sağol premete desteğini hiç eksik etmiyosun evet ağrımda yok çok rahatta bi hamilelik geçirecek gibiyim hem çin takvimine baktım oğlum olacak teyzesi
Hoşgeldin canım. Bu topikten algelhope var. İlk bebeğine tüp bebekle hamile kalmıştı 24. haftada gelişme geriliği nedeniyle oğlu Umut'u dünyaya getirdi. 4,5 ay küvezde yaşayp melek oldu oğlu. Şimdi tekrar tüp bebekle hamile. 21. haftalık oldu ve yine oğlu olacak. Çok şükür hamileliği sorunsuz ilerliyor. Acımız çok büyük ama umudumuz da var. İnşallah Allah bize de yeniden anneliği nasip edecek.
premete görmedin galiba bak dayak iyi geldi
bunu duyduğuma çok sevindim...inşallah hayırlısınla bizlerede yüce rabbim nasip eder...tek duamız bu...bu bana ümit oldu...tşk ediyorum canım.[/Qmerhaba canım başın sağolsun seni kimse anlamaz ağlasan kızarlar ben burdan başka bi yerde rahatlıyamıyorum gel içini dök drdini paylaş bizlerde yaşadığımız için en iyi biz anlıyoruz rabbim gönlüne göre versin inşallah ağustos ayı sana bebeğini getirir
Gördüm canım iyi gelmiş. İyi ben sana 2 günde bir doz uygularım o zaman. Çin takvimine göre erkek çıkmış ama benim takvim sana kız diyor. Bakalım hangimizin takvimi doğruyu bilecek.
merhaba arkadaşlar...
8 sene sonra gelen müjdeli haber (tüp bebek) maalesef 27 haftalıken çok kötü sonuçladı.
Bebeğimi canım oğlum keremimi gelişme geriliğinden 14 ocak 2010 da kaybettim.daha doğmadan anne karnında minik kalbi durdu.acımı tarif etmem mümkün değil ama beni anlıyorsunuzdur.onu görmeden sarılmadan öpüp koklamadan emzirmeden beyaz elbisesini giydirip babası iki minik tahta arasına koyuverdi.atlatmaya çalışıyorum bazen oluyor bazen olmuyor.yardım için aradığım doktor kalmadı.ilaç veriyorlardı istemedim konuşarak halletmek istedim olmadı.ailemin yanında kuvvetli durmaktan yoruldum ağlamak haykırmak istedim izin vermediler...ama artık burdayım...tüp bebek serüvnime bu sitede başladım şimdi yine burdayım...çok isterdim diğer sayfalarda şuan yazmak ama ben burda yazıyorum...yanlız olmadığımı bir kez daha anladım...çok zor..
allahtan sabır dilemekten başka çare yok...ama yinede gücüme gitmyor değil...
premete beni buraya davet etti...benide aranıza alıp..yaramı sararmısınız?...
benim gibi tüp bebek ile bebeğine kavşan ve gelişme geriliğinden bebeğini kaybeden varsa payaşımlarını bekliyorum....
allah nasip ederse tekrardan ağustos ayında tüp bebek tedavisine başlıyacağız.umarım ey yüce rabbim bu sefer bebeğimi sağlıklı bir şekilde kuçağımıza almamızı nasip eder...
bunu duyduğuma çok sevindim...inşallah hayırlısınla bizlerede yüce rabbim nasip eder...tek duamız bu...bu bana ümit oldu...tşk ediyorum canım.[/Qmerhaba canım başın sağolsun seni kimse anlamaz ağlasan kızarlar ben burdan başka bi yerde rahatlıyamıyorum gel içini dök drdini paylaş bizlerde yaşadığımız için en iyi biz anlıyoruz rabbim gönlüne göre versin inşallah ağustos ayı sana bebeğini getirir
tşk ederim canım inşallah allah hepimize tez zamanda gönlümüzde yatan bebeğimizi kuçağımıza almamızı nasip eder
başımıza gelenler çok farklı da olsa..çok büyük bir benzerlik var..kerem...benim oğlumun adı da keremdi..Allah yardım edecek inşallah..............sabrımızı şükre dönüştür YAR:teselli::teselli::teselli:ABBİ....
kızlar merhaba ben geldim
hoş geldin..bende aranızda yeniyim ve eskileri okuyordum..şimdi de tam seni okudum....başın sağ olsun...bende tüp bebek ile ikiz hamileyiim 8 haftalıkken birini kaybettim diğerinide 27 haftalıken gelişme geriliğinden ameliyattan bir gün kala anne karnında kalbi durdu..
premete sizin listeleri birleştirdim süper bir liste yaptım.heryerinde nazar boncukları koydum. Bilgisayarım çok iyidir. Ama nasıl ekliycem buraya bakın diye bilmiyorum.
Gördüm canım iyi gelmiş. İyi ben sana 2 günde bir doz uygularım o zaman. Çin takvimine göre erkek çıkmış ama benim takvim sana kız diyor. Bakalım hangimizin takvimi doğruyu bilecek.
ya inan kendimi hamile gibi bile hissetmiyorum hiç bi belirtim yok çok korkuyorum hoca resmen yüzüme senin çocuğun olmaz olsada yaşamaz dedi şuan neden böyleyim bilmiyorum ama kendimi çok çaresiz hissediyorum sizin moralinizi bozmak istemiyorum ama gerçekten çok çaresizim
günaydın arkadalar.
ben kahvaltı yapıyorum
temilik yaptım biraz
çok yormadan yavaş yavaş.
benim bel agrılarım var
ve akıntım çok oluyor
başkada br belirti yok.
bende çin takvimine baktım banada erkek diyor premete
senin takvimde benim ne olacak diye gözüküyor.
ben buğün gene dışardaydım ama bi kere indim çıktım nereye gittiğime gelince valla bazılarınız gereksiz görebilir ama ben bu acıyı bidaha yaşamamak adına yapmak zorunda hissettim kendimi bi hocaya gittim hova beni tanımıyo adımı sordu annemin adını sordu niye geldin falan da demedi direk sende sübyan var işin çok zor dedi çocuğun düşer dedi bende kızımı anlattım erkek olsaydı daha erken düşerdi dedi nuska yazdı hemen taktım belki günahtır ama allah görüyo kötü bi niyetle yapmadım bebeğime bişey olmasın diye o hocanın vesilesi duasıyla rabbim belki bebeğimi bana bağışlar benim annem de de olduğu için ben inanıyorum hem irside oluyomuş eşimin tarafında da var zaten artık ben elimden geleni yapayımda takdir allahtan
Hiii mthpp hamilee bide dogummu yapicakk ayy nasi sevindim icim sevincle doldu yaa
Hatirlarainiz bende size yaziyodum
Dogum yaptim yazamiyorum ama okuyorum
Dualarimdasinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?