Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Canim sen cevrendeki insanlardan anlayis bekleme bosuna ben cok bekledim ama hepside olduguna kirici davrandilar...
Yine olur ne olacak demeleri veya yasasaydida ölseydi demeleri falan filan...
Illaki dogurmaya gerek yokki ben 38 hafta oglumu karnimda tasidim simdi o hic olmamis gibi nasil davranirim...
Yanimda olmasada benim hep aklimda ve kalbimin icinde biricik oglum...

Bana birde bir tane cocugun var ona sükret ya hic olmasaydi ne olurdu diyorlar, tabiki cok sükür Rabbim kizima hayirli uzun ömürler versin ama, dünyaya gelmedi diye oglumu yokmu sayacagim....

Insanin 10 tanede cocugu olsa hepsinin yeri farklidir ama evlat acisi yasamayan bunu anlamaz.....

hayırlı olsun canım inşallah fzla beklemezsin belki bi bebiş verirler ne üzel olur rabbim çektiğimiz acıları görüyo seninde mükafatını versin

limbugcum kimseden seni anlamalarını bekleme çünki kimse anlamaz bizim çektiğimizi yaşadıklarımızı bi biz biliriz nerden anlasınlarki onların evlatları yanında öpüp kokluyolar hiç hasret öekmiyolar canım bence uzaklaş o insanlardan başka şeylerle ilgilen şimdi bize herkez nispet yapıyo gibi geliyo bilemiyourm belkide yapıyo benim görümcem mesela ben hamileyken onun kızıyla benimkisi arkadaş olucak birbirlerini kıskanırlar mı yoksa iyi mi anlaşırlar sürekli konuşup duruyodu şimdi alıp kızını geliyo onu sanki ilk defa görmüş bi sevişi var öpüp koklaması belki yanlış düşünüyorum ama resmen nispet yapıyo acı çektirmek hoşuna gidiyo bende diyorum rabbim ne kadar acı çektiğimizi görüyo böle bi durumda bile fitne fesat düşünen insanlara öle evlatlar nasip etsinki zamanı gelince keşke ölselerdide böle olduklarını görmeseydik deseler belki bende kötü düşünüyorum ama acımıza acı katan insanların cezasız kalmasını istemiyorum bigün biyerde akılları başına gelsin anlasınlar biz neler çekiyoruz sen o çocuğu severken benim içim nasıl parçalanıyo bunu salak olsa gene anlar

benim kız kardeşim samsundan geldi kızım ölünce onunda bebeği var ben onu görüp daha çok üzülüyorum diye gelip yanımda bile kalamadı bence birissi başka birine acı çektiriyosa bunu kasıtlı yapıyo artık kimsenin beni üzmesine izin vermiycem sende verme söle benim acımı küçümsüyosun senin evladın ölse ne düşünürsün hala benim acım sana göre basit mi olur aynı şey değilder ama aynı şey sonuçta biz anneyiz onları taşıdık hayal kurduk onlarla hayatımızın nasıl değişeceğini hayatımıza bi mucize gibi doğacaklarını düşündük kim ne derse desin biz anneyiz ve acı yine aynı kimsenin bunu hafife almaya akıl verip şöle yap böle yap demeye hakkı yok rabbim böle insanlardan bizi korusun onlara karşı bize güç versin ama lütfen susma anlat içini yaşadıkların kolay değil onlarda farkına varmak zorunda destek olamıyolar köstek olmasınlar bari

canım ya ,, sizleri böyle gördükçe inan kahroluyorum ..biraz daha sabır canım biraz daha sabır ,sen boşver insanların abuk subuk konuşmalarını duyma , o ortamlarda bulunma bulunsan bile ,onların böyle konuşmlarını takma , evladını kaybetmiş bir anne ve babayı teselli eden kişiye cennet hırkası giydirilirmiş , Allah katında bile ne büyük onur..ama bazı inaslıktan nasibini alamamış insanlar bilmiyorlar , banada çok şey sölediler ,düşük gibi bişey yapmışsın geçmiş olsun dediler , ne düşüğü ya ben doğum yaptım yavrumu kaybettim , erken doğumu doğumdan bebekten saymıyorlar ne büyük acizlik ,, erken dönemde düşen bebeklere bile isim verilmesi gerektiği halde ,bu ne cahillik ,, onları Allaha havale etmekten başka bişey gelmiyor malesef elimizden..
ozlenencim insallah cnm yuzun guler acilarin biraz olsun hafifler cocugunu zamaninda saglikla dogurur ve kucaklar doya doya emzirir buyutursun insallah bizlere de nasip olur cok doluyum su siralar kimse anlamiyor beni

amin canımm inş..Rabbim hepimize nasip etsin hepimize inş...

kızlar bu arada benim bir sorum olacak , hani kan sulandırıcı iğneler var ya onların ücreti ne kadar ya da ssk karşılıyormu ?,kullananlar bilgilendirirse sevinirimm..

canım bende kullanıyordum iğne 1hafta önce bıraktım.ilk başta dr 5 tane yazdı.o sırada da heyet raporu çıktı hiç ücret ödemeden(yani yüzdesinide ödemeden) aldım hep..
önce clexan kullandım yirmiküsürdü normal fiyatı,sonra fraxiparin kullandım o da 19 gibi bişey..ama heyet raporu çıkınca devlet ödüyor..
ben buradaki eczaneden ilk önce aldım parasını ödemeden rapor çıkınca yaxdırdım karşıladı..

Beni merak etmişsiniz kızlar merak etmeyin iyiyim. Sağolun ayrıca düşündüğünüz için. ış seyehatindeydim. Geldim fakat işlerde yoğun tam okuyamadım. Müsait olduğumda geçmişi okuyacağım. Umarım güzel haberler vardır. Hepinizi öptüm.

Ay canım hoşgeldin öldük meraktan. Neyse iyisin ya önemli olan o.

Hızlıca okudum geçmişi hayırlı uğurlu olsun sinannuray. Allah tamamına erdirsin inşallah. Hayırlısıyla kucağına al bebişini. Darısı biz bekleyenlerin başına inşallah.

al işte sana ya ben anlamıyorum böyle davrananları ya...oda bi candı ya sen onu taşıdın besledin büyüttün ve doğurdun sen bir annesin...anlamıyorum ben bu insanları sadece çocuğu yaşayanlarmı anne oluyo bebeği ölenler anne diilmi.
boşver de nasıl boşvereceksin işte.sen şimdi onlara içinide açamazsınki dertleşemezsinki canım ya.işte her insanın çevresinde sanki sen hiçbirşey yaşamamışsın gibi davrananlar var.napalım çekilecek işte onlar bizi anlamayan insanlar.allah böyle acıları kimselere göstermesin.sadece yaşayanlar birbirini anlar ve ateş düştüğü yeri yakar.yaşayamayan anlamıyo işte.canım sen kendini üzmemeye bak.allahım bebiş nasip etsin en kısa sürede hepimize nasip etsinde artık bizede acınan gözlerle bakılmasın...

Arkadaşlar ben de hiç iyi değilim. Uzun zamandır bir karamsarlık bir mutsuzluğa kapıldım. Sanki tekrar mutlu olamıyacakmışım hep kendimi böyle yarım hissedecekmişim gibi geliyor. Sanki benim çocuğum olmayacak kavuşamıyacağım yavruma. Çocuk özlemiyle 5 yıl geçti ama sanki şu 2-3 ay geçmeyecek gibi. Zaten olacakmış gibi de bir ümidim kalmadı. Çevremde herkez hamile ya da doğumu bekliyor. Gelinizim ikinciye hamile bütün iş arkadaşlarım hamile, arkadaşlarım hamile hep konu bebek. Ben ise çıldırmamak için zor tutuyorum kendimi hele şu tedavimin iptal olması beni çok yıprattı tek avuntum.Bundada vardır bir hayır diyorum ama içim yanıp yanıp tutuşuyor. Allaha sabır ver bana diye yalvarıyorum. Bana yaşamak çok zor geliyor artık daha fazla acı çektirmesin Allahım.

ben geldim sadece keseyi gördük kalp atışını göremedik düşük tehlikem varmış kansızlık var idrar yollarında iltahab onun için ilaç vermedi bol su iç dedi var da var yani dedim zaten sorunsuz bi hamilelikte geçiremeyiz neyse hayırlısı olsun ne olacaksa erkenden olsunda ileride içim yanmasın öfff moralim bozuk saçmalıyorum

canım ne varda düşük tehliken var dedi doktor.bende çok düşük yaptığım için aynı senin gibi söylüyodum ama benim kanamam falan oluyodu.şuan kaç haftalıkmış nededi doktor.hemen umutsuzluğa kapılma dur bakalım allahtan hayırlısı.valla hiç ummadığımız hamileliklerimiz bizi utandırıp dünyaya gelecek belkide.bak benim 6. hamileliğim bugüne kadar hepsinde sevinmiştim ilk kez bu hamileliğimde ağladım.niye hamileyim diye.ama 4 tane düştü.bak bu şimdilik duruyo ...hemen umutsuzluğa kapılma canım stres yapmamaya çalış...

4 hafta 6 günlük bilmiyom o ultrasondan bakınca düşük tehliken var dedi kızımdada vardı tehlike düşmedi kanama değilde lekelenmem oldu oda büyük bbi ihtimalle yerleşmedir kasıklarım çok aşırı ağrıyo kzımda böle ağrım hiç yoktu stres nasıl yapmıyım benim hayatım stres o yüzden moralim bozuk zaten

allah onun başına vermesinde anlamasın hiç...
ne söylesen anlamaz canım millet.anca boş boş konuşur..aslında içimde acayip sinir birikti görümcene ama neyse burada dökemiyorum...
kendini böyle dengesizler için üzme anlamasını da bekleme sakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…