sinannuray tebrikler canımmmmmmmmmmm.
çok ama çok sevindim.
nerdeyse her hafta bir hamile haberi alıyoruz.
Allah sabrımızın ödüllerini veriyo.
darısı diğer tüm arkadaşalrın başına.
en yakın zmanda güzel haberler gelmeye devam edicek bence.
Allah sağlıkla hayırlısıyla dünyaya getirmeyi de nasip etsin inşalllahhhh hepimize.
günaydınnnnnnnnnnnnnn biraz önce test yaptım eşim uyuyo ilk size sölüyorum ha mi le yim biraz sonra testlerimi yaptırmaya gidiyorum kanda yaptırcam bana dua edin sonuç yüksek çıksın benimde duan sizinle rabbim meleklerinizin kardeşini yollasın
BEBEKLERıMıZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010[/table]
HAMıLELERıMıZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Mhtp|37|ERKEK|06.06.2010
|Leylayaşar|28|KIZ|09.08.2010
|Angelhope|20|ERKEK|06.10.2010
|Özlemimsin|8||
|Denizim16|7||02.01.2011
|Sweetbaby|7||03.01.2011
|Hadibakem|5||18.01.2011
|Sinannuray|5||18.01.2011[/table]
MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ
[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT
Limburg1985|10.04.2010
Özlenen2010|25.04.2010
Aabeyazmelek|01.05.2010
Evrimsus|01.05.2010
Premete|06.05.2010
Gelincik37_34|07.05.2010
Seymacim|07.05.2010
Eburcu|
Cici_22|[/table]
Kızlar süpersiniz. Bundan sonra fire istemiyorum sırası gelen hamilelik haberini verecek anlaştık mı. Limburgcum canım durumundan haberdar et bizi. Demiştim ben size hamilelik haberi yalnız gelmez, hamilelik bulaşıcıdır diye. Özlenencim şimdi senin sıran arkadaşım inşallah sen de bize müjdeli haber vereceksin. Sen hamile kalınca beyazmelekle evrimsusu hamileler listesine çekersin, sonra ben hamile kalırım ben de gelincikle seymacımı çekerim. Böyle birbirimize bulaştıra bulaştıra hepimiz göbüşleri büyütürüz inşallah.
amin güzelim allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah her namazımın arkadasından rumuzlarınızı sayıyorum ismini bildiklerimin ismini sayıyorum duamı yapıyorum kulun ettigi dua dahamakbulmuş
allahım kabul ediyor maşallah diyelim nazar degmesin...
önümüzdeki dönemde de premete özlenen aabeyazmelek evrimsus şeymacım eburcu ve diğer arkadaşlarımızdan hayırlı haberleri alabilmek ümidi ile
ama lütfen gebe olanla topiği terk etmeyin
En sonunda bu topikte yalnız kalacağım galiba ...
canım ben uzun bi süre kimseye sölemeyi düşünmüyorum oda öğrenemiycek sadece eşim ve bi görümcem biliyo anneme bile sölemiycem 3 ay fakan geçsin sonra canım ben ocak 23 te doğum yaptım martta korunmayı bıraktım 2 ay falan bekledim işte nisanda da tutturmuşum etti 3 ay:))
canım hafta başında aklındaymış unutmuş evlilik yıldönümümüzü dedim bügün ayın kaçı 13 dedi hangi aydayız dedim 5 dedi balkona çıkıyodu kızdım seninle konuşuyorum dedim hemen aaaaaaaaaaa unuttum dedi kutladı sen unuttun ama benim hediyem var dedim paket yapmıştım testi güzelde bi yazı yazdım yazıyı okudu boşboş yüzüme baktı açmadı paketi elledi hamilemisin dedi o kadar sevindiki anlatamam bayağı bi gülme krizine girdik ama kızımın burukluğunuda yaşadık işte böle gerçekten hediye oldu ilk defa kızımda adet günüm şaşmıştı normalde hep aynı gün olurum bide şimdi şaştı işte
bak bu bile çok süper bi gelişme inşallah tutacak canım
sinannuray TEBRİKLERRRRRRRR...çok sevindim....
mapcım kafama taş yedim..:) ama haklısın...diğer meleklerim gibi kızımda aklımdan çıkmıyor aklıma geldikçe gözlerim doluyor.oğlumuda üzmekten orkuyorum..zaten çok strestli gçeti hamileliğim...ama mutlu sona az kaldı..darısı sizlerin başına inşallah...
kızlar her duamda varsınız inanın...hamişler çoğalıyor acılarla dolu sayflar güzel haberlerle şenleniyor ne güzel.....
canım ya bu ovuasyon yaptım derken aynı gebelik testi gibi bişeymi nasıl oluyo ben daha ilk defa duydum böle bişeyi burda oda banada anlatırmısın?
ne kadarda geryim yaaa....
birde herşeyi az çok bilir sanardım kendimi...kafamçokkarıştı
İşte budur ya. Hiçbir zaman pes etmek, umutsuzluğa düşmek yok. Biz de yeniden ANNE olacağız.
Canım ben bu ay ovulasyon testi yapmayacağım zaten o beni strese soktu. Nasıl olduysa 13. gün çift çizgiyi gördüm ama daha sonraki bir tarihte yumurtlamışım. İki adet arası 2 güne bir ilişki yöntemini deneyeceğim başarabilirsek. Akıntımı takip ediyorum ama geçen ay iki hafta boyunca akıntım oldu birşey anlamadım. Düşükten sonra tüm düzenim bozuldu belki bu ay tekrar düzene girer de anlayabilirim. Sen bugün ovulasyonda çift çizgiyi gördüysen daha yumurtan çatlmamıştır. Yumurta çatladıktan sonra ikinci çizgi ya silikleşiyor ya da kayboluyor. Yani çalışmalara devam canım.:jeyyar:
canım hafta başında aklındaymış unutmuş evlilik yıldönümümüzü dedim bügün ayın kaçı 13 dedi hangi aydayız dedim 5 dedi balkona çıkıyodu kızdım seninle konuşuyorum dedim hemen aaaaaaaaaaa unuttum dedi kutladı sen unuttun ama benim hediyem var dedim paket yapmıştım testi güzelde bi yazı yazdım yazıyı okudu boşboş yüzüme baktı açmadı paketi elledi hamilemisin dedi o kadar sevindiki anlatamam bayağı bi gülme krizine girdik ama kızımın burukluğunuda yaşadık işte böle gerçekten hediye oldu ilk defa kızımda adet günüm şaşmıştı normalde hep aynı gün olurum bide şimdi şaştı işte
buğün çok işim var şimdi kahvaltımızı yapıcağız sonra meleğimin yanına gidicem gül aldım onu dikicem ordanda sonuçları almaya sonrada doktora inşallah güzel haberlerle gelirim
Günaydın canlarım. Hepinize hayırlı cumalar.
Hazerözlemcim ben hepinize umutsuzluğa düşmeyi yasaklamamış mıydım. Eşinin sperm sayısı düşükse arttırmanın yolları var canım. Günde iki kaşık keçiboynuzu pekmezi içsin, polen yesin, bal,fındık, ceviz yesin bol bol. Alınan bazı gıdalarla sperm sayısının arttığı tıbben kanıtlanmış bir durum. Tek problem oysa dert etme. Bence imkansız diye birşey yoktur. Zaten bunun kanıtını hergün hamileyim bölümündeki mucizerle görüyoruz.
Merhaba arkadaşlar ,
Geçmişi hızlıca okudum...Çok güzel haberler var :) Hamile olan arkadaşlarımın hepsini kutluyorum , darısı en kısa zamanda diğer arkadaşlarıma inşallah...
Ben ve bebeğim iyiyiz , bugün 22. gün doldu...Kırkımızın çıkmasına az kaldı...Bebeğim annesini üzmüyor çok şükür , lohusalık dönemi bitsin , daha sık geleceğim buraya inşallah...Hepinizi özledim ve hepinizi seviyorum...Evime geçer geçmez bebeğimin resmini size söz verdiğim gibi sayfaya ekleyeceğim...Görüşmek üzere...
buğün çok işim var şimdi kahvaltımızı yapıcağız sonra meleğimin yanına gidicem gül aldım onu dikicem ordanda sonuçları almaya sonrada doktora inşallah güzel haberlerle gelirim
Merhaba arkadaşlar ,
Geçmişi hızlıca okudum...Çok güzel haberler var :) Hamile olan arkadaşlarımın hepsini kutluyorum , darısı en kısa zamanda diğer arkadaşlarıma inşallah...
Ben ve bebeğim iyiyiz , bugün 22. gün doldu...Kırkımızın çıkmasına az kaldı...Bebeğim annesini üzmüyor çok şükür , lohusalık dönemi bitsin , daha sık geleceğim buraya inşallah...Hepinizi özledim ve hepinizi seviyorum...Evime geçer geçmez bebeğimin resmini size söz verdiğim gibi sayfaya ekleyeceğim...Görüşmek üzere...
ovulosyon testin bozuk olmasın sakın neyse stres oluyorsan yapma tabi evet düşükten sonra düzene giremedin sen hayırlısı
canım olurmu öyle şey çatladı yumurtan benim senin yanlışın var 3 gün daha devam sonra bakıcaz artık...
bende kızımın yanına gidiyorumgörüşürüz melek anneleri..
Merhaba arkadaşlar ,
aabeyazmelek canım benim....inan hep aklımdasınız..hep duamdasınız....
bugün 6da randevum var kızlarrr...büyük günü kararlaştırıcaz..ve sıpamı görücem...tabi yine nazlanmaz ve yüzünü gösterirse..:))
beyazmelekcim emeklerinin karşılığını inş. görürsün canım...:Saruboceq:
premetecim ne iğnesi oluyorsun canım ben orayı kaçırmışım..bilmiyorumkismile
Canım hamile kalınca kan sulandırıcı iğne kullanacağım ya ondan bahsediyorduk. Bu arada senin iğne dozun kaç olacak doktorun birşey söyledi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?