sinannuray ben de bu konuyla ilgili birşey söyleyeceğim, hani 3 ay kadar önce 27 haftalık dünyaya gelen tüpbebek ikizlerden bahsetmiştim kız 2 ay kadar kuvözde kaldıktan sonra taburcu olmuştu sizlerle burada paylaşmıştım hatt.
ama erkek bebek ne yazık ki kuvözde yatarken bir çok badireler atlattı hatta beyin kanaması geçirdi çok şiddetli başka sorunları da oldu bağırsaklarından ameliyat falan oldu
en sonunda o da sağlığına kavuşup taburcu oldu ama geçirmiş olduğu badireler nedeni ile gözleri görmüyor ve nörolojik olarak da problemli olacakmış belki senin komşunun çocuğu gibi olacak o da.
Yani bu durum bizlere teselli olamaz tabii ama bazen şer sandığımızda hayır hayır sandığımızda şer vardır diyorum kendi kendime.
premete canım gülümsettin beni bu saatte yaa:))) ekmek almayı unutunca yemiyorum demiş çok şekersin kızım yaa. Yanaklarını sıktım senin öyle farzet.
sinannuray ben de bu konuyla ilgili birşey söyleyeceğim, hani 3 ay kadar önce 27 haftalık dünyaya gelen tüpbebek ikizlerden bahsetmiştim kız 2 ay kadar kuvözde kaldıktan sonra taburcu olmuştu sizlerle burada paylaşmıştım hatt.
ama erkek bebek ne yazık ki kuvözde yatarken bir çok badireler atlattı hatta beyin kanaması geçirdi çok şiddetli başka sorunları da oldu bağırsaklarından ameliyat falan oldu
en sonunda o da sağlığına kavuşup taburcu oldu ama geçirmiş olduğu badireler nedeni ile gözleri görmüyor ve nörolojik olarak da problemli olacakmış belki senin komşunun çocuğu gibi olacak o da.
Yani bu durum bizlere teselli olamaz tabii ama bazen şer sandığımızda hayır hayır sandığımızda şer vardır diyorum kendi kendime.
canım bizim komşumuz kızım öldüğünde ağlamıştı kendini fazla üzme herşeyde bi hayır vardır dedi onun kızı var 11 yaşında hem sakat tam bilemiyorum hani şu hastalıklı çocuklar oluyoya öyle gözleride kör ilk defa kızından ağladığını gördüm ona her bakışımda içim parçalanıyo diyo bide kendine vuruyo kızı canı acıyo bişeyler istiyo ben anlamıyorum dışarı çıkarıyorum herkez bakıp bişeyler söylüyo onu hergün öle gördükçe içim parçalanıyo dedi bu lafları bazen beni teselli edemesede çoğu zaman etti belkide yükü ağır olacakta kaldıramıycaktık erken doğdu bi hastalığı olucaktı onlarla birlikte hergün ölecektik elimizden bişey gelmemesi bizi kahredecekti belkide bilemiyorum
çilek w nerelerdesin arkadaşım? aranıza alın beni diye bir kez yazdın aldık kabul ettik sonra gittin yok oldun
Bir haftasonu kalktım kahvaltı yapacağım eşim de nöbetçi evde yok. Bir baktım evde ekmek yok aşağıya inemeye üşendim eee kahvaltıda ekmeksiz olmaz hamur yoğurdum sandviç ekmeği yaptım. 1 saat onun mayalanmasını, 1 saat de pişmesini bekledim sonra da oturdum onu yedim. Bu iki saatte bırak aşağıya inip ekmek almayı istesen Bornova'da 20 tur atarsın ama var bende işte bir enteresanlık.
kızlar bana müsade yatıp uyumaya çalışayım zaman çabuk geçsin ancak o zaman unturumm ,, hadi öpüyorum hepinizi ,, iigeceler , rüyanızda hepiniz meleklerinizi görün inş..
Map canim bende iki yumurta var ama yeterince gelismemis biri 8 öbürü 9 milimmis puregonu 150 ye cikirtti doktorum bakalim persembe ne diyecek...
Neslihan canim aklina hemen kötü seyler getirme canim Insaallah hamilesindir iki gün sonra hayirli haberlerini bekliyorum...
Bu arada herkes toplanmis yine buraya :))
ben de özel olduğumuza inanıyorum canım bir de dikkat ediyorum çevremden de
melek anneleri hep özel duygusal hassas başkalarını kendinden çok düşünen insanlar
Bir haftasonu kalktım kahvaltı yapacağım eşim de nöbetçi evde yok. Bir baktım evde ekmek yok aşağıya inemeye üşendim eee kahvaltıda ekmeksiz olmaz hamur yoğurdum sandviç ekmeği yaptım. 1 saat onun mayalanmasını, 1 saat de pişmesini bekledim sonra da oturdum onu yedim. Bu iki saatte bırak aşağıya inip ekmek almayı istesen Bornova'da 20 tur atarsın ama var bende işte bir enteresanlık.
Premete izmirin neresinde oturuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?