Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

barzeyim seni çok ii hatırlıyorum ,, kızını kaybettiğin zamanlrda ben hamileydimm ama içim çok yanmıştıı ,,Allahım diyordum nasıl dayanır bir anne böyle birşeye ,,büyük konuşmuşumm demekk dayanıyormuş insan hemde ne acılara dayanıyormuş ,,Rabbim hayırlısıyla yeniden hamile kalıp ,, kucağımıza almayıda nasip etsin inş..

canım öle hemen üzülmek yok ,, en az 6 ay kendine şans tanımalısın ,,şerifeninde söylediği gibi bizlere göre şanslısın birde bizi gözönüne al ,, bir sürü ilaç iğne tedavi stres ,,, ve negatif bir sonuçç,, her şekilde şükretmemeiz için bir sürü neden var ,, biz de kendimize göre şanslıyız bu durumda anneyiz anne olabildik RAbbim tattırdı zor bir imtihandayız ,, Ben inanıyorum yine olcak ,,Rabbim tüm dileyenlere nasip etsin inş..:Saruboceq:

Barzey başın sağolsun canım inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalır ve sağlıkla kucağına alırsın.
premete, şerife, nehlihan,mhtp, aabeyazmelek ve tüm isteyen arkadaşlarım allahım hepinizi sırayla hamilelikle taçlandırsın ve hepiniz kucağınızda sağlıklı meleklere ninniler söyleyin.

beyazmelek çalıştık canım benim..hihihi...hayırlısı ya..hazırlıyorum kendimi olmamasına....
şerifecim valla iyiki yanımda değilsin valla iyi bir kötek istiyosun..sürekli karamsarsın canım benim..bakın benim acım sizlerinkinden taze ama toparlandım mecburuz buna...kendimizi üzdükçe yavrularımızıda orada üzüyoruz...öyle eksik başladık hayat falan deme sakın kızıyorum...eksik falan değilsin...

Sevgili arkadaşlarım bayramda ailemin yanına gideceğim için bir süre sizlerden uzak kalacağım şimdiden bayramınızı kutluyorum ve sizi çok çok öpüyorum.

premete canım ne güzel sende benim gibi ailenle geçireceksin bayramı...morel depola bol bol canım..ailene selamlar....şimdiden iyi bayramlar..bayram şekeri ayır bana da emi:)))

evet aferin sana yerimseniben hadi kendini toparlamaya çalış meleginide çok üzüyorsun orda lmaz: ayrıca bizide birbirimizin yanında olup destek olmayılıyız ama sen böyle yaparsan olmaz :teselli:

inşallah canım biz allahıma dua ettigimiz sürece rabbimde bizim dualarımızı kabul edicek ve bizde kucagımıza alıcaz hayırlısyla... :Saruboceq:

üzülmek yok ama tamammı lmaz: allahım eger göndermesiyse bir bildigi vardır şükredip pes etmeden yola devam edicez kaydirigubbakcemile burda hep beraber anlaştıkmı...zemuszemus

Sevgili arkadaşlarım bayramda ailemin yanına gideceğim için bir süre sizlerden uzak kalacağım şimdiden bayramınızı kutluyorum ve sizi çok çok öpüyorum.

canım benim sagsalim gidip gelmeyi nasip etsin allahım bayramın mübarek olsun seninde nekadar güzel ailenin yanına gidiyorsun biz gidemiyoruz ve eşim bayramın birinic günü nöbetçi ama napalım yapack bir şey yok.. bende öptümopuyorumnanaktan

cnm öncelikle başın saoğlun allah sana sabır versin.gerçekten çok zor bi durum ben ikinci hamileliğimde dış gebelik sorunu yaşadım ve bebeğim tüplerde tutunduğu için düşürtmek durumunda kaldım doğmıycağını bildiğim halde düştüğü zaman çok üzülmüştüm.seninki bambaşka bi durum benimkiyle kıyaslanamaz bile allah bidaha yaşatmasın inşallah en yakın zamanda saglıklı hayırlı evlat sahibi olursun.

Bu sayfaya bir girdim bir çıktım öncelikle okumayayım dedim ama sonra yapamadım bende melek annesi olarak malesef ki aranızdanım.......
Bundan 16 ay önce tüp bebekle hamile kaldığım ikizlerimi ardarda 11 gün arayla kaybettim 21 de oğlum 23 haftada kızımı isimleri ALPBARAN VE BERFİN olacaktı.......
Olmadı........ olamadı..... sadece kulaklarına gömülürken babası okudu CELİL VE MELEKNUR.......
İçimde gömdüm acımı aylarca herkesten habersiz ağladım ...
Millet in umrunda değildi benim içi m yanarken
herkes yok küçüktü yaşasaydı ya hastalıklı olsaydı falan gibi vs. boş sözler
bu kelimelerin hangisi sizi teselli edebildi...
Hangisi acınızı dindirdi.................
Ben onları kolay mı bulmuştum ... aylarca kanama vs kaybetme korkusuyla zaten yatmıştım.......

Ama hiç isyan etmedim Rabbime hiççç ... Ağlarken bile Allah' ım affet ağlıyorum ama isyan değil içim yanıyor dayanamıyorum dedim...... VE RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ kaybettikten 9 ay sonra mucize bir şekilde kendiliğinden hamile kaldım ve şuanda 34+ 2 günlüğüm..
ama bilirsiniz ki öyle korkuyom ki tekrar kaybetmekten çok alıştım ikizlerim hala karnımda gibi bu yavrumu seviyorum....
Ve ancak benim acımı ve korkularımı sizler anlarsınız ve inanıyorum ki benim sağlıklı kucağıma alabilmem için en iyi sizler dua edersizi ...
çünkü evlat acısını yaşadınız (
Şimdi tüm kalbimle bebek isteyenlere ve melek annelerine Rabbim sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsinn...
Lütfen benide dualarınızda unutmayın buna gerçkten ihtiyacım var hiç iyi değil psikolojim (

yağmurcanım Allahın izniyle alacaksın kucağına canım ve o zaman yaşadığın korkuların hepsini unutacaksın inş..,,:Saruboceq:Rabbim bu kadar nasip etti hayırlısıyla tamamınada erdircek inş. canım ,,,korkular hep var biliyorum şu an herşey sana çok zor geliyor ,,zaman geçmiyordur eminim,,Allahım yardımcın olsun inş..dualrım seninle ve bebeğinle canımm:Saruboceq:

Az önce oğluşumun Onurefe min yanından geldim ,,,bir bayram daha onsuz geçecek ,,içim buruk ama ağlamadım tuttum zorladım kendimi ,, sokaklar öylesine kalabalıkki herkesin elinde çocuğu bayramlık alıyor ,,, Bende bayramlığını bıraktım oğluma bir yasin okudum başında, toprağını suladım ,dualar ettim ve geldim...Rabbim herkeslere sabırlar versin ,,, Ramazanın başından beri içim tuhaf zaten, böyle özel günler, bayramlar daha bir zor geçiyor artık,,neyse daha fazla yazamayacağım ,boğazım düğüm düğüm ,,senağlama

Aminn . neslihanım inşallahhh ALLAH razı olsunnn.....
minik melek annesi onur inşalalh tez zamnda kardeşlerini gönderir..
ben hep öyle dua ettim.. ikizlerimie dua edin annem dedim siz meleksiniz yeni kardeşler gönderin dedim.....

Neslihan ,sen ve diğer arkadaşlar hepimiz aynı acıyı tattık ve hepimiz aynı şeyleri hissediyor ,düşünüyor ve yapıyoruz.:teselli:sabredicez başka yapacak bir şey yok çünki.bende sabah gözümü açtım oğlum gözümün önüne geldi hemen abdest aldım ve yasin okuyup ruhuna gönderdim.önceki gün bende çarşıya inmiştim.evet herkes çocuklarına bayramlık alıyordu çok şükür benim bir kızım var ona bayramlığını aldım.ama bebek reyonlarına içim burkularak baktım.doğumum kurban bayramından hemen önceye denk gelecekti bayram hediyem olacaktı oğlum.üstelik eşimin doğum gününe denk gelsin diye dua ediyordum eşime hediyem olacaktı oğlum.ama nasip değilmiş .bebeklerimiz cennete layıklarmış ki Allahım onları tertemiz aldı.burada nasıl kuşlar varsa onlarda cennetin kuşları oldular.dayanmak zor :çok üzgünüm:ama ben genede şükrediyorum çünkü hepimiz faniyiz.elbet ölümü tadacağız ve bebeklerimizi daha kötü bir şekildede kaybedebilirdik.kimselerin eli değmeden kimse onlara kötülük edemeden rabbim onları tertemiz aldı ve cennetine koydu.seçilmiş çocukların anneleriyiz biz.ne mutlu bize.ben daha gidemedim mezarına kısmetse yarın gideceğim inşallah oğlumla konuşucam çantama minikoyuncak araba koydum oğlumun baş ucuna koyucam.şimdi o cennette arkadaşlarıyla oynuyor.derler ki hz.ibrahim büyütürmüş onları o ilgilenirmiş.dediğim gibi seçilmiş çocuklar onlar ki sonsuz cennete şimdiden kavuştular sorgusuz sualsiz . üzülme diyemiyorum ,üzülmemek ne mümkün Allah sabrımızı ödüllendirir inşallah.Allah kimseye evlat acısı vermesin ne yaşta olursa olsun çok zor bir acı bu.gönül ne 600 gr dinler ne 16 yaş acı acıdır.Allahım yaşatmasın kimselere evlat acısını.
Aramıza yeni katılan annelerede sabır diliyorum.inşallah bu kadar kalırız başka analar katılmasın aramıza .Allahım herkesin evladına sağlık lı hayırlı uzun ömürler versin.
hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum.İnşallah gelecek bayramlarda hepimiz mutlu hamilelik:CüvCüv: haberlerini yada sağlıklı doğum :ecrin_bebek:haberlerimizi paylaşırız.opuyorumnanaktan

Reactions: 2k1

Yağmurcan,inşallah bebeğini :ecrin_bebek:sağlıkla sorunsuz bir şekilde kucaklarsın.Sen ,bana ve diğer arkadaşlara cesaret örneğisin.Rabbim inşallah bizlerede sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin.hamile bayanın duası kabul olur derler sende bizler için dua et:Saruboceq:
Ayrıca moralini yüksek tut.hiç bir şeye canını sıkma sana ve bebeğine huzur sakinlik yarar stres değil. hiçbir şeye canını sıkma evladını düşün sen ne hissedersen o da onu hisseder unutma mutlu ol oda mutlu olsun.:yerimseniben
"

nekoneko teşekkürederim cnm ...... mutlu olmaya çalışıyorum aslında mutuyum ama korkulu işte karışık....
hep dualarımda zaten neslihan ve şerife arkaşım şimdi onlara sizleride katıcam... Rabbim gönlünüze göre versin

yağmur canım ne mutlu bebeğin geliyor..inşallah bizdesenin gibi yavrularımızın acılarını azaltacak bebeklerimize hamile kalırızbir an önce...

hepiniz meleklerinizi ziyaret ediyorsunuz benim yavrum yapayalnız ilk bayramında...yinede kalbim onun yanında daima....

şimdiden bayramınız kutlu olsun....

herkesin bayramını tebrik ederim arkadaşlar..umarım yalnız geçen son bayramımız olur inşallah...

hatırlarmısın Yağrmurcan geçen sene ramazan bayramı arefesini sabaha kadar netteydim hiç uykum yoktu sonra erkenden sen gelmiştin ben hala uyumamıştım aynı acıyı yüreğimizde hissediyor geceleri haram kılıyorduk ne arefeydi dimi ? o gün mezarlıkta herkesin önünde nasıl yığıldığımı anımsadım bu ben değildim ki 135 gün 3240 saat umutla beklediğim günlerde bile yığılmamıştım bilirsin en ii sen...ama özel günler çok koyuyor bana o kadar yorgunum ki geberiyorum gene uykusuzluktan ama içimdeki yumruk gibi acı uykuları haram kılıyor ..kimse yalnış ve isyan olarak algılamasın içim acıyor ateşi tutuyorum ama yandığımı hissetmiyorum...ben hayata herşeye pozitif bakan etrafına şen kahkahalarla insanlara neşe veren espirili biriydim...taki bu acı dolu günleri yaşayana denk..açmadan soldu mevsim güllerim...ben inanıyorum ki her şerde bi hayır her hayırda bi şer var inancım sonsuz ve kaybetmek istemiyorum...beni üzen sadece etrafımdaki kahpece beyinler oldu siz anlayın neden ? üzülüyorsun zaten ölmicekmiydi sen bilmiyormusun lafları insan bi canlıya sen zaten öleceksin ilgilenmiyim üzülmiyeyimmi die hal ve hareketler takınsaydım yoksa zaten ölecek ne işim var eczane kuyruğunda akşama kadar mı deseydim...ne adice ne acı ben o beyinlere acıyorum bizi kollayan ve gören var herkes hesabını verecek kaçılmaz sonda...

evet can dostum Yağmurcan şimdi senin çiçeğini bekliyorum dört gözle 34 haftadır dilimde tüy bitirdin tmm en iyi anlayanlardan biriyim ve seni oğluna şikayet edicem çok sıkıntıya düşürdün artık son zamanlar ve artık sakin geçirmeye bak bozuk plak gibi tekrar söyletme bana özelde konuştuklarımızı sen anlarsın...bu seneki bayramın geçen yılki gibi değil lütfen tadını çıkar oldumu hacı vereliniortak

buraya hiç gelmek istemiyorum ama kendimi burda buluyorum.şimdi kendi kendime diyorumkı ne işin var yarın bayram git yat ama olmuyor işte.ne yapsamda oğlumu birkez daha görsem bir kez kokusunu duysam bilmiyorum.çok güzel yazmışsınız geceler haram.bugun eşim bayram alışverişine kendi gitti gitmedim kapımı aşındırdı çoçuklar acmadım.kendimi kapattım eve.bayrammı var ne var farkında degilim artık.isyan etmiyorum ama yoruldum.hasretlikten yoruldum kavuşmayı beklemekten yoruldum.arkadaşlar eşimin askere gitmesine 14 ay kaldı.ben doğum yapalı 8 ay oldu sezeryanla doğum yaptım
birkaç ay sonra hamile kalsam bebeğim 2 aylıkken falan eşim askere gider zaman yetiyor ama korkuyorum buda kaybettiğim gibi rahatsız doğarsa kendim başedemez ona bakamzsam kızlar siz olsanız napardınız.askerlikten sonraya bıraksam yaşım 29 oluyor hamile kalabilirsem 30 da doğum yaparım şu an 26 yaşımdayım ertelememekmi ertelemekmi iyi.tavsiyelerinize ihtiyacım var.şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum..

ii geceler sudesılacım içinin nasıl acıdığını hissediyor ve çok iyi anlıyorum eet geceler haram bayram gelmiş neyime tiribindeyim

şimdi benim fikrim sanırım normal yoldan oluyor bebeğiniz kesinlikle hamile kal kal kal bunun başka çaresi yokkk çivi çiviyi söküyor keşke ben kalabilsem ama bu maalesef normal yoldan imkansız gibi ancak param olack ve tekrar tüp bebek denicem ooo benim işim uzun ...neyse tekrar aynı şeyleri yaşayacağını ben hiç inanmıyorum yüreğim hislerim bunu desteklemiyor madem eşin askere gidecek en azından kuzun yanında olur lütfen dene arkadaşım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…