Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Günaydın canım. Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. İnşallah sonuna kadar hep böyle olur.

Özlenencim ne zaman gideceksin kan testi için. Gözümüz gönlümüz sende canım. Hadi bir bayram da sen yaşat bize.

sağol canım benim. Yarın özlenenden haftaya senden :)

inşallah güzelim ..

bende yattım dinlendim şimdi iyiyim normalmi bilmiyorum ama kızımda da tehlikem vardı hiç ağrım olmadı belkide anlamıyodum korku yaşadığım için bişey olacakmış gibi hissediyorumdur

korkma tatlım sen kendini ne kadar rahat hissedersen bebeginde okadar iyi tutunur sana elinden geleni yap rahatlamak için...

malesef öyle oluyor geçmiyor gibi ama arkana dönüp baktıgında aakaç ay olmuş deniyor
tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim canım...

ben normal doğum yapmıştım canım 30. gün adet olmuştum bu ay da 6 gün erken geldi ama düzene girdi sezaryende daha farklı olabilir

benimde dogumdan sonra düzene girdi birtek geçen ay sapıttı oda bal ve polen karışımdan geç adet oldum

evet canım her şey Allah'tan ama ben çok korkuyorum ya aynı şey yine olursa???? onun için sebebini öğrenirsem içim rahat edecek

sebebini söyleseler için rahat eder ama tahliller yapılıyor bir şey çıkmıyor hayırlısı allahtan mavicim

canım çok sevindim maşallah inşallah tahlillerinde iyi çıkar hayırlısyla kalp atışlarınıda duyarsın
amin canım..

evet ya meraktayız inşallah güzel haberlerle gelicek içimden öyle geldi..

hadibakem hadi gözün aydın keseyi gördün. kalp atışlarınıda duydun mu tamamdır canım..günlerini sayarız buradan....geüzel haberler devam etsin...

merhabalar , ben geldim ,, az önce sonucumu aldım ve hamileyim . ..doktorum fraxparin 0.3 e başla dedi,, bu iğnenin 0.2 lik olanı varmı arkadaşlar ?önce 2 olanı dedi eczaneler 2 olmadığı için. 3 olana başla dedi , bu iğnenin saati falan farkediyormu , düzenlimi yapmam lazım?? Allahım bu kadar yeniden nasip ettii inş. hayırlısıyla tamamına da ererimm inş.. Rabbim sizlerede en yakın zamanda meleklerinizin kardeşlerini göndersin inş.. her zaman dualrımdasınız.. benden de dualarınızı esirgemeyinn

özlenencim tebrik ederim nasıl mutlu oldum Rabbim sonuna kadar hayırlısını nasip etsin sağlıcaklada almayı nasip etsin inşallah ayy çok mutlu oldum.ılaç konusunda bilgim yok ama kulüpte gezinirken saatinde iğneyi vurunduğunu bir kere kaçırmış trafiğe yakalanmış sanırım bişey olur mu diye soruyodu sanırım saatini kaçırmamak lazım en iisi doktoruna danış canım hadi halaya :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::hooray::dance:

Canımmmmmmm çooooook sevidim. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin. İğneyi hergün aynı saatte yapman gerekiyor yapamazsan da yakın saatlerde yapılmalı.

BEBEKLERıMıZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010[/table]

HAMıLELERıMıZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Mhtp|38|ERKEK|26.05.2010
|Leylayaşar|29|KIZ|09.08.2010
|Angelhope|21|ERKEK|06.10.2010
|Özlemimsin|9||20.12.2010
|Denizim16|8||02.01.2011
|Sweetbaby|8||03.01.2011
|Hadibakem|6||18.01.2011
|Sinannuray|6||18.01.2011
|Özlenen2010|4||30.01.2011 [/table]

MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT
Aabeyazmelek|01.05.2010
Evrimsus|01.05.2010
Premete|06.05.2010
Gelincik37_34|07.05.2010
Seymacim|07.05.2010
Limburg1985|16.05.2010
Eburcu|
Cici_22|[/table]

Allah'ım sana şükürler olsun sabrımızın meyvesini almaya başladık. Hadi beyazmeleğim sen de sırayı bozma. Haftaya seni de üst listeye geçirelim.

özlenencim canımbenim hayırlısyla gelmiş melek oglunun kardeşi çok sevindim tebrik ediyorum inşallah sorunsuz hamilelik geçireceksin ayyy banada heyecan bastıı çok muyluyummmmmmm
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::hooray:hihoyyyt

Merhaba Kizlar doktordan geldim yumurtalarim gelismis iki gün daha igne vurulacagim sonrada catlatma ignesi bakalim sonuc ne olacak....
Doktor bu ayda olmazsa bir defa daha deneyelim istersen dedi olmazsa tüp bebek yaptirmaliymisim asilama bir ise yaramazmis dua edin noolur...

Hadibakem canim keseyi gördügünüze cok sevindim simdi sira kalp atislarinda Insaallah sorunsuz bir hamilelik gecirirsin...

Neslihan tebrik edrim canim Allah tamamina erdirsin Insaallah...
Cok sevindim senin adina bizlerede dua et canim..
Sendende ilk kese ve kalp atislari bekliyoruz ...

Seymacim hayırlı olsun. Bak herkesden ardarda güzel haberler geliyor senin de bu ay olumlu olacak öyle düşün canım.

Neslihan canim sende kac tane yumurta gelismisti ve kac santimdi??
Ayrintili soruyorum kusura bakma ama tedavilerimiz benziyorya o yüzden merak ettim..

Insaallah canim dualarinizi eksik etmeyin yeterki ,
Rabbim bu ay özlemimi dindirir Insaallah..

Bu arada premete senin gercek ismin ne merak ettim...

Canım yanlış anlamazsan Premete olarak yazmanı tercih ederim. İsmim çok bilinen bir isim olmadığı için işyerimden v.s. beni tanıyan kişilerin rastgele de olsa buraya gelip yazdıklarımı beni tanıyarak okumasını istemiyorum. Çünkü ben sizinle çoğu zaman eşimle,ailemle bile konuşamadığım şeyleri paylaşıyorum ve bunların herkes tarafından bilinmesini istemiyorum. Hem premete benim oğluma taktığım isim, siz bana öyle yazdıkça ben her seferinde onu anmış oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…