tabi canım haklısın kız olmuş erkek farketmiyorBenim takvimde de senin erkek canım. Benim takvim şöyle. Hamilelerimiz listesine bakarsanız bir kız bir erkek gidiyor. Bundan hareketle listedeki yerine göre kız mı olacak erkek mi onu söylüyorum. Benimki şaka tabi canım kız olsun, erkek olsun sağlıkla zamanında gelsin de hepimizin tek istediği bu. Kendini yorma tamam mı canım.
valla canım kim ne derse desin insan bu durumda amuda kalk o zaman bebeğin durur dese yapacak halde oluyor insan...bende bu hamileliğimde yaptırdımdaha doğrusu annemin komşusu yaptırmış abisine gönderdi bana başından beri üzerimde taşıyorum....
dualarımı eksik etmiyorum allahım dualarımın karşılığını veriyor inşallah..
ben buğün gene dışardaydım ama bi kere indim çıktım nereye gittiğime gelince valla bazılarınız gereksiz görebilir ama ben bu acıyı bidaha yaşamamak adına yapmak zorunda hissettim kendimi bi hocaya gittim hova beni tanımıyo adımı sordu annemin adını sordu niye geldin falan da demedi direk sende sübyan var işin çok zor dedi çocuğun düşer dedi bende kızımı anlattım erkek olsaydı daha erken düşerdi dedi nuska yazdı hemen taktım belki günahtır ama allah görüyo kötü bi niyetle yapmadım bebeğime bişey olmasın diye o hocanın vesilesi duasıyla rabbim belki bebeğimi bana bağışlar benim annem de de olduğu için ben inanıyorum hem irside oluyomuş eşimin tarafında da var zaten artık ben elimden geleni yapayımda takdir allahtan
merhaba arkadaşlar...
8 sene sonra gelen müjdeli haber (tüp bebek) maalesef 27 haftalıken çok kötü sonuçladı.
Bebeğimi canım oğlum keremimi gelişme geriliğinden 14 ocak 2010 da kaybettim.daha doğmadan anne karnında minik kalbi durdu.acımı tarif etmem mümkün değil ama beni anlıyorsunuzdur.onu görmeden sarılmadan öpüp koklamadan emzirmeden beyaz elbisesini giydirip babası iki minik tahta arasına koyuverdi.atlatmaya çalışıyorum bazen oluyor bazen olmuyor.yardım için aradığım doktor kalmadı.ilaç veriyorlardı istemedim konuşarak halletmek istedim olmadı.ailemin yanında kuvvetli durmaktan yoruldum ağlamak haykırmak istedim izin vermediler...ama artık burdayım...tüp bebek serüvnime bu sitede başladım şimdi yine burdayım...çok isterdim diğer sayfalarda şuan yazmak ama ben burda yazıyorum...yanlız olmadığımı bir kez daha anladım...çok zor..
allahtan sabır dilemekten başka çare yok...ama yinede gücüme gitmyor değil...
premete beni buraya davet etti...benide aranıza alıp..yaramı sararmısınız?...
benim gibi tüp bebek ile bebeğine kavşan ve gelişme geriliğinden bebeğini kaybeden varsa payaşımlarını bekliyorum....
allah nasip ederse tekrardan ağustos ayında tüp bebek tedavisine başlıyacağız.umarım ey yüce rabbim bu sefer bebeğimi sağlıklı bir şekilde kuçağımıza almamızı nasip eder...
Beyazmelek canim doktorum herseyin cok iyi bu halde hamile kalamazsan ,asilamayi deneme dedi cünkü , sonucta neredeyse iki tedavi yönteminde ayni sey oluyor...
Belki yumurta ile spermler bir sekilde bulusamiyorlardirda hamile kalamiyorsun dedi...
Ben artik olumsuz seylerede alistim, bu ay hersey cok iyiymis tedaviye basladim baslayali en kaliteli endometrium oldu, yumurtalarda iyi gelismis , bugün ve yarin yeniden biraz daha gelisecekler ama nedense hic heveslenemiyorum bile.....
Aylardir hep olumsuz sonuclar aldigim icindir bu karamsarlik herhalde...
Bu arada ben Cumartesi Catlatma ignesi yapacagim yani ayin 22´sinde ama doktorum 14 haziranda kan tahlili yaptir dedi , simdiye kadar hep catlamadan iki hafta sonra kan tahlili istiyordu,simdi ise 3 hafta sonra dedi..
Acaba arayip sorsammi bir yanlislik varmi diye..
Coooook uzun oldu kusura bakma canim...
tabi canım haklısın kız olmuş erkek farketmiyor
sağlıklı ve hayırlı olsun yeter.
yok canım dikkat ediyorum kendime
çok doğru söylmişin
bebegin durur iyi olur dese amuda bile kalkarım
bende bir dua yazdırdım
bizimki öyle çok para istemedi sen
istersen veryorsun.
bende üzerimde taşıyorum
inş. herşey yolunda gider.
canım bende trabzonluyum sen neresinde oturuyosun
taşıyıcı annelik Kıbrıs'ta da yasal değil canım ben araştırdım ama illegal olarak yapılıyormuş onu istemem
Hindistan'da ve Belçika'da yasal olduğunu duydum ama yabancı birine nasıl güveneyim bir de kadını gebeliğinde bırakamam gözümün önünde olması lazım alıp getirebilir miyim? Hadi getirdim burada doğum oldu bebeği üzerimize nasıl alırız? bizim ülkemizin vatandaşı olmayan birinin bebeğini almamıza kanunlar izin verir mi? herşey çoookkk karışık ve zor
kimse çocuğu olmayanlar için düzenlememiş bu kanunları kimsenin umrunda değiliz yani kızlar
kizlar nasilsiniz aksamustu ogluma gittim sevdim oksadim yavrumu kucagimda sicakligini hissederek sevecekken topragini oksadim yavrumun ama nedense icim oyle huzur doluyduki anlatamam size cok kotu oldum tabiki ama yavrucugum canimin cani ne kadar guzel bir yerde simdi ahh ahhhhh.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?