Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

ben de özel olduğumuza inanıyorum canım bir de dikkat ediyorum çevremden de
melek anneleri hep özel duygusal hassas başkalarını kendinden çok düşünen insanlar

Haklisin canim benim gördügüm melek anneleride öyle ..
Rabbim iyi niyetlerimizi taclandiriyor bizleri bu dünyada mahfeden bu olay cennet vizemiz olacak Allahin izniyle..

premete yakın oturuyo olsak getirirdim hamile olduğunda sana ekmeğini
özlenenciğim ben de yatıyorum mecburen benim de kociş esneyip duruyo
çilek w bunlara hep sabrediyoruz ben de arkadaşlarımdan gebelik haberleri doğum aberler aldığım çok oluyor biri süt veriyor mesela sürekli anlatıyor bebek şöyle emiyormuş da falan filan
yapacak hiçbirşey yok sabır etmekten başka.
Buralara daha sık uğra canım birbirimize destek oluyoruz burada.
hepinizi öptüm kızlar iyi geceler

burdayım artık sizlerle konuşmak iyi geliyor. iyi geceler.

kızlar ben dedimya bi kaç ay hamileliğimi saklıyacağım diye ben bu göbekle doğurana kadarda saklayabilirim ((

Niye üzülüyorsun bebişinin yeri şimdiden hazır işte. Bende de durum aynı. Bazen göbeğimi biraz çıkarıp aynaya bakıyorum ve yeniden hamile olduğumu hayal ediyorum inan o görüntüyü görünce hayal etmek hiç de zor olmuyor.

benimde göbeğim kaldı bende aynaya bakıp hayal kuruyorum. Bende hamile kalınca uzun bir süre kimseye söylemeyi düşünmüyorum.

Özlenen ve map Allah rahatlik versin canlarim hayirli geceler...

Cilekw sen ne kadar ugrasmistin hamile kalmaya canim??

Özlenen ve map Allah rahatlik versin canlarim hayirli geceler...

Cilekw sen ne kadar ugrasmistin hamile kalmaya canim??

canım bende polikistik over vardı. yani yumurtalarım tembeldi. ganal-f ve çatlatma iğnesi kullandım aynı ay hamile kaldım. hemde ikizdi bebişlerim ama olmadı işte.

Bende herhalde 4-5 ay saklayabilirim ama etrafimdakiler pek hevesli hamilelik haberi yaymaya....

Simdiden beni hamile ilan ettiler benim haberim bile yok :))

Iyi geceler Limburg Allah rahatlik versin canim...

Cilekw canim bendede pko var bende ogluma hamile kaldigimda ilk ayki tedaviyle olmustu ama bu mutluluk 38 hafta sürdü ne yazikki...

Simdi ise aylardir deniyorum tedaviyi ama hala olumlu bir sonuc yok (

iğnemi kullanıyorsun canım?

Evet canim puregon kullaniyorum beni hasta ediyor ama yeniden anne olmak icin katlaniyorum iste..

Evet canim puregon kullaniyorum beni hasta ediyor ama yeniden anne olmak icin katlaniyorum iste..

canım ben ganol-f kullanmıştım. 3 tane yumurtam olmuştu. 2 tanesi tuttu. şimdi Allaha dua ediyorum tedaviye gerek kalmdan hamile kalırım hayırlısıyla. Allahım hepimize en kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…