Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Peremete çok sağol canım verdiğin destek için. ınşallah seninde benimde güzel haberlerimizini burada arkadaşlarımızla paylaşma şansımız olur. Bu ay inşallah senin bebiş haberini alırız. Sonra zamanı gelince benim ki. Allah yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

canım eburcu bu kadar stres yapma kendine ben inanıyorum ki tedavin ertelenmeseydi sende bizimle hamile kalacaktın ama belki böylesi daha hayırlıdır senin için kendini toparla tatiline çık sıkıntılarını azalt gel tedavine başla bak rabbim bekletmiycek seni o zaman herşey daha farklı olacak rabbimin adeletini hiç birimiz anlayamayız şuan bize çok adaletsiz geliyo ama inan mantıklı düşündüğümüzde biz çok şanslıyız herkezin bebği kollarında bi hasreti yok ama biz öbür dünyada sonsuz bebek sevgisini tadıcağız cennetin neşesi olacak bizim bebeklerimiz inanıyorum ne kadar sıkıntılar çekersek çekelim rabbim kulunu görür bize dayanamaz biz ne kadar isyan etsekte o bizi affeder çektiğimiz acıların karşılığında bizimde yüzümüzü güldürür

Günaydin Arkadaslar ....

Hadibakem güzel haberlerle gelirsin Insaalah canim...

Sinannuray canim bozma moralini Insaallah hersey yolunda gidecek bu sefer...

Eburcu canim moralini bozma gec olsunda güc olmasin beklemek zor ama sonu mutlu bitecek Insaallah...

Hadibakemcim güzel haberlerini bekliyorum canım.
Eburcucum bizim de yüzümüz gülecek canım, sabrın sonu selamet.
Seymacim sen ne yaptın. Tekrar doktora gittin mi. Bu ay da aynı tedaviyi mi uygulayacaksınız yoksa kendi haline mi bıraktın.

Oğluma

Ne büyük dertlerim vardı benim
Dizlerimde yaralarım
Kırılan oyuncaklarım vardı
Hayat yüreğimde yaralar açıp
Beni elinde oyuncak yapana kadar

Karşılıksız aşklarım
Küstüğüm dostlarım vardı
En büyük aşkıma hasret kalıp
Hayata küsene kadar

Hayata karşı kaygılarım
Yarına karşı korkularım vardı
Kaderime boyun eğip
Yazgımı yaşayana kadar

Şimdi hatırlayınca gülüp geçtiğim
Yokluğuna ağlayıp
Gülmeyi unutana kadar

Premete canim dün doktora gittim yumurtalarim pek gelismemis ama igneye devam edcegim persembe birdaha randevum var ama bu ayda pek ümit yok onca doz igne vuruluyorum ama banamisin demiyor yumurtaliklarim...
Doktor bu ayda olmazsa baska türlü tedavi yapalim diyor asilama falan ama onu karsiylayacak maddi durumum yok hayirlisi bakalim...

Birdahaki ay tadavi olmayacagim zaten biraz vücutumu dinlendirmem lazim...

Sen neler yaptin calismalara baslamissindirkaydirigubbakcemile3

Cogunuz ne kadar sanslisiniz en azindan normal yolla hamile kalabiliyorsunuz keske bende öyle olsaydim, bu ilaclar beni mahfediyor...:sinifsinif:

Canım yumurtaların yavaş gelişiyorsa ilaçlara ilaveten yumurta geliştirici kürleri de uygulasan iyi olabilir (bal çörekotu tarçın ya da incir kürü gibi). İnşallah bu ay olur canım,çektiğin onca sıkıntıya değer. Oralarda aşılamayı ya da tüp bebeği devlet karşılamıyor mu. Ben bu hafta ve diğer hafta çarşambaya kadar 2 günde bir çalışcağım ondan sonra eşim yok zaten. Bu arada tutturabilir miyiz bilmiyorum yumurtlamam ne zaman olur bilemiyorum henüz hiçbir belirti yok. Bu ay ben biraz kafamı rahatlatmayı becerebildim, oluruna bıraktım, ben elimden geleni yaparım artık gerisi Allah'tan.

Yok canim devlet karsilamiyor zaten dar gelirliyiz azda degil zaten masraflari..
Asilama icin en az 500 Euro bir defalik...
Tüp bebek icinde 2500 Euro istiyorlar..
Kürleride denedim canim zamaninda ama bir ise yaramadi hele cörekotu kürü berbat birsey..

Bakalim nasibimde yeniden Anne olmak varsa olur yoksa ben bu tedavilerden cok yoruldum artik...

Türkiyede nasil bu asilamyi ve tüp bebegi sigorta karsiyliyormu ??

Merak etme canim haftaya carsambaya kadar yumurtlaman olur Insaallah bu ay hamile kalirsin canim...
Bu ay bütün arkadaslarin hamile olmasini diliyorum Allahtan...

Türkiye'de tedavinin bir kısmını devlet karşılıyor ama belirli şartları var sanırım. ınşallah bu ay olur ama olmazsa deiğin gibi sen tedaviye biraz ara ver. Sonuçta herşeyine bakılmış bir problemin yok, kendi kendine de hamile kalabilirsin. Allah sana bir evlat nasip etmiş zaten, tekrar hamile kalmalıyım diye kendini koşullama. Belki o zaman bir bakmışsın ummadığın zamanda hamile kalmışsın. Böyle her ay aynı sıkıtıları yaşamak seni çok yıpratıyor. Sen sağlığını kaybedersen ne Şeyma'ya bir faydan olur, ne de yeniden çocuğun olur. Önce senin iyi olman, iyi hissetmen gerekiyor.

kafamı değiştirmem lazım

herşey güzel gidicek arkadaşım sen içini ferah tut.bak bu kadar melek annesi dua ediyoruz birbirimize...
biliyorum kolay olmuyor.ben yazıyorum atlattığım için ama bir ara aile hekimim iyi gözükmüyosun çok yıpratmışsın kendini salmışsın dedi.eve gelince aynaya baktım hakikaten suratım falan şekli kaymış ölmüş bitmişim gibi gözüküyorum...yavrum doğunca beni görse doğduğuna pişman olacak yazık anneme bak kendi yaşamaktan vazgeçmiş ama beni bu yaşama getiriyor diyecek...toparlanmaya çalıştım..yasak olsada yakındaki arkadaşlarıma gittim orada aldım yastık yattım ferahladım...
herşey atlatılacak canım sıkma canını...
habire kendimden bişeyler yazıyorum yanlış anlamayın bende kolay yollardan geçmedim ama günleri atlattım sorunlar var diye hep kötü sonuçlanacak değil bunu anlatmaya çalışıyorum...
dualarım sizinle....

bende kk da biri yazmış oradan okumuştum kanamam olduğunda ama ben uygulamadım açıkcası...yinede denemek lazım..

iyi geceler aabeyzmelekciğim rabbim kabul etsin namazını

amin canım hepimizinkini...

günaydın arkadaşlar bende buğün 4 de randevum var
geçmişi tam okuyamadım sinannurayın yazısını gördüm
canım geçmiş olsun inş. bir sourunla karşılaşmazsın.

ikeseyiyi görürsün inşallah canım haberlerini bekliyoruz..

canım hayırlısı olsun sen ümidini kaybetme yeterki allahım oldesin herşekilde olur..
bende kendiliginden kalamadım doktora gittim buay benimde tek yumurtam olmuş anlıyacagın yumurtalıklarımız aynı sayılır hayırlısı artık bekliyecegiz...

Arkadaşlar işlerim yoğun, herkeze cevap yazamıyorum ama yazmakta istiyorum. Allah hepimize yardımcı olsun, yüzümüzü güldürsün, hakkımızda hayırlısını versin inşallah.

Tatile çıkacağım bir süre siteye giremiyeceği. İnşallah döndüğümde herkezin mutlu haberlerini duyarım.

merhaba kızlar bayadır giremedim baı iş güçden dolayı nasılsınız çok özledim sizleri konuşamadık
ben bu arada kızıma gittim geldim galiba bana güç verdi bu sefer hiç ağlamadım ağlamak istesemde ağlayamadım kızım izin vermedi galiba üzülmemi istemedi canım yavrum onu çoook seviyorummm canım yavrum annen seni çook özledi çok da seviyor yavrum.

canım ben yapamıyorum daha doğrusu yapıyorum ama yapıştıramıyorum başkasına yaptırmıştın bu tickeri hem bi pazartesi görünelim bakalım ondan sonra yaparız

canım ortaya karışık,teknik destek,sorularınız sorunlarınız,yeni çizelgeler nasıl eklenir buraya gir resimle nasıl ticker yapılır gösteriliyo bende bilmiyodum ordan yaptım sende yapabilirsin..

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn canım inşallah dileklerin ve duaların kabul olur senin duan kabul olurmuş inşallha bizim ,içinde olan dileklerin kabul olur.

canım hayırlısıyla kucağına al doya doya vakit geçir bebeğinle Rabbim yardımcınız olsun.

ya ben varya böyle insanları asmak kesmek istiyorum nedense ya deli ediyolar adamı insanı insanlıktan çıkarıyolar.canım takma şu kendilerine insan diyebilen varlıkları seni üzmelerine izin verme eşin bu konuda sana destek oluyosa eğer sen hiç birşewye üzülme canım.

canım çok karamsar olma bebeğinle gelemiyosun buralara belki ama inşallah meleğinin kardeşiyle gelirsin bunun için dua et canım.

o nispet yapanlarında acımızla alay edenlerinde elbet bir gün Rabbim cezalarını vericek üzülmeyelim kızlar atık bizler daha fazla başkaları yüzünden üzülmeyi haketmiyoruz.

yaaaa o nedemek öyle gene başlamışını karamsarlığa sende sopa yicen bak bu düşünceleri kafandan atmak için canım benim sen Rabbime dua et O hayırlısıyla inşallh dualarını kabul eder.üzülme tamammı kucağına sağ salim Allah'ın izniyle alacaksın bu sefer o mutluluğu hepimiz inşallah tadıcaz.
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…