herşey güzel gidicek arkadaşım sen içini ferah tut.bak bu kadar melek annesi dua ediyoruz birbirimize...
biliyorum kolay olmuyor.ben yazıyorum atlattığım için ama bir ara aile hekimim iyi gözükmüyosun çok yıpratmışsın kendini salmışsın dedi.eve gelince aynaya baktım hakikaten suratım falan şekli kaymış ölmüş bitmişim gibi gözüküyorum...yavrum doğunca beni görse doğduğuna pişman olacak yazık anneme bak kendi yaşamaktan vazgeçmiş ama beni bu yaşama getiriyor diyecek...toparlanmaya çalıştım..yasak olsada yakındaki arkadaşlarıma gittim orada aldım yastık yattım ferahladım...
herşey atlatılacak canım sıkma canını...
habire kendimden bişeyler yazıyorum yanlış anlamayın bende kolay yollardan geçmedim ama günleri atlattım sorunlar var diye hep kötü sonuçlanacak değil bunu anlatmaya çalışıyorum...
dualarım sizinle....
hadibakem kayınvalidesine gidecekti ancak perşembe günü yazarım demişti
merhaba kızlar bayadır giremedim baı iş güçden dolayı nasılsınız çok özledim sizleri konuşamadık
ben bu arada kızıma gittim geldim galiba bana güç verdi bu sefer hiç ağlamadım ağlamak istesemde ağlayamadım kızım izin vermedi galiba üzülmemi istemedi canım yavrum onu çoook seviyorummm canım yavrum annen seni çook özledi çok da seviyor yavrum.
ne olsun premetecim melek annesi gibiyim işte.
bu arada şiiri çok güzel sen mi yazdın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?