özlenen nasılsın canım birşeyler hissetmeye başladın mı? 20 sinde belli olacaktı değil mi senin betahcg?
göğüslerinin hassaslaşması olumlu bir işaret biliyorsundur sen de ama haklısın fazla kaptırmadan olumlu olacağını düşünmek lazım.
Ben de ne olsun işte meleklerimi düşünerke geçirdiğim bir gün daha bitiyor dün gece rüyamda 3 aylı kgebeymişim gördüm kendimi. O kada gerçekti ki hani bazen rüyayı görürken bilirsin anlarsın bir şekilde bu rüya der insan bunda tam tersi hayır bu tüya değil gerçek diyordum kendime
halen etkisindeyim
benim bu duygulardan sıyırmam lazım kendimi aslında.
kızlar yanlıl hatırlamıyprsam eburcu Haziran 'da tedavi yaptıracaktı herhalde öncesinde tatile çıkmış olabilir öyle birşeyler yazmıştı galiba. Yoksa ben karıştırıyor da olabilirim ama öyle birşeyler hatırladım şimdi.
göğüslerinin hassaslaşması olumlu bir işaret biliyorsundur sen de ama haklısın fazla kaptırmadan olumlu olacağını düşünmek lazım.
Ben de ne olsun işte meleklerimi düşünerke geçirdiğim bir gün daha bitiyor dün gece rüyamda 3 aylı kgebeymişim gördüm kendimi. O kada gerçekti ki hani bazen rüyayı görürken bilirsin anlarsın bir şekilde bu rüya der insan bunda tam tersi hayır bu tüya değil gerçek diyordum kendime
halen etkisindeyim
benim bu duygulardan sıyırmam lazım kendimi aslında.
zaten tedaviye gitmeyeceğime ikinci kayıplardan sonra ameliyata indirilirken yemin ettim hala da öyle hissediyorum
kendiliğinden olma ihtimalinin de sıfıra yakın olduğunu söylemişti doktorlar.
ama ben hala evlatlık da olsa anne olmayı çok istiyorum aslında
zaten tedaviye gitmeyeceğime ikinci kayıplardan sonra ameliyata indirilirken yemin ettim hala da öyle hissediyorum
kendiliğinden olma ihtimalinin de sıfıra yakın olduğunu söylemişti doktorlar.
ama ben hala evlatlık da olsa anne olmayı çok istiyorum aslında
belki de haklısın premete ama gerçekten yaşadıklarım hele de ikini gebelikte yaşadıklarım ve en sonundaki kayıp o kadar acıttı ki canımı
inşallah evlatlık bebiş başvurumuz bir an önce yanıtlanır rabbim gönderir bebişimizi yoksa bu istek bu açlık ruhumu kemirip bitirecek
ben size kesin başvuruyu yaptığımızı yazamadım kızlar 2 ay oldu.
birkaç yıl bekleyeceksiniz ama belli olmaz erken de olabilir belki dediler.
Özlenencim ananas da doğal progesteronmuş. Dimes'in %100 doğal ananas suyu var heryerde arayıp da bulamamıştım geçen hamileliğimde. Geçenlerde markette tesadüfen buldum son 2 tane kalmıştı ikisini de aldım. Yumurtlama dönemimden sonra hergün 1 bardak içeyim diyorum. Bütün hamile ve potansiyel hamile arkadaşlara duyurulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?