Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

herkese çok teşekkür ederim ALLAH IMhepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin bizlere.
premete canım 20.12.2010 ama sezeryan olacağı için 06.12.2010 gibi olur heralde herşey yolunda giderde nasip olursa o mutlu gün bana.

Mapcım canım benim. Senin için çok zor bir gün. Biz buraya iyi, kötü, mutlu, mutsuz herşeyimizi paylaşmak için geliyoruz, birbirimizi çok iyi anlıyoruz. O yüzden topiğe yazdıklarımla hüzün getirdim diye düşünme. Zaten bizi buraya toplayan o hüzünlü halimiz değil mi. Yaşadıklarını hiçbirşey silemez, acını yok edemez ama Allah'a her zaman senin de içinde bir umut tohumu yeşertmesi için dua ediyorum.

Canım inşallah herşey yolunda gidecek. Aklına olumsuz birşey getirme. Senin hamileliğin nasıl geçiyor, sıkıntın var mı. Doktora gittin mi, pıt pıtları duydun mu. Anlat biraz canım. Hamileler anlattıkça umutlar çoğalıyor.

premete sağol canım beni gerçekten anladığını biliyorum melek annesisin çünkü sen de .
Benim için bu topkteki arkadaşlar bir yana başkaları bir yana.
Gerçekten hüzünlendirmek istemezdim ama şu an çoookkk kötüyüm ve burada sizlerl paylaşmak iyi geliyor.
Gebe arkadaşlarımızın hepsi inşalla hayırlısı ile sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar.

canım ben salı günü gideceğim inş.
buğün döndüm aradım ama pazartesi doluymuş doktur.
salıya aldım.
inş. bir sorun yaşamam
inş. sevincim umudum boşa çıkmaz inş.

canım bol bol problem yaşadığım için 3 aya kadar haftada bir demişti kontrole gelirsin.ALLAH IMA şükürler olsunki 3 keredir pıt pıtları duyuyorum.dün gittim en son herşey yolunda dedi artık 15 günde bir gel 3 ay dolana kadar sonrada ayda bir devam edersin.nebilim herseferinde ayrı bir korkuylada gidiyorum açıkçası hep dua ediyorum allahım bu sefer kucağıma almamı nasip et diye.ne kadar içimi ferah tutmaya çalışsamda problem yaşamaktan çok korkuyorum .hep sıkıntılı geçtiği için elimde değil heralde.artık kucağıma alınca inanırım ve derin bir nefes alırım heralde.ben kötüyüm akşama kadar yatıyom başımı kaldıramıyom yemek yiyemiyom yesemde durmuyo yerinde dün serum takıldım ama banamısın demedi.ama bunlar hiç umrumda değil yeterki miniğim iyi olsun...biz neler çektik yinede yıkılmadık burdayız.
sürekli düşük olduğu için vede oğlumu dünyaya getirip kaybettikten sonra herkes bana artık düşünürmüsün çocuk bilmem, yada hala düşünüyomusun çocuk yapmayı ben senin yerinde olsam düşünmezdim falan filan diye şeyler söylüyolar ama insan o mutluluğu yaşayana kadar şansını denemek istiyo insan istesede yılamıyo umudunu kesemiyo... böyle işte canım...allah ım inşallah herkesin gönlüne göre en güzel olanı nasip eder...

Son düzenleme:

Hüzün hayatımızın bir parçası hamile de kalsak, çoluk çocuğa da karışsak öyle olmaya devam edecek. Hayatımız hiçbir zaman eski güzelliğinde olmayacak çünkü yitirdiklerimiz bizden çok şey götürdü. Birbirimize destek olmak, ağlayacak bir omuz sunmak için buradayız arkadaşım. Zaten o kadar hassassın ki çoğu şeyi içinde yaşıyorsun, kendini tüketiyorsun. Paylaş ki birazcık olsun yüreğinin yükü hafiflesin.

arkadaşlar benim dr um 1 sene beklememi söyledi.neyse 2 ayı geçti sayılır.birde tüp bebek olacağı için yine bi sürü ilaç felan.şimdiden diyetisyene başlıyorum.bu bir seneyi aldığım kiloları vererek geçireceğim.

canım allahım senin yüreğine serinlikler versin bol sabırlar versin .3 tane melek napalım bizde kavuşacağımızı bilmek bile güzel napalım her olumsuzluktan güzel bişey çıkarmaya çalışalım.hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz inşallah allah ım kucaklarımıza bebiş nasip ederde en azından onlarla acılarımızı hafifletiriz.herşey allah tan.dua etmekten başka yapacak bişeyimiz yok.

çok güzel bi söz mevlana bunu boşuna söylememiş bizimde gecemiz güne dönecwek hemde çok güzzel bi güneşimiz doğacak eminim buna

inşallah başka çocuklarında olacak sakın umudunu yitirme ama hiç bi zaman unutma bu sahte dünyanın yerine orada senin üç meleğinin olması daha güzel 3 çocuğunu kaybedene mevlam cennetini bahşetmiş orada çocukların sana köşkünüzü hazırladı bekliyolar sabret dünyayı eziyet gibi görme bizide üzeceğini düşünerek yazmaktan vazgeçme bizi eniyi biz anlarız bunu unutma

canım inşallah bu kadar güçlü olduğun bıkmadan usanmadan bu metluluğu yaşayabilmek için çabaladığın için rabbim yüzünü güldürür by sefer kucağına almayı nasip eder bizede senin gibi güçlü olabilmeyi nasip etsin

sinannuray tek tesellim cennette kavuşmak yoksa şimdiye kadar ya delirirdim ya ölürdüm.
özlemimsin sağol canım sabır dileklerin için rabbim sana da rahat bir gebelik ve sonunda talı bebişin kucağına almayı nasip etsin.

canım benim kendini bukadar bırakma canım.
ben herşeyin güzel olacagına inanıyoum.
yaşadıklarımız kolay değil.
üç bebegin seni cennete götürecek inş.

premete çok haklı canım biz hamilede kalsak bebeğimizi kucağımızada alsak her zaman meleğimizin burukluğunu yaşarız hiç bişey eskisi gibi olmaz anlatki rahatla sizler olmasanız ben çocuk bile düşünemezdim burada birbirimize destek olabilmemiz çok önemli

oradaki meleklerine kavuşup çok güzel bi aile olacaksınız ama biraz kendini toparlayınca meleklerine kardeş yapıcaksın bu sefer herşey çok güzel olacak umut etmekten başka ne geliyoki elimizden inancını kaybetme olacak inşallah kendini toplayıp isteyeceksin

hadibakem sağol canım
keyfinin iyi olmasına çok sevindim inşallah salı günü doktordan iyi haberler alırsın.

sinannuray saol canım inşallah allahım herkese dayanma gücü verir.
map canım sende saol hepimize inşallah rahat ve güzel hamilelik nasip olur ve bu sefer kucağımıza almak nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…