Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

limbuurrrggg işte o yüzden dedim ben sana topiğe daha sık gir diye.
melek annesi olmayan birinin seni anlayabilmesi çoookkk zorr
biz bunun için burdayız her gün
benim hayatımı kurtardı bu topik desem yalan olmaz

Limburgum gerçekten bu aralar çok sıkıntılısın hatta ilk zamanlar bile bu kadar değildin. Onun bunu dediğini boşver canım yaşamayan anlamıyor Allah kiseye de yaşatmasın zaten. Biraz kendini toparlamaya çalış canım. Bu aralar çok mu yalnız kaldın, çok mu kendinle başbaşa kalıp kendini dinledin. Biraz farklı uğraşlar bulup aklını bebek olayından uzaklaştırmay çalışsan.

hepinize iyi geceler melek anneleri
yarın malum iş günü pazartesi sendromu var bende zaten bir de uykusuz kalmayayım

mapcim cnm sana cok acikca samiyetle bir itirafta bulunayimmi nasil hisediyorum biliyormusun acimi konustukca uzerine gittikce daha kotu oluyorum bazen o yuzden ozellike girmiyorum (kimse kizip yanlis anlamasin sakin beni ) ama girmeyince konusmayincada icip cagliyo sanki doluyorum esmle artik hic konusamiyoruz bu konuyu o da cok kotu oluyo iste doluncada patlamak aglayip sizlamak istiyorum

bilmiorum size anlatmismiydim eltimin cocuklari sunnet oldular bu olayin oldugu zaman daha kesilecekti pipileri bende ic cektim benim oglumda olsaydi bende yasiycaktim bu sevinci diye sevgili kaynanam dediki ayyyyyyyyy yeter arzu herkesi geriyosun yaaa sevincimizi bize yasatmiosun lafa bak yaaaaaaaaaa onlarin o torunlarinin yani sunnet olmasi sevincleri benim oglumun yani yine onun torununun hayatta olmamis olmasi onun uzuntusu degil yani

canim premetem suan yakinlarimda o kadar cok hamile olmaya basladi ve herkes gozume gozume sokmaya basladi gobeklerini hiiiiccccc ben varmisim yokmusum hicccccccccccc umurlari degil herkes istedigini konusuyor yanimda yok arabasini almis kiyafetlerini almis kalkip onlari tek tek gosteriyolar bilmem ne ben kiskanmiyorum onlari ALLAH onlara nasip etmis suan icin bana etmemis ama ne luzumu var bu kadar a ya insaf biraz artik ne eltimle ne gorumcemle ne kaynanamlada konusamiyorum onlarda abarttigimi dusunuyorlar hatta sen bilirsin benim face de ciftlikte neslicimden gorup yaptigim oglumun ismi yazio onu gore gorumcem bana kendine aci cektirmeye bayiliosun sil onu neymis orda dedi.hatta daha da ileri giderek ordaki herkesin onu gorup benle ilgilenmeleri ALPEREN EFE Kim neden yazdin diyip ilgi gostermeleri icin yazdigimi soyledi.dondum kaldim ve dedimki abla nolursa olsun ben suan yasamasada bi bebek dogurdum ya benim bebgim ben dogurdum ve benim suan yasiyamiyor olsada bi yavrum var diye herkese soylemek istiyorum sanki dedim sen simdi bende bi suc sorun yok ben hamile kalip cocuk dogurabiliyormuyum mu demek istiosun dedi

Limburgcum ben de en yakınımızdaki insanların böyle bir olay hiç yaşanmamış gibi davranmalarını anlayamıyorum. Acaba bunu bizim kafamızda bu konuyu kapatıp (sanki mümkünmüş gibi) hayatımıza devam etmemiz için mi yapıyorlar. Ne olursa olsun böyle davranmalarının bizim canımızı daha acıttığını anlamak çok mu zor. Hepimizde aynı dert var canım. Hepimizin acısı azımsanıyor.

limburg 1985 canım gerçekten bizi kimse anlamıyor ben sadece burada rahat edebiliyorum çevremdekilere anlatmak istemiyorum onları sıkıyormuşum gibi geliyor eşimle birbirimizi kırıyoruz çok hassaslaştım ister istemez onu üzüyorum yürüyüş yapıyorum çalışamya da başladım ama hiçbir şey aklımdan çıkartmaya yetmiyor bana da aynı tepkiler veriliyor gençsin üzülme yine yaparsın diyorlar ama ben kahroluyorum ya doğusaydı emzirseydin sonradan ölseydi diyorlar beni şanslı görüyorlar 6.5 aylık bebeğimi kaybettim ölü doğurdum ama şanslıyım.... ne şans ama!

Al işte bir tane daha kaş yapayım derken göz çıkarma örneği. Şimdi görümcen sana teselli vermiş olmuş öyle mi. Ya tabi ki biz şu an yaşamasalar bile çocuklarımızı çok seviyor ve onlarla gururlanıyoruz. Hekes yok sayıyor diye biz de mi çocuklarımız yok sayalım. Benim de benden 3 yaş küçük bir kız kardeşim var, 3 ay arayla evlemiştik. Şimdi herkes özellikle babam ve üvey annem ona hadi bebek yap deyip duruyorlar. Sanki benden umudu kesmişler artık ona yükleniyorlar. Tamam torun sevginiz depreşmiş olabilir ama bu muhabbeti benim yanımda yapmak zorunda mısınız. Ne kadar ağırıma gidiyor anlatamam. Utanmasalar bana kardeşini ikna et de hamile kalsın diyecekler. Allahtan kardeşim beni çok iyi anlıyor da gaza gelmiyor.

bilmiorum premetecim cok canim yaniyor simdi tr ye gelmek icin izin icin planlar kuruyoruz nasipse 7.ayin basinda cikicaz yola ama ben hep hayaller kuruyodum oglumla gidicektim izine onun icin arabamizi bile degistirmistik annemler babamlar beni kucagimda cocugumla karsilayacaklardi nihayet 5senenin acisi ozlemi son bulucakti yanan cocuk hasretiyle yanan bagrimiz serinliycekti oglum 4 aylik olacakti o zaman .

biliyorum hepimizin acisi cok zor sizlere daha once anlattimmi bilmiyorum ama cok aci cektim ben bu 5yillik evliligimde evlendim cocuk istedik hemen derken 2.ay hamile kaldim dustu bi daha kalamadim ardan zaman gecti drlara basladik bi kac ay ilac tedavisi olmadi sonra 3kez asilama yine olmasi tup bebek dedi dr en son yapabilecegimiz sey 4 kez denedim 2si tuttu onlarda dustu bunlari yazmasi anlatmasi o kadar kolayki ama cektigim SIKINTILARI umutlarimi kaz kez yikilisimi anlatabilmem cok zor sizlere her adet oldugumda cok afedersiniz hayvan gibi bagira bagira aglayip uyuyakaliodum ogun afedersini esimle her beraberligimiz de o ani yasamak imkansizdi her defasinda acaba bu kez oldumu diye dusunuyordum tam umudu kestigimiz bi anda gelmisti yavrum ama bize getirdigi o muhtesem zamanlar bi ruya gibi geldi gecti ama icimizi deldi gecti yangin yeri oldum

mhtp senin ilk doğum tarihi dikkatimi çekmişti canım 06.06.2010 benim bebeğimin de doğum tarihi olacaktı ama kısmet olmadı 20.05.2010'da ölü doğum yaptım sezaryen tarihi verilmiş inşallah hiçbir problem olmaz canım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın yalnız iki hamileleğin arasında sadece 2 ay olduğunu yazmışsın dr izin vermiş miydi 3-6 ay beklemek gerekiyor ya o açıdan soruyorum

canim bu insanlar hepimizinki kastediyorum PREMETECIMIN dedigi gibi hangi mantikla soyluyolar acaba kendilerince teselli etme yontemleri bunlar acaba anlamiyorum hemde hiccc.insallah yavrularimizin kardeslerini bize tez zamnda gelirlerde merhem olurlar yaralarimiza

ahh cnm ahhh hemde nasil sevgi koynuma soksam da hic cikarmasam ne param pulum olsun ne malim mulkum yavrum benle olsa keske.

al iste bitane daha ne luzumu var da oyle konusuyolar sarmi senin yaninda konusmalari imada bulunmalari haddim degil ama aferin kardesinide mantikli davaniyor en azindan anliyor seni insallah ikiniz beraber hamile kalir ve saglikla zamaninda kucaklarsiniz yavrularinizi ne guzel olur ama cnm yaaaaa

Canım ya bak umudu kestiğin bir zamanda gelmiş ya Alperen Efe şimdi çok sıkıntılı olduğun bir zamanda inşallah Allah bir umut ışığı, hayata tutunacak bir dal gönderiverir sana. Kucağında oğlunda gelemeyeceksin Türkiye'ye ama belki karnında bebeğinle gelirsin. Sen yeterki kafanı biraz rahatlatmaya çalış. Hep bebek olayına odaklanmak da hamile kalmayı güçleştiriyor. Umudunu kaybetme canım muhakkak bizim yüzümüz de gülecek. Hamilelere baktığında da ben niye hamile değilim diye üzülme, ben de yakında böyle hamille olacağım diye düşün.

premetecim canim hadi git yat sende yarin ise gidiceksindir bilirim senin inceligini ben burdayim yalniz birakmayayim diye gidemezsin simdi insalah yarn devam ederiz uykusuz kalma sende cnm

ccanim ya insallah ALLAH senden razi olsun seninde bizden farkin yok ayni acilari yasiyoruz ama sen cok guclusun masallah kendini toparlayip birde bizi ayaga kaldirmaya calisiyorsun cok saol insallah seninde bizlerinde hepimizin yuzu tez zamanda gulsun ALLAHIM mucizelerimizi nasip etsin bizlere hemen

Bak bu gençsiniz, bir daha bebğiniz olur muhabbetini de hiç anlamıyorum. Acaba bunlar tekrar doğurunca yaşanan gerçeyin yok olacağınını, hafızamızın resetleneceğini mi sanıyorlar. Annelik bebek anne karnına düşünce değil, bebek fikri annenin gönlüne ve aklına düşünce başlıyor. O yüzden bebek sahibi olamayan da, küçükken düşük yapan da kaybetmenin acısını yaşıyor. Tabi ki evladıyla daha çok vakit geçirmiş bir kişi onu kaybederse bizden daha çok acı çeker ama bu bizim acımızın az olduğu anlamına gelmiyor ki.

premetecim canim hadi git yat sende yarin ise gidiceksindir bilirim senin inceligini ben burdayim yalniz birakmayayim diye gidemezsin simdi insalah yarn devam ederiz uykusuz kalma sende cnm

İnce fikirli, güzel yürekli arkadaşım benim iyi geceler. Hadi sen de yat artık, güzel güzel rüyalar gör canım.

canim oyle bi laf yazmissinki izinin olmadan esemle paylastim ve sen yadigindan beri bu konu hakkinda konusmaya basladik ve ilk kez ufleyip puflemeden boyle bi konu hakkinda konusabildik inanamiyorum oda diyorki tmm oyle soylemelerine bende cok kiziyorum ama ne desinler nasil teselli versinler sen olsan ne derdin bunu yasamamis olsaydik dedi kaldim oylece ne denirki dogru aslinda ama biraz anlayislliiii olasunlar nolurrrrrrr bizim acimizi hafife almasinlar

bunca yillik evliyiz esimin aglamasini hic gormemistim hastanede yatarken bebegimizin yakin bi zamanda dogacagini ogreindigimizde ve dogdugu an da agladigini gordum(BIZIM BURDA ESLER DOGUMA GIRIYORLAR HER AN HER SEYE SAHIT OLUYORLAR )
diyecegim suki esimde hep su 2 seye uzulmustu biri evlat sevincini yasayamadan evlat acisi gorduk digeri ise bana gelip gecmis olsun diolar ben evladimi kaybetmisim basin saolsun demiolar demisti kimse onlari insan gibi bebek gibi gormuyolar sanki erken dogunca yarim insanmis gibi davraniyolar

neyse cnm benim icim costu gene yat dinlen sende yarin deavm ederiz hayirli geceler insallahhhhhhhhhhh ruyanda METECIGIN gelir sana dua edicem cnm

Kizlar Topiklerde gezerken bir Macun tarifi gördüm sizlerle paylasmak istedim

Bu ay tedaviden netice alamazsam bende baslayacagim Insaallah...

COCUGU OLMAYANLAR VE ıKTıDARSIZLIK ıÇıN BıN BıR DERDE DEVA MACUN
ASAGIDAKı MACUNU MÜCERREB PADıŞAH HAZıNESıNDEN ÇIKMIŞTIRKı ARAP ACEM HUKEMALARI ıTTıFAKLA SULTAN MEHMET
HAN HAZRETLERıNE TERKıP EDıP YAZMIŞLARDIR...VEFAATINDAN SONRA ıÇ AĞALARINDAN BıR KıŞı BıRı TARIKIYLA YAZDIRIP
TAŞRADA BıRıSıNE GÖNDERMıŞTıR.BıR KıMSE ERLıKDEN KALMIŞ OLSA YAHUT BıRı HATUN DOGURMASA ONUN BEDENıNDEN
NE TÜRLÜ ıLLETLER VAR ıSE KIRK SABAH VE AKŞAM ıŞ BU MACUNDAN YESE 15 YADA 20 YAŞINDA GıBı OLA.AVRAT YESE YıNE
15 YAŞINDA KIZ GıBı OLA VE TAMAM OLARAK HAYZINI (ADET GÜNLERıNı )GÖRÜR VE BıR DAHı GÖRMEYEK CEMı AZASINDAN HER
NE KADAR EVLADA MANı HASTALIKLARI VAR ıSE CÜMLESıNı DEF EDER VE ÖMRÜNDE EVLADI OLAMAYAN KıMSELERıN EVLADI
OLUR.Bı ıZNıLLAHı TAALA ıŞ BU MACUN ZEKERDE VE HAYADA VE DAMARLARDA OLAN AHLATI HASTALIGA SEBEB OLAN UNSURLARI ERıTıR.PAK EDER VE EĞER TECRÜBE ETMEK MURAT EDERSEN BıR GECE 6 DıRHEM (20GR)ıŞ BU MACUNDAN YESıN
SABAH ŞıŞEYE BEV ETSıN GÖRESıNKı NELER CIKAR HEMEN 1GECEDE FAYDASI MALUM OLUR VE BUNUN HASTASI Bı HESAPTIR
SAYILAMAYACAK KADAR COKTUR.
MACUNUN ıÇıNDEKıLER ŞUNLARDIR ----

KARANFıL (30 GR )
KEBABıYE (30GR)
KARABıBER (30GR)
TARÇIN (15GR)
ÜDÜL KAHR (15GR)
KEREVıZ TOHUMU (15GR)
ANASON (30GR)
KıŞNıŞ(30GR)
ISIRGAN TOHUMU (30GR)
HAVUÇ TOHUMU (30GR)
ŞALGAM TOHUMU (30GR)
TURP TOHUMU (30GR)
MESTEKı (30GR)
SAKIZ (30GR)
SıNAMEKı(30GR)
AKGÜNLÜK(30GR)
ÜZERLıK TOHUMU (30GR)
ÇÖREK OTU (60GR)
MıSK (5ÇEKıRDEK )
ŞEKER (200GR)
BAL (2000)GR
HAZIRLANIŞI
BU BAHARATLARI BıR AKTARDA ıNCECıK ÖGÜTÜP BAL ıLE KARIŞTIRILIP. SABAH AKŞAM 20GR( ortalama 1yemek kaşıgı) YENıLıP BU MACUNU KULLANMADAN ÖNCE KESıNLıKLE(CÜNÜP VE ADET)OLUNMAMASI GEREKıYOR VE ADET BıTıNCE DEVAM EDıLıR ...100/100 SONUÇ VERıYOR
PEYGAMBER EFENDıMıZE ALLAH RIZASI ıÇıN :BESMELEı ŞERıF,ıLE 3KERE ıHLAS,,,3KERE FATıHA SURESı,,HEDıYE EDıLıP NıYET EDıLEREK BAŞLANIR ....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…