Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

şeymacım benin son tedavimde de yumurtalıklar gelişmiyordu yumurta oluşmayacak herhalde falan demişti hatta doktor, ama son anda son kontrolde (artık ilacı kesecekti gelişmeseydi) iki tane büyümüş yumurta çıkıverdi ve ikiz tutmuştu
sen ilaçarına önerilen şekilde devam et umudunu kesme canım son kontrollerde çıkıverir belki seninki de.
hadibakem nerdesin güzelim yaa??
ne dedi doktor?

kızlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum gerçekten doğrumu yoksa tesadüf mü bilemiyorum şu namaz kıldıktan sonra çekilen tesbih varya onu çekipte şçten dua edersen kabul olurmuş görümcem sölemişti 3 şeyde denedim ikisi zor olacak bişeydi benim için birisi basit bişeydi ama 3 ü de oldu biri bebekti sizde çekip duanızı edin isterseniz başka bişeyde deneyin gerçekten tesadüf değildir heralde

canım sizin yaşadıklarınızı mücadelenizi görünce ben güçleniyorum çok büyük destek oluyosunuz bana allah razı olsun inşallah b unda bi sorun çıkmaz sizinde dualarınız var kabul olur

merhaba canım ben buğün daha iyiyim toparlandım biraz sen nasılsın kızına gitmişsin çok sevindim bende gidince ağlıyorum ama genede mutlu oluyorum fazla kalmak çıok zaman geçirmek istiyorum ama eşim ağlayınca izin vermiyo olsun azda olsa görünce çok mutlu olutyorum rabbim o dünyada hasret bırakmasın bizi

ne olsun premetecim melek annesi gibiyim işte.
bu arada şiiri çok güzel sen mi yazdın canım?

Sizi gidi ocak anneleri demek msn'den yazışıyorsunuz. Ya sizin ne kadar güzel oldu aynı haftada olunca bebeklerinizin durumunu, hamileliğinizi falan paylaşırsınız

yaz canım ben senin bu şiirini aldım sakladım bir kitabın arasına , aslında evde panoya asacaktım ama eşim üzülür düye korktum
gerçekten kaderimize boyun eğmiş rüzgarda bir yaprak givi sürükleniyoruz aslında.

Evet canım aynen öyle. Eskiden üzüldüğümüz şeyler anlamsız, eskiden yaşadıklarımız basit geliyor. Hayatımız tam ortasından bıçakla ikiye kesilmiş gibi ama bir yarısının diğerine benzer hiçbir yan yok. Siyahla beyaz, geceyle gündüz gibi meleklerimizden önce, meleklerimizden sonra...

melek annesi olmadan önceki hayatım da muhteşem değildi ama umudum ve cesaretim vardı şimdi kaybettiğim üç yavrum değil sadece umudumu hevesimi azmimi herşeyimi kaybettim ben

Ben de harika bir hayat geçirdiğimi söyleyemem, çok sıkıntılar, çok zorluklar yaşadım, çok yalnız kaldım, çoğu zaman hayatı kendi başıma göğüslemek zorunda kaldım ama şimdi düşününce o günlerim bile bu halimden iyi geliyor. Bazen kenimi o kadar çaresiz ve yorgun hissediyorum ki. Polyannacılık oynayıp kendimi kandırmaya çalışmaktan yoruldum.

merhabalar ben geldimm .. nasılsınızz arkadaşlarr.?? ben hiç ii değilim belim kopuyo sankii sanırım adet olcammmafoldumben mafoldumben

polyannacılık oynamasan da en azından kendiliğinden kolayca gebe kalabilme umudun var premete ve çok iyi bir anne olacaksın eminim buna, sadece kısa bir süreye ihtiyacın var o kadar.
Böyle düşün canım.

özlenen dur bakalım daha
ben de tüp bebeklerimde olmadı tutmadı adet oluyorum sancım var derken hoooop gebe kaldığımı öğrendim
umudunu hemen kesme canım

kızlar lütfen deneyin inanarak içten dua ederek 33 defa subhanallah 33 defa elhamdülillah 34 defa allahuekber ve gerçekten olmasını istediğiniz bişeyi isteyin mevladan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…