Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

bunu duyduğuma çok sevindim...inşallah hayırlısınla bizlerede yüce rabbim nasip eder...tek duamız bu...bu bana ümit oldu...tşk ediyorum canım.

Gördüm canım iyi gelmiş. İyi ben sana 2 günde bir doz uygularım o zaman. Çin takvimine göre erkek çıkmış ama benim takvim sana kız diyor. Bakalım hangimizin takvimi doğruyu bilecek.

canım kızımada baktım kız çıktı aman ne önemi var rabbim hayırlısını sağlıklısını versin

acınızı paylaşıyorum en derinden ama bunun yolu hoca değil onu demeye çalışıyorum.hocaya gidip isteği olanlar varya bak bu hoca çok iyi şıp diy çözdü olayı HAYYIIRRR allah ovakitte sana nasip ediyor ne diyolar hoca çok iyiii

başımıza gelenler çok farklı da olsa..çok büyük bir benzerlik var..kerem...benim oğlumun adı da keremdi..Allah yardım edecek inşallah..............sabrımızı şükre dönüştür YAR:teselli::teselli::teselli:ABBİ....

ben kerem ismini evlendiğimden bu yana 8 yıldır oğlum olursa kerem koyicam derdim .. evet koydum ama maalesef tahtasında yazıyor:::şuan çok kötü oldum...oğlum sağlıklı olsaydı 6 nisanda doğacak ve yarınki doğum günümde kucağımda olacakdı...hem anneler gününü hevesle bekliyordum ve doğum günümde oğlumla olacağım günü hayal ediyordum ama olmadı..çok özlüyorummm

kızlar merhaba ben geldim

hoş geldin..bende aranızda yeniyim ve eskileri okuyordum..şimdi de tam seni okudum....başın sağ olsun...bende tüp bebek ile ikiz hamileyiim 8 haftalıkken birini kaybettim diğerinide 27 haftalıken gelişme geriliğinden ameliyattan bir gün kala anne karnında kalbi durdu..

canım seninde başın sağolsun. Allah hepimize sabır versin. Hayırlısı ile tekrar hamile kalmamızı bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....

premete sizin listeleri birleştirdim süper bir liste yaptım.heryerinde nazar boncukları koydum. Bilgisayarım çok iyidir. Ama nasıl ekliycem buraya bakın diye bilmiyorum.

Papatya aramiza hosgeldin canim , Basin sagolsun Allah sabirlar versin melek annesi...

Her zaman hersey hakkinda yazabilirsin canim bizler anlariz seni...

Rabbim bundan sonra böyle acilar vermesin hicbirimize kucaklarimizi bebeklerle doldusun Insallah...

Nuray canim sen gercekten klava: hakediyorsun olumsuz seyler düsünme yaa...
Senin gittigin gercekten Allah dostu bir hoca olsaydi o kadar para almazdi senden adam isi ticarete dökmüs...

Ben senin yerinde olsam o muskayida takmazdim kimbilir icinde ne yaziyor isgillendim vallaa...

Etrafinda gercek bir Allahdostu arastir bence illaki okunmak istiyorsan ,bende ogluma hamileyken okunmustum gercek bir Hoca tarafindan o bana erkek cocuklari daha kolay düsüyor cinler musallat oluyormus onlara demisti ve basima gelecekleri ima etmisti belkide (ve benden bir kurus para almadi ,versemde kesinlikle kabul etmezdi zaten)....

Ve kendini kötü seylere degil iyi seylere sartlandir , bebegim yasayacak , saglikli sekilde dogacak,
herzaman yanimda olacak diye düsün...

Dizileri fazla takman normal canim Insan zamanla hepsine alisiyor inan bana ben Esref Saati diye bir dizi vardi ölü dogumu islemislerdi , ölen cocuk benim oglum olduydu sanki o bölümde sanki herseyi yeniden yasamistim...

Allaha Sükret fazla bebek özlemi cekmedin kizinla simdiki bebegin arasinda , benim 2,5 sene olacak yakinda dile kolay ama bu zaman zarfinda neler yasadim bi bilsen...

Beyazmelek canim doktorum herseyin cok iyi bu halde hamile kalamazsan ,asilamayi deneme dedi cünkü , sonucta neredeyse iki tedavi yönteminde ayni sey oluyor...

Belki yumurta ile spermler bir sekilde bulusamiyorlardirda hamile kalamiyorsun dedi...

Ben artik olumsuz seylerede alistim, bu ay hersey cok iyiymis tedaviye basladim baslayali en kaliteli endometrium oldu, yumurtalarda iyi gelismis , bugün ve yarin yeniden biraz daha gelisecekler ama nedense hic heveslenemiyorum bile.....

Aylardir hep olumsuz sonuclar aldigim icindir bu karamsarlik herhalde...

Bu arada ben Cumartesi Catlatma ignesi yapacagim yani ayin 22´sinde ama doktorum 14 haziranda kan tahlili yaptir dedi , simdiye kadar hep catlamadan iki hafta sonra kan tahlili istiyordu,simdi ise 3 hafta sonra dedi..

Acaba arayip sorsammi bir yanlislik varmi diye..

Coooook uzun oldu kusura bakma canim...

premete sizin listeleri birleştirdim süper bir liste yaptım.heryerinde nazar boncukları koydum. Bilgisayarım çok iyidir. Ama nasıl ekliycem buraya bakın diye bilmiyorum.

Çilekcim ben de tam olarak tablo nasıl yapılır bilmiyorum. Excel'de yaptığımız tabloları buraya yapıştırınca formatı bozuluyor. Buraya bilgisaya komutlarıyla dosya konuluyor. Yani DOS gibi başına sonuna komut ekliyorsun tablo formatında çıkıyor. Bana da özlenen bir dosya yollamıştı onun üzerinden yapmıştım.

Gördüm canım iyi gelmiş. İyi ben sana 2 günde bir doz uygularım o zaman. Çin takvimine göre erkek çıkmış ama benim takvim sana kız diyor. Bakalım hangimizin takvimi doğruyu bilecek.

günaydın arkadalar.
ben kahvaltı yapıyorum
temilik yaptım biraz
çok yormadan yavaş yavaş.
benim bel agrılarım var
ve akıntım çok oluyor
başkada br belirti yok.

bende çin takvimine baktım banada erkek diyor premete
senin takvimde benim ne olacak diye gözüküyo
r.

nasıl hocaymış o ya senin çoçugun olmaz çok agır ya
sen kendini üzme canım ya
herşeyi Allahım bilir.
dualarını eksik etme.
inş. birşey olmayacak .

geçmişi bir okuyayım.

Benim takvimde de senin erkek canım. Benim takvim şöyle. Hamilelerimiz listesine bakarsanız bir kız bir erkek gidiyor. Bundan hareketle listedeki yerine göre kız mı olacak erkek mi onu söylüyorum. Benimki şaka tabi canım kız olsun, erkek olsun sağlıkla zamanında gelsin de hepimizin tek istediği bu. Kendini yorma tamam mı canım.

valla canım kim ne derse desin insan bu durumda amuda kalk o zaman bebeğin durur dese yapacak halde oluyor insan...bende bu hamileliğimde yaptırdımdaha doğrusu annemin komşusu yaptırmış abisine gönderdi bana başından beri üzerimde taşıyorum....
dualarımı eksik etmiyorum allahım dualarımın karşılığını veriyor inşallah..

Hiii mthpp hamilee bide dogummu yapicakk ayy nasi sevindim icim sevincle doldu yaa
Hatirlarainiz bende size yaziyodum
Dogum yaptim yazamiyorum ama okuyorum
Dualarimdasinizz

evettt doğum yapıcam şafak 5:))))
unutmuşsun hemen erken doğum riskimiz var diye yazışmıştık bir ara...doğum yapınca girmez oldun...
oğluşunu da seni de öptüm annesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…