premete yakın oturuyo olsak getirirdim hamile olduğunda sana ekmeğini
özlenenciğim ben de yatıyorum mecburen benim de kociş esneyip duruyo
çilek w bunlara hep sabrediyoruz ben de arkadaşlarımdan gebelik haberleri doğum aberler aldığım çok oluyor biri süt veriyor mesela sürekli anlatıyor bebek şöyle emiyormuş da falan filan
yapacak hiçbirşey yok sabır etmekten başka.
Buralara daha sık uğra canım birbirimize destek oluyoruz burada.
hepinizi öptüm kızlar iyi geceler
bende bornovadayım
premete belkide karşılaşmışızdır bornovada ? senin doktorun kim.
kizlar bende ciktim gorusuruz insallah hepinize iyi geceler
Bende herhalde 4-5 ay saklayabilirim ama etrafimdakiler pek hevesli hamilelik haberi yaymaya....
Simdiden beni hamile ilan ettiler benim haberim bile yok :))
Evet canım listemiz var, listeyi ben tutuyorum geçmiş sayfalarda görebilirsin. Her hafta güncelliyorum listeyi, perşembe günü güncel haliyle tekrar yayınlayacağım.kızlar birşey sorucam hamile kalanlara ait yaptığınız bir liste varmı?
Birdal Tosyalı nerenin doktoru, sadece özel mi çalışıyor.
benide ekleyin listeye olurmu
26+0
sezeryan
Yiğit Efe
800gr
19.04.2010
ölü doğum
Tamam canım Özlenen ekler seni listeye. Meleklerimizin listesini o tutuyor. Korunmayı bıraktığın zaman da benim listeme yazarız seni.
Alsancak devlet hastanesinde çalışıyor ama tam gün yasası çıktıya şimdi o nedenle sadece muayenehanede devam edecek. Çınarlıda falan doğuma gidiyor. Ayrıca ayrılsa bile Alsancak devlet hastanesinde bütün tahlillerin için yardımcı oluyor. Ben çok memnunum.
Ben de Kahraman Beyden çok memnundum ama tekrar ona gitmeye psikolojim uygun değil. Sanki oraya gidersem o günleri tekrar yaşayacakmışım gibi geliyor. Adamın resmini gördüğümde bile gözlerim doluyor.
Kızlar benim de uykum geldi yatayım artık. Yarın bizim evlilik yıldönümüz kocişim beni gezmeye götürecek erken kalkacağım. İyi geceler öptüm sizi.
istersen benim doktorumu tavsiye ederim sana çok memnun kalırsın. Hatta istersen birlikte bile gideriz. ortamı falan görmüş olursun. ben 2 senedir gidiyorum.
Sağol canım olabilir bir de o doktoru deneyebilirim. Hem birlikte gitme fikri de hoşuma gitti. Hayırlısıyla bir hamile kalayım da o zamana kadar da doktoru araştırmış olurum.
hoşgeldin inan benim belimde adetime yakın o kadar ağrıdıki ben de senin gibi düşünmüştüm ay inşallah vardır ya
canım erken yapsan kan testinde çıkmazmı acaba beklemekte çok kötü oluyo
Kızlar benim de uykum geldi yatayım artık. Yarın bizim evlilik yıldönümüz kocişim beni gezmeye götürecek erken kalkacağım. İyi geceler öptüm sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?