anladım canım .. benim henüz belli değil ,ben sormadım oda bişey demedi ,20 mayısta dananın kuyruğu kopacak.:uhm:
amin canım inş.Hayırlı cumalar güzel melek anneleri Rabbim açılan avuçlarımızı ettiğimiz dualarımızı kabul etsin inşallah
Oooooooo süper 20 mayısta alacağız yani müjdeli haberi. Ben de 25'ine kadar bekleyeceğiz diye düşünmüştüm de önümüzdeki hafta hiç hamile haberi alamayacağız, boş geçecek diye üzülmüştüm. Güzel güzel hiç bir haftayı boş geçirmeyelim.
Merhaba arkadaşlar ,
Geçmişi hızlıca okudum...Çok güzel haberler var :) Hamile olan arkadaşlarımın hepsini kutluyorum , darısı en kısa zamanda diğer arkadaşlarıma inşallah...
Ben ve bebeğim iyiyiz , bugün 22. gün doldu...Kırkımızın çıkmasına az kaldı...Bebeğim annesini üzmüyor çok şükür , lohusalık dönemi bitsin , daha sık geleceğim buraya inşallah...Hepinizi özledim ve hepinizi seviyorum...Evime geçer geçmez bebeğimin resmini size söz verdiğim gibi sayfaya ekleyeceğim...Görüşmek üzere...
aabeyazmelek canım benim....inan hep aklımdasınız..hep duamdasınız....
bugün 6da randevum var kızlarrr...büyük günü kararlaştırıcaz..ve sıpamı görücem...tabi yine nazlanmaz ve yüzünü gösterirse..:))
beyazmelekcim emeklerinin karşılığını inş. görürsün canım...:Saruboceq:
premetecim ne iğnesi oluyorsun canım ben orayı kaçırmışım..bilmiyorumkismile
Canım aslında aynı şeyi söylüyoruz da cümleleri farklı kuruyoruz. Çift çizgiyi gördükten sonra 24-48 saat içinde yumurtan çatlıyor o yüzden gördükten sonra 4 gün daha çalışıyorsun zaten yumurtan o gün çatlamış olsa çalışmanın bir anlamı yok çünkü yumurta çatladıktan 24 saat sonra iş işten geçmiş oluyor. Yumurta çatlamadan önce çalışıyoruz ki yumurta çatladığında tüpte döllemeye hazır spermler bulunsun. Neyse sen bunlarla kafanı meşgul etme,çalışmanı yap yeter. Demek evlilik yıldönümünüz 20 mayıs bizimki de 19 mayıs inşallah hediyelerimizi alırız.
Sen de kızına selam söyle bizden.
buğün çok işim var şimdi kahvaltımızı yapıcağız sonra meleğimin yanına gidicem gül aldım onu dikicem ordanda sonuçları almaya sonrada doktora inşallah güzel haberlerle gelirim
bende kızımın yanına gidiyorumgörüşürüz melek anneleri..
Merhaba arkadaşlar ,
Geçmişi hızlıca okudum...Çok güzel haberler var :) Hamile olan arkadaşlarımın hepsini kutluyorum , darısı en kısa zamanda diğer arkadaşlarıma inşallah...
Ben ve bebeğim iyiyiz , bugün 22. gün doldu...Kırkımızın çıkmasına az kaldı...Bebeğim annesini üzmüyor çok şükür , lohusalık dönemi bitsin , daha sık geleceğim buraya inşallah...Hepinizi özledim ve hepinizi seviyorum...Evime geçer geçmez bebeğimin resmini size söz verdiğim gibi sayfaya ekleyeceğim...Görüşmek üzere...
anladım canım .. benim henüz belli değil ,ben sormadım oda bişey demedi ,20 mayısta dananın kuyruğu kopacak.:uhm:
sinannuray hoşgeldin nasılsın canım nasıl geçti günün???
canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah kızında korur bu sefer yavrunu ablalık yapar ona merak etme
sen normalmi yapmıştın canım tekrar hatırlatmak istemiyorum ama neden kaybetmiştin kızını?
ya kızlar şu kanda pıhtılaşma olayı kafama takıldı doktorum iki üç düşük anne karnında bebek ölünce iytiyoruz bunları dedi b ide adetimden sonra rahim ağzı kalınlığına bakacaktı artık bakılmaz dedi 5. aydan sonra 15 günde bir gidip rahime baktırıcakmışım bi açıklık falan oluyosa dikilecekmiş
Hoşgeldin canım hayırlı olsun değerin güzel çıkmış pazartesi görürsün keseciğini. Kan pıhtılaşmasına takılma çünkü kan pıhtılaşması düşüğe, anne karnında bebek ölümlerine, bebekde gelişme geriliğine ya da yüksek tansiyona sebep oluyor. Sende bunlardan hiçbiri yoktu sancın gelerek doğum yaptın değil mi. Rahim ağzını 12. haftadan itibaren ölçtürmeye başla bence çünkü rahim ağzında bir kısalma görürülerse 12-16. hafta arası dikiş atılıyor. 5 ayda sonra dikiş atacağını sanmıyorum gerekirse yatak istirahati verir. Sen bunları kafana takma bak Mhtp hamileliğinin başından beri yatıyor ve kasılmaları ilaçla önleniyor ama çok şükür 37. haftayı devirdi. Doktorunun seni 5. aydan sonra 15 günde bir çağırması çok güzel yakın takipte olacaksın.
Rabbim birdaha yaşatmasın canım bu sefer sağlıklı hayırlı ve ömürlü evlat olsun işallah
kusura bakma sorup durdum da fazla beklmedin ya doğumdan sonra onun için soruyorum yoksa bende beklemek istemiyorum ama işte ben sezeryanlıyım mecburum beklemeye 6 olmasada en az kesin 4 ay onun için ama oda az kaldı zaman çbuk geçiyo inşallah çabucak geçer bizimde göbüşümüz dolar seninde kucağın amiiiinnnnnnnn
Merhaba arkadaşlar ,
mrb güzel melek anneleri
nasılsınız
benim keyfim şuan çok şükür iyi
geçmişi tam okuyamadım ama
sinannurayda hamile kalmış
çok sevindim hayırlı uğurlu olsun.
sizleri çok seviyorum
Allahım tez zamanda hepimiz kucagımıza
bebeklerimizi alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?