Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

ah canım benim hikayem daha zordu ama bak atlattım hepsini..kan paçamdan aktı yollarda öyle gittim hastaneye dr bana kolundan kan veriyoruz kan alttan akıp gidiyor ama ona rağmen bebeğini 9 ay taşıyıp kucağına sağlıkla aldı hastam.dediğinde saçlama demek geldi içimden inanmadım. onun üstüne neler yaşadım..
sende gidecekse gitsin falan deme sakın..bu sefer olacak herşeye göğüs gericem de...
idrardaki iltihap içinde bol su iç,idrarın gelmese bile tuvalete sık git,birde bulabilirsen karnıbaharı kaynatıp suyunu iç,saraçoğlunun sitesinde var...

tavsiyelerin için çok sağol inşallah senin ulaşabildiğin haftalara bende ulaşıp sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım

sinannuraycığım lütfen üzülme daha usg'de kalp atışı görülmesi için çooookk erken canım 1 hafta sonra anca.
idrar yolu enf. olmayan gebe ben duymadım
kasıklarındaki ağrı bebeğinin yerleşmeye devam ettiğini gösteriyor
lütfen moralini yüksek tut kanaman yoksa işler büyük ihtimalle yolundadır canım

yok canım kanamam bebeğin kalp atışı için erken onunda farkındayım şu iltahab moralimi bozuyo devam etmesinden korkuyorum ya aslında sorun oda değil ne biliyim moralim çok bozuk herkeze herşeye sinirleniyorum kendime kızıyorum bu stresten uzaklaşmam lazım

bir de doktor meselesi var canım doktoruna tam anlamıyla güve duyarsan daha az stresli bir gebelik geçirirsin
bir de daha önce de konuşmuştuk hatırlarsın iki doktorla devam et canım her ihtimale karşı
idrar yolu enf. için bol bol su zaten antibiyotik verdi mi? ilk üç ay pek vermezler

doktorum çok iyi kendi polikiliniği var bide bakırköy devlete gitmeyi düşünüyorum vermedi bol su iç dedi ama kansızlık için verdi normalde iki buçuk aydan sonra veriliyomuş

olsun canım iç bence şu anda da ihtiyacın var çok kansız kalmışsın demek ki bir de kırmızı et iyi geliyor kansızlığa köfte falan ye en azından

beyazmelekciğim sen ne yapıyorsun tarkadaşım var mı bir gelişme
sen ne zaman test yapacaktın

Canım tedavinin ertelenmesi senin moralini altüst etti. Bak tedavi zamanın yaklaşsın yine nasıl toparlayacaksın kendini, nasıl umutla dolacak için. 1 ayı geçti bile birazcık sık dişini. Sen yeter ki umudunu kaybetme, pes etme bak herşey nasıl güzel olacak. Hatırlıyor musun hadibakem, sinannuray ve senin son adet tarihiniz aynı gün olunca sen belki hep beraber hamile kalırız demiştin. Bak şimdi onların ikisi de hamile, dediğin olacak sen de hamile kalacaksın ama sadece süreni bekliyorsun

Canım gözün aydın keseyi görmüşsün 2 hafta sonra da kalp atışını duyarsın. Düşük tehliken için progestan ya da prolutun iğne vermiştir zaten doktorun bir de kendini yormaz ve yatarak istirahat etmeye çalışırsan bebeğin sana tutunur. Kansızlık, idrar yolu iltihabı hep tedavisi olan şeyler bunlar için can sıkmaya değmez. Bence senin bunlardan öncelikli problemin hemen herşeye moralini bozarak yelkenleri suya indirmen. Canım en ufak aksilikte böyle yaparsan geçmez bu 9 ay. Şöyle bir silkelen, kendine gel. Sen artık annesin ve anneler güçlü olmak zorundadır.

hadi ya ananas demek denemek lazım bende alayım opuyorumnanaktan

hayırlı olsun arkadaşım inşallah hemen bebegin gelir...

canımbenim ya nasıl insanlar bunlar neler yaşamışsın allah yardımcın olsun
elimizden geldigince takmamaya çalışıcaz öpüyorum seni dikkat et kendine...

aynı şeyleri banada söylüyorlar inşallah deyip geçiyorum ahhh ahhh..
benim kızımada düşük yapmışsın demeleri çıldırttıyor dogum yaptım ses verdi yavrum ama anlayan yok..

ne güzel en azından kardeşin seninle canım

öyle diyecek bir şey yok herşeyde vardır bir hayır

kendine dikkat et yat dinlen sen önlemini al gerisi allahtan allahım yardım etsin bir şey olmayacak ilk önce kendin inan lütfen...

beyazmelekciğim sen ne yapıyorsun tarkadaşım var mı bir gelişme
sen ne zaman test yapacaktın

mapcım geçmişteydim iyiyim hamdolsun sende iyisindir umarım kasıklarım agrıyor 2 gündür araara ama bilmiyorum işte 28_29 arası ateşime göre bakıcam canım..

premete çok haklısın kendimi toplamam dediğim gibi kafamı değiştirmme lazım progestan verdi iğne vermedi ben düşük tedavisinde sadece progestan yeterli biliyorum ama

ağızdan mı vajinal mi kullanacaksın progestan kapsüllerini
bana tüp bebek tedavisinde 3*2 ağızdan verdiler ama ağızdan alınca hemen uyumaya başlıyordum bu nedenle prolüton iğneye döndüler

ağızdan mı vajinal mi kullanacaksın progestan kapsüllerini
bana tüp bebek tedavisinde 3*2 ağızdan verdiler ama ağızdan alınca hemen uyumaya başlıyordum bu nedenle prolüton iğneye döndüler

ağızdan canım sabah bir akşam iki tane önceki hamileliğimde vajidan alıyodum progestanda uyku yapıyo ama ben kullanmaya başlamadan uyku hali başlamıştı bende zaten hamilelikden

günaydın arkadaşlar bende buğün 4 de randevum var
geçmişi tam okuyamadım sinannurayın yazısını gördüm
canım geçmiş olsun inş. bir sourunla karşılaşmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…