Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

çok doğru bi söz takdiri ilahi sabretmekten başka bişey gelmiyo elimizden

Ahh sen ahh neden daha bısey yokken havlu attın hemen yok oyle ozlenencım dur bakalım daha gunun bıle gelmedı ınsallah bır daha gorecegın kanama dogumda olur canım
inş. canım inş..

dikkat et canım yorma kendini , gerçi merdiven inip çıkmakla hiçbişey olmaz ama işte bizler farklıyız ya herşeyden sakınıyoruz kendimizi ,aslında yiyecek ekmeği olana hiçbişeycik olmaz biz koruduğumuzu sanıyoruz ama Allaha emanet Allah korusun..

Sinannuraycım bugün çok pozitifsin bu halin çok hoşuma gitti. Seni hep böyle görmek isterim. Meleklerimizin cennette arkadaş olduğu gibi inşallah diğer çocuklarımız da bu dünyada arkadaş olur.

Özlenencim listeyi güncellemek için 20 mayısı bekliyorum, herşeyi hazır sen haberi verdiğin an yayınlayacağım.

MAPCIM cnm bende dusunmustum bunu aslinda biz simdi arkadasiz ya hep meleklerimizden bahsediyoruz yavrularimizda melek oldugu icin bizi gorup duyuyolarmi acaba onlarda bizim gibi arkadaslar midir orda belkide kendi aralarinda konusuyolardir bak annelerimiz bizi unutmuyolar hep bizden konusuolar diye AYYYYYYYYYYYYYYY hepsi icin canlarim benim melek yavrularimiz sizi cok seviyor canlarim anneleriniz bulucucaz insallah zamani gelince koynumuzdan cikarmicaz sizi sarip sarmalicaz ayyy inanain bana yazdikca gozumun onune gelio o gunler

Doğru.. veren Allah, alan Allah biz sadece emanetçileriyiz..

Bizim ev de 5. kat asansörsüz ama ben sabah iniyorum akşam çıkıyorum o kadar. Bazen ekmek almayı falan unutmuş oluyorum mesela inmeye üşendiğime ekmek yemiyorum.

ALLAHIM o gunleride yasatsin hepimize insallahhhhhhhhhh

ya bilmiorum kendimiz kandirmak icinmi polyannacilik oynamak icin midir nedir bazen kendimizi cok sansli goruyorum hani derler ya kendinden bi kademe kotu durumda olanlari dusun ve sukret diye biz hic olmazsa hamile kalabiliyoruz cocugumuzu karnimizda buyuttuk onu dogurduk elini ayagi yuzunu gorduk kucakladik bunu yapamayanlarda var hamile bile kalamayan en azindan onlara kiyasla biz daha iyiyiz ki neden bidaha hamile kalip cocugumuzu dogurmayalim

Sinannuraycım bugün çok pozitifsin bu halin çok hoşuma gitti. Seni hep böyle görmek isterim. Meleklerimizin cennette arkadaş olduğu gibi inşallah diğer çocuklarımız da bu dünyada arkadaş olur.

buğün ağrım falan yok kendimi rahat hissediyorum inşallah olurlar canım gezmelere geliriz bebişlerimizle

alnımız açık o günlere kavuşacağız inşallah onlara kavuşabilmek için yaşıyorum
her gün geçen her günün gecesinde onlara bir adım daha yaklaştığımı düşünerek şükrediyorum

Özlenencim listeyi güncellemek için 20 mayısı bekliyorum, herşeyi hazır sen haberi verdiğin an yayınlayacağım.

tamam canım ..ya hamile olarak geçecem ya da bir daha ki aya devretcem ,, eğer tutmassada durmak yok yola devam..

Çok haklısın canım inşallah tekrar çocuğumuz olur ama olmasa bile en azından o duyguyu tattık. Benim kuzenim hiç çocğu olmayacağını 15 yaşında öğrenmiş birgün bana benim genç kızken en büyük hayalim eşini doğumda kaybetmiş bir adamla evlenerek o çocuğa annelik yapmaktı, hangi genç kızın böyle bir hayali olabilir demişti. O sözleri yüreğimi yaktı ama çok şükür Allahıma ki ona da evlat edinerek annelik duygusunu tattırdı.

evet haklısın , bir arkadaş bana öle demişti ay ne güzel hamile kalmışsınn .. keşke bende hamile kalsamda 1 ay dursada düşse demişti hiç unutmam onun o sözünü.

premete canım gülümsettin beni bu saatte yaa:))) ekmek almayı unutunca yemiyorum demiş çok şekersin kızım yaa. Yanaklarını sıktım senin öyle farzet.

canım bizim komşumuz kızım öldüğünde ağlamıştı kendini fazla üzme herşeyde bi hayır vardır dedi onun kızı var 11 yaşında hem sakat tam bilemiyorum hani şu hastalıklı çocuklar oluyoya öyle gözleride kör ilk defa kızından ağladığını gördüm ona her bakışımda içim parçalanıyo diyo bide kendine vuruyo kızı canı acıyo bişeyler istiyo ben anlamıyorum dışarı çıkarıyorum herkez bakıp bişeyler söylüyo onu hergün öle gördükçe içim parçalanıyo dedi bu lafları bazen beni teselli edemesede çoğu zaman etti belkide yükü ağır olacakta kaldıramıycaktık erken doğdu bi hastalığı olucaktı onlarla birlikte hergün ölecektik elimizden bişey gelmemesi bizi kahredecekti belkide bilemiyorum

evet canim dogru insallah yeniden evlatlarimiz olur ama olmazsa da ki o da bi ihtimal en azindan o harika ani yasadik o aciyla bile hep sunu demisimdir ALLAHIM bunu hayattaki her kadin yasamali cok guzel cok essiz bi duygu diye.cok sukur en azindan annelik yapmis kuzeninde bi cocuga sahip cikmis ALLAH ondan da razi olsun
evet haklısın , bir arkadaş bana öle demişti ay ne güzel hamile kalmışsınn .. keşke bende hamile kalsamda 1 ay dursada düşse demişti hiç unutmam onun o sözünü.
ahh cnm ahhhhh insallah tum isteyenler gibi o da yasar insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…