Aşkolsun canım sana niye kızalım ki. Sen anlattıkça ben sizin adınıza insani bir muamele gördüğünüz için seviniyorum. Bir de benim dikkatimi çeken birşey var yabancılar bebekleri melek olunca onu ne kadar sevdiklerini ve ne kadar gurur duyduklarını anlatmak için onun adına site yapıyorlar, fotoğraflarını yayınlıyorlar, çocuklarını sayarken o meleklerinin adını da söylüyorlar v.s. Bizde ise ben dahil çoğumuz melek annesi olduğumuzu saklıyoruz, çocuğun var mı diye sorduklarında içimiz yana yana yok diyoruz. Arada ne kadar büyük bir kültür farkı var değil mi. Neden biliyor musunuz. Biz çocuklarımızın ölümünden sürekli kendimizi suçluyoruz ve bu durumdan utanıyoruz.
gone too soon sitesine ben de baktım şimdi premetecim
ama bana ölü doğan bebekleri fotoğraflarını çekip internete koymak ne bileyim tuhaf geldi ben istemezdim sanki onlara saygısızlık olurdu gibi geliyor
canlıyken çekilen fotoğraflar ayrı birşey
ama orada ölü bebeklerin resmi de var.
bizim dinimize kültürümüze de ters birşey gibi geldi
insana verilen değer konusunda ise sana katılıyorum yurt dışında herkes işini daha düzgün yapıyor
bana iyi dileklerde bulunan tüm melek annelerine tşk ederim...inşallah bu sene tez zamanda allahım hepimize bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde nasip etsin....
Bugün gece benim doğum günüm olmasına tüm sevdiğim arkadaşlarım annelerim yanımda olmasına rağmen bir eksğim vardı...birici meleğim oğlum Keremim...aramızda olsaydı 40 çıkmış olacaktı ve bu gece kucağımda olup pastamı birlikte üfliyecektik...
Bu gece hatta bütün gün benim için sadece baş ağrısı keyifsizlik ve zoraki resim karelerinde gülümsemek...Bugün ağlıyamadım bile..hisslendim duygulandım ama yaş gelmedi...kendimi suçladım...içimde hiç heyecan yoktu..hediyeleri açarken bile sevinç yoktu herşey bugün benim için boştu...en kötü polyanacık oyniyarak herkese iyi olduğumu göstermektir...
her şey boş onun yeri asla dolmaz nasıl olacak nasıl gececek bu acı bilmiyorum...o benim ilk hevesim ilk heyecanım ilk annelik duygum ilk tekme atışları kısacası herşeyin ilkiydi...öfff sıkıldım yazmak istedim...iyi geceler...
ben bunları bilmiyordumcanim ne olursun yanlis anlama sakin sordum diye maksadim sana o gunleri hatirlatmak degil (hos gerci ne zaman cikiyorki aklimizdan) ama saki kirilmani istemem.ben dogar dogmaz almistim kucagima yasiordu o an ama sansi yok diye kuveze koymayacaklardi zaten o yuzden hemen verdiler bana kendim istemistim dokundum sevdim yarim saat yasamisti zaten sonra kayinvalidem kayinpederim gorumcem ve abim geldiler hemen 10 dak icinde hatta daha afedersiniz gobek bagi bile duruodu daha altimda cikmamisti daha plesanta onlar gelince bidaha aldim sonra battaniye secmemi istediler bir suru sey icinden secince onun icine sarip getirdiler fotograf istermisiniz dediler bizde isteriz deyince o sekilde kucagimda da cektiler ayriyeten odada da cekmisler sonra morga gotureceklerinde bir kez daha istedim getirdiler toplam 4kez kucakladim sarildim ona sonra ayak ve el izlerini cikarmislar bir karta birde fotolarini cd yapmislar hemen battaniyesiyle birlikte getirdiler bana hepsini halen yavrum kokuyor sanki baskasi koklayiinca bi koku yok diyor ama ben istedigim zaman kokladigim zaman o ilk kokusunu duyuyorum halen offfff cok uzattim nolur kizmayin bana costu icim yinemafoldumben
bende sevemiyordum inanbende böylö düşünmelerinden korktuğum için en yakınlarımın bile bebeğini sevmiyorum
yalnızca birkez yavrularımı görmek istiyorum
cennetteki halleri ile bir kez olsun onları görebilsem ömür boyu yeter bu mutluluk bana
Rüyamda yalnızca bir kez rabbim gösterse onları bana başka da hiçbirşey istemem
o zaman vuslat gününü beklemek de daha kolay olurdu
bana iyi dileklerde bulunan tüm melek annelerine tşk ederim...inşallah bu sene tez zamanda allahım hepimize bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde nasip etsin....
Bugün gece benim doğum günüm olmasına tüm sevdiğim arkadaşlarım annelerim yanımda olmasına rağmen bir eksğim vardı...birici meleğim oğlum Keremim...aramızda olsaydı 40 çıkmış olacaktı ve bu gece kucağımda olup pastamı birlikte üfliyecektik...
Bu gece hatta bütün gün benim için sadece baş ağrısı keyifsizlik ve zoraki resim karelerinde gülümsemek...Bugün ağlıyamadım bile..hisslendim duygulandım ama yaş gelmedi...kendimi suçladım...içimde hiç heyecan yoktu..hediyeleri açarken bile sevinç yoktu herşey bugün benim için boştu...en kötü polyanacık oyniyarak herkese iyi olduğumu göstermektir...
her şey boş onun yeri asla dolmaz nasıl olacak nasıl gececek bu acı bilmiyorum...o benim ilk hevesim ilk heyecanım ilk annelik duygum ilk tekme atışları kısacası herşeyin ilkiydi...öfff sıkıldım yazmak istedim...iyi geceler...
günaydınlar.. nasılsınız özel anneler.. ben bel ağrım dışında iyi sayılırım.. cumartesiyi bekliyorum .. yeni bir süreç başladı. sizin haricinizde kimse bilmiyor daha hamile olduğumu , ve hatta ben bile alışamadım hamile derken bir tuhaf oluyorum , beta hcg sonucumdan beri ağlıyorum niye böyleyim bende bilmiyorum.Rabbim tez zamanda tüm dileyenlere nasip etsin inş..
.....benide ekleyin listeye olurmu
26+0
sezeryan
Yiğit Efe
800gr
19.04.2010
ölü doğum
günaydınlar.. nasılsınız özel anneler.. ben bel ağrım dışında iyi sayılırım.. cumartesiyi bekliyorum .. yeni bir süreç başladı. sizin haricinizde kimse bilmiyor daha hamile olduğumu , ve hatta ben bile alışamadım hamile derken bir tuhaf oluyorum , beta hcg sonucumdan beri ağlıyorum niye böyleyim bende bilmiyorum.Rabbim tez zamanda tüm dileyenlere nasip etsin inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?