Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Rabbım hepınıze nasıp etsın ınŞallah bı melek....kımsenın kucaĞı boŞ kalmasın ısteyen her kese nasıp olsun.. Bı kaÇ sayfa okudum Çok duygulandım ama ınanÇlı ınsan allahın ıznıyle herŞeye erıŞır.....
svet babay sankı senı hatırlıyorum canım ya ama nerden Çıkaramıyorum

sinnuraycığım ben hazerözlem limburg ve yanlış hatırlamıyorsam eburcu da enfeksiyon nedeni ile kese açıldığı için sağlıklı bebeklerimizi kaybettik.

mehtapcım hayırlı doğumlar olsun arkadaşım sen de benim gibi üç bebek yitirmişsin ama yılmamışsın ne güzel karşılığını da alacaksın inşallah çok çok az kaldı.
Tabii senden bir farkım var benim sen kendiliğinden gebe kalabiliyorsun. Benim de öyle bir şansım olsaydı bu kadar umutsuzluğa düşmezdim diyorum bazen.

fatos 0808 sağol canım zaten inançlarımız sayesinde tutunuyoruz hayata
sana da rabbim tatlı bebişinle ve tüm sevdiklerinle sağlıklı uzun bir ömür versin

saol canım...ah canım bende süreçleri kolay atlatmadım uzman yardımı toparlanmamda etki sağladı...hamleliğimde hiç kolay geçmedi inan..ama biliyorum allahım sınıyor ve sonunda mükemmel ödül verecek..hem bana hem de sizlere sabrımızın mükafatını verecek...
umutsuzluğa kapılma canım nolur...allahım yolluyacak yavrularının kardeşini...:Saruboceq:

aaa bu çok güzel bir haber
bir kızımız olmuştu
sıra oğlumuzda
çok güzel şimdiden hayırlı doğumlar canım

nasılsınız arkadaşlar.

bebegin hayırlı uğurlu olsun canım
dualarına amin diyoruz.
bizde umut doluyuz inş. en kısa zamanda
bizlerde alırız hayırlısıyla kucaklarımza bebişlerimiz.

amin canım inş.
kimse evlat eksikliğiyle evlat acısıyla terbiye edilmez inş.

Mhtpcım canım çok sıkıntılar çektin ama çok şükür Allah elinden tuttu bu sefer yavruna kavuşacaksın. Yok düşecek mi, yok erken mi doğacak derken ufaklık hepimizi utandırdı kendi haline bıraksanız neredeyse 40 haftayı devirecek . İkinci bebeğimizin doğumuna 10 gün kaldı. Bu kadar zaman onca sıkıntıya rağmen geçti de bu 10 gün sana da bize de geçmez artık. Sıkıntısız bir doğum geçirmen için dualarımız seninle arkadaşım. Sabrın sonu selametmiş bunu da bize öğretmiş oldun.

Hadibakem, Sinannuray siz de bebişler için ticker yapsanız ya. O tickerları gördükçe içim açlıyor.

Hadibakem, Sinannuray siz de bebişler için ticker yapsanız ya. O tickerları gördükçe içim açlıyor.

canım ben yapamıyorum daha doğrusu yapıyorum ama yapıştıramıyorum başkasına yaptırmıştın bu tickeri hem bi pazartesi görünelim bakalım ondan sonra yaparız

ya benim acayip uykum geliyo geceleri uyuyamıyorum gündüz uyuma alışkanlığım yok yatıyorum ama uyuyamıyorum sıkılıyorum bide çok acıkıyorum doktor 11 kilodan fazla almıycaksın demişti kızımda hep midem bulandı hiç yiyemediğim halde 15 kilo almıştım

fatos 0808 sağol canım zaten inançlarımız sayesinde tutunuyoruz hayata
sana da rabbim tatlı bebişinle ve tüm sevdiklerinle sağlıklı uzun bir ömür versin
öle canım rabbimo inanıcınızı eksik etmesin o inancı minik yavrularınızın gözünde mutluluk olarak görmeyi nasip etsin....sağol canım rabbim hepimize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin huzurlu...

amin canım inşallah....

bende salı günü bir doktura görüeyim
ondan sonra içim daha rahat olacak
insanın başına kötü bir olay gelince
böyle oluyor galiba.
ben hala şaşkınım
hayırlısıyla dokturumdanda güzel şeyler duyayım
hemen ticker yaparım canım.

ben pek birşey hissetmiyorum canım daha
kasıklarımda agrı oluyor hafif hafif.
birde gaz sorunu oluyor bende
ben ilk doğumdan sonra eski kilomada gelememiştim
göbegim kalmıştı şimdi göbegimi bir görseniz
kocaman oldu
hayırlısıyla 3 ay bitse hafif hafif yürüyüşlerde yaparım inş.

kasıklarındaki ağrı bebeğinin yerleşmeye devam ettiğini gösteriyor canım rahat ol
gaz bende de oldu hep erken gebelik dönemlerinde.

mhtp cım Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin canım ..yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin Allahın izniyle,sabrın sonu selametmiş canım , Allah yardımcın olsun inş..
sağol canım .Allah razı olsunn..Rabbim evladını anne ve babasına bağışlasın..

amin.. içten dualrın için çok teşekkürler..

kızlar bu arada benim bir sorum olacak , hani kan sulandırıcı iğneler var ya onların ücreti ne kadar ya da ssk karşılıyormu ?,kullananlar bilgilendirirse sevinirimm..

Premetecim, haklısın, umutsuz olmamamız gerekiyor, ama bu aralar pek iyi değilim. Hani sormuştum ya ne zaman adet olurum diye, doğumumdan 55 gün sonra adet oldum, aslında ümitlenmemem lazımdı, ama hemen hamile kalmayı ummuşum demek ki... Ki bedenimin dinlenmesi için olmaması daha iyi ama gel de bunu yüreğime anlat...

hazerözlem çok sağol güzel dileklerin için olumsuz düşünme rabbim yoktan var eder allah seninde yardımcın olsun inşşallah bi sorun çıkarmadan gider

Sinannuraycım, amin, inşallah güzel dileklerin hepimiz için...

Melek76cım, seni de bebişini de çoook öpüyorum... Bizi öyle mutlu ediyorsun ,öyle umutlandırıyorsun ki...

Mhtp, hadi bakalım canım, sana hayırlı rahat bir doğum diliyorum şimdiden...

Sinannuraycım, canını hiç sıkma, yüreğini ferah tut, inşallah sağ salim alacaksın bebeişini kucağına...
Ben daha hiç gidemedim meleğimin yanına, o İstanbul'da, ben burada...

Premetecim, bu ne güzel bir şiirmiş. İnşallah bizim bu kara gecemiz hayırlı güzel sabahlara çıkar...

Map, canım, kader arkadaşım... Önceden ölümden korkardım, artık korkmuyorum... Bazen ben de herşeyden, hayattan vazgeçiyorum, sonra annemle babam geliyor aklıma... Bu da bizim yazgımız işte... Bizim sınavımız...

kizlar merhaba nasilsiniz
yeni hamilelerimiz varmis cok sevindim insallah bu duzen hic bozulmadan devam eder ve birazcik da olsun yurelerimiz serinler benimde adetim gecti dun test yaptim ama negatif bugun geldi kirmizilar uzuldum tabi ama napalim bu ayda nasip degilmis
kizmayin bana nolur kotu sonucu alinca gecen ay fazla giremiyorum bu siteye kendimi toparlamam zaman aliyor ama insallah daha SIK gelmeye calisicam araniza hepinize sevgiler

[table="head"]nick|doğum h.|doğum ş|isimleri|kilo boy|doğum t.|kaç gün yaşadığı|doğum sebebi|hamile
Ozlenen2010|33+5|sezeryan|Onur Efe|2800gr 50cm|17.07.2008|24 gün|stres||
Angelhope|27+0|sezeryan|Umut Baki|460gr 27cm|19.02.2008|135 gün|kanda pıh.plesan.yeter.||
Premete|29+2|sezeryan|Mete|830gr|13.04.2009|71 gün|kanda pıh.||
Melek76|37+5|sezeryan|Yusuf|2700gr 51cm|15.03.2009|ölü doğum| kanda pıh .kaka yap.||
Mhtp|6 aylık|normal|Ayşe||03.07.2009|12 saat|stres||
Ebrizm|34+2|sezeryan|Beren,Beril|2200gr 31cm,2300gr.32cm|25.10.2008|ölü doğum , çok şükür hayatta|gebelik zehir.||
Leylayaşar|33+5|normal|ırem|2190gr 44 cm |20.11.2008|2 ay 15 gün |beyin kanaması||
Aabeyazmelek|6 aylık|normal|Gökçen|1000gr 52 cm |02.06.2009|3 saat|stres||
Nekoneko|6 aylık|normal|Muhammed Burak|605gr|05.08.2009|30 saat|stres||
Seymacım|38+0|sezeryan|Ahmed Said|2950gr |25.01.2008|ölü doğum |Rahim yırtıl.||
Hazann|28+0|sezeryan|Nazlım|715gr|07.07.2009|49 gün|gelişme geriliği suyun azalma.||
Hadibakem|23+0|normal||400gr|28.11.2009||||
Ravza1818|28+0|sezeryan|Yağmur|1200gr|08.10.2009|6 gün|kanda pıh.(5. erken doğum)||
Vvuslat|32+0|sezeryan|Yusuf Eren|2230gr 42cm|16.11.2005|1 yıl|karaciğer böbrek yetmez.||
Alicim|33+3|sezeryan|Ali|2050gr 48cm|21.12.2009|6 gün|rahim ağzı yetmezlliği||
Sinannuray|34+0|normal|Firdevs|2150gr 42cm|23.01.2010|3 gün|||
Eburcu|25+3|sezeryan|Egemen Erdem|780gr 850 gr|19.11.2009|40 gün,,|Rahmin ikiz gebelik taşıyamaması||
Seblev|32+5|sezeryan|Arda|2050gr 46cm|04.09.2009|90 gün|amniyosıvısının erken gel.||
Limburg1985|23+2|normal|Alperen Efe|31cm 650gr|yarım saat|enfeksiyon|
Sweetbaby|32+0|sezeryan|Deniz Kemal|1960gr 46cm|01.12.2009|ölü doğum |plesantanın erken ayrıl.||
Anneolunca|26+5|sezeryan|Muhammed Mustafa,Yusuf|1120gr,1000gr|07.12.2009||erken mebran rüptürü
Gelincik37_34|35+0|sezeryan|Haktan Ener|2500gr|04.01.2010|ölü doğum||
Yelz|32+0|sezeryan|Yağmur|1250gr|11.12.2009|10 gün|dandy wolker|
Cici_22|40+0|sezeryan|Büşra|2300gr|14.02.2010|ölü doğum|ablasyo plesanta|
Hazerozlem|23+3|normal|Tuncay|650gr.|18.03.2010|3 saat|enfeksiyon|

[/table]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…