canlar nasilsiniz benim icim hep SIKINTILI bi atlatamadim su ruh halini tabiki yiyip icip gezdigimiz oluyor ama ahhh ahhhh su gonlumu bir anlayabilseler artik milletin yaninda da bahsedemiyorum bisey amaaaaaan oda neymis emzirip buyutup beslemisimmi ne paylasmisim offfffffffffffff bu ne yaaaaaaaa ALLAHIM su insanlarin gonlune vicdan merhamet ver
belki de haklısın premete ama gerçekten yaşadıklarım hele de ikini gebelikte yaşadıklarım ve en sonundaki kayıp o kadar acıttı ki canımı
inşallah evlatlık bebiş başvurumuz bir an önce yanıtlanır rabbim gönderir bebişimizi yoksa bu istek bu açlık ruhumu kemirip bitirecek
ben size kesin başvuruyu yaptığımızı yazamadım kızlar 2 ay oldu.
birkaç yıl bekleyeceksiniz ama belli olmaz erken de olabilir belki dediler.
canım ya ,, sizleri böyle gördükçe inan kahroluyorum ..biraz daha sabır canım biraz daha sabır ,sen boşver insanların abuk subuk konuşmalarını duyma , o ortamlarda bulunma bulunsan bile ,onların böyle konuşmlarını takma , evladını kaybetmiş bir anne ve babayı teselli eden kişiye cennet hırkası giydirilirmiş , Allah katında bile ne büyük onur..ama bazı inaslıktan nasibini alamamış insanlar bilmiyorlar , banada çok şey sölediler ,düşük gibi bişey yapmışsın geçmiş olsun dediler , ne düşüğü ya ben doğum yaptım yavrumu kaybettim , erken doğumu doğumdan bebekten saymıyorlar ne büyük acizlik ,, erken dönemde düşen bebeklere bile isim verilmesi gerektiği halde ,bu ne cahillik ,, onları Allaha havale etmekten başka bişey gelmiyor malesef elimizden..canlar nasilsiniz benim icim hep SIKINTILI bi atlatamadim su ruh halini tabiki yiyip icip gezdigimiz oluyor ama ahhh ahhhh su gonlumu bir anlayabilseler artik milletin yaninda da bahsedemiyorum bisey amaaaaaan oda neymis emzirip buyutup beslemisimmi ne paylasmisim offfffffffffffff bu ne yaaaaaaaa ALLAHIM su insanlarin gonlune vicdan merhamet ver
ozlenencim insallah cnm yuzun guler acilarin biraz olsun hafifler cocugunu zamaninda saglikla dogurur ve kucaklar doya doya emzirir buyutursun insallah bizlere de nasip olur cok doluyum su siralar kimse anlamiyor beni
kızlar bu arada benim bir sorum olacak , hani kan sulandırıcı iğneler var ya onların ücreti ne kadar ya da ssk karşılıyormu ?,kullananlar bilgilendirirse sevinirimm..
Beni merak etmişsiniz kızlar merak etmeyin iyiyim. Sağolun ayrıca düşündüğünüz için. İş seyehatindeydim. Geldim fakat işlerde yoğun tam okuyamadım. Müsait olduğumda geçmişi okuyacağım. Umarım güzel haberler vardır. Hepinizi öptüm.
Sinannuraycım sen kaçta gideceksin doktora.
şimdi çıkıyorum canım dört beş gibi burdayım bana dua edinolumunekankayizsmile
canim premetem suan yakinlarimda o kadar cok hamile olmaya basladi ve herkes gozume gozume sokmaya basladi gobeklerini hiiiiccccc ben varmisim yokmusum hicccccccccccc umurlari degil herkes istedigini konusuyor yanimda yok arabasini almis kiyafetlerini almis kalkip onlari tek tek gosteriyolar bilmem ne ben kiskanmiyorum onlari ALLAH onlara nasip etmis suan icin bana etmemis ama ne luzumu var bu kadar a ya insaf biraz artik ne eltimle ne gorumcemle ne kaynanamlada konusamiyorum onlarda abarttigimi dusunuyorlar hatta sen bilirsin benim face de ciftlikte neslicimden gorup yaptigim oglumun ismi yazio onu gore gorumcem bana kendine aci cektirmeye bayiliosun sil onu neymis orda dedi.hatta daha da ileri giderek ordaki herkesin onu gorup benle ilgilenmeleri ALPEREN EFE Kim neden yazdin diyip ilgi gostermeleri icin yazdigimi soyledi.dondum kaldim ve dedimki abla nolursa olsun ben suan yasamasada bi bebek dogurdum ya benim bebgim ben dogurdum ve benim suan yasiyamiyor olsada bi yavrum var diye herkese soylemek istiyorum sanki dedim sen simdi bende bi suc sorun yok ben hamile kalip cocuk dogurabiliyormuyum mu demek istiosun dedi
ben geldim sadece keseyi gördük kalp atışını göremedik düşük tehlikem varmış kansızlık var idrar yollarında iltahab onun için ilaç vermedi bol su iç dedi var da var yani dedim zaten sorunsuz bi hamilelikte geçiremeyiz neyse hayırlısı olsun ne olacaksa erkenden olsunda ileride içim yanmasın öfff moralim bozuk saçmalıyorum
canım ne varda düşük tehliken var dedi doktor.bende çok düşük yaptığım için aynı senin gibi söylüyodum ama benim kanamam falan oluyodu.şuan kaç haftalıkmış nededi doktor.hemen umutsuzluğa kapılma dur bakalım allahtan hayırlısı.valla hiç ummadığımız hamileliklerimiz bizi utandırıp dünyaya gelecek belkide.bak benim 6. hamileliğim bugüne kadar hepsinde sevinmiştim ilk kez bu hamileliğimde ağladım.niye hamileyim diye.ama 4 tane düştü.bak bu şimdilik duruyo ...hemen umutsuzluğa kapılma canım stres yapmamaya çalış...
canim premetem suan yakinlarimda o kadar cok hamile olmaya basladi ve herkes gozume gozume sokmaya basladi gobeklerini hiiiiccccc ben varmisim yokmusum hicccccccccccc umurlari degil herkes istedigini konusuyor yanimda yok arabasini almis kiyafetlerini almis kalkip onlari tek tek gosteriyolar bilmem ne ben kiskanmiyorum onlari ALLAH onlara nasip etmis suan icin bana etmemis ama ne luzumu var bu kadar a ya insaf biraz artik ne eltimle ne gorumcemle ne kaynanamlada konusamiyorum onlarda abarttigimi dusunuyorlar hatta sen bilirsin benim face de ciftlikte neslicimden gorup yaptigim oglumun ismi yazio onu gore gorumcem bana kendine aci cektirmeye bayiliosun sil onu neymis orda dedi.hatta daha da ileri giderek ordaki herkesin onu gorup benle ilgilenmeleri ALPEREN EFE Kim neden yazdin diyip ilgi gostermeleri icin yazdigimi soyledi.dondum kaldim ve dedimki abla nolursa olsun ben suan yasamasada bi bebek dogurdum ya benim bebgim ben dogurdum ve benim suan yasiyamiyor olsada bi yavrum var diye herkese soylemek istiyorum sanki dedim sen simdi bende bi suc sorun yok ben hamile kalip cocuk dogurabiliyormuyum mu demek istiosun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?