mrb melek anneleri, hepinize kucak dolusu sevgiler...
dün sizi andım kadir gecesi hürmetine! Allah'ım dualarımızı kabul eder inşallah!
Melekcim mutlu haberlerin çok ama çok sevindim... hep böyle devam eder ve senin mutluluğun diğer melek annelerini de içine alarak çığ gibi büyür bu sayfalarda inşallah!
Neslihancım çok saol cnm... Allah'ım o günleri gösterir inşallah! dün kan istediler bebeğim için eşim donör buldu verdiler kanı hastaneye.. sarılık için sandım önce ama değilmiş kan değerleri düşük çıkmış o yüzdenmiş ama önemli bişey değil demişler...inşallah öyledir ama eşim olsa niye söylemsinler genel durumu iyiye gidiyor demişler... inşallah iyi olacak bebeğim hep dua ediyorum! siz de dua edin kızlar hep birlikte cıkartacaz onu kalpten inanıyorum içim huzurlu bu yüzden!
Canım çok teşeküür ederim...Canım bugün yumurtladığını düşünüyorsan , 3 gün öncesinde bile çalışma yapmanızda yeterli olabiliyor...İnşaallah bebişin bu ay gelir canım...melkcim güzel haberlerin çok mutlu oldum...sağlıkla al kucağına inşallah...
ben normaldoğum yapmış olsamda sana sezeryanlı olarak hamile kalma zamanınla ilgili ne diyecek diye merak ediyordum...
bu arada bugün tam anlamıyla yumurtladım sanırım..ama eşim gece çalışıyor birde evde olsa bile ailem geldi...yani bugün çalışma yapamadık.......ama dün çalışma yapmışsık artık allahıma kaldı tutup tutmayacağı..
Sağol canım , sende başlıyormuşsun çalışmalara , hayırlısı olsun inşaallah , bu ay senden de güzel haberleri alıcaz inşaallah...melekcim içinin rahatlası bizleride mutlu etti allahım sagsalim saglıklı kucagına almayıda nasip etsin inşallah..
geçmiş kandiliniz mübarek olsun
Canım ben bir kez rüyamda gördüm bebişimi .Ne güzel rüyanda görmüşsün , mezarlığada gitmişsin...Benimde eşim gitmiş mezarlığa , bana haber vermemiş giderken.Ben da hamilelikte gitmek istemiyorum ama oğlum hep yüreğimde , her gün ona yasin okumaya devam ediyorum...iyi geceler meleklere ve annelerine bugün herkese hayır ve bereket hastalara şifa yüreği yanan acılı annelerede sabır ve devalar diliyorum...Kadir geceniz makbul ve mübarek olsun...
çok şükürki bugün oğlumu gördüm rüyamda gerçek gibi bana elini uzattı minicikti dediki:benimle oyun oynarmısın? elbette oynarız dedim ve el ele gittik...
bu gündüzde mezarlığındaydım yemyeşil bahçe gibiydi tek başıma dertleştik umut'umla beni duyduğuna inanıyorum bi damla gözyaşı döktüm o kadar sonra döndüm...usul usul...
melekcim iyi haberlerinle tek sevinen sen değilsin kader arkadaşım buna yürekten inanmanı istiyorum ve bizi bu hazlı haberlerle sevincin doruğuna çıkarıyorsun Allah yanında seni ve meleğini koruyacak bizde dua edicez..9 ay sonunda buradan komfeti patlatmazsann eğer dilimden çekersin haberin olsun...kendine ve kuzuna kuzumuza ii bak...
Amin canım...Şimdilik bebişim beni üzmüyor.Mide bulantısı yada herhangi bir şikayetim yokmelekcim ne güzel herşey yolundaymış maşallah,, Rabbim sorunsuz bir hamilelik nasip etsin inş...doktorun cesaret vermeside çok ii gerçekten herşey güzel olacak inş.:Saruboceq:
Canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim...Bebeğinin durumunun iyiye gitmesine çok seviniyorum...Zaman çabuk geçiyor canım , bir bakmışsın bebişin evinde , senin kollarında...mrb melek anneleri, hepinize kucak dolusu sevgiler...
dün sizi andım kadir gecesi hürmetine! Allah'ım dualarımızı kabul eder inşallah!
Melekcim mutlu haberlerin çok ama çok sevindim... hep böyle devam eder ve senin mutluluğun diğer melek annelerini de içine alarak çığ gibi büyür bu sayfalarda inşallah!
Neslihancım çok saol cnm... Allah'ım o günleri gösterir inşallah! dün kan istediler bebeğim için eşim donör buldu verdiler kanı hastaneye.. sarılık için sandım önce ama değilmiş kan değerleri düşük çıkmış o yüzdenmiş ama önemli bişey değil demişler...inşallah öyledir ama eşim olsa niye söylemsinler genel durumu iyiye gidiyor demişler... inşallah iyi olacak bebeğim hep dua ediyorum! siz de dua edin kızlar hep birlikte cıkartacaz onu kalpten inanıyorum içim huzurlu bu yüzden!
slm kızlar nasılsınız??
melekcim inşallah bebeğim benimledir...
Canım inşaallahhhhh.....slm kızlar nasılsınız??
melekcim inşallah bebeğim benimledir...
ii geceler...
seblev ii haberlerle bizde mutlu oluyoruz çifte bayramın yakında arkadaşım...
mhtp inşallah meleğin tutunmuştur ve acılarına merhem olur arkadaşım inşallahhh...
herkes kendine ii baksın...bayramımız yakın...!!
Başınız sağolsun arkadaşlar. Bende 2yıl önce 34 haftalık doğum yaptım bebeğimin 3 gün yaşadı kaybettik. çok acı çektik bu acıyı ancak tekrar hamile kalırsam unuturum dedim ve doktorumu dinlemeyip iki ay sanra tekrar hamile kaldım oda 26 haftalık doğdu iki gün yaşadı onuda cennet bahçelerine gönderdik. sonra bir yıl bekledik doktor izin verdi nisan ayında hamile kaldım .bir ay önce bebegin kalp atışları durması sebebi ile 14 haftalık kürtaj oldum. dünyam yıkıldı yaşayan ölüyüm hergün iki saatlik uyku ile ayakda duruyorum .artık hayattan hiçbir beklentim kalmadı
Canım çok teşeküür ederim...Canım bugün yumurtladığını düşünüyorsan , 3 gün öncesinde bile çalışma yapmanızda yeterli olabiliyor...İnşaallah bebişin bu ay gelir canım...
Sağol canım , sende başlıyormuşsun çalışmalara , hayırlısı olsun inşaallah , bu ay senden de güzel haberleri alıcaz inşaallah...
allahım nasip ederse olur inşallah ama ben bu aydan pek umutlu degilim yinede rabbim hayırlısını versin bebegimiz var nasılsa avunacak :CüvCüv: teyzeleri burda ona dua ediyor..
Canım ben bir kez rüyamda gördüm bebişimi .Ne güzel rüyanda görmüşsün , mezarlığada gitmişsin...Benimde eşim gitmiş mezarlığa , bana haber vermemiş giderken.Ben da hamilelikte gitmek istemiyorum ama oğlum hep yüreğimde , her gün ona yasin okumaya devam ediyorum...
Canım , benimle mutluluğumu paylaştığınız için çok teşekkür ederim.İnşaallah bebişim sağlıkla doğduğunda komfetileri patlatıcam burdan...Dualarınız için çok teşekkür ederim , inanın hepinizde benim dualarımdasınız...
Amin canım...Şimdilik bebişim beni üzmüyor.Mide bulantısı yada herhangi bir şikayetim yokİnşaallah iyi gider hep...İnan ilk bebeğimde beni hiç üzmedi , ne bir kanama , ne bir bulantı oldu.Karnımada hiç baskı yapmadı , hiç bir yerimde ağrımadı , karnımda çatlak oluşmadı...Her şey çok güzeldi yani , herkes benim hamile olduğuma inanamıyordu...Gerçekten nazara bende inanıyorum , bundan sonra sizler dışında kimseye yorum yapmicam , zaten sizler sözde verdim bu konuda.Sözümü tutucam...
Canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim...Bebeğinin durumunun iyiye gitmesine çok seviniyorum...Zaman çabuk geçiyor canım , bir bakmışsın bebişin evinde , senin kollarında...
enginsalis barzey Allah sizlere sabır versin. Hepimizin yüreği aynı acıyla yandı Allah bundan sonra yüzümüzü güldürsün inşallah.
Mhtp canım adet tarihin 29'uydu yanlış hatırlamıyorsam. Ben de senin gibi dört gözle bekliyorum o tarihi. İnşallah ikinci kutlamayı senin için yapacağız. Sonra beyazmelek, neslihan ve şerife. Ben Ocak 2010'a erteledim umutlarımı. Önce sizlerin sevinciyle sevineceğim.
premete canım merhaba nasılsın...
evet benim tarih 29 u ama bilmiyorum bu ay ilk deneme olmama ihtimali var hazırlıklıyım...ama yinede üzülücam bak baştan söylüyorum...
inşallah hepimiz kısa zamanda melek anneleri hamiş oldu diye sayfa yapıp orada buluşuruz...allahım yüzümüzü güldürecek...
kendini hazır hissettiğinde başla sende çalışmalara canım...yavrun cennette de olsa bu dünyada kardeş istiyorrrdur...
canım sana da çok geçmiş olsun ben de 40+3 haftalık bebeğimi kaybettim çok acı. sen de sezeryanla mı doğum yapmıştın. sormamdaki amaç ben de tekrar hamile olmak istiyorum. tekrar bir sorun yaşamaktan kokuyorum. acını deşmek istemem ama ikinci kez tekrar kaybetmenin nedeni ne idi
allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?