2 yıl önce bugün canımı ilk göz ağrımı oğlumu kaybettiğim gündü. Yıkılmış birmiştim. Sonra bir daha gerçekten hiçbirşey eskisi gibi olmadı. Hatta hayat giderek daha da çok acı getirdi bana. İkiz meleklerimi de cennete ağabeylerinin yanına uğurladım.
İlk yavrum gittikten sonra hep daha kötü oldum ben. Daha da iflah olmam artık.
Hamilelik haberleri ile coşmuş olan topiğe hüzün katma istemezdim ama sizlerden başka kimseyle paylaşamam kızlar. Eşime bile hatırlatmıyorum. Belki o da biliyor oda benden acılı ama ses etmiyor hiç. Keşke ben de gitmiş olsaydım diyorum böyle anlarda. Sadece meleklerimin yanında olmak istiyorum. Üç çocuğum oldu hiçbirini göremedim öpemedim koklayamadım. Ahirete kadar dayanmak çok zor geliyor bazen...mafoldumben
herkese çok teşekkür ederim ALLAH IMhepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin bizlere.
premete canım 20.12.2010 ama sezeryan olacağı için 06.12.2010 gibi olur heralde herşey yolunda giderde nasip olursa o mutlu gün bana.
Hoşgeldin canım. Kendi evine döndün mü. Güzel gelişmeler olmaya devam ediyor. İnşallah önce hepimiz hamile kalacağız, sonra da sırayla bebeklerimizi kucağımıza alacağız. Sen doktora ne zaman gideceksin.
Canım inşallah herşey yolunda gidecek. Aklına olumsuz birşey getirme. Senin hamileliğin nasıl geçiyor, sıkıntın var mı. Doktora gittin mi, pıt pıtları duydun mu. Anlat biraz canım. Hamileler anlattıkça umutlar çoğalıyor.
premete sağol canım beni gerçekten anladığını biliyorum melek annesisin çünkü sen de .
Benim için bu topkteki arkadaşlar bir yana başkaları bir yana.
Gerçekten hüzünlendirmek istemezdim ama şu an çoookkk kötüyüm ve burada sizlerl paylaşmak iyi geliyor.
Gebe arkadaşlarımızın hepsi inşalla hayırlısı ile sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar.
2 yıl önce bugün canımı ilk göz ağrımı oğlumu kaybettiğim gündü. Yıkılmış birmiştim. Sonra bir daha gerçekten hiçbirşey eskisi gibi olmadı. Hatta hayat giderek daha da çok acı getirdi bana. İkiz meleklerimi de cennete ağabeylerinin yanına uğurladım.
Hamilelik haberleri ile coşmuş olan topiğe hüzün katma istemezdim ama sizlerden başka kimseyle paylaşamam kızlar. Eşime bile hatırlatmıyorum. Belki o da biliyor oda benden acılı ama ses etmiyor hiç. Keşke ben de gitmiş olsaydım diyorum böyle anlarda. Sadece meleklerimin yanında olmak istiyorum. Üç çocuğum oldu hiçbirini göremedim öpemedim koklayamadım. Ahirete kadar dayanmak çok zor geliyor bazen...mafoldumben
Dayan be gönlüm!. Bîçâre değilsin Yaradan sana yâr. Kimsesiz değilsin,yanında "Kimsesizler kimsesi" var! .Biliyorum! Sığmazsın hiç bir yere bu sevdayla, dünya sana dar! Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahı var. -Hz.Mevlana-
Gecemiz güne erecek değil mi? Güneşi göreceğiz biz de yüreğimizdeki kara kışa inat.
canım inşallah bu kadar güçlü olduğun bıkmadan usanmadan bu metluluğu yaşayabilmek için çabaladığın için rabbim yüzünü güldürür by sefer kucağına almayı nasip eder bizede senin gibi güçlü olabilmeyi nasip etsincanım bol bol problem yaşadığım için 3 aya kadar haftada bir demişti kontrole gelirsin.ALLAH IMA şükürler olsunki 3 keredir pıt pıtları duyuyorum.dün gittim en son herşey yolunda dedi artık 15 günde bir gel 3 ay dolana kadar sonrada ayda bir devam edersin.nebilim herseferinde ayrı bir korkuylada gidiyorum açıkçası hep dua ediyorum allahım bu sefer kucağıma almamı nasip et diye.ne kadar içimi ferah tutmaya çalışsamda problem yaşamaktan çok korkuyorum .hep sıkıntılı geçtiği için elimde değil heralde.artık kucağıma alınca inanırım ve derin bir nefes alırım heralde.ben kötüyüm akşama kadar yatıyom başımı kaldıramıyom yemek yiyemiyom yesemde durmuyo yerinde dün serum takıldım ama banamısın demedi.ama bunlar hiç umrumda değil yeterki miniğim iyi olsun...biz neler çektik yinede yıkılmadık burdayız.
sürekli düşük olduğu için vede oğlumu dünyaya getirip kaybettikten sonra herkes bana artık düşünürmüsün çocuk bilmem, yada hala düşünüyomusun çocuk yapmayı ben senin yerinde olsam düşünmezdim falan filan diye şeyler söylüyolar ama insan o mutluluğu yaşayana kadar şansını denemek istiyo insan istesede yılamıyo umudunu kesemiyo... böyle işte canım...allah ım inşallah herkesin gönlüne göre en güzel olanı nasip eder...
Hüzün hayatımızın bir parçası hamile de kalsak, çoluk çocuğa da karışsak öyle olmaya devam edecek. Hayatımız hiçbir zaman eski güzelliğinde olmayacak çünkü yitirdiklerimiz bizden çok şey götürdü. Birbirimize destek olmak, ağlayacak bir omuz sunmak için buradayız arkadaşım. Zaten o kadar hassassın ki çoğu şeyi içinde yaşıyorsun, kendini tüketiyorsun. Paylaş ki birazcık olsun yüreğinin yükü hafiflesin.
sinannuray tek tesellim cennette kavuşmak yoksa şimdiye kadar ya delirirdim ya ölürdüm.
özlemimsin sağol canım sabır dileklerin için rabbim sana da rahat bir gebelik ve sonunda talı bebişin kucağına almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?