istersen benim doktorumu tavsiye ederim sana çok memnun kalırsın. Hatta istersen birlikte bile gideriz. ortamı falan görmüş olursun. ben 2 senedir gidiyorum.
senin dr kim canım??
ben umur yensele gidiyorum çok memnunum.doğumumu da o yaptıracak..insanı anlayan birisi..tavsiye ederim..
premete evlilik yıldönümün kutlu olsun yeni yılın sana yeni mutluluklar umut getirsin sizin içinde bu yeni yılınızda yeni bi başlangıç olur inşallah
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım..nice senelere mutlulukla....
premete canım evlilik yıldönümün kutlu olsun inşallah Rabbim hemencecik seninde hediyeni gönderir canım kendine iyi bak.
kızlar benim öğleden sonra ağrılarım başladı çok kötüyüm kasıklarım boşluğum ağrıyo bana dua edin
kizlar facede arkaslarim gormuslerdir belki yayinladigim biseye (hepimiz inancliyiz cok sukur) ama cok inancli bir arkadasim var hocalik falan yapio kendisi sunu yazmis aslinda okuyunca icim cist etti
Çocuğunu 'kaybeden' anne sadece kendisine verilen emanetin geri alındığını bilse, anlasa ve buna inansa bu geçici ayrılık ızdırab değil heyecanlı bir bekleyiş olur. Çocuğunun sahibi anne değildir...İsyan gibi sızlanmalar kişiyi hedefinden eder, tabi hedef Allah rızası ise..
MAPCIM cnm bende dusunmustum bunu aslinda biz simdi arkadasiz ya hep meleklerimizden bahsediyoruz yavrularimizda melek oldugu icin bizi gorup duyuyolarmi acaba onlarda bizim gibi arkadaslar midir orda belkide kendi aralarinda konusuyolardir bak annelerimiz bizi unutmuyolar hep bizden konusuolar diye AYYYYYYYYYYYYYYY hepsi icin canlarim benim melek yavrularimiz sizi cok seviyor canlarim anneleriniz bulucucaz insallah zamani gelince koynumuzdan cikarmicaz sizi sarip sarmalicaz ayyy inanain bana yazdikca gozumun onune gelio o gunler
kızlar benim öğleden sonra ağrılarım başladı çok kötüyüm kasıklarım boşluğum ağrıyo bana dua edin
slam kızlar nasılsınız
premete canım evlilik yıldönümün kutlu olsun saglıkla mutlu uzun ömürlere seneye metenin kardeşiyle mutlu günler dilerim...
akşam ne kaynatmışsınız valla..
yarın özlenenden haber bekliyoruz ay heyecan sardı beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?