Canım yanlış anlamazsan Premete olarak yazmanı tercih ederim. İsmim çok bilinen bir isim olmadığı için işyerimden v.s. beni tanıyan kişilerin rastgele de olsa buraya gelip yazdıklarımı beni tanıyarak okumasını istemiyorum. Çünkü ben sizinle çoğu zaman eşimle,ailemle bile konuşamadığım şeyleri paylaşıyorum ve bunların herkes tarafından bilinmesini istemiyorum. Hem premete benim oğluma taktığım isim, siz bana öyle yazdıkça ben her seferinde onu anmış oluyorum.
seymacıım adını yanlış yazmışım afedersin heyecandan hızlı yazayım derken :))
Önemli degil ben anladim zaten canim , pazartesi iki tane yumurtam vardi biri 8 öbürü 9 milimdi simdi ise biri 14 biri 16 milim olmus hatta ücüncü bir yumurtada var o da 9 milimmis ama gelismezmis daha...
Simdi ise iki gün daha igne vurulacagim su iki yumurtada 20 milim olsada hersey yolunda gitse endometriumda cok iyi bakalim nasip kismet...
14 Haziranda kanda belli olurmus o zamana kadar nasil bekliyeceksemeyvahedigeldismile
Rabbim hepimizin kucaklarini bebeklerle doldursun Insaallah...
Amin. Canım inşallah hamilesindir.
Insaallah canim bu ay kalirim bakalim dua et canim bana...
canım dualarım seninle ve bütün melek anneleri ile inşallah hepimiz hayırlısı ile hamile kalır hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. canım siz ne kadar korundunuz doğumdan sonra.
Canim ben dogum yapali 28 ay olacak birkac gün sonra ben koldan takilan bant var hormon bandi 2 ay onu kullandim sonra bacgima cok agri verdi biraktim normal sekilde korunduk 7-8 ay daha sonrada korunmayi biraktim ama hala bebegim olmasini bekliyorum...
kızlar kimse yokmu
merhabalar , ben geldim ,, az önce sonucumu aldım ve hamileyim . ..doktorum fraxparin 0.3 e başla dedi,, bu iğnenin 0.2 lik olanı varmı arkadaşlar ?önce 2 olanı dedi eczaneler 2 olmadığı için. 3 olana başla dedi , bu iğnenin saati falan farkediyormu , düzenlimi yapmam lazım?? Allahım bu kadar yeniden nasip ettii inş. hayırlısıyla tamamına da ererimm inş.. Rabbim sizlerede en yakın zamanda meleklerinizin kardeşlerini göndersin inş.. her zaman dualrımdasınız.. benden de dualarınızı esirgemeyinn
Hiç şüphen olmasın canım. HAMİLELİK BULAŞICIDIR.
Merhaba Kizlar doktordan geldim yumurtalarim gelismis iki gün daha igne vurulacagim sonrada catlatma ignesi bakalim sonuc ne olacak....
Doktor bu ayda olmazsa bir defa daha deneyelim istersen dedi olmazsa tüp bebek yaptirmaliymisim asilama bir ise yaramazmis dua edin noolur...
Hadibakem canim keseyi gördügünüze cok sevindim simdi sira kalp atislarinda Insaallah sorunsuz bir hamilelik gecirirsin...
Neslihan tebrik edrim canim Allah tamamina erdirsin Insaallah...
Cok sevindim senin adina bizlerede dua et canim..
Sendende ilk kese ve kalp atislari bekliyoruz ...
merhabalar , ben geldim ,, az önce sonucumu aldım ve hamileyim . ..doktorum fraxparin 0.3 e başla dedi,, bu iğnenin 0.2 lik olanı varmı arkadaşlar ?önce 2 olanı dedi eczaneler 2 olmadığı için. 3 olana başla dedi , bu iğnenin saati falan farkediyormu , düzenlimi yapmam lazım?? Allahım bu kadar yeniden nasip ettii inş. hayırlısıyla tamamına da ererimm inş.. Rabbim sizlerede en yakın zamanda meleklerinizin kardeşlerini göndersin inş.. her zaman dualrımdasınız.. benden de dualarınızı esirgemeyinn
Merhaba Kizlar doktordan geldim yumurtalarim gelismis iki gün daha igne vurulacagim sonrada catlatma ignesi bakalim sonuc ne olacak....
Doktor bu ayda olmazsa bir defa daha deneyelim istersen dedi olmazsa tüp bebek yaptirmaliymisim asilama bir ise yaramazmis dua edin noolur...
Hadibakem canim keseyi gördügünüze cok sevindim simdi sira kalp atislarinda Insaallah sorunsuz bir hamilelik gecirirsin...
Neslihan tebrik edrim canim Allah tamamina erdirsin Insaallah...
Cok sevindim senin adina bizlerede dua et canim..
Sendende ilk kese ve kalp atislari bekliyoruz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?