Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

canım buğün indim ağrım oldu hemen eve gelip yattım çok kızdım kendime ama bu aralar aksilik işim çıkıyo çıkmam gerekiyo daha dikkatli olucam evet bol su içiyorum

merhabalar kızlar bebeğimi kaybedeli bugün tam 2 ay oldu zaman nasıl geçti bilmiyorum hiç geçmeyecek gibi geliyordu ama geçiyor işte otopsi sonucunu bekledik şimdi de genetik sonuçlarını bekliyoruz eskiden bebeğimi kucağıma alacağım günleri sayıyordum şimdi tahlil sonuçlarını mafoldumben

cilekcim ben dezeryan oldum 35 gün sonra adet gördüm ilk adetim kısa sürdü sonra 2 hafta sonra tekrar oldum sonra 1 ay sonra ama sonra yine 15 gün sonra geldi denge menge kalmadı yani anlayacağın ve şu anda düzen oluşması için ilaç kullanıyorum 1 aydır.

sinannuray kendine dikkat canım çok üzüldük artık sevinelim güzel haberlere ihtiyacımız var işler önemli değil biraz bekleyebilir bebeğe iyi bak bir şey olursa bu sefer üzüntün daha büyük olur

28 mavi inşallah genetik sonucun iyi çıkar , gelecek bebeklerin açısından daha olumlu birşey genetik anomali çıkmaması.
ıçin rahat şekilde gebe kalırsın zamanı gelince.

canım benimde bugün tam 1 ay oldu nasıl geçti gel bide bana sor. seni çok iyi anlıyorum. Hala bebeğimin normal doğum zamanı hala aklımdan çıkmıyor.

ben normal doğum yapmıştım canım 30. gün adet olmuştum bu ay da 6 gün erken geldi ama düzene girdi sezaryende daha farklı olabilir

evet canım sezeryan berbat birşey ve adet düzenim de sezeryandan sonra bozuldu ilk bebeğimi normal doğumla doğurdum 40 gün sonra adet oldum sonra tıkır tıkır 28-29 günde bir oluyordum
cilek senin normal doğum muydu? sezeyandan sonraki adeti sormuşsun canım

evet canım sezeryan benim

cilekw sebep neydi canım sende? benim bebeğim 28 haftalıkken karnımda öldü normal kontrolümüze gittik ve dr söyledi yıkıldım o gün bu gündür sebep düşünmekten yoruldum otopsi temiz çıktı bebeğim niye öldü bilmiyorum bu soruyu kafamdan çıkartamıyorum bir türlü

canım bende normal kontrollere gidiyordum. herşey normaldi. bir gün önce kanamam oldu doktora gittik hemen kontrol ettiler 2 cm açılma olduğunu erken doğum olabileceğini söylediler. gece doğum sancılarım başladı saat 1 gibi saat 2 de suyum geldi. normal doğum olur diye eklediler bebeğim yaşıyordu. sabah 9 gibi kanamam oldu o zaman bebeğim ölmüş.

özlemimsin yarın sonucunu alınca yaz canım iyi haberlerini bekliyoruz
iyi geceler kızlar

evet canım her şey Allah'tan ama ben çok korkuyorum ya aynı şey yine olursa???? onun için sebebini öğrenirsem içim rahat edecek

Premete canim Evlilik yildönümün kutlu olsun,seneye bebekle beraber bir yila girmeni dilerim canim...
Hep mutlu olun bundan sonra Insaallah...

günaydın melek anneleri nasılsınız
ben salı günü doktura gittim
keseyi görüdk
şimdilik herşey normal dedi.
bir çok test yaptı buğün öğleden sonra test sonuçları çıkacak.
kalsiyunuma kanma şekerime bakacak.

10 gn sonra gene gel kalp atışlarınıda duyalım ded.
inş. dedim.

Allahım herkesin gönlüne göre versin herşeyi.

canım benim zaman gerçekten çabuk geçiyor.
ama inş. bundan sonra herşey güzel olacak.
geçen sene bu zamanlar oğluma hamileydim
oğlum kucagımda olacaktı.ama değil.
şimdi gene hamileyim bazen inanamıyorum 7 ay ne çabuk geçti
yada nasıl geçti hiç anlamadım inan.
inş. sende hamile kalacaksın en kısa zamanda.
bütün melek anneleri gibi.

premete evlilik yıldönümüz kutlu olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…