canlar nasilsiniz benim icim hep SIKINTILI bi atlatamadim su ruh halini tabiki yiyip icip gezdigimiz oluyor ama ahhh ahhhh su gonlumu bir anlayabilseler artik milletin yaninda da bahsedemiyorum bisey amaaaaaan oda neymis emzirip buyutup beslemisimmi ne paylasmisim offfffffffffffff bu ne yaaaaaaaa ALLAHIM su insanlarin gonlune vicdan merhamet ver
canim premetem suan yakinlarimda o kadar cok hamile olmaya basladi ve herkes gozume gozume sokmaya basladi gobeklerini hiiiiccccc ben varmisim yokmusum hicccccccccccc umurlari degil herkes istedigini konusuyor yanimda yok arabasini almis kiyafetlerini almis kalkip onlari tek tek gosteriyolar bilmem ne ben kiskanmiyorum onlari ALLAH onlara nasip etmis suan icin bana etmemis ama ne luzumu var bu kadar a ya insaf biraz artik ne eltimle ne gorumcemle ne kaynanamlada konusamiyorum onlarda abarttigimi dusunuyorlar hatta sen bilirsin benim face de ciftlikte neslicimden gorup yaptigim oglumun ismi yazio onu gore gorumcem bana kendine aci cektirmeye bayiliosun sil onu neymis orda dedi.hatta daha da ileri giderek ordaki herkesin onu gorup benle ilgilenmeleri ALPEREN EFE Kim neden yazdin diyip ilgi gostermeleri icin yazdigimi soyledi.dondum kaldim ve dedimki abla nolursa olsun ben suan yasamasada bi bebek dogurdum ya benim bebgim ben dogurdum ve benim suan yasiyamiyor olsada bi yavrum var diye herkese soylemek istiyorum sanki dedim sen simdi bende bi suc sorun yok ben hamile kalip cocuk dogurabiliyormuyum mu demek istiosun dedi
canim bu insanlar hepimizinki kastediyorum PREMETECIMIN dedigi gibi hangi mantikla soyluyolar acaba kendilerince teselli etme yontemleri bunlar acaba anlamiyorum hemde hiccc.insallah yavrularimizin kardeslerini bize tez zamnda gelirlerde merhem olurlar yaralarimizalimburg 1985 canım gerçekten bizi kimse anlamıyor ben sadece burada rahat edebiliyorum çevremdekilere anlatmak istemiyorum onları sıkıyormuşum gibi geliyor eşimle birbirimizi kırıyoruz çok hassaslaştım ister istemez onu üzüyorum yürüyüş yapıyorum çalışamya da başladım ama hiçbir şey aklımdan çıkartmaya yetmiyor bana da aynı tepkiler veriliyor gençsin üzülme yine yaparsın diyorlar ama ben kahroluyorum ya doğusaydı emzirseydin sonradan ölseydi diyorlar beni şanslı görüyorlar 6.5 aylık bebeğimi kaybettim ölü doğurdum ama şanslıyım.... ne şans ama!
Al işte bir tane daha kaş yapayım derken göz çıkarma örneği. Şimdi görümcen sana teselli vermiş olmuş öyle mi. Ya tabi ki biz şu an yaşamasalar bile çocuklarımızı çok seviyor ve onlarla gururlanıyoruz. Hekes yok sayıyor diye biz de mi çocuklarımız yok sayalım. Benim de benden 3 yaş küçük bir kız kardeşim var, 3 ay arayla evlemiştik. Şimdi herkes özellikle babam ve üvey annem ona hadi bebek yap deyip duruyorlar. Sanki benden umudu kesmişler artık ona yükleniyorlar. Tamam torun sevginiz depreşmiş olabilir ama bu muhabbeti benim yanımda yapmak zorunda mısınız. Ne kadar ağırıma gidiyor anlatamam. Utanmasalar bana kardeşini ikna et de hamile kalsın diyecekler. Allahtan kardeşim beni çok iyi anlıyor da gaza gelmiyor.
bilmiorum premetecim cok canim yaniyor simdi tr ye gelmek icin izin icin planlar kuruyoruz nasipse 7.ayin basinda cikicaz yola ama ben hep hayaller kuruyodum oglumla gidicektim izine onun icin arabamizi bile degistirmistik annemler babamlar beni kucagimda cocugumla karsilayacaklardi nihayet 5senenin acisi ozlemi son bulucakti yanan cocuk hasretiyle yanan bagrimiz serinliycekti oglum 4 aylik olacakti o zaman .
biliyorum hepimizin acisi cok zor sizlere daha once anlattimmi bilmiyorum ama cok aci cektim ben bu 5yillik evliligimde evlendim cocuk istedik hemen derken 2.ay hamile kaldim dustu bi daha kalamadim ardan zaman gecti drlara basladik bi kac ay ilac tedavisi olmadi sonra 3kez asilama yine olmasi tup bebek dedi dr en son yapabilecegimiz sey 4 kez denedim 2si tuttu onlarda dustu bunlari yazmasi anlatmasi o kadar kolayki ama cektigim SIKINTILARI umutlarimi kaz kez yikilisimi anlatabilmem cok zor sizlere her adet oldugumda cok afedersiniz hayvan gibi bagira bagira aglayip uyuyakaliodum ogun afedersini esimle her beraberligimiz de o ani yasamak imkansizdi her defasinda acaba bu kez oldumu diye dusunuyordum tam umudu kestigimiz bi anda gelmisti yavrum ama bize getirdigi o muhtesem zamanlar bi ruya gibi geldi gecti ama icimizi deldi gecti yangin yeri oldum
limburg 1985 canım gerçekten bizi kimse anlamıyor ben sadece burada rahat edebiliyorum çevremdekilere anlatmak istemiyorum onları sıkıyormuşum gibi geliyor eşimle birbirimizi kırıyoruz çok hassaslaştım ister istemez onu üzüyorum yürüyüş yapıyorum çalışamya da başladım ama hiçbir şey aklımdan çıkartmaya yetmiyor bana da aynı tepkiler veriliyor gençsin üzülme yine yaparsın diyorlar ama ben kahroluyorum ya doğusaydı emzirseydin sonradan ölseydi diyorlar beni şanslı görüyorlar 6.5 aylık bebeğimi kaybettim ölü doğurdum ama şanslıyım.... ne şans ama!
premetecim canim hadi git yat sende yarin ise gidiceksindir bilirim senin inceligini ben burdayim yalniz birakmayayim diye gidemezsin simdi insalah yarn devam ederiz uykusuz kalma sende cnm
canim oyle bi laf yazmissinki izinin olmadan esemle paylastim ve sen yadigindan beri bu konu hakkinda konusmaya basladik ve ilk kez ufleyip puflemeden boyle bi konu hakkinda konusabildik inanamiyorum oda diyorki tmm oyle soylemelerine bende cok kiziyorum ama ne desinler nasil teselli versinler sen olsan ne derdin bunu yasamamis olsaydik dedi kaldim oylece ne denirki dogru aslinda ama biraz anlayislliiii olasunlar nolurrrrrrr bizim acimizi hafife almasinlarBak bu gençsiniz, bir daha bebğiniz olur muhabbetini de hiç anlamıyorum. Acaba bunlar tekrar doğurunca yaşanan gerçeyin yok olacağınını, hafızamızın resetleneceğini mi sanıyorlar. Annelik bebek anne karnına düşünce değil, bebek fikri annenin gönlüne ve aklına düşünce başlıyor. O yüzden bebek sahibi olamayan da, küçükken düşük yapan da kaybetmenin acısını yaşıyor. Tabi ki evladıyla daha çok vakit geçirmiş bir kişi onu kaybederse bizden daha çok acı çeker ama bu bizim acımızın az olduğu anlamına gelmiyor ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?