Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

sinannuray ben de bu konuyla ilgili birşey söyleyeceğim, hani 3 ay kadar önce 27 haftalık dünyaya gelen tüpbebek ikizlerden bahsetmiştim kız 2 ay kadar kuvözde kaldıktan sonra taburcu olmuştu sizlerle burada paylaşmıştım hatt.
ama erkek bebek ne yazık ki kuvözde yatarken bir çok badireler atlattı hatta beyin kanaması geçirdi çok şiddetli başka sorunları da oldu bağırsaklarından ameliyat falan oldu
en sonunda o da sağlığına kavuşup taburcu oldu ama geçirmiş olduğu badireler nedeni ile gözleri görmüyor ve nörolojik olarak da problemli olacakmış belki senin komşunun çocuğu gibi olacak o da.
Yani bu durum bizlere teselli olamaz tabii ama bazen şer sandığımızda hayır hayır sandığımızda şer vardır diyorum kendi kendime.

konuşmalarınızı okudum biraz zaman ne çabuk geçiyor bakıyorum bebeişim gideli bugün 1 ay oldu bile

canım çok haklısın Böyle bir durumda bile halimize şükür.

çilek w nerelerdesin arkadaşım? aranıza alın beni diye bir kez yazdın aldık kabul ettik sonra gittin yok oldun

premete canım gülümsettin beni bu saatte yaa:))) ekmek almayı unutunca yemiyorum demiş çok şekersin kızım yaa. Yanaklarını sıktım senin öyle farzet.

Bir haftasonu kalktım kahvaltı yapacağım eşim de nöbetçi evde yok. Bir baktım evde ekmek yok aşağıya inemeye üşendim eee kahvaltıda ekmeksiz olmaz hamur yoğurdum sandviç ekmeği yaptım. 1 saat onun mayalanmasını, 1 saat de pişmesini bekledim sonra da oturdum onu yedim. Bu iki saatte bırak aşağıya inip ekmek almayı istesen Bornova'da 20 tur atarsın ama var bende işte bir enteresanlık.

beni teselli eden tarafı kızımın hasta olabilme ihtimali ve benim çaresiz kalışım hergün gözümün önünde eriyecekti benim elimden hiç bişey gelmeyecekti ama şimdi cennette ruhu kuş olmuş uçuşuyo ona veremiyeceğim sonsuz güzellikleri yaşıyo rabbim onu bende daha çok sevdi yanına aldı inanıyorumki rabbim bizide seviyo onlarda bizim parçamız

ahh canim yaaa cok sukur yine de halimize ki ben dusunmustum cok kez oyle sakat bi evladimizi olsa o da canimiz bizim atamayiz cigerimizin parcasi o hergun gozumuzun onunde aci cekerken ona bi faydamiz olamaz onun acilarini dindiremezken herguun olmekten engelledi beklide bizi her iste hayir vardir canim napalim elden bisey gelmez

çilek w nerelerdesin arkadaşım? aranıza alın beni diye bir kez yazdın aldık kabul ettik sonra gittin yok oldun

canım moral olarak kötüyüm bu aralar pek açmıyorum interneti. neden diye sorarsan aynı işyerinde çalışan arkadaşlarım içinde 3 tane arkadaşım vardı. onlar sırayla doğum yapmaya başlamışlar ve bebişlerinin resimlerini koymuşlar internete onları gördüm bir kaç gün önce moralim bozuldu. ogünden beri ağlıyorum. bugün dedim bakayım napıyorsunuz.

kızlar bana müsade yatıp uyumaya çalışayım zaman çabuk geçsin ancak o zaman unturumm ,, hadi öpüyorum hepinizi ,, iigeceler , rüyanızda hepiniz meleklerinizi görün inş..

canım ben hayatta bakkala ekmek almaya falan gitmem bırak gitmeyi market aşağıda sepet salınca istediğini koyarlar sepet bile salmam getirirlerse yerim getirmezlerse yemem ama sende üşengeçlik olduğunu sanmıyorum öle olsa nasıl çalışırdın

ben de özel olduğumuza inanıyorum canım bir de dikkat ediyorum çevremden de
melek anneleri hep özel duygusal hassas başkalarını kendinden çok düşünen insanlar

Map canim bende iki yumurta var ama yeterince gelismemis biri 8 öbürü 9 milimmis puregonu 150 ye cikirtti doktorum bakalim persembe ne diyecek...

Neslihan canim aklina hemen kötü seyler getirme canim Insaallah hamilesindir iki gün sonra hayirli haberlerini bekliyorum...

Bu arada herkes toplanmis yine buraya :))

kızlar ben dedimya bi kaç ay hamileliğimi saklıyacağım diye ben bu göbekle doğurana kadarda saklayabilirim ((

kızlar bende hanileliğimde iğneyle kalmıştım.

ben de özel olduğumuza inanıyorum canım bir de dikkat ediyorum çevremden de
melek anneleri hep özel duygusal hassas başkalarını kendinden çok düşünen insanlar

Evet bence de melek anneleri çok özel insanlar, hepiniz harikasınız. Meleklerin melek gibi anneleriyiz işte.

cok yasa emi :)))))kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…