inşallah ya ben çok umutluyum opuyorumnanaktan

canımbenim inşallah bende yazarım hamileyim diye hayırlısıyla sendendebekliyoruz gelişmeler ilerki zamanlarda ..
yok canım girerim bende ama dogumdan sonra nolur bilemem hayırlısı bunları konuşmak için çok erken...

evrimcim iyi tatiller sana sagsalim git gel canım inanki çok iyi geliyor bende memlekete gidip geldim rahatladım
morelim süper mutluyum sanada iyigelicek bizl habersiz bırakma görüşürüz..

bugun ovulosyon yaptım kopkoyu ikinci çizgi yumurtam çatlamış inşallah spremlerde yerleşir yerine ayyy
buay erkenden heyecan başladı valla..

sinannuray TEBRıKLERRRRRRRR...çok sevindim....

mapcım kafama taş yedim..:) ama haklısın...diğer meleklerim gibi kızımda aklımdan çıkmıyor aklıma geldikçe gözlerim doluyor.oğlumuda üzmekten orkuyorum..zaten çok strestli gçeti hamileliğim...ama mutlu sona az kaldı..darısı sizlerin başına inşallah...

kızlar her duamda varsınız inanın...hamişler çoğalıyor acılarla dolu sayflar güzel haberlerle şenleniyor ne güzel.....

çok sağol canım doğumdan sonrada haberlerini bekliyoruz nede olsa bizim umudumuzsunuz

bugun ovulosyon yaptım kopkoyu ikinci çizgi yumurtam çatlamış inşallah spremlerde yerleşir yerine ayyy
buay erkenden heyecan başladı valla..

canım ya bu ovuasyon yaptım derken aynı gebelik testi gibi bişeymi nasıl oluyo ben daha ilk defa duydum böle bişeyi burda oda banada anlatırmısın?
ne kadarda geryim yaaa....
birde herşeyi az çok bilir sanardım kendimi...kafamçokkarıştı

sinannuraycım bundan sonrada kimseyi takma kafana görümceyi falan sakın takıp üzme sakın kendinide miniğinide hatta eşinlede konuş uyarsın görümceni hatta 9 ay boyunca eve bilke alma boşver tammmı tatlım üzmesin seni yoksa gelirim oraya baaakkkkklava:

kız gel şunun şaçına başını bi yolalım akıllasın :))) aman takmıycam babam gidiyo bi ay yok oda gelmez heralde gelsede kapıyı açmam

bende bi çok şeyi burdan öğrendim aslında bilmediğimiz o kadar çok şey varki buda onun gibi bişey heralde çift çizgi çıkınca yumurtalamış oluyosun ilişkiye giriyosun sanırım tamda bilmiyom ama:))

kız gel şunun şaçına başını bi yolalım akıllasın :))) aman takmıycam babam gidiyo bi ay yok oda gelmez heralde gelsede kapıyı açmam

valla yolallım ki bidaha ne seni üzebilsin nede miniğini onada söyleme dicem ama duymaması imkansız gibi.hıh işte böyle gelsin çalsın çalsın hatta evde olduğunuda bilsin ama açm kapıyı böyle orta yerinden çatlayıversin

hmmm anladım galiba canım senin ne kadar geçti üztünden hamile kaldın benim daha 3 ay yarın olcak ama 6 ayda beklemek istemiyorum çok eşimde bende çocuklarıyla beraber gezenleri görünce çok üzülüyoruz daha doğrusu içimiz acıyo olsun istiyoruz artık ya.
:ecrin_bebek:

SIínannuray..Allah tamamaina erdirsin,saglikla,selametle kucagina alasin..Darisi bizlerin basina ,insallah birgün bizde yazacagiz bu sayfaya hamileyimmmmmm diye..icim umutla doldu yasasinnnnn..

İşte budur ya. Hiçbir zaman pes etmek, umutsuzluğa düşmek yok. Biz de yeniden ANNE olacağız.

ovolosyon yapmayı bıraktınmı akıntını takip etmiyormusun canım öyle anlaşılıyor...

Canım ben bu ay ovulasyon testi yapmayacağım zaten o beni strese soktu. Nasıl olduysa 13. gün çift çizgiyi gördüm ama daha sonraki bir tarihte yumurtlamışım. İki adet arası 2 güne bir ilişki yöntemini deneyeceğim başarabilirsek. Akıntımı takip ediyorum ama geçen ay iki hafta boyunca akıntım oldu birşey anlamadım. Düşükten sonra tüm düzenim bozuldu belki bu ay tekrar düzene girer de anlayabilirim. Sen bugün ovulasyonda çift çizgiyi gördüysen daha yumurtan çatlmamıştır. Yumurta çatladıktan sonra ikinci çizgi ya silikleşiyor ya da kayboluyor. Yani çalışmalara devam canım.:jeyyar:

canım ben uzun bi süre kimseye sölemeyi düşünmüyorum oda öğrenemiycek sadece eşim ve bi görümcem biliyo anneme bile sölemiycem 3 ay fakan geçsin sonra canım ben ocak 23 te doğum yaptım martta korunmayı bıraktım 2 ay falan bekledim işte nisanda da tutturmuşum etti 3 ay:))

Sinannuraycım eşin ne yaptı haberi öğrenince. Herhalde havalara uçmuştur.

canım hafta başında aklındaymış unutmuş evlilik yıldönümümüzü dedim bügün ayın kaçı 13 dedi hangi aydayız dedim 5 dedi balkona çıkıyodu kızdım seninle konuşuyorum dedim hemen aaaaaaaaaaa unuttum dedi kutladı sen unuttun ama benim hediyem var dedim paket yapmıştım testi güzelde bi yazı yazdım yazıyı okudu boşboş yüzüme baktı açmadı paketi elledi hamilemisin dedi o kadar sevindiki anlatamam bayağı bi gülme krizine girdik ama kızımın burukluğunuda yaşadık işte böle gerçekten hediye oldu ilk defa kızımda adet günüm şaşmıştı normalde hep aynı gün olurum bide şimdi şaştı işte

sinannuray tebrikler canımmmmmmmmmmm.
çok ama çok sevindim.
nerdeyse her hafta bir hamile haberi alıyoruz.
Allah sabrımızın ödüllerini veriyo.
darısı diğer tüm arkadaşalrın başına.
en yakın zmanda güzel haberler gelmeye devam edicek bence.
Allah sağlıkla hayırlısıyla dünyaya getirmeyi de nasip etsin inşalllahhhh hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…