Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

çok sağol canım inşallah sonu güzel biten bi ödül olur rabbim güldürsün hepimizi

Premetecim, sen iğnelerini düzenli vurun, gerisi Allahtan... bence folbiolü eski düzen devam et, hergün fazla gelebilir, ama gelecek bebişlerimiz için folik asit takviyesi çoook önemliCADIARZU, ara vermemek lazım.

28Mavicim bence de iyi doktora düşmek önemli, yoksa özel hastaneymiş, devletmiş, gerisi hikaye yasakkelime...

Özlemimsin Allahım sana da bize de, hepimize sabır versin. ınşallah sen bebişini sağ salim vaktinde kucağına alacaksın...Çok inanıyorum, Allahın izniyle önümüzde güzel günler var...

Ah Sinannuraycım, öyle zor ki kalpsizlerle uğraşmak... Eşinin yakınları güya acını anlıyormuş gibi yapıp öyle can acıtıyorlar ki, iyi bilirim... kayınvalidem bizde kalıyor ,1-2 ay kadar daha bizde, Allah benim de yardımcım olsun...

Ah Premetecim, dağıttı beni bu şiirin:1hug:... Yüreğine sağlık arkadaşım...

Sinannuraycım, tebrikler... HARıKA bir haber budelikafadulden, Allahım tamamına erdirsin inşallah, dualarım:Saruboceq: ve tüm kalbim seninle arkadaşım...

Amin amin Premetecim, ben de dün sabah doğumdan sonraki ilk adetimi gördüm, daha önce çok sancılı geçerdi, bu defa neredeyse hiç anlamadım. Biz de problem eşimde, kullandığı romatizma ilaçları sperm sayısını düşürüyor, o yüzden kendiliğinden hamile kalma şansım çok düşük, :1no2: o yüzden pek umudum yok tatlım.

amin Aabeyazmelek arkadaşım, hepimizin duaları hepimiz için...

Evrimsuscum, umarım tatilin çoook keyifli geçer...

Mapcim, yalnız değilsin, ben de varım son sırayı seninle paylaşan...

Bence de kimseye söyleme Sinannuraycım, dediğin gibi hele bir 3 ay dolsun, sonra...

Sinannuraycım inan okurken benim bile tüylerim diken diken oldu. Allahım hayılısıyla tamamına erdirsin, öptüm.

Son düzenleme:
Günaydın canlarım. Hepinize hayırlı cumalar.
Hazerözlemcim ben hepinize umutsuzluğa düşmeyi yasaklamamış mıydım. Eşinin sperm sayısı düşükse arttırmanın yolları var canım. Günde iki kaşık keçiboynuzu pekmezi içsin, polen yesin, bal,fındık, ceviz yesin bol bol. Alınan bazı gıdalarla sperm sayısının arttığı tıbben kanıtlanmış bir durum. Tek problem oysa dert etme. Bence imkansız diye birşey yoktur. Zaten bunun kanıtını hergün hamileyim bölümündeki mucizerle görüyoruz.

Eburcu canım nerelerdesin. 2 gündür KK'ya girmemişsin bir sorun yok değil mi. Alışmışım senin günaydınına, hayırlı cumalarına gözüm arıyor valla.

hazerözlem çok sağol güzel dileklerin için olumsuz düşünme rabbim yoktan var eder allah seninde yardımcın olsun inşşallah bi sorun çıkarmadan gider

buğün çok işim var şimdi kahvaltımızı yapıcağız sonra meleğimin yanına gidicem gül aldım onu dikicem ordanda sonuçları almaya sonrada doktora inşallah güzel haberlerle gelirim

Sinannuraycım sana kolay gelsin. Çok çok güzel haberlerle gel inşallah. Firdevs meleğimize de teyzelerinden selam söyle.

bak bu bile çok süper bi gelişme inşallah tutacak canım

ay evet güzel haber mutluyum yani inşallah hayırlısyla...

özledik seni canım nasılsın nasıl gidiyor prensimiz nasıl bakalım arada gel özletme haber ver bize duamız seninle öpüldünüz...

evet canım onun gibi birşey bunda idranın içine sokuyorsun çıbugu
hergün aynı saatte 4 saat hiçbir şey yiyip içmeden idrara çıkmadan yapıyorsun ilk yaptıgında tek çizgi çıktıgsa 1 gün ara verip tekrar yapıyorsun ikinci çizgi ilk baş silik çıkar yumurtlama yakındır hergün çalışma olsun daha sonra devam et kopkoyu çıktıgında yumurtançatlamış oluyor ilişkiye giriyorsun 3gün devam inşallah sonundada hamile kalıyorsun...
umarım anlatabilmişimdir böyle konularda anlatma kabiliyetim yokta..

ovulosyon testin bozuk olmasın sakın neyse stres oluyorsan yapma tabi evet düşükten sonra düzene giremedin sen hayırlısı
canım olurmu öyle şey çatladı yumurtan benim senin yanlışın var 3 gün daha devam sonra bakıcaz artık...

ay ne güzel ya maşallah bizimde haziranın 20si evlilik yıl dönümümz inşallah benimde hediyem gelir...
2 haziranda kızımı kaybettigim gün inşallah hayırlısyla kardeşi gelir...

buğün çok işim var şimdi kahvaltımızı yapıcağız sonra meleğimin yanına gidicem gül aldım onu dikicem ordanda sonuçları almaya sonrada doktora inşallah güzel haberlerle gelirim

ben diktim daha dogrusu annanesi dikti kızıma birde çigdem diktik açmıştır ne güzel dirşimdi kolay gelsin canım hadi güle güle git gel güzel sonuçlarla inşallah..

günaydınlar .. hayırlı cumalar ,,Rabbim gönlünüzden geçen tüm hayırlı istek ve arzularını kabul etsin inş..

Merhaba arkadaşlar ,
Geçmişi hızlıca okudum...Çok güzel haberler var :) Hamile olan arkadaşlarımın hepsini kutluyorum , darısı en kısa zamanda diğer arkadaşlarıma inşallah...

Ben ve bebeğim iyiyiz , bugün 22. gün doldu...Kırkımızın çıkmasına az kaldı...Bebeğim annesini üzmüyor çok şükür , lohusalık dönemi bitsin , daha sık geleceğim buraya inşallah...Hepinizi özledim ve hepinizi seviyorum...Evime geçer geçmez bebeğimin resmini size söz verdiğim gibi sayfaya ekleyeceğim...Görüşmek üzere...

ben aşılamadan önce ,eşime e vitamını ve çinko aldım , bunun yanı sıra keçiboynuzu pekmezi,kuru incir ve fındık tüketti bol bol , ve sonuç inanılmaz bir şekilde artmış hatta %100 diyebilirim..ben bile inanamadım

hoşgeldin melekcim ,ii olmanıza çok sevindim zaman su gibi akıp geçiyor maşallah 22 günlük olmuş bile..resmini heyecanla bekliyorumm..

canım hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz ,, fındığı gör bakalım büyümüşmü:)

aabeyazmelek canım benim....inan hep aklımdasınız..hep duamdasınız....
bugün 6da randevum var kızlarrr...büyük günü kararlaştırıcaz..ve sıpamı görücem...tabi yine nazlanmaz ve yüzünü gösterirse..:))

beyazmelekcim emeklerinin karşılığını inş. görürsün canım...:Saruboceq:
premetecim ne iğnesi oluyorsun canım ben orayı kaçırmışım..bilmiyorumkismile

canımmm maşallah yarı kırkınız olmuş...ne güzel bak yavrukuş annesini üzmüyor darısı başımıza....bebişimizin resimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz canım...bebeğini benim için kokla annesi...

Canım aslında aynı şeyi söylüyoruz da cümleleri farklı kuruyoruz. Çift çizgiyi gördükten sonra 24-48 saat içinde yumurtan çatlıyor o yüzden gördükten sonra 4 gün daha çalışıyorsun zaten yumurtan o gün çatlamış olsa çalışmanın bir anlamı yok çünkü yumurta çatladıktan 24 saat sonra iş işten geçmiş oluyor. Yumurta çatlamadan önce çalışıyoruz ki yumurta çatladığında tüpte döllemeye hazır spermler bulunsun. Neyse sen bunlarla kafanı meşgul etme,çalışmanı yap yeter. Demek evlilik yıldönümünüz 20 mayıs bizimki de 19 mayıs inşallah hediyelerimizi alırız.

bende kızımın yanına gidiyorumgörüşürüz melek anneleri..

Sen de kızına selam söyle bizden.

Kocaman bir maşallah size. Seni çok özlemişisiz yazman çok iyi oldu. Aferin uslu kızımıza hamileliğinde seni hiç üzemdiği gibi şimdi de üzmüyor demek. Kırk çıkınca kırk uçurmaya gidilir ya biz de kızının resmiyle birlikte seni kırk uçurmaya bekliyoruz.

Canım güzel haberlerle gel inşallah. Çok sıkıntılar çektin ama nihayet sonuna geldin. Dört gözle bekliyoruz nazlı sıpayı.

beyazmelekcim emeklerinin karşılığını inş. görürsün canım...:Saruboceq:
premetecim ne iğnesi oluyorsun canım ben orayı kaçırmışım..bilmiyorumkismile

Canım hamile kalınca kan sulandırıcı iğne kullanacağım ya ondan bahsediyorduk. Bu arada senin iğne dozun kaç olacak doktorun birşey söyledi mi?

Canım hamile kalınca kan sulandırıcı iğne kullanacağım ya ondan bahsediyorduk. Bu arada senin iğne dozun kaç olacak doktorun birşey söyledi mi?

anladım canım .. benim henüz belli değil ,ben sormadım oda bişey demedi ,20 mayısta dananın kuyruğu kopacak.:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…