canım çookk teşekkür ederimm..darısı başınıza inş...dualrım sizinle..özlenencim tebrik ederim nasıl mutlu oldum Rabbim sonuna kadar hayırlısını nasip etsin sağlıcaklada almayı nasip etsin inşallah ayy çok mutlu oldum.İlaç konusunda bilgim yok ama kulüpte gezinirken saatinde iğneyi vurunduğunu bir kere kaçırmış trafiğe yakalanmış sanırım bişey olur mu diye soruyodu sanırım saatini kaçırmamak lazım en iisi doktoruna danış canım hadi halaya :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::hooray::dance:
aminnn canımm ..Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etcek inş..Canımmmmmmm çooooook sevidim. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin. İğneyi hergün aynı saatte yapman gerekiyor yapamazsan da yakın saatlerde yapılmalı.
evet canım çok şükür meleğimin kardeşi geldi ,Darısı başınıza inş..dualrım sizinleözlenencim canımbenim hayırlısyla gelmiş melek oglunun kardeşi çok sevindim tebrik ediyorum inşallah sorunsuz hamilelik geçireceksin ayyy banada heyecan bastıı çok muyluyummmmmmm
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::hooray:hihoyyyt
inş. canım .. peşpeşe geliyor hamile haberlerimiz inş..inşallah güzelim ay heycan bastı valla kendinmiş gibi sevindim
beni arkandan çekmişsindir inşallah özlenen
amin canım .Allah razı olsun..Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını versin inş..Merhaba Kizlar doktordan geldim yumurtalarim gelismis iki gün daha igne vurulacagim sonrada catlatma ignesi bakalim sonuc ne olacak....
Doktor bu ayda olmazsa bir defa daha deneyelim istersen dedi olmazsa tüp bebek yaptirmaliymisim asilama bir ise yaramazmis dua edin noolur...
Hadibakem canim keseyi gördügünüze cok sevindim simdi sira kalp atislarinda Insaallah sorunsuz bir hamilelik gecirirsin...
Neslihan tebrik edrim canim Allah tamamina erdirsin Insaallah...
Cok sevindim senin adina bizlerede dua et canim..
Sendende ilk kese ve kalp atislari bekliyoruz ...
benim 2 yumurtam vardı canım biri 19mm di , biride 16mm di.ne kusuru canım her zaman sorabilirsin..Neslihan canim sende kac tane yumurta gelismisti ve kac santimdi??
Ayrintili soruyorum kusura bakma ama tedavilerimiz benziyorya o yüzden merak ettim..
aminn inş canım ..Rabbim sanada hiç ummadığın anda bir bebek göndersin inş. dualrımdasınız her zaman ..özleneeeennnn tebrik ederiiimmm canım arkadaşım bak gebeymişsin bebeğin seninle ve inşallah önümüzdeki 9 ayı sağlıkla birlite geçirip yavruna hayırlısı ile kavuşacaksın. Dualarım seninle ve tüm hamişlerle ama özellikle melek annesi olanlarla.
amin canım inş.. Darısı başınıza inş.. dularım sizinle..demek aynı iğneyi kullanıyormuşuz.akşam sabah farkedermi , 2 buçukta aldım bugün o zaman yaptım öle devam ederimm..ozlenencim cok sevindim cnm hayirlisiyla saglikla sihhatle ve zamaninda kucagina almak nasip etsin insallah ben de igne kullandim fraxsiparine 0.3luktu hergun ayni saatte kullan cnm ben her aksam 8de yapiodum tlfnun alarmini kur mutlaka kacirma saatini cunku insan dalginliga gelebiliyor lafa daliyor kaciodu saati.ayni saatte olmasinin nedeni de ignenin etkisi 24 saat gecerli cnm opuyorum seni
canım çok sevindim tebrikler...
biliyosundur bende fraxsiparin kullandım 0,6lık..ben kendi düzenimi söliyeyim hergün akşam 10 da yapıyordum.sırayla saat yönünde bir gün sol kol sonra sol bacak sağ bacak sağ kol...
dualarım seninle..
ben buğün gene dışardaydım ama bi kere indim çıktım nereye gittiğime gelince valla bazılarınız gereksiz görebilir ama ben bu acıyı bidaha yaşamamak adına yapmak zorunda hissettim kendimi bi hocaya gittim hova beni tanımıyo adımı sordu annemin adını sordu niye geldin falan da demedi direk sende sübyan var işin çok zor dedi çocuğun düşer dedi bende kızımı anlattım erkek olsaydı daha erken düşerdi dedi nuska yazdı hemen taktım belki günahtır ama allah görüyo kötü bi niyetle yapmadım bebeğime bişey olmasın diye o hocanın vesilesi duasıyla rabbim belki bebeğimi bana bağışlar benim annem de de olduğu için ben inanıyorum hem irside oluyomuş eşimin tarafında da var zaten artık ben elimden geleni yapayımda takdir allahtan
Hiii mthpp hamilee bide dogummu yapicakk ayy nasi sevindim icim sevincle doldu yaa
Hatirlarainiz bende size yaziyodum
Dogum yaptim yazamiyorum ama okuyorum
Dualarimdasinizz
Canım ben aslında hacıya hocaya pek inanmazdım ama insan bunları yaşayınca heşeyden medet umar hale geliyor, herşeye inanıyor. O yüzden o muska senin kafanı rahatlatacaksa iyi ki yaptırmışsın. Sen de bol bol dua et canım. Allah temiz bir kalple edilen hiçbir duayı boş çevirmez.
canım benim annemde de vardı bana kızımda yaptıralım dediler bende inanmıyodum ama bu sefer denemek istedim yinede çok korkuyorum çok kötüyüQUm ben[/
canım bende şimdiye kadar yaptırmamıştım ama insan her yolu denemek istiyo.bende bu hamileliğim olmadan yaptırdım ve içim daha huzurlu.valla ben elimden gelen herşeyi yapmak istiyorumbebişime kavuşmak için.
canım benim annemde de vardı bana kızımda yaptıralım dediler bende inanmıyodum ama bu sefer denemek istedim yinede çok korkuyorum çok kötüyüQUm ben[/
canım bende şimdiye kadar yaptırmamıştım ama insan her yolu denemek istiyo.bende bu hamileliğim olmadan yaptırdım ve içim daha huzurlu.valla ben elimden gelen herşeyi yapmak istiyorumbebişime kavuşmak için.
inşallah canım bi sorun yaşamazsın allah çektiğimiz acıları görüyo bizi bu sefer güldürsün rabbim
ya şimdi eşim kurtlar vadisini izliyo polatın eşi doğum yaptı kızlarını kucaklarına aldılar sevindiler bende hıçkıra hıçkıra ağladım neden böyle oldu neden bu mutluluğu tadamadım kızımı kucağıma alamadım eşim onu sevemedi niye böyle oldu delirmek üzereyim allahım ne olur yardım et bana
Canım bizim kaderimizde bunu yaşamak varmış ve yaşadık. Şu an geçmiş için birşey yapamayız bak Allah sana bir şans daha verdi lütfen geleceğe odaklan. Biz her zaman evlatlarımızın özlemini ve acısını yüreğimizde taşıyacağız ama şimdi senin başka sorumlulukların da var o yüzden kendini toplaman, daha güçlü olman gerekiyor. Kızını kucağına alamadın ama bu bebeğini kucağına alacaksın. Hep bunu düşün ve bunun için çabala.
Ben yunanistan gocmeniyim
Cumhuriyette pazar kuruluyoya kopruden gecince azcik yukardayim pazarn bi on sokaginda arda temizlik var o benim abimin bende o apartmanin orta katinda oturuyorum
Bende hsciya hocaya inanmazdim ama bo hocaya gidiyorum eyuptte mustafa hoca adam bana bi sene once oglum olacagini soylemisti ve bi suru detay hepside cikti hepsi tutttul adaam kurban felan kestik ummu subyan yok bende ama korunak yazdi bana hanileigmde onu ne zaman takmasam ben dustum dogum ettimdede kirk gun ege takti onu
ya inan kendimi hamile gibi bile hissetmiyorum hiç bi belirtim yok çok korkuyorum hoca resmen yüzüme senin çocuğun olmaz olsada yaşamaz dedi şuan neden böyleyim bilmiyorum ama kendimi çok çaresiz hissediyorum sizin moralinizi bozmak istemiyorum ama gerçekten çok çaresizim
Nerde gittin hocaya sen nuray galba adin
Ya kotu seyleri alma yavrum ya
Bize siin cocunuz olmaz dediler belgelerle drlar hemde denemeyin paramizi harcamayin dediler bak oldu
Benim hoca cok iyi ya hic insanin yuune bakmoiyo bide sikinti icinde dua veriyo ders gibi onlarda cok rahatlatti okunmus su felan verdi ne bilim inanmiyodum ama adam cok seyu bildi ya falci degil yildiznasmede bakmiyo ben anliyamadim ama iyiydi balla gecende ege icin gittim bi gorseniz nssi kalaablik anlatamam
Gonlunden kooarsa para veriyosun oyle duskunlerki anlatamam gece kondudan daha dusuk seviyorum ben adami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?