mehtapcım hayırlı doğumlar olsun arkadaşım sen de benim gibi üç bebek yitirmişsin ama yılmamışsın ne güzel karşılığını da alacaksın inşallah çok çok az kaldı.
Tabii senden bir farkım var benim sen kendiliğinden gebe kalabiliyorsun. Benim de öyle bir şansım olsaydı bu kadar umutsuzluğa düşmezdim diyorum bazen.
kızlarrr dün dr gittim oğluşum iyiymiş çok şükür...:)
26.05.2010 çarşamba günü sezeryan olucam..darısı hepinizin başına inşallahh...hep duamdasınız....
cennetteki 3 yavrmun kardeşi oğluşum geliyor....inşallah bu sefer mutllu son...:))
allahım üzüntülerimizn ardından mutlulukları verecek kızlar...melek yevrularımız biz üzüldükçe orada rahat değiller üzüntülerimizi atlatmaya çalışalım nolur...umutsuzluk en kötüsü...umutlarınızı hep yeşil tutun...sizler özel insanlarsınız.....
allah hepınıze sabırlar versın arkadaslar gezerken sıtede bı bakım dedım ay goz yaslarımı tutamadım ben subata kızıma kavustum ınsallah saglıkla en guzel sekılde tum herkez kavusur allah hep yanınızda yanımızda olsun
Rabbİm hepİnİze nasİp etsİn İnŞallah bİ melek....kİmsenİn kucaĞı boŞ kalmasın İsteyen her kese nasİp olsun.. Bİ kaÇ sayfa okudum Çok duygulandım ama İnanÇlı İnsan allahın İznİyle herŞeye erİŞİr.....
svet babay sankİ senİ hatırlıyorum canım ya ama nerden Çıkaramıyorum
kızlarrr dün dr gittim oğluşum iyiymiş çok şükür...:)
26.05.2010 çarşamba günü sezeryan olucam..darısı hepinizin başına inşallahh...hep duamdasınız....
cennetteki 3 yavrmun kardeşi oğluşum geliyor....inşallah bu sefer mutllu son...:))
allahım üzüntülerimizn ardından mutlulukları verecek kızlar...melek yevrularımız biz üzüldükçe orada rahat değiller üzüntülerimizi atlatmaya çalışalım nolur...umutsuzluk en kötüsü...umutlarınızı hep yeşil tutun...sizler özel insanlarsınız.....
Hadibakem, Sinannuray siz de bebişler için ticker yapsanız ya. O tickerları gördükçe içim açlıyor.
öle canım rabbimo inanıcınızı eksik etmesin o inancı minik yavrularınızın gözünde mutluluk olarak görmeyi nasip etsin....sağol canım rabbim hepimize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin huzurlu...fatos 0808 sağol canım zaten inançlarımız sayesinde tutunuyoruz hayata
sana da rabbim tatlı bebişinle ve tüm sevdiklerinle sağlıklı uzun bir ömür versin
bebegin hayırlı uğurlu olsun canım
dualarına amin diyoruz.
Bizde umut doluyuz inş. En kısa zamanda
bizlerde alırız hayırlısıyla kucaklarımza bebişlerimiz.
amin canım inş.
Kimse evlat eksikliğiyle evlat acısıyla terbiye edilmez inş.
Hadibakem, Sinannuray siz de bebişler için ticker yapsanız ya. O tickerları gördükçe içim açlıyor.
ya benim acayip uykum geliyo geceleri uyuyamıyorum gündüz uyuma alışkanlığım yok yatıyorum ama uyuyamıyorum sıkılıyorum bide çok acıkıyorum doktor 11 kilodan fazla almıycaksın demişti kızımda hep midem bulandı hiç yiyemediğim halde 15 kilo almıştım
kasıklarındaki ağrı bebeğinin yerleşmeye devam ettiğini gösteriyor canım rahat ol
gaz bende de oldu hep erken gebelik dönemlerinde.
mhtp cım Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin canım ..yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin Allahın izniyle,sabrın sonu selametmiş canım , Allah yardımcın olsun inş..kızlarrr dün dr gittim oğluşum iyiymiş çok şükür...:)
sağol canım .Allah razı olsunn..Rabbim evladını anne ve babasına bağışlasın..allah hepınıze sabırlar versın arkadaslar gezerken sıtede bı bakım dedım ay goz yaslarımı tutamadım ben subata kızıma kavustum ınsallah saglıkla en guzel sekılde tum herkez kavusur allah hep yanınızda yanımızda olsun
Rabbİm hepİnİze nasİp etsİn İnŞallah bİ melek....kİmsenİn kucaĞı boŞ kalmasın İsteyen her kese nasİp olsun.. Bİ kaÇ sayfa okudum Çok duygulandım ama İnanÇlı İnsan allahın İznİyle herŞeye erİŞİr.....
svet babay sankİ senİ hatırlıyorum canım ya ama nerden Çıkaramıyorum
Günaydın canlarım. Hepinize hayırlı cumalar.
Hazerözlemcim ben hepinize umutsuzluğa düşmeyi yasaklamamış mıydım. Eşinin sperm sayısı düşükse arttırmanın yolları var canım. Günde iki kaşık keçiboynuzu pekmezi içsin, polen yesin, bal,fındık, ceviz yesin bol bol. Alınan bazı gıdalarla sperm sayısının arttığı tıbben kanıtlanmış bir durum. Tek problem oysa dert etme. Bence imkansız diye birşey yoktur. Zaten bunun kanıtını hergün hamileyim bölümündeki mucizerle görüyoruz.
hazerözlem çok sağol güzel dileklerin için olumsuz düşünme rabbim yoktan var eder allah seninde yardımcın olsun inşşallah bi sorun çıkarmadan gider
Merhaba arkadaşlar ,
Geçmişi hızlıca okudum...Çok güzel haberler var :) Hamile olan arkadaşlarımın hepsini kutluyorum , darısı en kısa zamanda diğer arkadaşlarıma inşallah...Ben ve bebeğim iyiyiz , bugün 22. gün doldu...Kırkımızın çıkmasına az kaldı...Bebeğim annesini üzmüyor çok şükür , lohusalık dönemi bitsin , daha sık geleceğim buraya inşallah...Hepinizi özledim ve hepinizi seviyorum...Evime geçer geçmez bebeğimin resmini size söz verdiğim gibi sayfaya ekleyeceğim...Görüşmek üzere...
aabeyazmelek canım benim....inan hep aklımdasınız..hep duamdasınız....bugün 6da randevum var kızlarrr...büyük günü kararlaştırıcaz..ve sıpamı görücem...tabi yine nazlanmaz ve yüzünü gösterirse..:))
hoşbulduk iyiyim canım gittim meleğimi gördüm gülünü diktim çok güzel papatyalar vardı mezarlarda bende papatya dikicem melek kızımın evi güzel olsun sonra doktora gittim sedece kan sonucunu aldım 563,78 pazartesi öteki testlerimde çıkacak doktorum dedi ötekileride al sonra bakarız şimdi kesen görünmez
ya kızlar şu kanda pıhtılaşma olayı kafama takıldı doktorum iki üç düşük anne karnında bebek ölünce istiyoruz bunları dedi bide adetimden sonra rahim ağzı kalınlığına bakacaktı artık bakılmaz dedi 5. aydan sonra 15 günde bir gidip rahime baktırıcakmışım bi açıklık falan oluyosa dikilecekmiş
Dayan be gönlüm!. Bîçâre değilsin Yaradan sana yâr. Kimsesiz değilsin,yanında "Kimsesizler kimsesi" var! .Biliyorum! Sığmazsın hiç bir yere bu sevdayla, dünya sana dar! Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahı var. -Hz.Mevlana-Gecemiz güne erecek değil mi? Güneşi göreceğiz biz de yüreğimizdeki kara kışa inat.
2 yıl önce bugün canımı ilk göz ağrımı oğlumu kaybettiğim gündü. Yıkılmış birmiştim. Sonra bir daha gerçekten hiçbirşey eskisi gibi olmadı. Hatta hayat giderek daha da çok acı getirdi bana. İkiz meleklerimi de cennete ağabeylerinin yanına uğurladım. İlk yavrum gittikten sonra hep daha kötü oldum ben. Daha da iflah olmam artık.Hamilelik haberleri ile coşmuş olan topiğe hüzün katma istemezdim ama sizlerden başka kimseyle paylaşamam kızlar. Eşime bile hatırlatmıyorum. Belki o da biliyor oda benden acılı ama ses etmiyor hiç. Keşke ben de gitmiş olsaydım diyorum böyle anlarda. Sadece meleklerimin yanında olmak istiyorum. Üç çocuğum oldu hiçbirini göremedim öpemedim koklayamadım. Ahirete kadar dayanmak çok zor geliyor bazen...mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?