sinanuray senin bebek iyice yerleş,yor galiba onun için böyle arada ağtın oluyor
bol suyu ihmal etimiyorsun inşallah bir de şu merdiven inip çıkmayı günde 1 e indirsen ya da bu bir hafta en azından mecbur kalmadıkça inip çıkma canım malum bizim bebişler kıymetli biraz :))
yarın senden iyi haber gelecek inşallah özlenenciğim
premete evlililk yıldönümünde inşallah en güzel hediyeni almışsındır diyorum anladın sen onu:))
merhabalar kızlar bebeğimi kaybedeli bugün tam 2 ay oldu zaman nasıl geçti bilmiyorum hiç geçmeyecek gibi geliyordu ama geçiyor işte otopsi sonucunu bekledik şimdi de genetik sonuçlarını bekliyoruz eskiden bebeğimi kucağıma alacağım günleri sayıyordum şimdi tahlil sonuçlarını mafoldumben
ben normal doğum yapmıştım canım 30. gün adet olmuştum bu ay da 6 gün erken geldi ama düzene girdi sezaryende daha farklı olabilir
evet canım sezeryan berbat birşey ve adet düzenim de sezeryandan sonra bozuldu ilk bebeğimi normal doğumla doğurdum 40 gün sonra adet oldum sonra tıkır tıkır 28-29 günde bir oluyordum
cilek senin normal doğum muydu? sezeyandan sonraki adeti sormuşsun canım
cilekw sebep neydi canım sende? benim bebeğim 28 haftalıkken karnımda öldü normal kontrolümüze gittik ve dr söyledi yıkıldım o gün bu gündür sebep düşünmekten yoruldum otopsi temiz çıktı bebeğim niye öldü bilmiyorum bu soruyu kafamdan çıkartamıyorum bir türlü
merhabalar kızlar bebeğimi kaybedeli bugün tam 2 ay oldu zaman nasıl geçti bilmiyorum hiç geçmeyecek gibi geliyordu ama geçiyor işte otopsi sonucunu bekledik şimdi de genetik sonuçlarını bekliyoruz eskiden bebeğimi kucağıma alacağım günleri sayıyordum şimdi tahlil sonuçlarını mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?