Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

özlenen nasılsın canım birşeyler hissetmeye başladın mı? 20 sinde belli olacaktı değil mi senin betahcg?

özlenen nasılsın canım birşeyler hissetmeye başladın mı? 20 sinde belli olacaktı değil mi senin betahcg?

evet canım 20 sinde beta hcg var?pek bişey hissetmiyorum aslında hissetsemde kaptırmıyorum kendimi negatifse üzülmiyim diye , sadece göğüslerim biraz hassaslaştı:kedi:.
sen nasılsın canım .?

göğüslerinin hassaslaşması olumlu bir işaret biliyorsundur sen de ama haklısın fazla kaptırmadan olumlu olacağını düşünmek lazım.
Ben de ne olsun işte meleklerimi düşünerke geçirdiğim bir gün daha bitiyor dün gece rüyamda 3 aylı kgebeymişim gördüm kendimi. O kada gerçekti ki hani bazen rüyayı görürken bilirsin anlarsın bir şekilde bu rüya der insan bunda tam tersi hayır bu tüya değil gerçek diyordum kendime
halen etkisindeyim
benim bu duygulardan sıyırmam lazım kendimi aslında.

şu an 3 gebe var topikte benimle birlikte okuyan öyle hisettim sinanuray da geldi denizim16 özlenen senin de sonucun iyi olacak inşallah
bir de ben rüyalarda gebe olan

progestan jelin etkiside olabilir diyorlar ,neyse artık hakkımızda hayırlısı 20 sinde hep beraber öğrenecez inş.
ne güzel bir rüya görmüşsün canım Rabbim hayırlara yorsun , dediğin gibi kafanı bir şekilde dağıtman lazım ama şu an için böyle düşünmen çok normal çünkü ilk bebeğini kaybedişin benimle aynı zamanlarda ve üstüne bir daha cesaretini bulabilmişsin bir daha denemişsin canım .sen güçlü bir annesin yakın zamanda bu durumuda atlatacaksın inş.. seninde yeniden bebeğin gelecek ve sağlıcakla kucağına alacaksın inş..belkide tedaviye bile gerek kalmadan gelecek ben buna canı gönülden inanıyorumm..

Eburcu 19 mayıs için tatil planımız var demişti ama geçen çarşambadan beri topiğe uğramadı. Giderken de tatile gidiyoruz falan demedi. İnşallah tatili öne çekmişlerdir ve bize haber verememiştir. Gerçekten Eburcu'yu merak etmeye başladım bende telefonu olsa arayacağım.

Mapcım Allah sana mesajını göndermiş işte sen de kendinle savaşmayı bırakıp bu isteğine boyun eğsen herşey bambaşka olabilir. Anne olma iseğini bastırarak kendine daha fazla acı çektiriyorsun.

zaten tedaviye gitmeyeceğime ikinci kayıplardan sonra ameliyata indirilirken yemin ettim hala da öyle hissediyorum
kendiliğinden olma ihtimalinin de sıfıra yakın olduğunu söylemişti doktorlar.
ama ben hala evlatlık da olsa anne olmayı çok istiyorum aslında

Özlenencim ananas da doğal progesteronmuş. Dimes'in %100 doğal ananas suyu var heryerde arayıp da bulamamıştım geçen hamileliğimde. Geçenlerde markette tesadüfen buldum son 2 tane kalmıştı ikisini de aldım. Yumurtlama dönemimden sonra hergün 1 bardak içeyim diyorum. Bütün hamile ve potansiyel hamile arkadaşlara duyurulur.

belki de haklısın premete ama gerçekten yaşadıklarım hele de ikini gebelikte yaşadıklarım ve en sonundaki kayıp o kadar acıttı ki canımı
inşallah evlatlık bebiş başvurumuz bir an önce yanıtlanır rabbim gönderir bebişimizi yoksa bu istek bu açlık ruhumu kemirip bitirecek
ben size kesin başvuruyu yaptığımızı yazamadım kızlar 2 ay oldu.
birkaç yıl bekleyeceksiniz ama belli olmaz erken de olabilir belki dediler.

canım o anki acınla yemin etmiş olabilirsin ama yemininde kefareti var dönülmeyen bir yol değil sonuçta , evlat edinmekte güzel ama sen çareleri tüketmiş değilsin senin yaşındakiler daha bekar geziyor , sen birkaç ay kendini toparla sonra kendiliğinden gelişecek bütün olaylar.

Canım hani sen demiştin ya sosyal hizmetlerle görüşmeye gitmiştin de yaştan dolayı size bebek veremeyeceklerini söylemişlerdi ben buna bir anlam veremedim. Benim evlatlık edinen kuzenim 39 yaşında eşi de 42 yaşında onlara 15 günlük bebek verdiler. Ve onlara demişler ki normalde görülen sıralama ile sosyal hizmetlerin kendi tuttuğu sıralama farklıymış ve özellikle böyle küçük bebekler geldiği zaman onları olanakları daha iyi olan ailelere vermeye gayret ediyorlarmış. Madem evlat edinme olayına hala sıcak bakıyorsun bence biran önce girişimlerde bulun çünkü onun da minimum bekleme süresi 1 yıl.

canlar nasilsiniz benim icim hep SIKINTILI bi atlatamadim su ruh halini tabiki yiyip icip gezdigimiz oluyor ama ahhh ahhhh su gonlumu bir anlayabilseler artik milletin yaninda da bahsedemiyorum bisey amaaaaaan oda neymis emzirip buyutup beslemisimmi ne paylasmisim offfffffffffffff bu ne yaaaaaaaa ALLAHIM su insanlarin gonlune vicdan merhamet ver

Ay canım ben sana yazarken sen cevap yazmışsın bile. Hayırlı olsun canım çok sevindim. Bence anne bebeği karnında büyüten değil kalbinde büyütendir. İnşallah kısa sürede sıranız gelir hatta inşallah ikiz gelir. Ay bizim ufaklığı bir görsen o kadar harika bişey anlatamam. Hepimiz ölüyoruz yoluna.

bak bunu duymamıştım ,3 ay vajinal jel kullanıcam nasip olursa bide ananas suyuna başlarım .. he birde nar suyu mide bulantısına ii geliyordu ,, magnesum diasporalıda portakal suyuyla içebiliyodum ,, ben koli olarak almaya başlıyım meyva sularınıkaydirigubbakcemile3 ay nasılda :CüvCüv: moda girdim hemen :mymeka: Allahım inş. hevesim kursağımda kalmaz inş. sonuna kadar güzel olur herşeyy .:Saruboceq: (dualrım hepimiz içinn).

premete ciğim yazdım arkadaşım (23:18 deki mesajım) 2 ay önce kesin başvuruyu yaptık şimdi bekliyoruz

ozlenencim insallah cnm yuzun guler acilarin biraz olsun hafifler cocugunu zamaninda saglikla dogurur ve kucaklar doya doya emzirir buyutursun insallah bizlere de nasip olur cok doluyum su siralar kimse anlamiyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…