Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

ben buğün gene dışardaydım ama bi kere indim çıktım nereye gittiğime gelince valla bazılarınız gereksiz görebilir ama ben bu acıyı bidaha yaşamamak adına yapmak zorunda hissettim kendimi bi hocaya gittim hova beni tanımıyo adımı sordu annemin adını sordu niye geldin falan da demedi direk sende sübyan var işin çok zor dedi çocuğun düşer dedi bende kızımı anlattım erkek olsaydı daha erken düşerdi dedi nuska yazdı hemen taktım belki günahtır ama allah görüyo kötü bi niyetle yapmadım bebeğime bişey olmasın diye o hocanın vesilesi duasıyla rabbim belki bebeğimi bana bağışlar benim annem de de olduğu için ben inanıyorum hem irside oluyomuş eşimin tarafında da var zaten artık ben elimden geleni yapayımda takdir allahtan

canım çookk teşekkür ederimm..darısı başınıza inş...dualrım sizinle..
Canımmmmmmm çooooook sevidim. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin. İğneyi hergün aynı saatte yapman gerekiyor yapamazsan da yakın saatlerde yapılmalı.
aminnn canımm ..Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etcek inş..
evet canım çok şükür meleğimin kardeşi geldi ,Darısı başınıza inş..dualrım sizinle
inşallah güzelim ay heycan bastı valla kendinmiş gibi sevindim
beni arkandan çekmişsindir inşallah özlenen
inş. canım .. peşpeşe geliyor hamile haberlerimiz inş..
amin canım .Allah razı olsun..Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını versin inş..
Neslihan canim sende kac tane yumurta gelismisti ve kac santimdi??
Ayrintili soruyorum kusura bakma ama tedavilerimiz benziyorya o yüzden merak ettim..
benim 2 yumurtam vardı canım biri 19mm di , biride 16mm di.ne kusuru canım her zaman sorabilirsin..
aminn inş canım ..Rabbim sanada hiç ummadığın anda bir bebek göndersin inş. dualrımdasınız her zaman ..
amin canım inş.. Darısı başınıza inş.. dularım sizinle..demek aynı iğneyi kullanıyormuşuz.akşam sabah farkedermi , 2 buçukta aldım bugün o zaman yaptım öle devam ederimm..

teşekkürler canım.Rabbim sanada hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin inş. ben şimdilik göbekten yapıyorum canım , tedavi zamanından alışığım , bakalım ilerde belki yer değiştiririz..

Canım ben aslında hacıya hocaya pek inanmazdım ama insan bunları yaşayınca heşeyden medet umar hale geliyor, herşeye inanıyor. O yüzden o muska senin kafanı rahatlatacaksa iyi ki yaptırmışsın. Sen de bol bol dua et canım. Allah temiz bir kalple edilen hiçbir duayı boş çevirmez.

Hiii mthpp hamilee bide dogummu yapicakk ayy nasi sevindim icim sevincle doldu yaa
Hatirlarainiz bende size yaziyodum
Dogum yaptim yazamiyorum ama okuyorum
Dualarimdasinizz

Gülencim seni hatırlıyorum, hatta doğum yaptığını da biliyorum, hatta fındık oğlunun resmini bile gördüm. Çok tatlı bir oğlun var Allah bağışlasın.

ya şimdi eşim kurtlar vadisini izliyo polatın eşi doğum yaptı kızlarını kucaklarına aldılar sevindiler bende hıçkıra hıçkıra ağladım neden böyle oldu neden bu mutluluğu tadamadım kızımı kucağıma alamadım eşim onu sevemedi niye böyle oldu delirmek üzereyim allahım ne olur yardım et bana

Hiii mthpp hamilee bide dogummu yapicakk ayy nasi sevindim icim sevincle doldu yaa
Hatirlarainiz bende size yaziyodum
Dogum yaptim yazamiyorum ama okuyorum
Dualarimdasinizz

gülencim benide hatırlıyomusun size nasıl haber vermiştim ne mutlu olmuştum topiğin ilk annesi olmuştum o zaman hiç aklıma bile gelmedi kızımın bnei bırakacağı o anki mutlu halimden eser kalmadı şimdi neyse benim moralim bozuk seninkinide bozmayım allah senin bebeğine uzun ömürler versin

canım benim annemde de vardı bana kızımda yaptıralım dediler bende inanmıyodum ama bu sefer denemek istedim yinede çok korkuyorum çok kötüyüm ben

Premetee ins saanada bulasacak hamilelik
Sizler hepiniz cokg guclu annelersiniz en ozel en kiymetli annelersiniz bunu cani gonulden soykuyorum
Ben bebegimi kaybetmedim ama hamile kalma mucadelem hamileligim sorunlu gectu bugun olmadi ama yua yarin bisey olursa diye korkuyla gecirdim hmaileligi ve benim canim arkadasim ikizlerini kabetti size yaziyo ikiz ogullarini kaybetti
Buraya yazip huzursuz olmanizi istemem ben oglumun nefesini kontrol eden bi anneyim
Yasiyormu yasiyormu diye bazen ruymda o buyukk tv gordumuz drlarin benim surtaima sizin cocugunuz olmaz dedikleri gunleri goruyiorum tedavide oldumu goruyourm tup bebek macelerimi goruyorum bi uyaniyorum oyle kotu oluyorumkli

Sinannuray seni unutamam sen bana bes dk uzaktasin suanda balkona ciksan belkide ayni noktya bakiyoruz ben cumhuriyette oturuyorumsen karadenizde
Ins seninde yuzun gulecek hepinizonde sayfa cetvellerle suslenmsi cok guzel insallah darisi sizlerin basina

Canım bizim kaderimizde bunu yaşamak varmış ve yaşadık. Şu an geçmiş için birşey yapamayız bak Allah sana bir şans daha verdi lütfen geleceğe odaklan. Biz her zaman evlatlarımızın özlemini ve acısını yüreğimizde taşıyacağız ama şimdi senin başka sorumlulukların da var o yüzden kendini toplaman, daha güçlü olman gerekiyor. Kızını kucağına alamadın ama bu bebeğini kucağına alacaksın. Hep bunu düşün ve bunun için çabala.

ya inan kendimi hamile gibi bile hissetmiyorum hiç bi belirtim yok çok korkuyorum hoca resmen yüzüme senin çocuğun olmaz olsada yaşamaz dedi şuan neden böyleyim bilmiyorum ama kendimi çok çaresiz hissediyorum sizin moralinizi bozmak istemiyorum ama gerçekten çok çaresizim

Ben yunanistan gocmeniyim
Cumhuriyette pazar kuruluyoya kopruden gecince azcik yukardayim pazarn bi on sokaginda arda temizlik var o benim abimin bende o apartmanin orta katinda oturuyorum
Bende hsciya hocaya inanmazdim ama bo hocaya gidiyorum eyuptte mustafa hoca adam bana bi sene once oglum olacagini soylemisti ve bi suru detay hepside cikti hepsi tutttul adaam kurban felan kestik ummu subyan yok bende ama korunak yazdi bana hanileigmde onu ne zaman takmasam ben dustum dogum ettimdede kirk gun ege takti onu

iyi biliyorum canım oraları bende metrise çıkan yolda oturuyorum bilirsin bu dediğin hoca kitapa bakıp mı söyledi bunları

Nerde gittin hocaya sen nuray galba adin
Ya kotu seyleri alma yavrum ya
Bize siin cocunuz olmaz dediler belgelerle drlar hemde denemeyin paramizi harcamayin dediler bak oldu
Benim hoca cok iyi ya hic insanin yuune bakmoiyo bide sikinti icinde dua veriyo ders gibi onlarda cok rahatlatti okunmus su felan verdi ne bilim inanmiyodum ama adam cok seyu bildi ya falci degil yildiznasmede bakmiyo ben anliyamadim ama iyiydi balla gecende ege icin gittim bi gorseniz nssi kalaablik anlatamam
Gonlunden kooarsa para veriyosun oyle duskunlerki anlatamam gece kondudan daha dusuk seviyorum ben adami

Geleceği Allah'tan başka kimse bilemez. Ben de hocaya gittin de sübyan muskası yazdırıp rahatladın sanmıştım ama sen daha da içini karartıp gelmişsin. Keşke gitmeseydin. Sen böyle yapa yapa kötü birşey olacağı yoksa olduracaksın canım. Valla ben seni çözdüm artık. Sen iki güne bir dayak yemeden kendine gelemiyorsun. Eeee ne yapalım sendeki azmin 10 katı bende var. Senin canın dayak istedikçe ben seni döverim, şööööyle bir silkeler seni kendine getiririm. klava: Sinannurayım bak hamile kalamam dedin şak diye hamile kaldın, keseyi gördün, çok şükür kanama vs. bir problemin yok ne diye kendine eziyet edip duruyorsun be güzelim. Bak her seferinde Allah seni utandırıyor. Biraz pozitif ol be canım. Herşey beyinde bitiyor, sen kafanda bazı şeyleri halledeceksin ki hamileliğin de güzel geçsin. Hem sen hamile kaldığın öğrendiğinde bu sefer herşeyin olumlu olacağını hissediyorum dememiş miydin. Şimdi ne değişti. Yine öyle düşün.

ben sultan gaziye gittim birisi tavsiye etti seninki para istemiyo asıl hoca o zaten benim gitttiğim 150 tl istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…