Geleceği Allah'tan başka kimse bilemez. Ben de hocaya gittin de sübyan muskası yazdırıp rahatladın sanmıştım ama sen daha da içini karartıp gelmişsin. Keşke gitmeseydin. Sen böyle yapa yapa kötü birşey olacağı yoksa olduracaksın canım. Valla ben seni çözdüm artık. Sen iki güne bir dayak yemeden kendine gelemiyorsun. Eeee ne yapalım sendeki azmin 10 katı bende var. Senin canın dayak istedikçe ben seni döverim, şööööyle bir silkeler seni kendine getiririm.klava: Sinannurayım bak hamile kalamam dedin şak diye hamile kaldın, keseyi gördün, çok şükür kanama vs. bir problemin yok ne diye kendine eziyet edip duruyorsun be güzelim. Bak her seferinde Allah seni utandırıyor. Biraz pozitif ol be canım. Herşey beyinde bitiyor, sen kafanda bazı şeyleri halledeceksin ki hamileliğin de güzel geçsin. Hem sen hamile kaldığın öğrendiğinde bu sefer herşeyin olumlu olacağını hissediyorum dememiş miydin. Şimdi ne değişti. Yine öyle düşün.
Benim annem kesin biliyodur o cok gidiyodu bizim icin ama ben hic gitmiyodum kiziyodum cok
Istersen yeri tarif edim git bisey cikmaz iyi boi adam eyup pazari kuruluyoya
Orda yesiltepe magaza avrt ordan dimdik cikiyosun kime sorsan gosterirler mustaafa adi adamin
merhaba arkadaşlar parannızı pulunuzu böyle insalara kaptırmayın.kaptırdığınız sadece paranız değil
umutlarınızıda kaptırıyrsunz.her ne isterseniz allahtan isteyin sabredin :bbo:
Ashhh sewn kesede gormussunn
Yapmas boyle olumsuz olmaa lutfenn
Raabim tamamina erdirsin insallahh
Kime gidiyon gene ali deme
Bence senin dogu$ yapmanda onlarin ihnali var senin suyun gelmistide onlAr anlamamisti dimi
Ben dr tavsiye edim dicemde ben kendi klinigimde dr gittim dogum 6m5 milayara cikti
Hakan bey var asya saglikta kucukkoyde
O bizim tanidik ne bilim aklinda bulunsun
Ha bide adam serinlik dedi doye boiz eve Dedim giboi olumsulari alms
Eyupo sulatana gop meydandan inerken pazar yeri var zaten otopark gibi olnun karsi solkagindan dimdik cikiyosun git bi dua yazsin rahatlatir duas yani her hocaya guven olmuyo suanda sen yeniden can tasiyosunki[/QU tmm canım anladım yerini
allah gelecekten hiçbir peygamberi bile haberdar etmemişken o insanlaramı bahşetmiş bunu.mantıklı olun hocanın yanına gidenin ne sıkıntısı olucak zaten malum kimi kocasına,kimi kaynanasına yaaaaa falan filan işte umut tacirlerine fırsat vermeyinyasakkelime
merhaba arkadaşlar...
8 sene sonra gelen müjdeli haber (tüp bebek) maalesef 27 haftalıken çok kötü sonuçladı.
Bebeğimi canım oğlum keremimi gelişme geriliğinden 14 ocak 2010 da kaybettim.daha doğmadan anne karnında minik kalbi durdu.acımı tarif etmem mümkün değil ama beni anlıyorsunuzdur.onu görmeden sarılmadan öpüp koklamadan emzirmeden beyaz elbisesini giydirip babası iki minik tahta arasına koyuverdi.atlatmaya çalışıyorum bazen oluyor bazen olmuyor.yardım için aradığım doktor kalmadı.ilaç veriyorlardı istemedim konuşarak halletmek istedim olmadı.ailemin yanında kuvvetli durmaktan yoruldum ağlamak haykırmak istedim izin vermediler...ama artık burdayım...tüp bebek serüvnime bu sitede başladım şimdi yine burdayım...çok isterdim diğer sayfalarda şuan yazmak ama ben burda yazıyorum...yanlız olmadığımı bir kez daha anladım...çok zor..
allahtan sabır dilemekten başka çare yok...ama yinede gücüme gitmyor değil...
premete beni buraya davet etti...benide aranıza alıp..yaramı sararmısınız?...
benim gibi tüp bebek ile bebeğine kavşan ve gelişme geriliğinden bebeğini kaybeden varsa payaşımlarını bekliyorum....
allah nasip ederse tekrardan ağustos ayında tüp bebek tedavisine başlıyacağız.umarım ey yüce rabbim bu sefer bebeğimi sağlıklı bir şekilde kuçağımıza almamızı nasip eder...
canım allahtanda istiyoruz kötü bi niyetlede gitmedik rabbim kalbimizi biliyo ama parapul feda olsun yeterki sağlıklı bi şekilde bebeğimi kucağıma alayım ama bu şu kadar para alırım diyen hocadan hayır gelmez bence gönlünden kopanı verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?