Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Seblevcim yenidoğancılar prematüre bebekler için durumu iyi demezler, iyi olduğu zaman bile hep şimdilik iyi derler kendilerini hiç riske atmazlar o nedenle senin minnoş için durumu iyi diyorlarsa emin ol ki durumu gerçekten iyidir. Ben de yavrunun küvezden çıkacağına hem de çok kısa bir süre sonra çıkacağına inanıyorum bu yüzden içim gerçekten çok rahat. Senin mesajlarını gönül rahatlığıyla okuyorum çünkü iyi haberler geleceğini biliyorum. Duaların için Allah razı olsun canım. Ben de dün senin için ve senin gibi küvezdeki yavrusuna hasretle kavuşmayı bekleyen tüm anne babalar için dua ettim. Allah inşallah dualarımızı kabul eder.

Canım çok teşeküür ederim...Canım bugün yumurtladığını düşünüyorsan , 3 gün öncesinde bile çalışma yapmanızda yeterli olabiliyor...İnşaallah bebişin bu ay gelir canım...

melekcim içinin rahatlası bizleride mutlu etti allahım sagsalim saglıklı kucagına almayıda nasip etsin inşallah..
geçmiş kandiliniz mübarek olsun
Sağol canım , sende başlıyormuşsun çalışmalara , hayırlısı olsun inşaallah , bu ay senden de güzel haberleri alıcaz inşaallah...

Canım ben bir kez rüyamda gördüm bebişimi .Ne güzel rüyanda görmüşsün , mezarlığada gitmişsin...Benimde eşim gitmiş mezarlığa , bana haber vermemiş giderken.Ben da hamilelikte gitmek istemiyorum ama oğlum hep yüreğimde , her gün ona yasin okumaya devam ediyorum...
Canım , benimle mutluluğumu paylaştığınız için çok teşekkür ederim.İnşaallah bebişim sağlıkla doğduğunda komfetileri patlatıcam burdan...Dualarınız için çok teşekkür ederim , inanın hepinizde benim dualarımdasınız...

melekcim ne güzel herşey yolundaymış maşallah,, Rabbim sorunsuz bir hamilelik nasip etsin inş...doktorun cesaret vermeside çok ii gerçekten herşey güzel olacak inş.:Saruboceq:
Amin canım...Şimdilik bebişim beni üzmüyor.Mide bulantısı yada herhangi bir şikayetim yokİnşaallah iyi gider hep...İnan ilk bebeğimde beni hiç üzmedi , ne bir kanama , ne bir bulantı oldu.Karnımada hiç baskı yapmadı , hiç bir yerimde ağrımadı , karnımda çatlak oluşmadı...Her şey çok güzeldi yani , herkes benim hamile olduğuma inanamıyordu...Gerçekten nazara bende inanıyorum , bundan sonra sizler dışında kimseye yorum yapmicam , zaten sizler sözde verdim bu konuda.Sözümü tutucam...

Canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim...Bebeğinin durumunun iyiye gitmesine çok seviniyorum...Zaman çabuk geçiyor canım , bir bakmışsın bebişin evinde , senin kollarında...

ii geceler...
seblev ii haberlerle bizde mutlu oluyoruz çifte bayramın yakında arkadaşım...

mhtp inşallah meleğin tutunmuştur ve acılarına merhem olur arkadaşım inşallahhh...

herkes kendine ii baksın...bayramımız yakın...!!

slm kızlar nasılsınız??
melekcim inşallah bebeğim benimledir...
Canım inşaallahhhhh.....

Şerifecim sende kendine iyi bak...Doğru söylüyorsun canım , bayramımız yakın...

canım sana da çok geçmiş olsun ben de 40+3 haftalık bebeğimi kaybettim çok acı. sen de sezeryanla mı doğum yapmıştın. sormamdaki amaç ben de tekrar hamile olmak istiyorum. tekrar bir sorun yaşamaktan kokuyorum. acını deşmek istemem ama ikinci kez tekrar kaybetmenin nedeni ne idi
allah yardımcın olsun.

merhaba kızlar..nasılsınız...
melek,ebrizm,neslihan,şerife canım hepinize teşekkürler...inşallah melek yavrularımızın kardeşleri gelir biran önce...
enginsalis canım başınsağolsun...

bıktım her zaman aynı tiyatro
aynı perde ve aynı seneryo
kabuk bağlamadan yeni bir yara
dünümdeki bu yolculukta
hep dramı işledi sayfalarım
dünden bu güne kalmadı yarınım
ben dünyası ateşle çevrili bir akrep
bu son noktayı virgüllerindeki sebep
başım duman hayat duman gibi yaşam yalan
dibe vurduğun zaman yoktur yanında kalan
tanrım ya bir umut ver yada kalbimi durdur
sabrım bu son olsun ya da beni dondur
dün bu gün yarın ne değişti sanki
izmaritine kadar tükettiler güveni
bak vuruşlara
bak kazık şarkı
ya bass ya tiz yok bunun arası

makyajı iyi yapılmış bir dünya
kahpe kadere emanet yaşamlar
yalan baş rol oynar soluklarda
emitasyon yaşanan her duygular
kaygan zeminin içinde bir doku
yanmak istediğimde söndürülmüşüm
aslında baştan belli bu yolun sonu
ilk gözyaşım doğarken ölmüşüm
hayali gerçek yorumlamaya çalışan
pozitif temeli sağlam dostlukların
değil mi aşk ilk depremde yıkılan
beni intihara iten artçı şoklarım
insanların sevda umutları
son baharda düşecek bir sarı yapraksa
hangi vatan getirecek bana yarını
nefretle yazılan bu son mektuba

düşmez umut bir yağmur tanesi olsa
beni mahkum eder yine karanlığa
bitmez laneti mazisi derin

aşk dostluk yalan sevgi sahte hoşgeldiniz şimdi cehennemime

Son düzenleme:
Rabbim inşallah tez zamanda sağklı bebekler nasip eder hepimize.
Bende erken doğum yaptım..Yaşıyamadı tutunamadı kızım..acımı gömdüm yüreğime..
Üstüne bir bebek daha kaybettim...
şimdi korkuyorum yeniden denemeye...
Herşeyin hayırlısı

barzey acını paylaşıyorum canım...kızın benim kızımla cennette oynuyordur şimdi....
cesaret etmeyip napıcaz ..yavrularımızın kardeşleri ablalarının acısını hafifletecek onun umuduyla cesaret etmek zorundayız....
acılardan kaçılmıyor....

enginsalis barzey Allah sizlere sabır versin. Hepimizin yüreği aynı acıyla yandı Allah bundan sonra yüzümüzü güldürsün inşallah.

Mhtp canım adet tarihin 29'uydu yanlış hatırlamıyorsam. Ben de senin gibi dört gözle bekliyorum o tarihi. ınşallah ikinci kutlamayı senin için yapacağız. Sonra beyazmelek, neslihan ve şerife. Ben Ocak 2010'a erteledim umutlarımı. Önce sizlerin sevinciyle sevineceğim.

premete canım merhaba nasılsın...
evet benim tarih 29 u ama bilmiyorum bu ay ilk deneme olmama ihtimali var hazırlıklıyım...ama yinede üzülücam bak baştan söylüyorum...
inşallah hepimiz kısa zamanda melek anneleri hamiş oldu diye sayfa yapıp orada buluşuruz...allahım yüzümüzü güldürecek...
kendini hazır hissettiğinde başla sende çalışmalara canım...yavrun cennette de olsa bu dünyada kardeş istiyorrrdur...

canım benim inşallah hepimiz burda meleklerimizn yanından melek kokularımız gelicek ama sende bizle aynı başlasan dahada mutlu olucaz opuyorumnanaktan

canım inşallah bebegin seninledir ama sende kendini kaptırma arkadaşım maden üzülücem diyorsun ramazanda ne kadar çalışma olurki:roflol::roflol:

barzey enginsalis başınız sagolsun allahım sabır versin inşallah hepimiz birgün cennet kokulularımıza kavuşacagız
kızlar malum bayram temizligindeyim pek gelemiyorum herzaman duamada ve aklımdasınız öpüldünüz...

şerifecigim dedigin gibi bayramımız yakın şu kimsesiz yazısını degiştirsen canım.. bzi yok sayıyormuşsun gibi olmuyor yani...

yeni arkadaşlar gelmiş maalesef buruk bi hoşgeldiniz diyorum...çok üzgünüm dostlar..

Barzey hakkında hayırlısı olsun kendini ne zaman hissedersen o zaman dene bence doktorlar bizlerede hiç bişi demiyorlar sadece deneme yanılma yöntemi

eet aabeyazmelek yalnız olmadığımı biliyorum ve hemen değiştirdim...

mhtp sakın üzülme hastalanırsanda unutmaki normal yoldan olmayanlarda var bence bizden üstünsünüz Allah hakkında ve hakkınızda hayırlı olanı versin...ben ve benim gibiler hayata başlarken eksik başladık bi umut iyi bitirebiliriz kısmet...umutlarım hiç bi zaman solmadı mayıs çiçekleri inanıyorum ki benim dünyamda da açacak belki zaman alacak bilemem ama yaşadığım sürece ve nefes aldıkça umutlarım solmadı solmayacakta.

40+3 müüü :gitme:çok üzüldüm arkadaşım Allah sabrını artırsın aramıza geldiğinize buruk bi sevinçle hoşgeldin diorum.siz neden kaybettiniz meleğiniizi araştırma yaptırdınızmımafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…