Canım tedavinin ertelenmesi senin moralini altüst etti. Bak tedavi zamanın yaklaşsın yine nasıl toparlayacaksın kendini, nasıl umutla dolacak için. 1 ayı geçti bile birazcık sık dişini. Sen yeter ki umudunu kaybetme, pes etme bak herşey nasıl güzel olacak. Hatırlıyor musun hadibakem, sinannuray ve senin son adet tarihiniz aynı gün olunca sen belki hep beraber hamile kalırız demiştin. Bak şimdi onların ikisi de hamile, dediğin olacak sen de hamile kalacaksın ama sadece süreni bekliyorsun
Evet haklısın işte bazen insan çok kötü oluyor. Dün berbat bir gün geçirdim bütün gün canım sıkkın ağlamaklı dolaştım. Akşam üzeri işyerindede sorun yaşayınca dün gece dağııtım resmen isyan ettim. Bütün gece ağladım. Allah affetsin. Şimdi daha iyiyim daha sağduyulu yaklaşa biliyorum. İnşallah bende bugünleri unutacağım. İnşallah herşey yoluna girecek. Yanlız gerçekten bu dünyanın adeleti yok bazılarına okadar çömert davranırken, bazılarınıda çektirmediği acı, sıkıntı kalmıyor.
Premete canim dün doktora gittim yumurtalarim pek gelismemis ama igneye devam edcegim persembe birdaha randevum var ama bu ayda pek ümit yok onca doz igne vuruluyorum ama banamisin demiyor yumurtaliklarim...
Doktor bu ayda olmazsa baska türlü tedavi yapalim diyor asilama falan ama onu karsiylayacak maddi durumum yok hayirlisi bakalim...
Birdahaki ay tadavi olmayacagim zaten biraz vücutumu dinlendirmem lazim...
Sen neler yaptin calismalara baslamissindirkaydirigubbakcemile3
Cogunuz ne kadar sanslisiniz en azindan normal yolla hamile kalabiliyorsunuz keske bende öyle olsaydim, bu ilaclar beni mahfediyor...:sinifsinif:
kafamı değiştirmem lazım
Özlenencim ananas da doğal progesteronmuş. Dimes'in %100 doğal ananas suyu var heryerde arayıp da bulamamıştım geçen hamileliğimde. Geçenlerde markette tesadüfen buldum son 2 tane kalmıştı ikisini de aldım. Yumurtlama dönemimden sonra hergün 1 bardak içeyim diyorum. Bütün hamile ve potansiyel hamile arkadaşlara duyurulur.
iyi geceler aabeyzmelekciğim rabbim kabul etsin namazını
günaydın arkadaşlar bende buğün 4 de randevum var
geçmişi tam okuyamadım sinannurayın yazısını gördüm
canım geçmiş olsun inş. bir sourunla karşılaşmazsın.
Premete canim dün doktora gittim yumurtalarim pek gelismemis ama igneye devam edcegim persembe birdaha randevum var ama bu ayda pek ümit yok onca doz igne vuruluyorum ama banamisin demiyor yumurtaliklarim...
Doktor bu ayda olmazsa baska türlü tedavi yapalim diyor asilama falan ama onu karsiylayacak maddi durumum yok hayirlisi bakalim...
Birdahaki ay tadavi olmayacagim zaten biraz vücutumu dinlendirmem lazim...
Sen neler yaptin calismalara baslamissindirkaydirigubbakcemile3
Cogunuz ne kadar sanslisiniz en azindan normal yolla hamile kalabiliyorsunuz keske bende öyle olsaydim, bu ilaclar beni mahfediyor...:sinifsinif:
canım ben yapamıyorum daha doğrusu yapıyorum ama yapıştıramıyorum başkasına yaptırmıştın bu tickeri hem bi pazartesi görünelim bakalım ondan sonra yaparız
evet bazı şeyelr imkansız canım
olsun kötü Düşünmeyelim.
Rabbim ve meleklerimiz koruyacak bebişleirmizi.
inşallah bu kez herşey gzüel olucak.
yüzümüz gülecek
bu kez hayal etiğimiz herşeyi yaşayabilecez inşallah.
Allahım miniklerimizi sağlıklı, hayırlı bi şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin.
onlara gzüel upuzun bir ömür nasip etsin.
Rabbim tüm melek annelreinin yüzünü güldürsün.
kimseye evlat hasreti çektirmesin gzüel Yarabbimmmmmmm.
bu kez inşallah yüzümüz gülerek, kucağımızda yavrularımzıla çıkarız.
koru Allahımmmmmmmmmm onalrı.
dualrımzı kabul et.
benim dualrım hep sizlerle.
neolur bana çok gelmiyo diye kızmayın
gelmesemde aklım hep sizde.
ve her girdiğimde yeni bi hamilee haberi alma umuduyla açıyorum bilgisayarı.
işte korkuyorum.bolca dinlenmeye dikaket ediyrum.
yien görüşmek üzere canalrımmmmmmm.
Allahım bizler bir mutluluk ışığı gönderdi.
ışıltısı hep daim olur inşallah.
diyodum ya. bu baharda bi kelebek konsun diye .
geldi hiç beklemediğim anda konuverdi avucumun içine.
şaşırttı , ağlattı beni sevinçten.
umudum oldu geleceğe dair.
dileğim tüm melek annelerine ve bebek hasreti çeken herkese gelsin
ve konsun bu ışıl ışıl kelebek.
Rabbim okadar büyükki
dualrımız geri çevrilmiyomuş
nekadar zman zaman umutsuzluğa düşsek de.
dualrım sizlerle
sizlerde esirgemeyin dualrınızı
kızlarrr dün dr gittim oğluşum iyiymiş çok şükür...:)
26.05.2010 çarşamba günü sezeryan olucam..darısı hepinizin başına inşallahh...hep duamdasınız....
cennetteki 3 yavrmun kardeşi oğluşum geliyor....inşallah bu sefer mutllu son...:))
allahım üzüntülerimizn ardından mutlulukları verecek kızlar...melek yevrularımız biz üzüldükçe orada rahat değiller üzüntülerimizi atlatmaya çalışalım nolur...umutsuzluk en kötüsü...umutlarınızı hep yeşil tutun...sizler özel insanlarsınız.....
canim premetem suan yakinlarimda o kadar cok hamile olmaya basladi ve herkes gozume gozume sokmaya basladi gobeklerini hiiiiccccc ben varmisim yokmusum hicccccccccccc umurlari degil herkes istedigini konusuyor yanimda yok arabasini almis kiyafetlerini almis kalkip onlari tek tek gosteriyolar bilmem ne ben kiskanmiyorum onlari ALLAH onlara nasip etmis suan icin bana etmemis ama ne luzumu var bu kadar a ya insaf biraz artik ne eltimle ne gorumcemle ne kaynanamlada konusamiyorum onlarda abarttigimi dusunuyorlar hatta sen bilirsin benim face de ciftlikte neslicimden gorup yaptigim oglumun ismi yazio onu gore gorumcem bana kendine aci cektirmeye bayiliosun sil onu neymis orda dedi.hatta daha da ileri giderek ordaki herkesin onu gorup benle ilgilenmeleri ALPEREN EFE Kim neden yazdin diyip ilgi gostermeleri icin yazdigimi soyledi.dondum kaldim ve dedimki abla nolursa olsun ben suan yasamasada bi bebek dogurdum ya benim bebgim ben dogurdum ve benim suan yasiyamiyor olsada bi yavrum var diye herkese soylemek istiyorum sanki dedim sen simdi bende bi suc sorun yok ben hamile kalip cocuk dogurabiliyormuyum mu demek istiosun dedi
bilmiorum premetecim cok canim yaniyor simdi tr ye gelmek icin izin icin planlar kuruyoruz nasipse 7.ayin basinda cikicaz yola ama ben hep hayaller kuruyodum oglumla gidicektim izine onun icin arabamizi bile degistirmistik annemler babamlar beni kucagimda cocugumla karsilayacaklardi nihayet 5senenin acisi ozlemi son bulucakti yanan cocuk hasretiyle yanan bagrimiz serinliycekti oglum 4 aylik olacakti o zaman .
biliyorum hepimizin acisi cok zor sizlere daha once anlattimmi bilmiyorum ama cok aci cektim ben bu 5yillik evliligimde evlendim cocuk istedik hemen derken 2.ay hamile kaldim dustu bi daha kalamadim ardan zaman gecti drlara basladik bi kac ay ilac tedavisi olmadi sonra 3kez asilama yine olmasi tup bebek dedi dr en son yapabilecegimiz sey 4 kez denedim 2si tuttu onlarda dustu bunlari yazmasi anlatmasi o kadar kolayki ama cektigim SIKINTILARI umutlarimi kaz kez yikilisimi anlatabilmem cok zor sizlere her adet oldugumda cok afedersiniz hayvan gibi bagira bagira aglayip uyuyakaliodum ogun afedersini esimle her beraberligimiz de o ani yasamak imkansizdi her defasinda acaba bu kez oldumu diye dusunuyordum tam umudu kestigimiz bi anda gelmisti yavrum ama bize getirdigi o muhtesem zamanlar bi ruya gibi geldi gecti ama icimizi deldi gecti yangin yeri oldum
limbugcum kimseden seni anlamalarını bekleme çünki kimse anlamaz bizim çektiğimizi yaşadıklarımızı bi biz biliriz nerden anlasınlarki onların evlatları yanında öpüp kokluyolar hiç hasret öekmiyolar canım bence uzaklaş o insanlardan başka şeylerle ilgilen şimdi bize herkez nispet yapıyo gibi geliyo bilemiyourm belkide yapıyo benim görümcem mesela ben hamileyken onun kızıyla benimkisi arkadaş olucak birbirlerini kıskanırlar mı yoksa iyi mi anlaşırlar sürekli konuşup duruyodu şimdi alıp kızını geliyo onu sanki ilk defa görmüş bi sevişi var öpüp koklaması belki yanlış düşünüyorum ama resmen nispet yapıyo acı çektirmek hoşuna gidiyo bende diyorum rabbim ne kadar acı çektiğimizi görüyo böle bi durumda bile fitne fesat düşünen insanlara öle evlatlar nasip etsinki zamanı gelince keşke ölselerdide böle olduklarını görmeseydik deseler belki bende kötü düşünüyorum ama acımıza acı katan insanların cezasız kalmasını istemiyorum bigün biyerde akılları başına gelsin anlasınlar biz neler çekiyoruz sen o çocuğu severken benim içim nasıl parçalanıyo bunu salak olsa gene anlar
ben geldim sadece keseyi gördük kalp atışını göremedik düşük tehlikem varmış kansızlık var idrar yollarında iltahab onun için ilaç vermedi bol su iç dedi var da var yani dedim zaten sorunsuz bi hamilelikte geçiremeyiz neyse hayırlısı olsun ne olacaksa erkenden olsunda ileride içim yanmasın öfff moralim bozuk saçmalıyorum
Hadibakem canım seni merak ettim. Nasıl geçti doktor görüşmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?