Rabbim inşallah tez zamanda sağklı bebekler nasip eder hepimize.
Bende erken doğum yaptım..Yaşıyamadı tutunamadı kızım..acımı gömdüm yüreğime..
Üstüne bir bebek daha kaybettim...
şimdi korkuyorum yeniden denemeye...
Herşeyin hayırlısı
premete canım merhaba nasılsın...
evet benim tarih 29 u ama bilmiyorum bu ay ilk deneme olmama ihtimali var hazırlıklıyım...ama yinede üzülücam bak baştan söylüyorum...
inşallah hepimiz kısa zamanda melek anneleri hamiş oldu diye sayfa yapıp orada buluşuruz...allahım yüzümüzü güldürecek...
kendini hazır hissettiğinde başla sende çalışmalara canım...yavrun cennette de olsa bu dünyada kardeş istiyorrrdur...
yeni arkadaşlar gelmiş maalesef buruk bi hoşgeldiniz diyorum...çok üzgünüm dostlar..
Barzey hakkında hayırlısı olsun kendini ne zaman hissedersen o zaman dene bence doktorlar bizlerede hiç bişi demiyorlar sadece deneme yanılma yöntemi
eet aabeyazmelek yalnız olmadığımı biliyorum ve hemen değiştirdim...
mhtp sakın üzülme hastalanırsanda unutmaki normal yoldan olmayanlarda var bence bizden üstünsünüz Allah hakkında ve hakkınızda hayırlı olanı versin...ben ve benim gibiler hayata başlarken eksik başladık bi umut iyi bitirebiliriz kısmet...umutlarım hiç bi zaman solmadı mayıs çiçekleri inanıyorum ki benim dünyamda da açacak belki zaman alacak bilemem ama yaşadığım sürece ve nefes aldıkça umutlarım solmadı solmayacakta.
Barzey başın sağolsun canım inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalır ve sağlıkla kucağına alırsın.
premete, şerife, nehlihan,mhtp, aabeyazmelek ve tüm isteyen arkadaşlarım allahım hepinizi sırayla hamilelikle taçlandırsın ve hepiniz kucağınızda sağlıklı meleklere ninniler söyleyin.
beyazmelek çalıştık canım benim..hihihi...hayırlısı ya..hazırlıyorum kendimi olmamasına....
şerifecim valla iyiki yanımda değilsin valla iyi bir kötek istiyosun..sürekli karamsarsın canım benim..bakın benim acım sizlerinkinden taze ama toparlandım mecburuz buna...kendimizi üzdükçe yavrularımızıda orada üzüyoruz...öyle eksik başladık hayat falan deme sakın kızıyorum...eksik falan değilsin...
Sevgili arkadaşlarım bayramda ailemin yanına gideceğim için bir süre sizlerden uzak kalacağım şimdiden bayramınızı kutluyorum ve sizi çok çok öpüyorum.
cnm öncelikle başın saoğlun allah sana sabır versin.gerçekten çok zor bi durum ben ikinci hamileliğimde dış gebelik sorunu yaşadım ve bebeğim tüplerde tutunduğu için düşürtmek durumunda kaldım doğmıycağını bildiğim halde düştüğü zaman çok üzülmüştüm.seninki bambaşka bi durum benimkiyle kıyaslanamaz bile allah bidaha yaşatmasın inşallah en yakın zamanda saglıklı hayırlı evlat sahibi olursun.Merhaba arkadaşlar. 13.04.2009'da 29+2 günlükken oğlum Mete dünyaya geldi. Rahim içi gelişme geriliği nedeniyle anne karnında beslenemediği için 830 gram olarak doğdu. Benim canım oğlum daha benim içimdeyken acı çekmeye ve savaşmaya başlamıştı. 71 gün küvezde yaşam savaşını sürdürdü. Biz de bu 71 gün boyunca ona birşey olacak diye her gün öldük, yaşadıkça her gün yeniden doğduk. Ama malesef daha fazla savaşamadı yavrum ve 23 Haziranda onu kaybettik. Acısı içimden bir an olsun gitmiyor. Nerede küçük bir çocuk veya bebek görsek dolan gözlerimizi birbirimize göstermemek için eşimle birbirimize bakamıyoruz. Ona tekrar kavuşacağım güne kadar onu özlemeye devam edeceğim. Şimdi problemimin nedenini tespit etmek için çeşitli testler yaptırıyorum. Test sonuçlarım çıktıktan sonra bir doktora gitmek ve en kısa zamanda tekrar çocuk sahibi olmak istiyorum. Allah'ım bana tekrar anneliği nasip eder mi bilmiyorum ama acımla başa çıkmak, acımı hafifletmek için başka bir çözüm bulamıyorum.
Sizler neden erken doğum yaptınız, neler yaşadınız, acınızla nasıl baş edebiliyorsunuz, tekrar ne zaman gebelik düşünüyorsunuz. Gelin yaşadıklarımızı ve bundan sonra olacak gelişmeleri burada paylaşalım, birbirimize destek olalım. Ne de olsa bizi bizden iyi anlayan olmaz. İnşallah bir gün yine burada mutluluk haberlerimizi paylaşırız. İnşallah hayat gözümüzden akan yaşları bir nebze olsun siler, yüzümüze bir yanı buruk da olsa bir gülümseme yerleştirir.
Az önce oğluşumun Onurefe min yanından geldim ,,,bir bayram daha onsuz geçecek ,,içim buruk ama ağlamadım tuttum zorladım kendimi ,, sokaklar öylesine kalabalıkki herkesin elinde çocuğu bayramlık alıyor ,,, Bende bayramlığını bıraktım oğluma bir yasin okudum başında, toprağını suladım ,dualar ettim ve geldim...Rabbim herkeslere sabırlar versin ,,, Ramazanın başından beri içim tuhaf zaten, böyle özel günler, bayramlar daha bir zor geçiyor artık,,neyse daha fazla yazamayacağım ,boğazım düğüm düğüm ,,senağlama
Aminn . neslihanım inşallahhh ALLAH razı olsunnn.....
minik melek annesi onur inşalalh tez zamnda kardeşlerini gönderir..
ben hep öyle dua ettim.. ikizlerimie dua edin annem dedim siz meleksiniz yeni kardeşler gönderin dedim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?