Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

istersen benim doktorumu tavsiye ederim sana çok memnun kalırsın. Hatta istersen birlikte bile gideriz. ortamı falan görmüş olursun. ben 2 senedir gidiyorum.

senin dr kim canım??
ben umur yensele gidiyorum çok memnunum.doğumumu da o yaptıracak..insanı anlayan birisi..tavsiye ederim..

merhaba bende gelidim ama nedense hep kaçırıyorum sizi akşamda öle olmuş ben çıkmışım hepiniz girmişiniz yaaa ağlıcam ama konuşamıyorum kimseyle.

premete canım evlilik yıldönümün kutlu olsun inşallah Rabbim hemencecik seninde hediyeni gönderir canım kendine iyi bak.

cicim ben çıkmıştım ama sayfamı kapatmamışım şimdi farkettim o yüzden cvb ta veremedim sana tatlım kusura bakma ii çok şükür bugün temizlikle geöti eşim işten gelince biraz gezdik ii olmaya çalışıyorum sen nasılsın evet görüşemedik bir türlü

premete evlilik yıldönümün kutlu olsun yeni yılın sana yeni mutluluklar umut getirsin sizin içinde bu yeni yılınızda yeni bi başlangıç olur inşallah

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım..nice senelere mutlulukla....

premete canım evlilik yıldönümün kutlu olsun inşallah Rabbim hemencecik seninde hediyeni gönderir canım kendine iyi bak.

Canlarım çok teşekkür ederim. Hepinizi çooooooooook seviyorum.

kızlar benim öğleden sonra ağrılarım başladı çok kötüyüm kasıklarım boşluğum ağrıyo bana dua edin

Canım kasık ağrısı hamilelikte çok normal. Hamile olup da kasığı ya da karnı ağrımayan mı var. Kendini çok dinleyip de moralini bozma. İstirahatine dikkat et, çoğunlukla yatmaya çalış.

çok güzel söylemiş gerçekten..

mafoldumbenmafoldumben

kızlar benim öğleden sonra ağrılarım başladı çok kötüyüm kasıklarım boşluğum ağrıyo bana dua edin

geçmiş olsun canım yat dinlen kalkma bir müddet...

slam kızlar nasılsınız

hoşgeldin gelincik nezamndır gözükmüyorsun neler yapıyorsun..

premete canım evlilik yıldönümün kutlu olsun saglıkla mutlu uzun ömürlere seneye metenin kardeşiyle mutlu günler dilerim...
akşam ne kaynatmışsınız valla..
yarın özlenenden haber bekliyoruz ay heyecan sardı beni...

sağol canım benim. Yarın özlenenden haftaya senden :)

bende yattım dinlendim şimdi iyiyim normalmi bilmiyorum ama kızımda da tehlikem vardı hiç ağrım olmadı belkide anlamıyodum korku yaşadığım için bişey olacakmış gibi hissediyorumdur

sinanuray senin bebek iyice yerleş,yor galiba onun için böyle arada ağtın oluyor
bol suyu ihmal etimiyorsun inşallah bir de şu merdiven inip çıkmayı günde 1 e indirsen ya da bu bir hafta en azından mecbur kalmadıkça inip çıkma canım malum bizim bebişler kıymetli biraz :))
yarın senden iyi haber gelecek inşallah özlenenciğim
premete evlililk yıldönümünde inşallah en güzel hediyeni almışsındır diyorum anladın sen onu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…