Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Inan bilmiyorum oyle boisey balmiyo boiz ilk gittimizde dediki
Siz nicin geldiniz size bi mujde var dedi bizde uzun uzun anlatti dediki ne zaman olur bilmem sizin kismetinizde bi tek cocuk var dei ama cok sikintili dedi ilk s ay cok sikinti yasicaksin suporizler olacak dedi bide cok sicaklarda olucak dedi ama senin serin yerde durman gerek dedi sana sicak iyi degil dedi baya boyle ince ince detaylar ki oglumun tioine ladar bunlari hikaye gibi anlatmadi ama sorduk biz o kisa kesiyodu bende soeuyodum ama oyle falci degil yilzidznamede bakmiyo
Sen fonexin ordas oturuyosun o zamann ahh canim ya dimi ?aanaa masallahh sendemii hamilesinn ayu super yaa masallahh masallahh

ya aslında rahatlamıştım ama o film beni üzdü

Benim annem kesin biliyodur o cok gidiyodu bizim icin ama ben hic gitmiyodum kiziyodum cok
Istersen yeri tarif edim git bisey cikmaz iyi boi adam eyup pazari kuruluyoya
Orda yesiltepe magaza avrt ordan dimdik cikiyosun kime sorsan gosterirler mustaafa adi adamin

sağol premete desteğini hiç eksik etmiyosun evet ağrımda yok çok rahatta bi hamilelik geçirecek gibiyim hem çin takvimine baktım oğlum olacak teyzesi

merhaba arkadaşlar parannızı pulunuzu böyle insalara kaptırmayın.kaptırdığınız sadece paranız değil
umutlarınızıda kaptırıyrsunz.her ne isterseniz allahtan isteyin sabredin :bbo:

Anacım sen öyle her çocuk doğuranlı film gördükçe üzüleceksen işimiz var. Doğanın kanunu bu canım insanlar doğuyor, büyüyor ve ürüyorlar dolayısıyla da ortaya çocuklar çıkıyor. Sen en iyisi korku filmi izle onda doğum falan olmaz ya da şöyle vurdulu kırdılı uzak doğu filmleri falan. Bundan sonra sana dramatik, romantik, komedi vs. filmler izlemeyi yasaklıyorum haaaaa umutmadan +18 filmler izlemek de yasak malum çocuğun temelleri orada atılıyor.

eyüp pazarı tam olarak nerde kuruluyo bilmiyorum eyüp sultana yakın mı

Ashhh sewn kesede gormussunn
Yapmas boyle olumsuz olmaa lutfenn
Raabim tamamina erdirsin insallahh
Kime gidiyon gene ali deme
Bence senin dogu$ yapmanda onlarin ihnali var senin suyun gelmistide onlAr anlamamisti dimi
Ben dr tavsiye edim dicemde ben kendi klinigimde dr gittim dogum 6m5 milayara cikti
Hakan bey var asya saglikta kucukkoyde
O bizim tanidik ne bilim aklinda bulunsun

merhaba arkadaşlar parannızı pulunuzu böyle insalara kaptırmayın.kaptırdığınız sadece paranız değil
umutlarınızıda kaptırıyrsunz.her ne isterseniz allahtan isteyin sabredin :bbo:

canım allahtanda istiyoruz kötü bi niyetlede gitmedik rabbim kalbimizi biliyo ama parapul feda olsun yeterki sağlıklı bi şekilde bebeğimi kucağıma alayım ama bu şu kadar para alırım diyen hocadan hayır gelmez bence gönlünden kopanı verirsin

ahh o aliyi allaha havale ediyorum sen sonradan bana yaptıklarını bilsen benide senin durumuna düşürdü ama allah öteki dünyada sorsun ona cezasını versin bu sefer bağlarbaşında tuğrul var bu çok iyi uzman ona gidiyorum ama bi doktora daha gitmeyi düşünüyorum

merhaba arkadaşlar...
8 sene sonra gelen müjdeli haber (tüp bebek) maalesef 27 haftalıken çok kötü sonuçladı.
Bebeğimi canım oğlum keremimi gelişme geriliğinden 14 ocak 2010 da kaybettim.daha doğmadan anne karnında minik kalbi durdu.acımı tarif etmem mümkün değil ama beni anlıyorsunuzdur.onu görmeden sarılmadan öpüp koklamadan emzirmeden beyaz elbisesini giydirip babası iki minik tahta arasına koyuverdi.atlatmaya çalışıyorum bazen oluyor bazen olmuyor.yardım için aradığım doktor kalmadı.ilaç veriyorlardı istemedim konuşarak halletmek istedim olmadı.ailemin yanında kuvvetli durmaktan yoruldum ağlamak haykırmak istedim izin vermediler...ama artık burdayım...tüp bebek serüvnime bu sitede başladım şimdi yine burdayım...çok isterdim diğer sayfalarda şuan yazmak ama ben burda yazıyorum...yanlız olmadığımı bir kez daha anladım...çok zor..
allahtan sabır dilemekten başka çare yok...ama yinede gücüme gitmyor değil...

premete beni buraya davet etti...benide aranıza alıp..yaramı sararmısınız?...
benim gibi tüp bebek ile bebeğine kavşan ve gelişme geriliğinden bebeğini kaybeden varsa payaşımlarını bekliyorum....
allah nasip ederse tekrardan ağustos ayında tüp bebek tedavisine başlıyacağız.umarım ey yüce rabbim bu sefer bebeğimi sağlıklı bir şekilde kuçağımıza almamızı nasip eder...

allah gelecekten hiçbir peygamberi bile haberdar etmemişken o insanlaramı bahşetmiş bunu.mantıklı olun hocanın yanına gidenin ne sıkıntısı olucak zaten malum kimi kocasına,kimi kaynanasına yaaaaa falan filan işte umut tacirlerine fırsat vermeyinyasakkelime

Ha bide adam serinlik dedi doye boiz eve Dedim giboi olumsulari alms
Eyupo sulatana gop meydandan inerken pazar yeri var zaten otopark gibi olnun karsi solkagindan dimdik cikiyosun git bi dua yazsin rahatlatir duas yani her hocaya guven olmuyo suanda sen yeniden can tasiyosunki

Ha bide adam serinlik dedi doye boiz eve klima aldik ne bilim ya derman hepsi bana gore Dedim giboi olumsulari alms
Eyupo sulatana gop meydandan inerken pazar yeri var zaten otopark gibi olnun karsi solkagindan dimdik cikiyosun git bi dua yazsin rahatlatir duas yani her hocaya guven olmuyo suanda sen yeniden can tasiyosunki

canım sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yiyor allah yaşatmasın ama böyle bi acı yaşayınca evladını kaybedince insan her yola başvuruyo mantık falan kalmıyo yani

Hoşgeldin canım. Bu topikten algelhope var. İlk bebeğine tüp bebekle hamile kalmıştı 24. haftada gelişme geriliği nedeniyle oğlu Umut'u dünyaya getirdi. 4,5 ay küvezde yaşayp melek oldu oğlu. Şimdi tekrar tüp bebekle hamile. 21. haftalık oldu ve yine oğlu olacak. Çok şükür hamileliği sorunsuz ilerliyor. Acımız çok büyük ama umudumuz da var. İnşallah Allah bize de yeniden anneliği nasip edecek.

lütfen canım beni yalnış anlama,eminim kalbnizin temizliğine o insanlarda bu temizlikten yararlanıyo zaten.para konusuna gelince insanlar bunun için varını yoğunu ortaya koyar evlat ya ötesi varmı.hocanın gönlünden ne kparsa mevzusu duygu sömürüsü bence RABBİM EN KISA SÜREDE İSTEYEN HERKESE HAYIRLI EVLATLAR VERSİN

benim hayatımla ilgili bişey sormadı bana kocan da diyebilirdi kaynananda herşey diyebilirdi ama direk çocuk dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…