merhabalar ben geldimm .. nasılsınızz arkadaşlarr.?? ben hiç ii değilim belim kopuyo sankii sanırım adet olcammmafoldumben mafoldumben
merhabalar ben geldimm .. nasılsınızz arkadaşlarr.?? ben hiç ii değilim belim kopuyo sankii sanırım adet olcammmafoldumben mafoldumben
Ben de harika bir hayat geçirdiğimi söyleyemem, çok sıkıntılar, çok zorluklar yaşadım, çok yalnız kaldım, çoğu zaman hayatı kendi başıma göğüslemek zorunda kaldım ama şimdi düşününce o günlerim bile bu halimden iyi geliyor. Bazen kenimi o kadar çaresiz ve yorgun hissediyorum ki. Polyannacılık oynayıp kendimi kandırmaya çalışmaktan yoruldum.
Sinannuray tesbihi illa namazdan sonra mı çekmek gerekiyormuş yoksa gün içinde herhangi bir zaman çeksek olur mu.
özlenen kırmızıları görmeden gerçekten umudu kesme görsen de belki yerleşme kanamasıdır
sakın nasılsa tutmadı diye ağır şeyler falan kaldırma dikkat et kendine
arkadaşlar inş. dediğiniz gibidr , aslında negatif ya da pozitif hazırladım kendimi ama işte gün yaklaştıkça kafayı yiyecem eşimde ağzımı açtırmıyo ya neden düşünüyosun diyo düşünmemek eldemii.
özlenen kırmızıları görmeden gerçekten umudu kesme görsen de belki yerleşme kanamasıdır
sakın nasılsa tutmadı diye ağır şeyler falan kaldırma dikkat et kendine
canlar hepinize cok tesekkur ederim hepiniz tek tek yazmissiniz destek olmussunuz napalim kaderimiz boyle O YARADAN boyle munasip gormus bize cekecegiz bir de derler ya ALLAH kuluguna kaldiramayacagi dert vermezmi.sabredemiyoruz agir geliyor dioruz ama demekki biz kaldirabiliyoruz bu aciyi insallah en son acimiz bu olsun ve bundan sonra hepimizin yuzu gulsun RABBIM yeniden yasatmasin.haddimiz degil ama evlatlarimizla sinama bizi RABBIM bize de nasip et dunya gozuyle hepimizin birer tanecik bari olsa hayirli saglikli evlatlarimiz olsun onu sana hayirli bir kul olarak eslerimizle birlikte mutlu mesut bir yuvada yetistirmeyi bizlere nasip et insallah AMINNN
canım erken yapsan kan testinde çıkmazmı acaba beklemekte çok kötü oluyo
dikkat ediyorum canım . aşılama olduğumdan beri 2 kez dışarı çıktım sadece , merdiven inip çıkmıyım yorulmıyım diye adım atmıyorum dışarı,aslında pek üstüne düşmekte istemiyorum sakınan göze çöp batıyor işte..
aşılamadan sonra 12. gün bakılıyordu kanda betahcgye senin kaçıncı günün canım?
en erken aşılamanın 14. günü çıkıyor canım ..normalde günüm 25 mayıs ama 20 mayısta beta hcg yaptıracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?