Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

tabi canım haklısın kız olmuş erkek farketmiyor
sağlıklı ve hayırlı olsun yeter.
yok canım dikkat ediyorum kendime

çok doğru söylmişin
bebegin durur iyi olur dese amuda bile kalkarım
bende bir dua yazdırdım
bizimki öyle çok para istemedi sen
istersen veryorsun.
bende üzerimde taşıyorum
inş. herşey yolunda gider.

Yok canım gereksiz degil bence sonuçta dua iyi ypmışsın sen içini ferah tut allahın izniyle bir şey olmaz..

başın sagolsun güzelim allah sabırlar versin hoşgeldin aramıza allahım agostosta bebegini gönderir..

benimkide gittigimde 15 gün sonra dedi bakalım artık sen ara bir sor istersen baya arası var çünkü gerçi şu yönden düşünürsek gittiginde bebegini görmen için demişte olabilir
ne güzel inşallah hayırlısyla bebegin tutunur bol bol çalışın bakalım uzun olsun ne farkeder güzelim
tüp bebek daha pahalıya birde artık eskisi gibi degilmiş kanunlar karışmış baya doktorum birşey anlattı ama pek anlamadım...

canım kendini fazla yorma dikkat et zorlama kendini..

canım eskiden 1 den fazla bebek koyulabiliyodu e buda tutma şansını arttırıyodu şimdi tek bebek olduğu için tutma oranı yüzde 40 değişen bu değişmesinin sebebi tüp bebek genelde erken doğuyo e çoğul gebeliklerde erken doğum riskini artırıyo insanlar sevinirken bebeklerine kavuşmak için sonu hüsran oluyo tek bebekte riski azalmaya çalışıyolar ama bu seferde tutmama ihtimali yüksek

hadibakem gebeliğinin iyi gitmesine çok sevindim canım inşallah 9 ayı böyle sağlıkla tamamlayacaksın
seymacım çatlatma iğnesinden 15 gün sonra betahcg baktır canım bence
papatya aramıza hoşgeldin canım
ben de tüp bebek üç yavrumu kaybettim bir daha da tüp bebek yaptırmamaya karar verdim
kızlar ayrıca yeni yasa hakkında bir konuşma olmuş kesinlikle doğru ama gecikmiş bir yasa olduğunu düşünüyorum şahsen çünkü geçen sene bu zamanlarda eğer bu yasa olmuş olsaydı iki yavrumu kaybetmezdim tek gebelik olurdu ve onu kaybetsem de bir yavrumu vermiş olurdum böyle olunca ikisi de gittiler
ayrıca bildiğim birçok kişi var üç dört hatta beş embriyo koydurup sonra anne karnında öldürüp ikiye indiriyorlar
bu da kötü birşey bence bunların da önüne geçilecek artık
kesinlikle yanlış anlaşılmasın siyasi anlamda desteklediğim falan yok ama bu yasa bence olumlu
yanlız ülkemizde olmasını istediğim birşey var ki o henüz yasal değil : TAŞIYICI ANNELıK eğer olsaydı bir kez daha deneyebilirdim anne olmayı çünkü ben üç yavrumu taşımayı başaramadığım için kaybettim belki başka bir kadın benim yavrumu karnında taşıyıp büyütebilir ve dünyaya getirebilirdi

merhaba kızlar nasılsınız
bu aralar pek vaktim olmuyo ya giremiyorum özledim sizleri ama bir ara girip buluşabilirsek konuşuruz inşallah...

Mapcım taşıyıcı annelik Kıbrısta yasal. Şartlarını hiç araştırdın mı. Ben de taşıyıcı anneliğin ülkemizde yasal hale gelmesi gerektiğini düşünüyorum hatta donör yumurta da yasallaşmalı çünkü rahmini kaybedip yumurtalıkları sağlam olan ya da yumurtalıkları alınıp rahmi duran kadınlar var niye onların anne olma hakları ellerinden alınsın.

taşıyıcı annelik Kıbrıs'ta da yasal değil canım ben araştırdım ama illegal olarak yapılıyormuş onu istemem
Hindistan'da ve Belçika'da yasal olduğunu duydum ama yabancı birine nasıl güveneyim bir de kadını gebeliğinde bırakamam gözümün önünde olması lazım alıp getirebilir miyim? Hadi getirdim burada doğum oldu bebeği üzerimize nasıl alırız? bizim ülkemizin vatandaşı olmayan birinin bebeğini almamıza kanunlar izin verir mi? herşey çoookkk karışık ve zor
kimse çocuğu olmayanlar için düzenlememiş bu kanunları kimsenin umrunda değiliz yani kızlar

kizlar nasilsiniz aksamustu ogluma gittim sevdim oksadim yavrumu kucagimda sicakligini hissederek sevecekken topragini oksadim yavrumun ama nedense icim oyle huzur doluyduki anlatamam size cok kotu oldum tabiki ama yavrucugum canimin cani ne kadar guzel bir yerde simdi ahh ahhhhh.......

Aaaa demek illegal yapıyorlarmış ben yasal orada yasal sanıyordum. Haklısın yabancı biriyle olmaz şarkıcı Metin Arolat'ın bir röportajını okumuştum o da taşıyıcı anne yoluyla baba olmak için girişimlerde bulunmuş Balkan ülkelerinden birinde şimdi hangisi hatırlamıyorum anneyi seçmiş prosedürü başlatacaklarken son anda kadının uyuşturucu bağımlısı olduğunu öğrenmiş. Yani böyle riskleri de var. Canım annelik duygusunu tatmak için illa kendi kanından olmasına gerek yok bak bebeğin gelince onu öyle seveceksin ki onu senin doğurmadığını unutacaksın. İnşallah çok beklemezsin arkadaşım. Kız erkek ya da kaç aylığa kadar olacağı konusunda herhangi bir tercih yaptınız mı.

yalnızca birkez yavrularımı görmek istiyorum
cennetteki halleri ile bir kez olsun onları görebilsem ömür boyu yeter bu mutluluk bana
Rüyamda yalnızca bir kez rabbim gösterse onları bana başka da hiçbirşey istemem
o zaman vuslat gününü beklemek de daha kolay olurdu

Limburgcum mezarına gidebilmek bile bir nimet aslında. Benimki başka şehirde kaç aydır gidemedim kendimi çok huzursuz hissediyorum. Oğlum her an aklımda ama sanki gidemeyence bana kızıyor, küsüyor gibi geliyor.

premete cim cinsiyet ayrımı yapmadık yaş konusunda da 1 ve üstü olur dediler mümkün olduğunca minik olur inşallah

Sen onların öyle dediğine bakma canım. Bak benim kuzen de 3 yaş beklerken yenidoğan bebek geldi. ınşallah sana da şöyle mis gibi süt kokulu bir bebek nasip olur.

cici22 senin gibiyiz canım bildiğin melek annesi gibi bir an iyi sonra hep hüzünlü ağlamaklıyız
melek annesiyiz işte

ay yakaladık valla sonunda ama fazla vaktim yok kızlar bu aralar çok yoğunum
gğnlerim iş aramak dişlerimi yaptırmak vede ayak tırnağım batık onunla uğraşıyorum çektircem bakalım nasıl olcak

aynen mapcım az bir boş anımda bende dağıtıyorum kendimi hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…