Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

anladım canım .. benim henüz belli değil ,ben sormadım oda bişey demedi ,20 mayısta dananın kuyruğu kopacak.:uhm:

Oooooooo süper 20 mayısta alacağız yani müjdeli haberi. Ben de 25'ine kadar bekleyeceğiz diye düşünmüştüm de önümüzdeki hafta hiç hamile haberi alamayacağız, boş geçecek diye üzülmüştüm. Güzel güzel hiç bir haftayı boş geçirmeyelim.

Hayırlı cumalar güzel melek anneleri Rabbim açılan avuçlarımızı ettiğimiz dualarımızı kabul etsin inşallah
amin canım inş.

inş. canım .aşılamanın 14. günü betahcg de öğreniliyor ,ben nötr bir durumdayım ve bekliyorum.

ay canımbenim masşallah büyümüş bebegimiz ne güzel rahat geçiriyormusun çok şükür iyi olmanıza sevindim resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz...

allah razı olsun dogum yaparkende söylersin isimlerimizi inşallah...
hadi bakalım inşallah görürsün sıpanı...

beyazmelekcim emeklerinin karşılığını inş. görürsün canım...:Saruboceq:
premetecim ne iğnesi oluyorsun canım ben orayı kaçırmışım..bilmiyorumkismile

amin canım hepimiz alırız inşallah senden alalım ilk haberi inşallah...

evet tatlım dogru söylüyorsun kafam karıştı sınav steresinden sanırım
yok canım 20 haziran bizimki inşallah canım...
bir dahaki gittigimde selamını söylerim arkadaşım...

merhaba melek anneleri
biraz geç oldu ama anca vakit buldum e malum bugün meleklerimiz geliyo o yüzden onun için okudum anca girdim
hayırlı cumalar herkese herkesin inşallah dilekleri ve dualarını Rabbim kabul eder.

buğün çok işim var şimdi kahvaltımızı yapıcağız sonra meleğimin yanına gidicem gül aldım onu dikicem ordanda sonuçları almaya sonrada doktora inşallah güzel haberlerle gelirim

güle güle gitgel canım iyice sev kızını ve onada mutlu haberi ver canım tamammı zaten söylememekle iyi yaparsın ben eğer olursam bende hiç kimseye söylemicem belli bi zaman geçene kadar drdanda gelnce güzel haberlerini bekliyoruz cnım

bende kızımın yanına gidiyorumgörüşürüz melek anneleri..

anladım canım sağol çok güzel anlatmışın sende sevde gel minik kızını canım ne güzel bizimki biraz uzak hafta sonları gidebiliyorum eşimle beraber.benimde 22 haziran evlilik yıldönümüm inan bende çok isterdim o gün için bana sürpriz yapmasını ama malesef işte ondan sonra artık seninde inşallah en büyük hediyen gelir canım

ayyy ne kadar çabuk geçmiş 22 gün oldumu o kadar yaaa daha dün gibi maşallah maşallah ne kadar güzel Rabbim inşallah bizlerede nasip eder o mutluluğu
resimlerini bekliyoruz burayada sabırsızlıkla canım burdada kırkınızı uçurun oldumu.kendinize ve kızınıza çok iyi bakın Allah'a emanet olun.Rabbim sizi korusun.

anladım canım .. benim henüz belli değil ,ben sormadım oda bişey demedi ,20 mayısta dananın kuyruğu kopacak.:uhm:

inşallah sendende şöyle ayın 20sinde harika haberler duyarız ve tekrardan seviniriz.hihoyyyt

sinannuray hoşgeldin nasılsın canım nasıl geçti günün???

hoşbulduk iyiyim canım gittim meleğimi gördüm gülünü diktim çok güzel papatyalar vardı mezarlarda bende papatya dikicem melek kızımın evi güzel olsun sonra doktora gittim sedece kan sonucunu aldım 563,78 pazartesi öteki testlerimde çıkacak doktorum dedi ötekileride al sonra bakarız şimdi kesen görünmez

ya kızlar şu kanda pıhtılaşma olayı kafama takıldı doktorum iki üç düşük anne karnında bebek ölünce iytiyoruz bunları dedi b ide adetimden sonra rahim ağzı kalınlığına bakacaktı artık bakılmaz dedi 5. aydan sonra 15 günde bir gidip rahime baktırıcakmışım bi açıklık falan oluyosa dikilecekmiş

canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah kızında korur bu sefer yavrunu ablalık yapar ona merak etme
sen normalmi yapmıştın canım tekrar hatırlatmak istemiyorum ama neden kaybetmiştin kızını?

evet normal yaptım ben 34 haftalık doğum yaptım kızımın ciğerleri gelişmemişti küvezde 3 gün yaşadı sonra ciğerleri kanama yapmış prematüre bebeklerin 100 de 1inde oluyomuş oda benim bal kızıma denk geldi

Hoşgeldin canım hayırlı olsun değerin güzel çıkmış pazartesi görürsün keseciğini. Kan pıhtılaşmasına takılma çünkü kan pıhtılaşması düşüğe, anne karnında bebek ölümlerine, bebekde gelişme geriliğine ya da yüksek tansiyona sebep oluyor. Sende bunlardan hiçbiri yoktu sancın gelerek doğum yaptın değil mi. Rahim ağzını 12. haftadan itibaren ölçtürmeye başla bence çünkü rahim ağzında bir kısalma görürülerse 12-16. hafta arası dikiş atılıyor. 5 ayda sonra dikiş atacağını sanmıyorum gerekirse yatak istirahati verir. Sen bunları kafana takma bak Mhtp hamileliğinin başından beri yatıyor ve kasılmaları ilaçla önleniyor ama çok şükür 37. haftayı devirdi. Doktorunun seni 5. aydan sonra 15 günde bir çağırması çok güzel yakın takipte olacaksın.

Rabbim birdaha yaşatmasın canım bu sefer sağlıklı hayırlı ve ömürlü evlat olsun işallah
kusura bakma sorup durdum da fazla beklmedin ya doğumdan sonra onun için soruyorum yoksa bende beklemek istemiyorum ama işte ben sezeryanlıyım mecburum beklemeye 6 olmasada en az kesin 4 ay onun için ama oda az kaldı zaman çbuk geçiyo inşallah çabucak geçer bizimde göbüşümüz dolar seninde kucağın amiiiinnnnnnnn

inşallah mutlu sonla biter bi sorun çıkmaz ya rabbim güldürsün yüzümüzü

ben doktorlara inanmıyorum sende kendini hazır hissedince başla ilk gittiğim doktor bi sene korun demişti normal yaptığım halde düşükte 3 ay korunulur dedi şuan gittiğim doktor bekleme hemen yap dedi önemli olan kendin hazır olman inşallah bu sefer güzel sonla biterse bizde kendimizi daha iyi toplarız biraz hayata bağlanırız bebeğimle ilgilenip hiç bişeyi kafama takmam canım 3buçuk ay falan yapmamış olduk işte hem hadi yapalım deyince hemen olmuyoki meleğimde 1 sene korunmuştum ikinci sene oldu yani bi sene üstüne

mrb güzel melek anneleri
nasılsınız
benim keyfim şuan çok şükür iyi

geçmişi tam okuyamadım ama
sinannurayda hamile kalmış
çok sevindim hayırlı uğurlu olsun.

sizleri çok seviyorum
Allahım tez zamanda hepimiz kucagımıza
bebeklerimizi alırız.

Canım ii olmanıza çok sevindim haber bekliyodum sizden dört gözle inşallah bizde senin kadar şanslı oluruz ve nasip olur bizede Allaha emanet olun

Hoşgeldin canım. Kendi evine döndün mü. Güzel gelişmeler olmaya devam ediyor. İnşallah önce hepimiz hamile kalacağız, sonra da sırayla bebeklerimizi kucağımıza alacağız. Sen doktora ne zaman gideceksin.

Dayan be gönlüm!. Bîçâre değilsin Yaradan sana yâr. Kimsesiz değilsin,yanında "Kimsesizler kimsesi" var! .Biliyorum! Sığmazsın hiç bir yere bu sevdayla, dünya sana dar! Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahı var. -Hz.Mevlana-

Gecemiz güne erecek değil mi? Güneşi göreceğiz biz de yüreğimizdeki kara kışa inat.

2 yıl önce bugün canımı ilk göz ağrımı oğlumu kaybettiğim gündü. Yıkılmış birmiştim. Sonra bir daha gerçekten hiçbirşey eskisi gibi olmadı. Hatta hayat giderek daha da çok acı getirdi bana. ıkiz meleklerimi de cennete ağabeylerinin yanına uğurladım.
ılk yavrum gittikten sonra hep daha kötü oldum ben. Daha da iflah olmam artık.
Hamilelik haberleri ile coşmuş olan topiğe hüzün katma istemezdim ama sizlerden başka kimseyle paylaşamam kızlar. Eşime bile hatırlatmıyorum. Belki o da biliyor oda benden acılı ama ses etmiyor hiç. Keşke ben de gitmiş olsaydım diyorum böyle anlarda. Sadece meleklerimin yanında olmak istiyorum. Üç çocuğum oldu hiçbirini göremedim öpemedim koklayamadım. Ahirete kadar dayanmak çok zor geliyor bazen...mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…