kizlar facede arkaslarim gormuslerdir belki yayinladigim biseye (hepimiz inancliyiz cok sukur) ama cok inancli bir arkadasim var hocalik falan yapio kendisi sunu yazmis aslinda okuyunca icim cist etti
Çocuğunu 'kaybeden' anne sadece kendisine verilen emanetin geri alındığını bilse, anlasa ve buna inansa bu geçici ayrılık ızdırab değil heyecanlı bir bekleyiş olur. Çocuğunun sahibi anne değildir...İsyan gibi sızlanmalar kişiyi hedefinden eder, tabi hedef Allah rızası ise..
inş. canım inş..Ahh sen ahh neden daha bısey yokken havlu attın hemen yok oyle ozlenencım dur bakalım daha gunun bıle gelmedı ınsallah bır daha gorecegın kanama dogumda olur canım
ahh ne güzel keşke bende senin gibi olabilsem 5. katta oturuyoruz günde 4 kere inip çıktığım oluyo doğru sakınan göze çöp batıyo ama birazda dikkat etmek gerekiyo ama ben yapamıyorum hiç yatamıyorum çok kızıyorum kendime
5. kata asansörsün günde dört sefer inip çıkmak da fazla geldi ama bana biraz.
ne oldu dayak yeme sırası sana mı geçti belki eskisi gibi olmayız ama bizde mutlu olucağız sende inşallah bu ay kalırsın birazda olsa toparlanırsın bide hareketlerini hissetmeye başlayınca offf ne süper şimdi eşim geldi diyoki kim bu dedim metenin annesi mete kim dedi kızımızın arkadaşı dedim çok hoşuna gitti kızımız kendine arkadaş mı bulmuş diyo:))
kizlar facede arkaslarim gormuslerdir belki yayinladigim biseye (hepimiz inancliyiz cok sukur) ama cok inancli bir arkadasim var hocalik falan yapio kendisi sunu yazmis aslinda okuyunca icim cist etti
Çocuğunu 'kaybeden' anne sadece kendisine verilen emanetin geri alındığını bilse, anlasa ve buna inansa bu geçici ayrılık ızdırab değil heyecanlı bir bekleyiş olur. Çocuğunun sahibi anne değildir...İsyan gibi sızlanmalar kişiyi hedefinden eder, tabi hedef Allah rızası ise..
inşallah olacak canım sen sıkma canını bi tane değil daha fazla olur bizim akrabamız var oda ilk çocuğunu doğum yaparken kaybetmiş şu an 3 tane çocuğu var yaşadıklarımız kolay değil ama rabbim verecek mükafatımızı
Sinannuraycım bugün çok pozitifsin bu halin çok hoşuma gitti. Seni hep böyle görmek isterim. Meleklerimizin cennette arkadaş olduğu gibi inşallah diğer çocuklarımız da bu dünyada arkadaş olur.
Özlenencim listeyi güncellemek için 20 mayısı bekliyorum, herşeyi hazır sen haberi verdiğin an yayınlayacağım.
ALLAHIM o gunleride yasatsin hepimize insallahhhhhhhhhh
ya bilmiorum kendimiz kandirmak icinmi polyannacilik oynamak icin midir nedir bazen kendimizi cok sansli goruyorum hani derler ya kendinden bi kademe kotu durumda olanlari dusun ve sukret diye biz hic olmazsa hamile kalabiliyoruz cocugumuzu karnimizda buyuttuk onu dogurduk elini ayagi yuzunu gorduk kucakladik bunu yapamayanlarda var hamile bile kalamayan en azindan onlara kiyasla biz daha iyiyiz ki neden bidaha hamile kalip cocugumuzu dogurmayalim
ya bilmiorum kendimiz kandirmak icinmi polyannacilik oynamak icin midir nedir bazen kendimizi cok sansli goruyorum hani derler ya kendinden bi kademe kotu durumda olanlari dusun ve sukret diye biz hic olmazsa hamile kalabiliyoruz cocugumuzu karnimizda buyuttuk onu dogurduk elini ayagi yuzunu gorduk kucakladik bunu yapamayanlarda var hamile bile kalamayan en azindan onlara kiyasla biz daha iyiyiz ki neden bidaha hamile kalip cocugumuzu dogurmayalim
Bizim ev de 5. kat asansörsüz ama ben sabah iniyorum akşam çıkıyorum o kadar. Bazen ekmek almayı falan unutmuş oluyorum mesela inmeye üşendiğime ekmek yemiyorum.
evet canim dogru insallah yeniden evlatlarimiz olur ama olmazsa da ki o da bi ihtimal en azindan o harika ani yasadik o aciyla bile hep sunu demisimdir ALLAHIM bunu hayattaki her kadin yasamali cok guzel cok essiz bi duygu diye.cok sukur en azindan annelik yapmis kuzeninde bi cocuga sahip cikmis ALLAH ondan da razi olsunÇok haklısın canım inşallah tekrar çocuğumuz olur ama olmasa bile en azından o duyguyu tattık. Benim kuzenim hiç çocğu olmayacağını 15 yaşında öğrenmiş birgün bana benim genç kızken en büyük hayalim eşini doğumda kaybetmiş bir adamla evlenerek o çocuğa annelik yapmaktı, hangi genç kızın böyle bir hayali olabilir demişti. O sözleri yüreğimi yaktı ama çok şükür Allahıma ki ona da evlat edinerek annelik duygusunu tattırdı.
ahh cnm ahhhhh insallah tum isteyenler gibi o da yasar insallahhhevet haklısın , bir arkadaş bana öle demişti ay ne güzel hamile kalmışsınn .. keşke bende hamile kalsamda 1 ay dursada düşse demişti hiç unutmam onun o sözünü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?