Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Canımsın.olumunekankayizsmile Keşke yakın otursaydık. ıyi geceler canım.

bende bornovadayım

Aaaa ne güzel komşuymuşuz. Ben merkezde oturuyorum.

premete belkide karşılaşmışızdır bornovada ? senin doktorun kim.

Ben Kahraman Kolday'a takip olmuştum, hamileliğimde problem çıkınca da Serrmet Sağol'a gittim. Doğumdan sonra ise Namık Demir, Mert Kazandı, Levent Erkan ve Serkan Güçlü'ye gittim. Anlayacağın üzere doktor konusunda kafam bir hayli karışık, tekrar hamile kalırsam kimle devam edeceğimi bilmiyorum. Senin doktorun kim.

kizlar bende ciktim gorusuruz insallah hepinize iyi geceler

Sana da iyi geceler canım.

Bende herhalde 4-5 ay saklayabilirim ama etrafimdakiler pek hevesli hamilelik haberi yaymaya....

Simdiden beni hamile ilan ettiler benim haberim bile yok :))

Belki içlerine doğmuştur ne dersin.

kızlar birşey sorucam hamile kalanlara ait yaptığınız bir liste varmı?
Evet canım listemiz var, listeyi ben tutuyorum geçmiş sayfalarda görebilirsin. Her hafta güncelliyorum listeyi, perşembe günü güncel haliyle tekrar yayınlayacağım.

premete canım bende Atatürk mahallesinde oturuyoruz. çok yakınız. Birdal TOSYALI ya gidiyorum ben çok memnunum.

Birdal Tosyalı nerenin doktoru, sadece özel mi çalışıyor.

Alsancak devlet hastanesinde çalışıyor ama tam gün yasası çıktıya şimdi o nedenle sadece muayenehanede devam edecek. Çınarlıda falan doğuma gidiyor. Ayrıca ayrılsa bile Alsancak devlet hastanesinde bütün tahlillerin için yardımcı oluyor. Ben çok memnunum.

Premete canim ne iclerine dogacak herhes laf olsun diye konusuyor...

Ben cevremdekilere demistim birdaha hamile kalirsam kimseye söylemeyecegim diye ,
simdi herkes beni hamile saniyorkaydirigubbakcemile3

Ben de Kahraman Beyden çok memnundum ama tekrar ona gitmeye psikolojim uygun değil. Sanki oraya gidersem o günleri tekrar yaşayacakmışım gibi geliyor. Adamın resmini gördüğümde bile gözlerim doluyor.

Ben de Kahraman Beyden çok memnundum ama tekrar ona gitmeye psikolojim uygun değil. Sanki oraya gidersem o günleri tekrar yaşayacakmışım gibi geliyor. Adamın resmini gördüğümde bile gözlerim doluyor.

istersen benim doktorumu tavsiye ederim sana çok memnun kalırsın. Hatta istersen birlikte bile gideriz. ortamı falan görmüş olursun. ben 2 senedir gidiyorum.

Kızlar benim de uykum geldi yatayım artık. Yarın bizim evlilik yıldönümüz kocişim beni gezmeye götürecek erken kalkacağım. ıyi geceler öptüm sizi.

istersen benim doktorumu tavsiye ederim sana çok memnun kalırsın. Hatta istersen birlikte bile gideriz. ortamı falan görmüş olursun. ben 2 senedir gidiyorum.

Sağol canım olabilir bir de o doktoru deneyebilirim. Hem birlikte gitme fikri de hoşuma gitti. Hayırlısıyla bir hamile kalayım da o zamana kadar da doktoru araştırmış olurum.

Sağol canım olabilir bir de o doktoru deneyebilirim. Hem birlikte gitme fikri de hoşuma gitti. Hayırlısıyla bir hamile kalayım da o zamana kadar da doktoru araştırmış olurum.

tamam canım ne zaan istersen. ben şimdi raporluyum bitince kontrole gidicem.

premete evlilik yıldönümün kutlu olsun yeni yılın sana yeni mutluluklar umut getirsin sizin içinde bu yeni yılınızda yeni bi başlangıç olur inşallah

hoşgeldin inan benim belimde adetime yakın o kadar ağrıdıki ben de senin gibi düşünmüştüm ay inşallah vardır ya

kötüye yormayın öyle herşeyi..klava:

ben daha önceki hamileliğimde ağrıdan ölmüştüm.uykumda bile ağrılarım var geçecek diye sayıklıyormuşum...ama içimdeki his hamile olduğumu söylüyordu test yapma gereği bile duymadım.arkadaşımın zoruyla 1 hafta sonra yaptım.
içinizi ferah tutun dövücem yoksa aaaaa

canım erken yapsan kan testinde çıkmazmı acaba beklemekte çok kötü oluyo

bende hamilelik çok olunca her türlü şeye göre öğreniğim var...:bbo:
bu hamileliğimde bende erken test yaptım ama negatif çıkmıştı.herhalde yok dedim hatta adet günü 1 damla kan geldi ..kesin yok derken oğluşum içimde büyüyormuş..:))
bence gününü bekle ne olur ne olmaz...

Kızlar benim de uykum geldi yatayım artık. Yarın bizim evlilik yıldönümüz kocişim beni gezmeye götürecek erken kalkacağım. İyi geceler öptüm sizi.

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım..nice senelere mutlulukla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…