Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Sinannuray tesbihi illa namazdan sonra mı çekmek gerekiyormuş yoksa gün içinde herhangi bir zaman çeksek olur mu.

özlenen kırmızıları görmeden gerçekten umudu kesme görsen de belki yerleşme kanamasıdır
sakın nasılsa tutmadı diye ağır şeyler falan kaldırma dikkat et kendine

arkadaşlar inş. dediğiniz gibidr , aslında negatif ya da pozitif hazırladım kendimi ama işte gün yaklaştıkça kafayı yiyecem eşimde ağzımı açtırmıyo ya neden düşünüyosun diyo düşünmemek eldemii.

ne oldu dayak yeme sırası sana mı geçti belki eskisi gibi olmayız ama bizde mutlu olucağız sende inşallah bu ay kalırsın birazda olsa toparlanırsın bide hareketlerini hissetmeye başlayınca offf ne süper şimdi eşim geldi diyoki kim bu dedim metenin annesi mete kim dedi kızımızın arkadaşı dedim çok hoşuna gitti kızımız kendine arkadaş mı bulmuş diyo:))

özlenen kırmızıları görmeden gerçekten umudu kesme görsen de belki yerleşme kanamasıdır

he bende görüp adet oldum sanmıştım ama olmamışım hemen ümitsiz kavayız

canlar hepinize cok tesekkur ederim hepiniz tek tek yazmissiniz destek olmussunuz napalim kaderimiz boyle O YARADAN boyle munasip gormus bize cekecegiz bir de derler ya ALLAH kuluguna kaldiramayacagi dert vermezmi.sabredemiyoruz agir geliyor dioruz ama demekki biz kaldirabiliyoruz bu aciyi insallah en son acimiz bu olsun ve bundan sonra hepimizin yuzu gulsun RABBIM yeniden yasatmasin.haddimiz degil ama evlatlarimizla sinama bizi RABBIM bize de nasip et dunya gozuyle hepimizin birer tanecik bari olsa hayirli saglikli evlatlarimiz olsun onu sana hayirli bir kul olarak eslerimizle birlikte mutlu mesut bir yuvada yetistirmeyi bizlere nasip et insallah AMINNN

inşalla bizim melek annelerinin melekleri de cennette arkadaş oluyorlardı canları hiç sıklımasın orda onlar için o kadar çok şey yapmak istedim ki sonunda rabbim aldı ama kavuşacağız inşallah

canım erken yapsan kan testinde çıkmazmı acaba beklemekte çok kötü oluyo

dikkat ediyorum canım . aşılama olduğumdan beri 2 kez dışarı çıktım sadece , merdiven inip çıkmıyım yorulmıyım diye adım atmıyorum dışarı,aslında pek üstüne düşmekte istemiyorum sakınan göze çöp batıyor işte..

inşallah olacak canım sen sıkma canını bi tane değil daha fazla olur bizim akrabamız var oda ilk çocuğunu doğum yaparken kaybetmiş şu an 3 tane çocuğu var yaşadıklarımız kolay değil ama rabbim verecek mükafatımızı

Ahh sen ahh neden daha bısey yokken havlu attın hemen yok oyle ozlenencım dur bakalım daha gunun bıle gelmedı ınsallah bır daha gorecegın kanama dogumda olur canım

aşılamadan sonra 12. gün bakılıyordu kanda betahcgye senin kaçıncı günün canım?

ahh ne güzel keşke bende senin gibi olabilsem 5. katta oturuyoruz günde 4 kere inip çıktığım oluyo doğru sakınan göze çöp batıyo ama birazda dikkat etmek gerekiyo ama ben yapamıyorum hiç yatamıyorum çok kızıyorum kendime

kizlar facede arkaslarim gormuslerdir belki yayinladigim biseye (hepimiz inancliyiz cok sukur) ama cok inancli bir arkadasim var hocalik falan yapio kendisi sunu yazmis aslinda okuyunca icim cist etti

Çocuğunu 'kaybeden' anne sadece kendisine verilen emanetin geri alındığını bilse, anlasa ve buna inansa bu geçici ayrılık ızdırab değil heyecanlı bir bekleyiş olur. Çocuğunun sahibi anne değildir...ısyan gibi sızlanmalar kişiyi hedefinden eder, tabi hedef Allah rızası ise..

aşılamadan sonra 12. gün bakılıyordu kanda betahcgye senin kaçıncı günün canım?

bugün 12. gün. onurefe de felaket grip olmuştum 13. günü tahlil yapayım demiştim doktoruma eğer hamile değilsem ,grip tedavisine başlıyım diye ama yok 14. günü bekle demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…