Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

nayi 26 sen de sağol canım sabır dileklerin için.
ınşallah bu bşr yılda istediğin kiloya gelirsin sonra da tedavin olmlu sonuçlanır ve bebişin sağlıkla alırsın kucağına. Tüp eziyetini defalarca yaşamış biri olarak biliyorum zorluğunu. Rabbim kolaylık versin.

canım ben salı günü gideceğim inş.
buğün döndüm aradım ama pazartesi doluymuş doktur.
salıya aldım.
inş. bir sorun yaşamam
inş. sevincim umudum boşa çıkmaz inş.

Canım inşallah güzel haberlerle dönersin doktordan. Olumsuz düşünmek yok. Ne güzel pazartesi sinanuray gidecek salı sen perşembe de özlenenin gebelik haberi gelecek ardarda güzel haberler alacağız.

Zaman bir şekilde geçiyor canım yeterki sonucu güzel olsun. Diyetisyen işini iyi düşünmüşsün. Ben kendimi o kadar dağıttım ki hiç kilo vermeyi falan düşünmemiştim şimdi de keşke bu arada zayıflamaya çalışsaydım diye kafayı duvarlara vuruyorum.

bu arada bu hamile listesi yayınlandı eski listeyi koymuyonuz artık bi ara onuda koyun görelim

Evet canım ben de bugün onu düşünmüştüm .Hatta birşeye bakacaktım aradım aradım bulamadım. O listeyi özlenen tutuyor. Özlenencim sen de listeyi haftada bir gün yayınlasan olur mu canım. O bizim anayasamız. Hem yeni gelen arkadaşlarımız var onları da ekleyelim.

Ah o insanlar yok mu zaten. Yaşamayan anlamıyor anca konuşuyorlar işte.ınsan kısacık da olsa o duyguyu tattıktan sonra çocuk sahibi olmayı hayatının merkezine oturtuveriyor. Bu nasıl bir duygu ki çilesi bile hoş geliyor insana. Neyse canım 9 haftalık olmuşsun bile inşallah 12. haftadan sonra bulantıların kesilir de biraz rahatlarsın, hamileliğin keyfini sürmeye başlarsın.

inş. canım

meraba kızlar.
nasılsınız.
bi güzel haber daha gelmiş.
ne zman gelip baksam bi hamile haberi
ve bu beni öyle mutlu ediyoki.
iliyorum bu yazın sonunda herkes tekrardan umutlarını içinde taşıyo olucak bence.
benim inancım bu.
güzel haberler gelmeye başladı ve hrgeçen gün çoğalıyo.
inşallah ehrkes meleklerinin kardeşine kavuşacak.
Allahım duyuyo sesimizi.
sabrımızın ödülünü vericek inşallah.

sinannuraycım snei çok ama çok tebrik ediyorum.
çok üzüldük, çok ağladık.
içimizdeki acı hala da gitmiş değil.
bu korku olarak yine yansıyo bizlere ama
Rabbim bir şans daha verdi bzilere.
ve dikkat ediyorum genelde hiç beklenmeyen anlarda
büyük bi süprizle geliyo bebişler.
inşallah bu kez sağlıkla hayrlısıyla kavuşmak nasip olur minişlere.
melekelrimiz kardeşelrini korur inşallah.
benim öyle bi inancım var niyeyse.
dua ederken de Rabbim hep eeğr benim duamı
kabul etmezsen ben inanıyorum oğlum da kardeşini istiyodur
onun duasını kabul et diyodum
o bi melek, sen melekelrini kırmazsın diyodum.
oğlum kardeşini gönder diyodum hep.
şimdi de kardeşini koru yavrum diyorum.
sanamyın ki hamile olunca çok mutlu oluyosunuz.
evet ruh halim hemen değişti
ama oğlumu çok daha fazla düşünmeye başladım.
korkuyorum,endişeleniyorum.
sonra oğlum sen anneni anlıyosun diyorum.
koru kardeşini.
sana veremediğim , içimde biriktirdiğim sevgiyi ona vereyim bebeğim diyorum.
işte böyle garip bi ruh haliiiii.

çok sağol canım gerçektende kendimizi kötü hissttiğimiz tamamen çaresizliğe kapıldığımız anda geldi meleklerimizin kardeşi bana sanki bu sefer herşey güzel olacakmış gibi geliyo kızımda doğum yaklaştığı halde hiç bişey alasım yoktu şuan daha hamile olduğumu öğrenmeden alışveriş hevesi sarmıştı içimi rabbim yardım etsin bize dugularımızı güzel ifade etmişsin evet ruh halimiz değişti ama diyorum keşke kızım yaşasaydı gene bebeğimiz olsaydı ama imkansız

canım demekki psikolojilerimiz hep aynı bende aynı senin gibi dua ediyorum hep meleğim sen bana dua et diye dua ediyorum.inşallah artık yüzümüz gülecek...

evet bazı şeyelr imkansız canım
olsun kötü Düşünmeyelim.
Rabbim ve meleklerimiz koruyacak bebişleirmizi.
inşallah bu kez herşey gzüel olucak.
yüzümüz gülecek
bu kez hayal etiğimiz herşeyi yaşayabilecez inşallah.
Allahım miniklerimizi sağlıklı, hayırlı bi şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin.
onlara gzüel upuzun bir ömür nasip etsin.
Rabbim tüm melek annelreinin yüzünü güldürsün.
kimseye evlat hasreti çektirmesin gzüel Yarabbimmmmmmm.
bu kez inşallah yüzümüz gülerek, kucağımızda yavrularımzıla çıkarız.
koru Allahımmmmmmmmmm onalrı.
dualrımzı kabul et.
benim dualrım hep sizlerle.
neolur bana çok gelmiyo diye kızmayın
gelmesemde aklım hep sizde.
ve her girdiğimde yeni bi hamilee haberi alma umuduyla açıyorum bilgisayarı.
işte korkuyorum.bolca dinlenmeye dikaket ediyrum.
yien görüşmek üzere canalrımmmmmmm.
Allahım bizler bir mutluluk ışığı gönderdi.
ışıltısı hep daim olur inşallah.
diyodum ya. bu baharda bi kelebek konsun diye .
geldi hiç beklemediğim anda konuverdi avucumun içine.
şaşırttı , ağlattı beni sevinçten.
umudum oldu geleceğe dair.
dileğim tüm melek annelerine ve bebek hasreti çeken herkese gelsin
ve konsun bu ışıl ışıl kelebek.
Rabbim okadar büyükki
dualrımız geri çevrilmiyomuş
nekadar zman zaman umutsuzluğa düşsek de.
dualrım sizlerle
sizlerde esirgemeyin dualrınızı

o güzel dileklerin için saol canım ve aminnnnnnnnnnnnnnn diyorum dualarımız birbirimiz için...allah ım kimsenin boynunu bükmesin hepimize o mutlu günleri tattırsın.biri gülerken dierleri ağlamasın...hakediyoruz hepimiz mutluluğu.

Son düzenleme:
kızlarrr dün dr gittim oğluşum iyiymiş çok şükür...:)
26.05.2010 çarşamba günü sezeryan olucam..darısı hepinizin başına inşallahh...hep duamdasınız....
cennetteki 3 yavrmun kardeşi oğluşum geliyor....inşallah bu sefer mutllu son...:))

allahım üzüntülerimizn ardından mutlulukları verecek kızlar...melek yevrularımız biz üzüldükçe orada rahat değiller üzüntülerimizi atlatmaya çalışalım nolur...umutsuzluk en kötüsü...umutlarınızı hep yeşil tutun...sizler özel insanlarsınız.....

Son düzenleme:
mehtapcım hadi hayırlısı olsun Rabbim hayırlısıyla kucağına alıp sağlıklı uzun ömür versin inşallah sağlıcakla kavuşun hasret sona ersin

canım senin adına çok sevindim darısı başımıza gerçekten mutlu son bebeğini bizm içinde öpüp kokla

canım çok az kalmış allahım sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.darısı hepimizin başına...

allah hepınıze sabırlar versın arkadaslar gezerken sıtede bı bakım dedım ay goz yaslarımı tutamadım ben subata kızıma kavustum ınsallah saglıkla en guzel sekılde tum herkez kavusur allah hep yanınızda yanımızda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…