günaydın melek anneleri nasılsınız
ben salı günü doktura gittim
keseyi görüdk
şimdilik herşey normal dedi.
bir çok test yaptı buğün öğleden sonra test sonuçları çıkacak.
kalsiyunuma kanma şekerime bakacak.
10 gn sonra gene gel kalp atışlarınıda duyalım ded.
inş. dedim.
Allahım herkesin gönlüne göre versin herşeyi.
sağol canım benim. Yarın özlenenden haftaya senden :)
bende yattım dinlendim şimdi iyiyim normalmi bilmiyorum ama kızımda da tehlikem vardı hiç ağrım olmadı belkide anlamıyodum korku yaşadığım için bişey olacakmış gibi hissediyorumdur
merhabalar kızlar bebeğimi kaybedeli bugün tam 2 ay oldu zaman nasıl geçti bilmiyorum hiç geçmeyecek gibi geliyordu ama geçiyor işte otopsi sonucunu bekledik şimdi de genetik sonuçlarını bekliyoruz eskiden bebeğimi kucağıma alacağım günleri sayıyordum şimdi tahlil sonuçlarını mafoldumben
ben normal doğum yapmıştım canım 30. gün adet olmuştum bu ay da 6 gün erken geldi ama düzene girdi sezaryende daha farklı olabilir
evet canım her şey Allah'tan ama ben çok korkuyorum ya aynı şey yine olursa???? onun için sebebini öğrenirsem içim rahat edecek
günaydın melek anneleri nasılsınız
ben salı günü doktura gittim
keseyi görüdk
şimdilik herşey normal dedi.
bir çok test yaptı buğün öğleden sonra test sonuçları çıkacak.
kalsiyunuma kanma şekerime bakacak.
10 gn sonra gene gel kalp atışlarınıda duyalım ded.
inş. dedim.
Allahım herkesin gönlüne göre versin herşeyi.
Günaydın canım. Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. İnşallah sonuna kadar hep böyle olur.
Özlenencim ne zaman gideceksin kan testi için. Gözümüz gönlümüz sende canım. Hadi bir bayram da sen yaşat bize.
canım ben Birdal TOSYALI ya gidiyorum çok memnunum. senin doktorun nerde doğum yaptırıyor.
merhabalar , ben geldim ,, az önce sonucumu aldım ve hamileyim . ..doktorum fraxparin 0.3 e başla dedi,, bu iğnenin 0.2 lik olanı varmı arkadaşlar ?önce 2 olanı dedi eczaneler 2 olmadığı için. 3 olana başla dedi , bu iğnenin saati falan farkediyormu , düzenlimi yapmam lazım?? Allahım bu kadar yeniden nasip ettii inş. hayırlısıyla tamamına da ererimm inş.. Rabbim sizlerede en yakın zamanda meleklerinizin kardeşlerini göndersin inş.. her zaman dualrımdasınız.. benden de dualarınızı esirgemeyinn
inşallah güzelim ay heycan bastı valla kendinmiş gibi sevindim
beni arkandan çekmişsindir inşallah özlenen
Merhaba Kizlar doktordan geldim yumurtalarim gelismis iki gün daha igne vurulacagim sonrada catlatma ignesi bakalim sonuc ne olacak....
Doktor bu ayda olmazsa bir defa daha deneyelim istersen dedi olmazsa tüp bebek yaptirmaliymisim asilama bir ise yaramazmis dua edin noolur...
Hadibakem canim keseyi gördügünüze cok sevindim simdi sira kalp atislarinda Insaallah sorunsuz bir hamilelik gecirirsin...
Neslihan tebrik edrim canim Allah tamamina erdirsin Insaallah...
Cok sevindim senin adina bizlerede dua et canim..
Sendende ilk kese ve kalp atislari bekliyoruz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?