Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

özleneeeennnn tebrik ederiiimmm canım arkadaşım bak gebeymişsin bebeğin seninle ve inşallah önümüzdeki 9 ayı sağlıkla birlite geçirip yavruna hayırlısı ile kavuşacaksın. Dualarım seninle ve tüm hamişlerle ama özellikle melek annesi olanlarla.

semacim yumurtaların son anada gelişebilir demiştim benimki de öyle olmuştu demiştim bak çıktı inşallah sen de gebelik haberi vereceksin kısa zamanda
ilacını az çok aynı saatte vurulman gerekiyor 0.3 kullanmanda da doktorun önermişse bir sakınca olmaz bence içini ferah tut canım

seymacıım adını yanlış yazmışım afedersin heyecandan hızlı yazayım derken :))

kızlar merhaba hamile haberleri alıyoruz maşşallah. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin......

Allahım hepimize hayırlısı ile hamile kalmayı ve hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...... AMıN...

Tamam canim sen bilirsin sen nasil rahat edersen öyle yazarim ...
Burda zaten bizleri anlayanlarla konustugumuz icin herseyi yazabiliyoruz Allah hepinizin gönlüne göre versin canlarim..

seymacıım adını yanlış yazmışım afedersin heyecandan hızlı yazayım derken :))

Önemli degil ben anladim zaten canim , pazartesi iki tane yumurtam vardi biri 8 öbürü 9 milimdi simdi ise biri 14 biri 16 milim olmus hatta ücüncü bir yumurtada var o da 9 milimmis ama gelismezmis daha...
Simdi ise iki gün daha igne vurulacagim su iki yumurtada 20 milim olsada hersey yolunda gitse endometriumda cok iyi bakalim nasip kismet...

14 Haziranda kanda belli olurmus o zamana kadar nasil bekliyeceksemeyvahedigeldismile

Rabbim hepimizin kucaklarini bebeklerle doldursun Insaallah...

Amin. Canım inşallah hamilesindir.

Map canim 0.3 dedigin seyi anlamadim herhalde kan sulandirici igne diyorsun doktorum henüz öyle birsey demedi hele bir hamile olayimda orasi kolay :))

Insaallah canim bu ay kalirim bakalim dua et canim bana...

canım dualarım seninle ve bütün melek anneleri ile inşallah hepimiz hayırlısı ile hamile kalır hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. canım siz ne kadar korundunuz doğumdan sonra.

Canim ben dogum yapali 28 ay olacak birkac gün sonra ben koldan takilan bant var hormon bandi 2 ay onu kullandim sonra bacgima cok agri verdi biraktim normal sekilde korunduk 7-8 ay daha sonrada korunmayi biraktim ama hala bebegim olmasini bekliyorum...

anladım canım herşey Allahtan.

ozlenencim cok sevindim cnm hayirlisiyla saglikla sihhatle ve zamaninda kucagina almak nasip etsin insallah ben de igne kullandim fraxsiparine 0.3luktu hergun ayni saatte kullan cnm ben her aksam 8de yapiodum tlfnun alarmini kur mutlaka kacirma saatini cunku insan dalginliga gelebiliyor lafa daliyor kaciodu saati.ayni saatte olmasinin nedeni de ignenin etkisi 24 saat gecerli cnm opuyorum seni

canım çok sevindim tebrikler...

biliyosundur bende fraxsiparin kullandım 0,6lık..ben kendi düzenimi söliyeyim hergün akşam 10 da yapıyordum.sırayla saat yönünde bir gün sol kol sonra sol bacak sağ bacak sağ kol...
dualarım seninle..

Hiç şüphen olmasın canım. HAMİLELİK BULAŞICIDIR.

kendimi çok fazla aptırmıyayım premete sonra çok üzülürüm inşallah dedigin gbi çıkar...

ne güzel bak gelişmiş yumoşlar maşallah hayırlı haberlerini alırız haziranda bakalım
neden aşılama olmazmışki orasını anlamadım valla..

canım senin adına çok sevindim inşallah kucağına aldığuın günleride görürsün darısı tüm melek annelerinin başına ya rabbim ne bereketli bi ay sıradaki kim günü gelen hamiş:teytey::teytey::teytey:

hayırlı olsun canım inşallah tutunur bebeğinde tüp bebeğe gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…