Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

evet canım sıkıntılar çektim ama oğluşum kollarımda olunca hepsini atıcam arkama..evet sabrın sonu güzel olacak inşallah...bu 10 gün nasıl geçecek bakalım...eyvahedigeldismile

öğretmek değil örnek olmuşumdur inşallah...

ne tuhaf sanki kızıma hamileymişim gibi hissdiyoeum kendimi fazla beklemedim ondan galiba

bende ilk başlarda öle olmuştum...hatta hamile olduğunu öğrendikten sonra eşimle birlikte kız olsa keşke kızımız geri gelmiş gibi olacak demiştik..ama oğlumuzada çok sevindik...cinsiyet belli olunca tamamıyla yeni bebeğe odaklanıyosun...bende sadece 2 ay ara vermiştim...annem diyorki 2 senedir hamilesin normal olmak nasıl unuttun..:) allahım sonunu hayırlı etsin de olsun..

özlenen canım ben kullanıyorum.doktorun yazıyo 5 kutu alabiliyosun 10 tane var içinde 10 taneye 8.5 tl ödüyosun.belli bir süre hamilelik ilerleyince doktor rapor yazıyo hiç ücret ödemiyosun. ama doktoruna yazdırmadan alınca kutusu 8.5 tl.

kızlar bu arada benim bir sorum olacak , hani kan sulandırıcı iğneler var ya onların ücreti ne kadar ya da ssk karşılıyormu ?,kullananlar bilgilendirirse sevinirimm..

Canım bem ikinci hamileliğimi öğrenince hemen ilaç için heyet raporu çıkartmıştım. O zaman fark ödemiyorsun bir de heyetin olursa iğneyi uzman doktorun yazma zorunluluğu yok sağlık ocağında da yazdırabiliyorsun.

Canım seni çok iyi anlıyorum biran önce hamile kalmak istiyorsun. Normal doğum yaptığın için şanslısın, bekleme süren kısa. 2 ayı geçmiş bile bence bu ay çalışmalara başla. Belki sen de Mhtp gibi ikinci adetini görmezsin.

Canım hoşgeldin. Daha iyisindir umarım. Bak sırası gelen hamilelik haberi vermeye başladı. Onların başına geldiyse bizim de gelebilir. İnşallah 16 Haziranda da senden hamilelik haberi alırız.

Canım sende de mi kan pıhtılaşması var. Hangi faktörlerde mutasyon çıktı. Kaçlık iğne kullanıyorsun. Bir de nben geçende doktora gitmiştim ya o gebeler için cleksan yerine innohepi önerdiğini söyledi, kan pıhtılaşması topiğinde de innohepin yan etkisinin daha az olduğunu okumuştum. Ben cleksan için rapor çıkartmıştım ama tekrar hamile kalabilirsem raporu innohepe değiştirteceğim. Burada eczacı arkadaşımız var hazerözlemcim sen bu konuda ne düşünüyorsun.

Ben de bu hafta sonu bahar temizliğimi bitirdim. Evim mis gibi oldu. Yarın halılarım da yıkmadan gelecek. Bir kaç ufak işim kaldı onları da 2 hafta içinde hallederim. Yani ben de artık bebeğe hazırım.

Ben de bu hafta sonu bahar temizliğimi bitirdim. Evim mis gibi oldu. Yarın halılarım da yıkmadan gelecek. Bir kaç ufak işim kaldı onları da 2 hafta içinde hallederim. Yani ben de artık bebeğe hazırım.

ohhh ne güzel bide şuan benim eve gelsen batıyo ama hiç umrumda diil bebeğim için iş yapmamam lazım.içim darlanıyo ama olsun pişmanlıktan iyidir. canım önceki gebeliğimde flaxparin 0.3 kullanıyodum bundada clexsan 0.2 yazdı.ama bende herhangi bir araştırma yapmadı sadece fazla düşüğüm olduğu için yazdı ve kullanıyorum.valla vuruluyorum ama ne kadar işe yarıyo onu bile bilmiyorum canım.ama olsun yeterki çocuk dünyaya getirimde herşeye razıyım.

limburgcum evet daha sık uğra topiğe çünkü bir melek annesini sadece melek anneleri anlar ve onlarla dertleşmek rahatlatır.
özlemimsin boşver canım temizliği bebeğine zarar vermektense daha iyidir böylesi

canım bence uzak durma burada anlatarak paylaşarak daha rahat edeceğimizi düşünüyorum üzme sen tatlı canın rabbim yüzümüzü güldürecek

ayy maşşallah ne kadar çok hamile var sırayla inşallah herkez kalacak hep beraber bebişlerimizi kucağımıza alacağız

ohh ne güzel valla ben temizliğe başlamadan hamile kaldım sen hazırlığını yaptın bebeşinde nazlanmaz artık gelir bende şu doktora gideyim herşey kesinleşsin temizleticem evi odamı falan booyatmak istiyorum

boya olayı bence 4 ay dolduktan sonra yaptır sinannuraycığım maalum kimyasal maddeler boya kokusu vs.
ilk 3 ay organlar gelişimini tamamlasın sonra yaptır istersen

boya olayı bence 4 ay dolduktan sonra yaptır sinannuraycığım maalum kimyasal maddeler boya kokusu vs.
ilk 3 ay organlar gelişimini tamamlasın sonra yaptır istersen

sadece yatak odamı yaptırıcaktım ama zararlıysa bekliyim zaten sağlıklı bi gebeliğimiz olmuyo bide riske atmıyım

yatak odası en çok etkileyen yer olur çünlü bütün gece uyurken o kimyasalların kokusunu soluyacaksın tabii bebek de seninle birlikte solumuş gibi olacak
bekle istersen biraz.

yatak odası en çok etkileyen yer olur çünlü bütün gece uyurken o kimyasalların kokusunu soluyacaksın tabii bebek de seninle birlikte solumuş gibi olacak
bekle istersen biraz.

beklerim canım daha önce bu zararını duymuştum ama doğuma yakın olmaması gerekiyomuş o zamanda direk bebeğin ciğerlerini etkiliyomuş neyse olsunda gerekirse hiç boyamam

sevdim konuştum dertleştim güllerini suladım geldim kızımın .. olsun canım haftada bir bile gitmek iyi sonuçta gidiyorsunya zaman önemli degil zaten sürekli bizim kalbimizin bir köşesinde kalacaklar ölene kadar...
inşallah amin hepimiz kavuşalım ..

canım inşallah bir sorun çıkmayacak içini rahatlatmaya çalış elinden geldigi kadar..

amin güzelim iyi olmanıza sevindim salı günü yigenimizin haberlerini bekliyoruz..

güzel söz canımbenim...

sakın öyle şeyler düşünme bizler melek anneleriyiz bizi bizden başkısı anlayamaz içinden nasılgeliyorsa öyle davran güzelim ama çokta aglama sonra meleklerin şefaatçı olmaz...

boşver sen öyle konuşanları kaideye alma artık otarz insanlara gülüp geçmeliyiz
maşallah pıtpıtları görmüşsün devamıda görüceksin inşallah...

inşallah kilolarını çabuk verirsin canım...

iyi olmanıza sevindim duamız birbirimizde amin canım...

zaman çabuk geçiyor sanki dün gibi hamile oldugun ama içimdeki fırtada zaman geçmiyor
allahım sagsalim kurtulmayı nasip etsin ogluna kucagına almayı nasip etsin...

allah bagışlasın canım amin

amin canım inşallah allahım bagışlasın yavrunu

hayırlısı olsun inşallah haziranda hamile haberini alırız özledik seni arada gel lütfen..

özlenencim yanlış tarih benimki haziranın 2 dogum yaptım düzeltirmisin ...

ohhh misler gibi güle güle eskit inşallah bu temizlige bebeginde gelir...

eburcu yok mu bayadır yoksa ben geldide unuttum mu hafızamda zayıfladı

yok ya bende görmüyorum bilmiyorumkismile

kızlar yanlıl hatırlamıyprsam eburcu Haziran 'da tedavi yaptıracaktı herhalde öncesinde tatile çıkmış olabilir öyle birşeyler yazmıştı galiba. Yoksa ben karıştırıyor da olabilirim ama öyle birşeyler hatırladım şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…